Új privát üzeneted érkezett!

Szerencse, mikor mész uh-ra? Már látnátok, kit rejt a pocak, ha a pici is úgy akarja. :wink: Nálam 16 hétnél tovább egyiknél sem kellett várnom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Meskete, drukkolok, hogy könnyebb legyen ez a pár nap számodra!!! Elég rosszul jött ki most neked, hogy most van a kórházban a felújítás.
Amit írtal, az is nagyon igaz, más eljátszadozni a gondolattal, es teljesen más megtenni :oops: :oops:
Napsugár, ha ez vigasztal én még ilyet nem láttam, csak fütyköst, es az már akkor kicsiben is olyan volt mint "nagy korában" 8) :oops: Ha 2d-t nézed, akkor a kislányoknál 3 közel azonos hosszúságú párhuzamos vonal van, a fiúknál meg középen egy hosszú vonal es ráhajlik 2 rövidebb jobbról és balról. De ne aggódj, kislányod lesz!!!! :D :D :D

Szerencse sajna Neked nem tudok segíteni :oops: De drukkolok, hogy holnap kipihenten jobb lesz a teszted, és kislányod lesz 8)

( ez azon alapulhat, hogy a kislányok vizeletének ph-ja más, mint a kisfiúké? és akkor ez a kápi annak meghatározására is jó, hogy jól étkezünk-e ph-ilag...???!! ) 8) :oops:

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

babérlevél, igen, jól gondolod. Sok tudományos írás van róla, itt van egy. http://www.tudodehogy.hu/index.php/Sav- ... sk%C3%A1la
Képzeld találtam a youtube-on olyan babát, mint az enyém, ugyan olyan "csíkokkal", és kislány volt. :lol:
napsugár08

Napsugár! Gratulálok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mikor hiszed el? Hát én még most se mindig! :-) :-) :-) Hogy van egy lányom, akire annyira vágytam! :-) (És igen, minden uh-n attól féltem, hogy azt mondják, hogy kisfiú!)

Nem is tudom ki kérdezte, 2 nappal pé előtt nekünk elég volt....

Holnap jövök, és visszaolvaslak rendesen benneteket! Annyit írtatok egy hétvége alatt, hogy követni is nehéz! :-) :-)
agi1974
Szigetszentmiklós

Szerencse!
csak a múlt hónapról tudok nyilatkozni, akkor 26 napos volt a ciklus és a 13.-on jelzett a teszt. Akkor nem az utolsó, még negatív napon voltunk együtt, hanem azelőtti napon.
Akkor nem jött össze.
Most végül úgy döntöttem, hogy elég a tegnap délelőtt, mert ma lesz pozitív elvileg. Délben kiderül.
Csak 1 nap volt poz. a múlt hónapban.

A tesztben én nagyon nem vagyok otthon, de kíváncsivá tettél, most fűzöm a szomszéd csajt, próbálja ki! :-)
Egyébként mennyi víz kell és mennyi káposzta?
Az mindegy?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Jó sokat írtatok :wink:

Beze!

Képzeld én is anno lassan 10 éve 07.27-re voltam kiírva a nagyfiammal...végül 0.óra 2 perckor születtet így 07.28 lett :wink:

Meskete!

Én is nagyon kivoltam már lelkileben is amikor el kellett vetetni a vírus miatt a 6 hetes magzatot....mivel abba bebe sem akartam gondolni hogy napokat vagy heteket kelljen várni így minden protekciót bevetve elintéztük hogy csak egyszer kellett menni a családgondozóba és azonnal megadták a pecsétet másnap meg már műtött is a dokim...nekem ez nagyon jó volt hogy hamar túl voltam rajta....le a kalappal előtted hogy így birod és további kitartást!!!!

És nagyon igazad van abban hogy akivel egy ilyen történik az tuti később nem biztos, hogy képes lenne elvetetni csak azért mert más a neme...mi ezt már tudjuk sajna...persze megértem azokat is akik ezeken még nem mentek át és másként értékelnék a szitut.

Laura!

A Skarlát valóban nem veszélyes a kismamára...inkább a vírusok amitől óvni kell magad...de az a szerencse hogy már előrehaladott hetekben vagy...a legeleje a veszélyes főleg, amikor a szervek fejlődnek.

Babér!

Mi sokat gondolkodtunk az őssejtlevételen...főleg Olika előtt...már majdnem meg is egyeztünk a Krio céggel...aztán úgy alakult főleg anyagi okokból hogy nem...de sztem ha van rá módotok akkor nagyon hasznos lehet!!!

Napsugár!

Hidd csak el nyugodtan:))...ne kételkedj...élvezd a hátralevő időt hisz ahogy írtad valószínű nem lesz több terhességed.

Ez a német oldal nekem sem jött be...rám fiút írt a legnagyobb fiamra lányt...a többit meg se néztem...:)))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

angia, nem kell sok káposzta, mert a levét frissen jó felhasználni. Múltkor akkora kápit vettem, mit egy nagyobb narancs, és kétszerre használtam fel. Összevágod és annyi víz kell rá, hogy ellepje.
napsugár08

Napsugár, köszi!
Olyan jók az uh képeid! Sajnos nekem sincs látásom ehhez, de te már végre hidd el, KISLÁNY!!!!

Ma volt pozitív az lh, még holnap is megnézem, hogy ebben a hónapban is csak 1 nap a poz., ha igen, akkor remélem beérnek ezek a csajok.
most is volt ecetes öblítés és a kálcium, magnézium már 2 hónapja.

Seruzad
Válaszolt az asztrológus. Megcsinálja 6000-ért a férjemét és az enyémet ,azt összeveti. Úgy írta, hogy az asztrológiai előrejelzéseket életévekre lehet készíteni, tehát születésnaptól-születésnapig.
Ezért az összegért megnézi a jelenlegi életéveinket és a következő 1-2 éven belül mikor van esély gyermekre, ill. van-e esély lányra.
Csak én még megvárom ezt a hónapot, lesz-e baba.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Panny, de jó! Nekem is megfelelne a 07.28, Marcus harántfekvés miatt ugye előbb jött, nem bánnám, ha Manó megvárná az idejét. :wink:

Angie, drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Kb. 2 hét múlva szeretnék 4 D-re menni, ahol genetikailag is átnézik 100 %-osan, és remélem, megmutatja, mi van a lába közt. De az biztos, hogy már most apás, mert az ő kezére mindig odaúszik, az enyémre nagyon sokszor nem.

Kápi teszt azaz indikátor: megkérdeztem anyósmat, aki kémia tanár is, hogy tudta-e, hogy a vörös káposzta, az az. Tudta. Sőt a tea is. Ha savas dolgot teszel bele, mint pl. a citrom, akkor világosabb lesz a színe, sajna arra már nem emlékszik, hogy a lúgos hatására mi lesz, de ezek alapján akkor sötétebbnek kell lennie, nem?

Angie!
Akkor reméljük kibírják a mai napok azok a katonák, és 2 hét múlva pozitívat tesztelsz!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Laura! Mi van Mátéval? Jelentkezz!!!

Angie! Írtam neked privit, asztrológus ügyben! Ha megkaptad jelezz, ha nem akkor még mindig az én gépemmel van gond! Légyszi küldd el a címet!

Szerencse! 2 hét az már nem nagy idő, drukkolunk majd, biztos minden rendben lesz!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Tina: próbáltam neked újra írni, azt megkaptad?

Angie: Drukkolok, hogy sikerüljön a baba (most).

Lilakáposzta tesz: azt még értem, hogy a káposzta indikátor és elváltozik a színe lugos meg savas hatásra. De azt ki bizonyította, hogy ha kislány lakik a pocakban akkor a ph mondjuk semleges, ha meg kisfiú akkor savasabb? Meg mi alapján változik a vizelet, ha a gyerek ilyen vagy olyan nemű? Erre találtatok valami magyarázatot?

Napsugár: Neked a fiúknál is volt rosszulléted, vagy csak most van, vagy csak most rosszabb stb....???

Meskete: Továbbra is szorítok, hogy gyorsan túl legyél a nehezén. A kérdésedre válasz, apa egyedül nevelet fel, nem házasodott újra, az anyukája a nagymamám sokat segített, így ő lett az anyai példaképem, csak sajnos már ő sem él.

Őssejt ügyben az anyagiakon túl, mert baromi drága... Egy ismerős meggyőzött, hogy máshonnan is lehet őssejteket előállítani, pl. csontvelőből. A köldzsinórvérben találhatóak valóban a legjobbak, de jelenleg csak 50 kg-ig lehet felhasználni, felnőttnek már nem jó. Lehet, hogy azóta már fejlődött az orvostudomány, nem tudom. Ha lenne kb. 350 ezer forintom erre a célra nem gondolkodnék, de így lemondunk róla.

Mindenkinek szép estét!
Seruzád

Tina!
Írtam neked, elküldtem a mail címet, remélem megkapod!

Ősejt ügyben mi is úgy állunk, mint Seruzad!
És még azt mondják, a pénz nem boldogít!
Dehogy nem! Csomó mindent meg tehetnénk a családunk egészsége érdekében! :cry:

Szerencse, de kis aranyos a magzatod! Biztos rendben lesz minden! :wink:

Mindenkinek köszönöm a szorítást!
Reménykedünk nagyon!
Első fiam első próbálkozásból lett, Danika 3. hónapban!
Meglátjuk.

Ölelés mindenkinek! :lol:

Kép
KépKép

angie28

seruzad, a fiúknál kb. 3 hétig voltak reggeli rosszullétek, de nem hánytam reggelente, csak a szagokra voltam rendkívül érzékeny. Ezek a 12. hét előtt mindig elmúltak. Dáviddal 1x hánytam 1 délután, akkor reménykedtem is, hogy hátha kislány, de garantáltan nem az. :wink: Most is megvannak a reggeli bajaim (még mindig), de ami délután és este felé jön, az a rosszabb. És többször hánytam is, volt hogy délelőtt, többször este is, szóval összességében más, mint a fiúknál. Volt, hogy éjszaka ébredtem arra, hogy hányingerem van és többször öklendeztem. :roll: Ja, és ez a rendkívüli cicifájdalom hosszú hetek óta....Ezen nagyon ki vagyok! Ilyen se volt. Te érzel valami mást? Egyébként ez nincs kőbe vésve. Itt a környékünkön több anyuka mesélte nekem, hogy a lányuknál sem voltak rosszabbul, mint a fiúknál, és olyan is volt, aki a fiánál hányt és a lányánál nem volt semmi. :)
A káposztánál ez szerintem hosszú évek tapasztalata a színek terén. Persze több kivétel is van. A másik topikban is a kisfiút váró anyukának kék lett. Ez egy nézet, de többen a piros-fiú/lila lány variációt mondják. http://www.whattoexpect.com/blogs/red-c ... bbage-test

szerencse, én próbáltam a teát is. :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

káposzta ügy:ezt én sem értem hogy ha akármilyen nemű baba is lakik a pocakban annak mi köze az anyai vizelethez?vagy mégis van köze??Mindenesetre nagyon érdekes!!

Hát tényleg nem kőbe vésett hogy fiúval-lánnyal más-más a terhesség...nekem mind a négyszer ugyanolyan tüneteim voltak...sokáig hányinger....és mégis csak egy a lány:))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

érdekes a link, amit bemásoltál Napsugár. Mint írtam, nekem van itthon indikátor papírom is, és nagyon hasonló a színe, amit ott leírnak.
Nálam ilyenek:
PH 1-2: piros
PH 3-5: narancssárga egyre jobban halványodva
PH 6:citromsárga
PH 7: zöldessárga
PH 8-: zöldeskék
PH 9-11: kék egyre sötétebben

csak bele kell mártani az indikátort a vizeletbe, és megváltozik a fentiek alapján a színe.

Igazából, ezek alapján káposzta se kellene. Elég csak ez, hisz ha jól olvastam, 6-ig lány, a fölött fiú.

Világosodott az a tea? :wink:
Te amúgy már nem eszel semmi vitamint, hogymeg tudod csinálni ezeket a teszteket?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

szerencse, ha tudtam, hogy másnap káposztázás, akkor nem vettem be vitamint. Így kimaradt 1-1 nap, de az belefért. Nem heteket hagytam ki. :D A teával nem történt sok minden, de el is rontottam, mert szerintem kevés teafiltert raktam viszonylag sok vízbe. :)

panny, szerintem úgy van köze hozzá, hogy a baba belepisil a magzatvízbe, az pedig cserélődik folyamatosan, így ha reggel nagyobb koncentráció kerül a mi vizeletünkbe, azt mutatja ki. Vagyis ezek szerint, ha kislány pisil a magzatvízbe, más lesz az eredmény, mintha fiú pisilne bele. Érted így? Legalábbis én így gondolom. :roll:
napsugár08

SZiasztok!

Napsugár: azért kérdeztem a rosszullétet, mert nekem is fokozódott. Első baba semmi, azt se tudtam, hogy terhes vagyok, másodiknál néha elkapott a hányinger, reménykedtem én is hátha kislány. Most viszont a 6. héttől van hányingerem, minden nap és főleg nekem is délután, este. Hányni nem hánytam egyszer se, de amúgy se szoktam soha. (Talán 8 éves koromban utoljára, az meg jó régen volt.). Inkább olyan érzés, mintha a nyelőcsövemig tele lennék, és egy kicsi kell, hogy kijöjjön. Vannak rosszabb napok, amikor reggeltől tart.

Bár erre nekem "szakértők" azt mondták, hogy nem a neme csinálja, hanem a hormonok és mivel már a harmadik gyorsabban reagál a szervezet, profibb, így a tünetek is dúrvábbak.

Szülés után a méhösszehúzódás szoptatásnál... Elsőnél semmi, másodiknál már megéreztem, frankón fájt, akkor a csecsemős azt mondta, hogy majd a harmadiknál, na az fog igazán fájni... Ezt tapasztaltátok annak idején a harmadiknál????
seruzad
Solymár

Sziasztok Csajok! :D :D

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat őssejt témában!!!!! Valószínű nálunk is az anyagiak lesznek a meghatározója. :oops: Jó volt olvasni, hogy szinte azonosakat írtatok. :)

Andi, Domán gyönyörűséges!!!!!!!!!! nagyon klassz a montázs, amit készítettél!!!! :D

Meskete, neked nagyon sok drukk!!!!!!!!!! +++++++++++++ Küldök neked, sokat gondolok rád, hogy minden a legjobbak szerint menjen! :)

Seruzad, nálam totál így volt. Első terhesség, mintha észre sem vettem volna, nagyon klasszul voltam! A másodiknal nagyon gáz voltam, hisztis p.... semmi sem volt jó, a szagokra nagyon érzékeny voltam, 1-2 hányás a 13-14. hétig. A 3. terhességemnél szagokra olyannyira rosszul voltam, hogy nem bírtam főzni, hánytam a 16-17. hétig, hangulat ingadozás már nem volt..., ezért reménykedtem én is hátha kislány lesz, de nem így lett...Nálam valószínű, hogy hormonális volt a dolog, nem pedig "nem-meghatározó". A szülés utáni dolgok is úgy voltak, ahogyan te írtad.

Napsugár, azért ha tudod, lécci írd majd meg, hogy milyen % arányban jöttek be az agusztusi babáknál a káposzta teszt-nem dolog.

Szerencse, drukk az újabb teszthez. :)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

babérlevél, 2-3 héten belül valószínű már mindenki tudni fogja a babája nemét, és viszonylag sokan káposztáztak. :lol: Megpróbálom megkérni a táblázatszerkesztőnket, hogy csináljon erről is egy táblázatot. :wink:
napsugár08

Nasugár!

Hú, nagyon gratulálok, annyira megérdemled, nagyon szuper!!!!!! Nagyon örülök!
Anyit írtatok, nem győzőm visszaolvasni, holnap megpróbálom.
hju

HALI!

ANDI:DOMÁN GYÖNYÖRŰ ÉS IRIGYKEDEM A FÉRJED MIATT.

NAPSUGÁR REMÉLEM TÉNYLEG ÚGY VAN,AHOGY A DOKI MONDTA...AZOK UTÁN,AMIN KERESZTÜL MENTÉL,MEGÉRDEMELNÉL EGY CSAJOST :D (NEM MINTHA NEM JÁRNA MÁR VÉGRE MINDENKI MÁSNAK IS :lol: :lol: :lol: )

BEZE ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN OKÉS BABÓVAL :D

DRUKK MEGY EZERREL MINDENKINEK :D
HOZTAM VALAMIT :D

http://youtu.be/Pvw1_v4wHUM

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga!
Nagyon ügyi Lackó! Nem semmi, 7 hónaposan!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Seruzad!

méhösszehúzódás:hát én tanusaíthatom hogy ahányadik baba annál erősebb...a 4.-nél olyan fájdalmaim voltak szoptatás alatt mint a vajúdáskor...nagyon-nagyon erős fájdalom volt...még gyógyszert is kaptam rá mert kezdett elviselhetetlen lenni...amúgy szedtem rá homeos bogyót is...napról napra egyre jobb lett...a leggázabb még a kórházban töltött napok alatt volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Majga, fantasztikus!
Olyan kis ügyes, vigyori!
Imádom ezeket az első próbálkozásokat!
Hogy vagy?
Tesó ügyben mi újság?

Én is kíváncsi leszek a káposztás tesztek eredményére.
Nekem nem sikerült rávenni a szomszédomat, jobban mondva őt is megfertőztem vele, csak itt a közelben nem talált lila káposztát, messzebb meg nem akart menni.
Pedig pénteken mennek uh-ra, 15 hetes és valószínű akkor kiderül a neme.
Ennél a tesztnél mindegy mennyi idős a terhesség?

Nekem egy nap volt pozitív a teszt, reménykedek.
De ugyan akkor normális érzés az, hogy félelem is van bennem a terhességgel kapcsolatban?
Nagyon akarom, de mégis úgy érzem, megijednék amikor kiderül pozitív. Ilyenek kavarognak bennem, milyen lesz megint a műtőben, fájni fog újra a felállás a szülés után, rendben ki tudom-e hordani?
Jaaaj!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Méhösszehúzódásokról! Nekem a második után nagyon erős volt, úgyhogy lélekben felkészültem, hogy 3. után a falat fogom kaparni. És képzeljétek! Szinte semmi! Kevésbé fájt, mint az első után! Nem tudom, hogy ez mitől függ, mert még a doki is szólt szülés után, hogy ne lepődjek meg a fájdalomtól, de hála elmaradt!

Lackó nagyon nagyon ügyes!!!! És nagyon aranyos baba!

Őssejt! Hát mi nagyon sokáig meditáltunk most a 3.-nál! Ami végül döntött! Senki nem tudja megmondani, hogy mi lesz 20 év múlva! Nagy valószínűség szerint felhasználni pedig pont akkor kellene! És tárolni biztos lehet majd 20 év után? És mennyiért? Mert ugye a szerződéses árak általában 20 évre szólnak! Ráadásul egyelőre csak néhány betegségnél használható fel. Tudom, a tudomány gyorsan fejlődik, és lehet, hogy mire kéne sok mindenre felhasználható...
Ja, s hát tényleg nagyon sokba kerül. Végül mi úgy döntöttünk, hogy nem vetettük le. (Remélem nem fogjuk megbánni a döntést!)
agi1974
Szigetszentmiklós

majga, megzabálnám! :lol: Tüneményes! :lol: Nagyon ügyi! :wink:

angie, azt hiszem a 10. héttől írja biztosnak. Sajna mindig csak fordítóval tudom az angol szövegeket olvasni, és én ezt vettem ki belőle. :roll:

hju, majga, köszi! :lol:

napsugár08

Napsugár!

Olyan jól mutat a 3 kék vonalzód után egy rózsaszín :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

A tünetek szerintem sem nem függők. Én az elsővel voltam a legrosszabbul, most pedig a legjobban. Méhösszehúzódások 2-nál sem voltak vészesek egyáltalán, kíváncsi leszek a 3-ra.

Majga, köszönöm. Nagyon ügyes Lackód van!!!!! :D

Angie, igen, normális. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

panny, köszi! :D Neked is jól mutat! :lol: Naponta egyszer minimum meg szoktam nézni az uh képeket, hogy biztos jól látta-e. Nagyon gáz vagyok... :oops: Jövőhét pénteken megyek afp-re meg nődokihoz, remélem benézünk a babához! :roll:

majga, elfelejtettem írni, hogy köszi! És teljesen igazad van, mindenki megérdemelné!!! :D

Laura, veled mi újság, hogy vagy?

Kia, rég jelentkeztél! Hozhatnál képeket a mazsolákról! :D

angie, mikor fogsz tesztelni? Mikor nem kellene megjönnie? :D

napsugár08

sziasztok!

Ha jól gondolom 11-én kellene megjönnie, szerintem 10-én tesztelek.
Nem tudom, mi volt az, de 4 nappal a peteérés után hajnalban éreztem egy erős nyilallást a hasamba, arra keltem fel.
Ilyet én a fiúknál éreztem, a beágyazódás környékén, de jó pár nappal később, nem 4 nappal a peteérés után, hanem 8-9.
Nem tudom, hogy az lehetett-e.
:wink:

Kép
KépKép

angie28

angie, megnéztem a december elejei feljegyzéseket, és az 5. dpo-n találtam mindjárt megjön érzést és fejfájást. Bár ez utóbbi nem tudom, hogy kapcsolódik-e a beágyazódáshoz. Szóval a 4. nap simán elkezdődhetett valami. :wink: Drukkolok! :lol:
napsugár08

Ó, köszönöm, Napsugár!
Én reménykedek, mert azóta is kisebb "mindjárt megjön" érzésem van.
De csak nagyon enyhén.
Á, inkább nem figyelgetem magam, mert félek, csak beképzelem. :lol:

Csajok, itt a tavasz?
Mindenki kint van?
Nagyon jó érzés a nagy hidegek után!
:wink:

Kép
KépKép

angie28

Meskete!
Neked akartam még írni, hogy gondolok rád sokat!
Ma mentél kórházba, jól emlékszem?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Túl vagyok rajta, lábadozom. Fizikailag semmiség, de tényleg. A lelki része a nehezebb. Még pár napja úgy éreztem ezzel én be is fejezem az életemnek ezt a részét, mármint a terhesség, babázás, kislány dolgot. De már most érzem, hogy tovább hajt az ösztön, tudom meg fogom próbálni egy alkalmasabb időpontban, amikor az egész család, legfőképp Apa is szeretné.

Angie! Drukkolok nagyon. Nekem is volt most is ennél a babánál éles szurkálás a peteérés után és aztán végig a petefészkeimben. Ez volt a furi, hogy nem is olyan megjön érzésem volt, hanem ez a petefészekszurkálás dominált.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete, sok erőt kívánok neked, és ölelek a távolból!

Angie, drukkolok nagyon.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Meskete, jobbulást! Meglátod jön majd a leányzó, mikor eljön az ideje!
Tina, köszi megvagyunk. Csak a legkisebb lett skarlátos, de azért minket is ledöntött vmi a lábunkról, antibiotikum volt egy hétig. Most a változatosság kedvéért bárányhimlő van az oviban, nem tudom vigyem-e így a fiúkat, hisz két hét a lappangási ideje... holnap reggelig el kéne döntenem...
:?:
Angie, drukk-drukk!

3+1
laura0606

Laura, nálunk is volt bárányhimlős gyerek a csoportba, 2 is, és mikor szóltak az óvónők, hogy van ilyen, már úgy is késő volt, mert már lappangott ezekben a gyerekekben.
szerencsére nem kapta el Beni.
Az viszont veszélyes lehet rád, azt hiszem!
Egyébként nem értem, akkor most jó, ha a gyerek átesik ezen kis korában, vagy nem? Mert én az oltáson gondolkodom.
Vagy az oltás csak a bárányhimlő szövődményeitől véd?

Köszi a drukkokat.
Lehet csak bebeszélem, de nekem fájdogál a cicim!
De még olyan korai.....
Nekem nem szokott egyébként sosem....

Kép
KépKép

angie28

Meskete!
Én is nagyon sok erőt kívánok!
Öleld át férjed és gyerekeid, meríts belőlük erőt!

Angie!
Én is drukkolok nagyon!
Az oltás csak a szövődménytől véd, maga a bárányhimlő végigmegy a gyereken.
Hanyadik napon vagy most?

Én ma megint megcsináltam a káposzta tesztet. És direkt nem voltam kint az éjjel pisilni, hogy minél koncentráltabb legyen. És nagyon sötét lila lett, a PH indikátor is 6-ot mutatott. Úgyhogy reménykedek, hogy lány. Legutóbb is, mikor a legnagyobb volt a koncentrátum, akkor is lila lett. Mikor híg volt nagyon a vizelet, akkor már lúgos volt.
De én akkor is reménykedem. Most rögtön a legelején két különböző doki is azt mondta, későbbi pé lehetett, tehát, akkor csak igaza volt az Lhnak. Meg Dáviddal a sósat nem bírtam, most az elején az édeset. Mostmár tényleg megyek UH-ra, holnap kérek is időpontot.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Meskete! Sok erőt és gyors felépülést kívánok Neked!

Szerencse! Megy a drukk a kislányért!

Laura! Örülök, hogy jobban vagytok! Ha te nem estél át a bárányhimlőn még, akkor semmiképpen ne vidd a fiúkat az oviba, mert az a babára veszélyes lehet!

Amúgy 2 hét a lappangás és nagyon csúnya tud lenni! Nekem a nagyobbik volt 3 éves korában, hát a feje búbjától a sarkáig telis-tele volt! Akkor volt a kisebbikem újszülött kb.8hetes és elméletileg 2-szeres védettség( én átestem rajta és csak anyatejet kapott) így is pár pötty kb.15 kijött rajta! Szerencsére neki nem lett több, de így nem tudom, hogy ő átesett-e vagy elkaphatja még!
tina76
Mohács

Angie!

Köszi a levelet megkaptam! Még nem írtam neki, próbáltam tel. de azt nem vette föl!
Neked is megy a drukk! Ha összejött a baba akkor simán érzékeny lehet már pár nap után a cicid!
tina76
Mohács

Szerencse, jó ez a káposzta teszt, már alig várom, hogy én is megcsinálhassam! :lol:
Kíváncsi leszek az uh-ra!
1 hét telt el a peteéréstől! cici azóta is fura! Szerintem pénteken csinálok tesztet.
Csak azt szeretném kérdezni tőletek, hogy csináljam, ha együtt akarjuk férjemmel megnézni az eredményt, ő meg délutánig dolgozik.
Reggeli első pisit lehet tárolni addig? Hol, hűtőben?
vagy nem baj, ha nem reggeli pisiből csinálom?
Vasárnapra nem várom, péntek az 2 nappal előtte van.
Tudom, hogy reggeli első pisiben van a legtöbb hcg, a papírja a tesztnek azt írja, mindig friss vizeletből kell megcsinálni!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Bárányhimlő mizéria volt nálunk is december óta, de nekem a dokim azt mondta hogy hiába voltam védett ha át is estem volna a bárányhimlőn, ne menjenek az oviba.. Mert a magzatra annyiban van veszélye, hogy ha megszületik akkor bőrhibákkal születhet meg, és lám Dománon is kijöttek a pöttyök, pedig védve van az anyatejjel, és mégis.. Szóval én nem vinném őket semmiképpen sem!
humadene
Jánossomorja

Angie!
1 napig simán tárolhatod hűtőben. Csak mielőtt felhasználod, szobahőmérsékleten hagyd felmelegedni, úgy jó eredményt kell adjon.
Drukkolok nagyon! Bíztató a dolog!

Bejelentkeztem UH-ra, jövő hét szerdán megyünk délre. Már nagyon várom!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Andi, de jó, hogy beindult a szopizás!
Most már minden rendben? Csak szopizik?
Milyenek a napok 4 gyerkőccel?

Nekem még lenne kérdésem:
Milyen terhes vitamint szedjek?
Én most 2 hónapja csak sima folsav tablettát szedek, gondoltam jó lesz ez is kezdetnek, míg azt sem tudom hány hónap múlva jön össze a baba.
Most fog elfogyni és tanácstalan vagyok, mert annyiféle vitamin van már!
A fiúkkal Elevitet szedtem, de most olyanokat olvastam róla, hogy az nem is jó, mert nincs benne króm, ami fontos lenne, és azonos mennyiségben van benne kálcium-foszfor, pedig kálciumból duplának kellene legyen.
A Femibionnal szemezek, de az meg marha drága.
Pl. a Femibion 400, ami már később kell a 13. héttől, 5600 ft körül van 1 hónapra.
Ennyivel jobb lenne a többitől, amik majdnem fele ennyibe kerülnek?

Kép
KépKép

angie28

Szerencse, köszi!
És ha én aznap, pénteken felfogom a reggeli pisit és csak délután 3-ig kell várni vele, akkor is tegyem hűtőbe? Vagy azt az időt kibírja?
Jövő hét szerda.... kicsit messze van még, de hátha akkor jól látszik majd! Drukk!

Kép
KépKép

angie28

ANGIE:
LADEEVIT-ET AJÁNLOM :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!
Van tejem, és hízogat is már.. De nagyon elrontottam, ha lehet azt írni,hogy elrontható egy baba.. Imádom, és a fiúk is imádják, viszont nem egyszerű az élet 4 gyerekkel..
Mindegyik beteg lett, bárányhimlős lett Domán is, és a Hunor is.. A középső fiúk pedig influenzások.. Szóval alig alvás volt a héten!!
Ma előszőr tettem le Dománt az ágyra! Hiába van neki a kiságy, még 30percet nem töltött el benne... Babakocsiban alszik, vagy kézben.. Szerencsére a barátnőim jönnek mennek, így nincs hiány a ringatásból:)
Látom mindenki készíti a káposzta levet, nagyon kiváncsi leszek kinek mi jön be, és persze izgulok a két csíkos tesztekért is!!
Csak tényleg annyira fáradt vagyok, hogy még csak el-el olvaslak benneteket, de amire írni szeretnék arra tuti valakinek valami kell, vagy éppen a cici...
És ami itthon van, a papírok intézése is kiveszi az energiám, mert persze egy helyen már nem lehet elintézi semmit, és csak mindenhova ezer papír kell, fénymásolni,és futkozni utána...
Már nagyon jó lenne ha egy napig ne kellene vagy papírokért rohanni, vagy orvoshoz menni!
Hát így telnek a napjaim, és az én kicsikém már 3 hetes lesz holnap! Nagyon gyorsan telik az idő, félelmetesen gyorsan!
Mindenkinek drukkolok.. Amint tudok jövök..és hozok fényképeket is!
Andi
humadene
Jánossomorja

Angie!
Én Elevitet szedek, mert abban az egyben nincs jód. Igaz, e mellett még szedem a calciumot a fogaimra, meg a magnéziumot a vádligörcsre. De amúgy nincs vele most se bajom. 4 éve is ezt szedtem, és nem lett óriás bébim, igaz pici se lett, 3650 gramm.
A Femibion azért drága, mert halolaj van benne, de azt külön is szedheted, úgy olcsóbb. Én azt is szedek, mert állítólag jót tesz az idegrendszernek. De ezt már csak akkor szedd, ha babás vagy. Báááár, én épp vizsgaidőszak kellős közepén voltam, szedtem halolajat, hogy jobban pörögjön az agyam, és így lettem babás, előtte meg nem. És épp utána olvastam, hogy a halolaj segíti a teherbeesést. Nem tudom, ennek köszönhető-e.
Én addig is a hűtőbe tenném.

Andi!
Hát nem irigyellek a beteg gyerekekért. Nálunk múlt héten volt beteg apa és gyerek is, de mondtam is, hogy mi lenne, ha 3 gyerekem lenne, és még apa is beteg lenne? Na azt nem akarom. Úgyhogy le a kalapom a nagy családosok előtt, hogy ezt is végigcsinálják.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok,

Szerencse, mi az a ph indikátor? bocs de erről még nem hallottam...

Roni
roni28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?