Új privát üzeneted érkezett!

Babola! Jupijééééééééééééééééééééééé ikrek!!! de jó, de jó!!!

Én is csináltam ilyen digitális tesztet, csak annyi vele a bibi, hogy 24 órán át mutat aztán elsötétül. Olyan jó lenne, mindig látni mi van rajta. mármint mi volt, mikor csináltuk.
És jó sokba kerül. Nézem a neten, de most nem találtam olcsót. sajna....

Mné! 4 órácska már "csak"!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Babola, gratula, gyönyörűségesek biztos. Mindig kiráz a hideg boldogságomban, ha valaki ikrekkel jön el Dévaitól. Vigyázz rájuk nagyon!!!!

Kagylónak, hatalmas drukk!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Drogériákat nézd még meg! Dm, rossmann... szerintem ott is lehet, sőt hamarabb találsz ott, mint a patikában.

kriszto

kriszto82

DM-ben voltam, de csak sima volt sajnos, de majd tudok egy másikat is, hátha. Köszi az ötletet. :-)

Csajok! Nincs kedvem dolgozni!!! Olyan szép az idő, és olyan jó kedvem van. Jó lenne bemenni a főnökömhöz, elmondani neki, és utána hazamenni, mert úgy tartaná kedvem,. Na jó, csak eljátszottama gondolattal, nem fogok-e miatt lelépni a melóból. :-)

Mné
mné

Kriszto: Én már megint nem látom a vonalzód! :-(

Mné
mné

Babaola: DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, kívánom, hogy csodás kis pulzáló szívecskéket halljatok legközelebb!!!!!!!
Mikor is mész? :roll:
Kép
katapetra

Babola :D
Duplán gratulálok!!!
forka
Budapest XI. kerület

Koszonom Mindenkinek:)) jovo heten szerdan megyunk,addig a tobbieknek drukkolok nagyon!! :) Mne sajnos en az eurocenternel es a margit krton tudok patikat az nem esik utba. Es valoban a digitalis eredmeny elhalvanyul egy nap utan. De nem kell ide teszt ha ma meglesz a szep hcg eredmeny:))
Vendég

Babola: Köszönöm szépen. Megpróbálkozom még azokkal, amik utamba esnek, aztán meglátjuk. :-) Abben neked teljesen igazad van, hogy nem kellene már teszt, de nagyon szeretném látni, hogy hány hetesre tippeli. :-)

Kagyló: Nekem az a megérzésem, hogy nagyjából most lehetsz bent Apánknál! Drukkolok nagyon!

Mné
mné

Katapetra: Hogy sikerült a hétvégi buli? GOndolom mindenki el volt ájulva a tortáktól. Egyszerre ünnepeltetek mindenkit, vagy külön-külön?
Gratula az ügyes diétához. Olyan jól tud esni, amikor megerősítik az embert abban amit csinál. Pálne ebben a fránya diétában. A 7days-t pedig nem baj szerintem, hogy nem árultad el, hiszen, ahogy a Nagy Testvér mondta a múltkor bűnözni kell néha. :-)
Kívánom, hogy pikk-pakk lemenjen az + kiló, és Ti is indulhassatok.

Szép lassan mindenki elindul, és egymás után szép sorjában babás lesz. Nyár elején pedig tarthatunk egy kismamás találkozót. :-) Mert hát ugye tavaly sajnos elmaradt a találka, pedig én még mindig nagyon szertnélek megismerni bennetket személyesen is!

Mné
mné

Mné!
én megyek, ha lesz találka! vagyis gurulok majd remélem, addigra, de legalábbis a nagy hordócskámat viszem!!!

nincs kedveeeeem dolgozniiiiiiiiiii.

Kretty! Munkahőőőőőőse... hol vaaaaaaaaaaagy??????? nem szoktam meg, hogy ennyire nem vagy itt... :D

Kagyló! már bizti megvolt a találkozó, most már a gyerkőcjelölteken a sor! hajrá, hajráááá!

kriszto

kriszto82

Kép Kép Kép Kép

Aztaaaaaaaa!!!!! Igen, igen, igen!!!!! Szeretném, ha ez a lavina engem is elsodorna!!!!!!

Mindenkinek hatalmas gratula!!!

Rencsi: Amit Domi mondott nagyon elgondolkoztatott és igaza lett!!!! :lol: :lol:

Babola: :lol: :lol: Hajrá!!!! Ikrek!!!!

Kép
Kép a következő UH-ra!!!

Mné: egyszerre pityergek és nevetek!!! Újabb csoda!!! Ez csak jobbna és jobban megerősít abban, hogy ránk is ránk mosolyoghat egyszer!!!! Annyira, nagyon messze van még 5 óra! Kép

Kretty, Kagyló: Nagyon-nagyon szorítok mindkettőtöknek! Szép számok!!!!! Hajrá, hajrá!!!!

Kata: :shock: :shock: :shock: Nem semmi torták. Elképesztően ügyes vagy! A fogyás is menni fog és akkor ti is indulhattok és beállhatsz te is a sorba! Majd meglátod!!! Jól esik, hogy hiányoltál!

Bari: a fiúk tündériek! Csuda helyesek voltak abban a "dézsában".
Két kis csöppség mellett el is hiszem, hogy nem sok időd marad magadra...

Kriszto, Npgy: bezsebelitek már a pocaknak kijáró elismerő pillantásokat? Ti is már bátrabban mehettek sétálni, ha végre állandósul a jó idő!!!
:lol: :lol:

Nálunk semmi történés.
Rencz doktornőhöz 6-án megyek, és majd meglátjuk. Legalább más is ránéz a pajzsmirigyemre.
szóval telnek a napok és nem sok minden történik... De nagyon feldobott a baba-lavina....
szélkisasszony

Kriszto, vagyok, csak eppen nem rozsas a kedvem, ezert nem akarom elrontani ezt a szep napot itt a forumon! Azert drukkolok mindenkinek!
Vendég

Kretty: Mint azt Te is tudod ide bármikor lehet jönni. Ha jó kedved van, vagy ha rossz. Mi bánt? Öntsd ki a lelked, hátha jobban leszel tőle. Mi mindig meghallgatunk!

Mné
mné

Szélkisasszony: velem sem történik nagyon semmi......de most nagyon jó itt lenni, és drukkolni a kismamiknak! :o
Kívánom, hog mielőbb sikerüljön nektek is egy kis csoda!

Kretty: Mi a baj? :shock:

Mné: igen, nagyon megdícsért a családom, én meg ennek felbuzdulására igenis feltettem a face-re....lehet kicsit nagyképűnek tűnik...DE tojom le :lol:
Jaj drága, már csak" zwei uhr", nagyon szorítok Kép
katapetra

Gigi: Szerettem volna kérdezni, hogy a múltkor hsz-ban Kagylónak írt: "Akinek meg elsőre összejön az baromi szerencsés! És persze mindig ők osztják az észt!" rám vonatkozott? Lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok, és ezért vettem magamra, de nekem úgy "hangzott". :?

Mné
mné

Katapetra: De édes! :-) Köszönöm!

Mné
mné

Sziasztok!
Itt vagyok én is mindenkinek szorítani!!!!! :wink:
Mné
Már nagyon nagyon várom......még nem?még nem? :wink:
Nyugi jó magas lesz majd!!!!!
Kretty
Mi baj van?ne szomorkodjál,bármi is van!Terhesedni fogsz!!!!
Babola
Gratulálok!!! :wink: :lol:
npgy?
Hogy vagytok?
Kriszto
Én kimentet vagyok a taliról,rossz hatással vagyok rátok. :( :oops:
Barikám
Szívem szerint 3 baba ragacsot kérnék.Igazából annak is örülnék,boldog lennék ha egy okoska is velem maradna. :oops:

Túl vagyok rajta,megkaptam okoska apucit. :lol: Párom ma el is ment majd csak csütörtökön jön haza.Bűnöztünk egyet előtte,és végig azon izgultam észre veszi-e apám,hogy nem bírtam magammal.De nem vette észre! :wink: :lol:
Szerdához 3 hétre kell tesztelnem az 21.-re fog esni.Amikor nem kell megjönnie az meg 13-14. lesz. :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: DRUKKOLOK NAGYON!!! És már miért lennél ránk rossz hatással? Ha lesz tali, akkor tessék csak eljönni a találkozóra!

Mné
mné

Kagyló! nem vagy kimentett!!! főleg hogy te is pocakos leszel már! Örülök, hogy megvolt az inszem és tréningezz, mert most pozitívnak kell maradnod! nem szabad csak pozitív hullámokat sugározni a gyerkőcök felé!!! Jóóóóó?

kriszto

kriszto82

Megvan a lelet! HCG: 861 U/L.
Lehet, hogy túl maximalista vagyok, de ezzel én ismét nem vagyok kibékülve. :-( Ha múlt hét szerdán 265 volt, akkor most 1100 körül kellett volna lennie...
No, akkor ismét izgulhatok szerdáig.

Mné
mné

Mné
Ezt találtam:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

http://www.anyaleszek.hu/a-hcg-szintekrol--cikk

Kriszto
Nagyon nagyon szeretném ha sikerülne!

:oops:

kagyló

Mné
Ezt találtam:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

http://www.anyaleszek.hu/a-hcg-szintekrol--cikk

Kriszto
Nagyon nagyon szeretném ha sikerülne!

:oops:

http://terhesseg.blogspot.com/2008/11/h ... eiben.html

kagyló

Mné: hát én nem vagyok otthon a témában, de az azért jó jel, hogy emelkedik nem??? Na, akkor meg tessék erre gondolni!
:lol: :lol:

Kagyló: :lol: :lol: Te kis telhetetlen! Azért nagyon bátor vagy! :wink: De nagyon örülök, hogy most már terhesedsz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szerintem is jo ez a szint. A hcgnek 2-3 naponta kell duplazodni. Csut 170 majd hetfo 541re mondta D hogy jo,pedig nem negyszeres.ugyhogy ez a szam jo!!!!!:)))
Vendég

Szerintem is jo ez a szint. A hcgnek 2-3 naponta kell duplazodni. Csut 170 majd hetfo 541re mondta D hogy jo,pedig nem negyszeres.ugyhogy ez a szam jo!!!!!:)))
Vendég

Mné: Szerintem abszolut jó az eredmény!!!!!!!!
Hiszen alig 200-al kevesebb, mint amennyit szerettél volna...szerdán meg 1800 körül lesz meglásd :wink:
Én gratulálok!!!!!! :D
katapetra

Kagyló: ne mondj ilyeneket,hogy rossz hatással vagy, nem szabad, egyébként, ha rossz hatással lennél, akkor nem lenne egy kismamink sem, pedig nézz csak körül!
Hamarosan neked is elkezd majd gömbölyödni a pocakod.....
Ezt a babát(kat) pedig akarni kell nagyon!
És HINNI benne!
Ölelés :wink:
katapetra

Mné! ahogy Babola írta a saját példáját, ez tökéletes, nála két babucka van a pociban és nem tökéletesen duplázódott két naponta! és mégis hogy kapaszkodik mindkét gyönyörűség!!!
ez annyira attól függ mikor nézik, mennyire aktív a hcg termelés, éppen mit csinál odabent a bébike és szerintem valahol még tőlünk is függ, a táplálkozástól, az idegállapottól stb. mindentől. de persze csak tippelek, DE szerintem ez teljesen jó!!!! teljesen!!!!
drukkolok tovább, de hidd el nem lesz gond! hamarosan jöhet a sztárfotó pöttömkétekről!!!

Kagyló! iszonyúan drukkolunk és higgy!!!! pocakosodni fogsz és kéééééééész!!!

kriszto

kriszto82

Drága Mné!
Nagyon-nagyon örülök a hcg-dnek! És nyugi, egyáltalán nem neked szólt!!!! :) Általában, akiknek szól, nem veszik magukra! ;)
Ölelés!

gigibp

Köszönöm mindenkinek! Igyekszem megnyugodni, és örülnek annak, ami van, és igen szerdán már 1600 körüli lesz az érték, és csütörtökön talán már petezsákot is fogunk látni a dokinál. :-)

Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Pusza,

Mné
mné

Ja, és nehezen, de az 5. patikában kaptam digitális tesztet, és annyira nem is volt drága. :-) Úgyhogy holnap reggel megcsinálom, és teszek majd fel képet, ha tényleg szeretnétek. De nem szeretném, hogy valaki is rosszul érezze-e miatt magát, így inkább ha valakit zavar, az szóljon, és csak priviben küldöm el a többieknek, akik szeretnék látni.

Mné
mné

Mné: Én nagyon szeretném látniiiiiiiii :lol:
és....lesz az 1800 is :wink:
katapetra

Mné: nagyon örülök, ez szuuuuuuuper!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló: nagyon szorítok, meglátod sikerül, és velünk együtt növesztheted a pocidat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty: Drukk! :lol:

Mi ma voltunk nődokinál, minden rendben van Virágszállal és a poci is egyre nagyobb :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kagylókám, itt is vannak a ragacsok :wink:

Kép Kép Kép

Mindenkinek nagyon drukkolok és várjuk a képeket!

Kretty, mi a baj???? Ne legyél depi, mindjárt kismami leszel :lol:

Nálunk minden OK volt az UHUn, bár szegény Benedekemnek megint ami a torkán kifért kiengedte a hangját :D Benedekkel minden rendben hasilag, agyilag és csípőileg. Zalánkánknak a csípője nem OK, de minden más igen. Majd most tornáztatni kell meg terpeszpelenkát mondott a dokinő. Jövő héten megyünk a dokibácsinkhoz szurira, majd akkor megbeszéljük a terpeszpelenkát...

Pussz és drukk mindenkinek!

Puszi

bari6

Kagyló, március 21. nagyon szuper nap, aznap lesznek egy évesek a gyerekeim. Meglásd, pozitív teszttel mész apánkhoz. Én addig nagyon fogok drukkolni neked.

Mné, én nagyon szeretném látni a tesztet, és remélem a szerdai eredménnyel nagyon elégedett leszel.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Kretty: Remélem, hogy jobb már a kedved! Tudunk valamiben segíteni?

Kagyló: Remélem, hogy a Te pozitív gondolkodásod is megmaradt, és meg is fog maradni az elkövetkező jó pár évre. Köszönöm a linket, amit küldtél. Mintha az utolsó mondatot nekem írta volna valaki.
"Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezd a terhességedet."
Nagyon megnyugtatott. Köszönöm!

Rencsi: Merre vagy? Hogy érzed magad? Csináltál vasárnap óta tesztet?

Ígértem, hogy felteszem a képet a tesztről. Remélem, hogy tényleg nem bántok meg / keserítek el senkit. Nem áll szándékomban egyáltalán, de tudom, hogy sokszor tényleg erőt tud adni egy pozitív teszt, bár azt is tudom, hogy mennyire padlót lehet tőle fogni...
Minden esetre tényleg nem áll szándékomban ezzel kérkedni, dicsekedni, megbántani vagy megsérteni bárkit is.

Kép

Csajok!!! Nálunk havazik!

Pusza

Mné
mné

Mné: jujj, nagyon köszi...... :wink:
gratulálok!
katapetra

Olyan hózápor van!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Felétek is?
katapetra

Mné! ez csudaszééééép. az enyém is ilyen volt. :D :D és már több mint 16 hetes vagyok, szóóóóóóóóóóóóóóóóóóval csajszi!!! nem lesz itt semmi bibi! Manócska kapaszkodik!!!!! puszillak és úgy örülök

Npgy! majd kaphatunk pocifotót??? örülök, hogy jól vagytok mindketten! Róka már elindult tőletek másfelé??? vagy még mindig nálad?

Itt is havazik....

puszi mindenkinek

kriszto

kriszto82

Bari, te nem is tudtad, hogy az is faj, ha az orvos rad nez??? :lol: Igaza van Benedeknek, ordiiiiiiiiiiiits az eletedert!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mne, latod, MINDEN azt mutatja, hogy KISMAMI vagy! :wink:

Kagylo, remelem meg ma is tart a pozitiv gondolkodas! :D

Npgy, keeeeeep? :roll:

Nem bannam mar, ha holnap ilyenkor lenne. Azert vagyok depi, mert megint attol parazok, mi van ha megint nem lesz transzfer... :( A hasan EGYALTALAN NEM FAJ. A masik dolog, hogy merionalt kaptam meg vasarnap, egy idoben a cetrotide-el. Krizsa sztardokkertol meg ketszer is rakerdeztem: biiiiiiztos reggel??? :roll: O erre lassan (a gyengebbek kedveert :wink: :lol: ) elmondta: mindenkepp reggel kell beadni. Tegnap reggel mar csak cetrotide-t kaptam, reggel, este 10-kor meg az ovitrelle-t. Ma meg semit nem kaptam es igy nem is talalom a helgyem a vilagban... szuri nelkul nem lehet elniiiii.
Szoval tegnap este mar bogtem, ejszaka nem aludtam...szenvedeeeeeees. :lol:

DE koszonom, hogy itt vagytok, es tartjetok bennem a lelket! :D
Vendég

Mné, ez nagyon jo, pont ezt kellett hogy mutassa :) jol értem, hogy csutortokon mész is az ultrahangra? az már csak két nap, és jön a nagy öröm :)))
Momelcsi: a babák a D-nél születtek lassan egy éve? :)
Npgy gratulálok, Te és Kriszto megállíthatatlanul haladtok előre, jó látni ezeket a jó híreket :))
Kagyló remélem ma már jobb a kedved, vidáman ébredtél, lassan Te jössz majd a tesztekkel, és hcg szintekkel :))
Szélkisasszony, nagyon köszönöm a rajzokat, nagyon tetszik és bizakodunk hogy ugyanezt fogjuk látni D monitorján is !!! :))

nehezen tudok irni ennyi embernek egyszerre, biztosan ki is hagyok valakit akinek válaszolnék vagy írnék, de még ujként ezen a forumon meg kell szoknom a szimultán levelezést :))
Vendég

Na, össze is keveredtem. Kagylónak akartam írni a mondat második felét, hogy lassan Te jossz a tesztekkel és hcg szintekkel. :)
Krettynek pedig hogy jobb -e már a kedve, vidámabban ébredt -e?
de sikerult ezt a két dolgot egybe vonnom...BOCSÁNAT :)
Vendég

Kretty, más intézetben ahol korábban jártam, ott is egyutt adták a stimulálos hormont a kilokodés gátloval, tehát nincs ezzel baj hogy egyutt kell szurni, meg az idoszakkal sem. Krizsa nyilván észnél van. Nekem legutobb nem fájt a hasam, sőt nem is éreztem az egész stimuláciot. Rendben lesz minden, ne aggódj a szurikon, ezt ezek a kaálisok rutinszeruen csinálják.!!!! Merional nyilván már azért nem kellett mert szép nagyok a tuszok, készen állnak, a cetrotide-dal viszont tartja vissza, hogy bevárják a muveletet.
Nem akarok okoskodni, bár megtehetem, mert nekem nem elsőre sikerult, igy gigibp mondatát én sem veszem magamra :))))) de talán megnyugszol kicsit ha megirjuk a saját hasonlo tapasztalatainkat.
szép napot mindenkinek, bábola
Vendég

Babola, koszonom...annyira dinka vagyok, azon parazok, hogy szetdurrannak, holott D-nel csinaltam cetrotide nelkul is vegig stimut, es minden OK volt... :roll: :roll: Amugy bizom Krizsaban, azt mondjak, o meg annak is "csinalt gyereket" akinek nem sok eselye volt... :D :D :lol: :lol: Es holnap leszek pont a ciklusom felenel (16. nap), szoval mindek klappol...mar csak a lombikszexen mulik minden! :lol:

Tegnap beszeltem a Kaaliban a biologusokkal is, akik eppen azon dilemmaztak, hogy viszunk-e friss katonakat, vagy keszitsek elo a fagyasztottat... :roll: Nemhiaba, profik ezek... :lol:
Vendég

Mné: ez csooooodás! Ne aggódj, meglátod minden O.K!!!!!!!!! :lol:

Képet sajnos tegnap nem kaptunk Virágszálról, de majd megyek az ismerősömhöz a héten vagy a jövő héten, kérek tőle, és azonnal hozom! Rókica még mindig itt van, mondtam is tegnap a dokkernak, hogy még mindig van. Ő azt mondta, van akinek végig megmarad. Nem bánom, sőt még mindig nagy boldogan szaladgálok a mosdóba, de azért eliránytom Mné-hez, Kagylóhoz és Kretty-hez. :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kretty: megértjük az aggodalmadat, DE nem lesz semmi gond, Te és Kagyló lesztek a következő kismamik.......EZ TUTI!
Már csak 12 óra kb., és te is kismami leszel :wink:

Kagyló: Hogy vagy? Remélem pozitívan :wink:

Npgy: ha a babóról nem is tudsz hozni, pocifotóban én is szívesen gyönyörködnék :)

Jaj , ez a hó kell a fenének :twisted: ....TAVASZ! gyere már!
katapetra

Sziasztok,

Mné, ez szuper, látod minden rendben van!!!!! attól még mész vérvételre vagy kicsit nyugodtabb vagy?

Kretty,
annyira ismerős érzés, én is mindig paráztam valamin......rendben lesz minden ne izgulj, holnap szépen leszívják a petikéket!!!!

Kismamik:NEVEK????? tudjátok már mi lesz a babák neve.....

Itt is szakad a hó....

igen csináltam tesztet már olyan erős mint a kontroll csík, de már nem is izgulok annyira mert hányingerem van folyamatosan sőt tegnap este már róka is volt....szóval csak úgy mint Dominál ez a terhesség is hányós lesz.....ez most nem panaszkodás volt hanem tegnap kifejezettem mosolyogva hánytam......

puszi

Kép
rencsi79

Kretty: tudom, még csak punkció...DE utána pikk-pakk ott fognak csücsülni a pocidban.
katapetra

Katapetra: rendben, intézkedem a pocakfotóról :lol:

Rencsi: nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok továbbra is! :lol:

Kretty: próbálj kicsit megnyugodni, tudom nem könnyű.....Nagyon szépek a tüszőcskéid és jó sok, ennek csak ++++ lehet a vége meglátod! Nagyon szorítok és drukkolok! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?