Sziasztok lányok !
Megjöttünk a síelésből. Nagyon szupi volt, sütött a nap végig, igaz, hó sem sok volt, csak hóágyúzott, de az én nem túl profi sítudásomhoz elég volt az 5-6 pálya is. Remélem kellően feltöltődtem D vitaminnal és lassan nekifuthatok a következő inszemnek....
Az utolsó két napon már sokat gondoltam rátok, hogy milyen jó hírek fognak várni
Igyekeztem végigolvasni, mi minden történt veletek a héten, hát nem unatkoztatok, az biztos
Nori,
A te hullámvölgyeidet nem irigylem, én a helyedben minden nap felmentem volna a Kaáliba....reméljük holnap reggel nagyon meg fog nyugtatni az UH, és egy kedves kis pacát fogsz látni !!!! Addig is pozitív gondolatokkal és sok pihenéssel segítesz magatoknak
Lara,
Látom nálad minden OK, pihizz sokat, és véletlenül se takarits
A ti ajándékotok már megvan, ez a legfontosabb !
Lullaby,
Nagyon örülök hogy túl vagy az inszemen, és ilyen jó eredményeitek vannak. Biztos beleférsz még a babaesőbe, főleg ha az újévi fogadalmad az lesz, hogy te leszel a legboldogabb kismami. Január elsején mikor fogsz tesztelni? Lefekvés előtt vagy felkelés után
Nagyon drukkolok....
Nekem még nem tudom pontosan, de ugy január 2-3 körül kellene hogy legyen a következő. Remélem meg tudják csinálni, bár az ujevi hétvégére elutazunk... most eléggé izgulok az időzítés miatt.
Audrey,
A te történeted nagyon pozitív példa nekünk, tényleg meg kell tanulni elengedni. Gratulálok nektek !!
Pildiko,
Remélem te a te zebrád is csatlakozik a jövö héten a csapathoz
Ne keress tüneteket, csak stresszeled magad velük
Fea,
Egy szép petikéből is lehet szép baba
Nekem csináltak már inszemet a 13. és a 16. napon is. Hidd el, a dokid tudja, hogy mikor van itt az ideje ! Ha kicsit lassabban ernek a petek, akkor lehet kesobb is az inszem. A spontan terhessegeknel is előfordulhat 16-18-20. napi megtermékenyülés.
Zsebi, Anna, Zsu, Manó,
Előre a jövő évi lombikokra ! Utól kell érnetek Woodiék zebracsordáját
Woodi,
Neked gratulálok a 12. hét eléréséhez, és boldog gömbölyödést a továbbiakra is. Ugye azért velünk maradsz, és biztatsz minket a szép UH képekkel ?
Kriszta