Sziasztok!!
Vivi: szépek a babák, na meg a pocak is:)) nekem kápi teszt lila vagy bíbor lett, nem bordó, és az a lány szerintem. kínai szerint lány. jónás meg nem mutat nemet, elvileg ott mindkettő esélyes. neked szerintem kékes-lila ez a lé, lehet, hogy a másik fiú?
Nyugtonmalac: köszi a leírás, utána nézek ennek a kocsinak. bár az is nagyon tetszik, amit Napsugár belinkelt, és szerintem annyiért lehet, hogy el is tudnám adni a quinnynket. nekünk quinny speedi van, amúgy nem olyan rossz, sőt a hordozót (ami maxi cosi) imádom, de: nem lehet átforgatni a kormány, icipici a csomija (ez két gyerekkel halál, mikor viszed a motort, meg minden sz@rt), és két gyerekkel a külön mózes sem praktikus szerintem.
Mazsi: gyönyörű ez a baba!! puszi neki!! tegnap én is láttam, sok friss, ropogós újszülöttet, olyan cukik! a szoptatáson ne stresszelj, ügyesek lesztek, majd az elején még a kórházban kérjél sok segítséget, ne szégyelld, annyiszor rángasd oda a csecsemősöket, ahányszor szükségét érzed, és akkor már otthon sem lesz gond. de neked majd a két tesód is fog tudni segíteni.
és igen, a kaja után élénkek a picik. nekem még ez tényleg, csak egy hello itt vagyok volt! majd az igazi ficánkolás később lesz szerintem.
Napsugár: jó ez a kocsi, tetszik, akkor ez mózes és sportrész egyben ugye? nagy a csomitartója? tök jó áron van, miért???
Zsuzska: köszi a mindig friss táblit. tuti 36. hétig bent marad, jó helye van
Niki: sajnálom, hogy nem sikerült a vágyad. és az, hogy szomorú vagy most, teljesen természetes. ne szégyelld, aki meg elítél, kapja be!!
majd meglátod a jó oldalát is a dolognak idővel!
és majd mikor a fiúk iskolásak, bevállaltok egy harmadikat, aki csak a te kislányod lesz
tök jó lesz
én nem szeretnék testvérkocsit, ha nem muszáj. kezelhetetlen, hatalmas. nekünk mondjuk a játszi közel van, szóval abban bízom, hogy odáig gyalog is eljön. max. testvérfellépőt tervezek venni. ha hosszabb útra kell menni, azt inkább megpróbálom autóval.
remélem Julcsi nem csinálja, mint a szomszéd kiscsaj, hogy amint a tesó pár hónapos lett, mindig ő akart a babakocsiban ülni, anyuka meg kézben cipelte a kicsit. na ők vettek testvért kocsit, gracot asszem, ami egymás mögötti. kb fél évig, kicsit tovább használták, most fogja eladni.
na szép napot mindenkinek, amíg alszik Julika, nézek egy kis grace klinikát!