Új privát üzeneted érkezett!

Katapetra: Ezek gyönyörűek! A cukrászdában nem lehet ilyen szép tortát kapni! Gratula, lenyűgözőek. Egyet értek Barival, az összeset felfalnám IR ide vagy oda.

Babola: Köszönöm. Hogy mennyire spontán, azt inkább hagyjuk :wink: , de az biztos, hogy nem intézetis, hanem itthon hoztuk össze. :-)

Mné
mné

Katapetra: de nagyon ügyes vagy! Most én is úgy megkóstolnám sorba mindegyiket.... :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!
Katapetra
Úgy,de úgy megkostolnám :oops: (az összeset).
Jó pár évvel ezelőtt rendeltem anyósomnak tortát.3 napig járkáltam mire megkaptam hozzá a marcipánt is....igaz anyósom 4 hónapig nem szólt hozzám,mert egy banyát vettem seprűvel együtt... :lol: :lol: :lol: Azóta nem vehetek neki tortát,mert a párom úgy kiosztotta anyósom. :roll:
Kretty
Vigyázz magadra!Pihenjél sokat!
Mné
Nekem Intézetis lesz,(apánk hozza majd össze). :oops: Nekem már mindegy csak legyen babám. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

De szep tortak!nagyon ugyes vagy!ennek belole szivesen a sok hus utan-kozben:)) sajnos itthon csak joghurt van igy azt ettem gyorsan. En foleg muffint szoktam sutni de van egy csikitorta specialitasom ami utan senki ne menjen a laborba vercukrot merni:)))
Vendég

Kretty jobban vagy?
Vendég

Babola, köszi, jobban. :D Még jó, hogy holnap megyünk ultrahangra, így a doki meg tud nézni.
Vendég

Micsoda Jó hírek!!!! Tényleg itt a babaeső! Ez szuper!!!

Kata,
gyönyörűek a torták, nagyon ügyes vagy! A szerszámokat is te formáztad???
Le a kalappal előtted!

Kretty,
akkor holnap megismered Krizsát?! :) Jó lesz!!! Meglátod! ;) Én holnap kezdem a Suprefactot!

Cicamica,
nem tudom mit akartál ezzel a mondattal:
"Hát úgy látszik,hogy egyre kevesebb a sima reménykedő))",
de nekem nem esett jól! Lehet én vagyok túl érzékeny...

gigibp

Gigi, igen, holnap ő lesz fent a hegyen. :wink: És én nem vagyok sima reménykedő, én nagyon-nagyon-nagyon reménykedem! :wink: :lol:
Vendég

Kretty: Egy óriási kalappal holnapra! Hány órára mész? Majd ha végeztél kérlek gyere mesélni.

Mné
mné

Katapetra Te cukrász vagy?
Gyönyörűek a mesterművek :D

Hát csajok akkora lett a hasam, mint 6-7 hónapos terhesen...
És sajnos ez nem túlzás, terhesnacit kellett húznom.
Pedig nyomom a húst meg a vizet, de asszem nem úszom meg
forka
Budapest XI. kerület

Forka, harapnak a babàk! :wink:

Mné, reggel 8ra kell menni.
Vendég

Kata, gyönyörűségesek. Most jöttünk egy szülinapi zsúrról, ott tortáztam, de ezek mindent lekőröznek.
Lehetne a gyerekek szülinapjára rendelni? Én tök béna vagyok, nem tudok sütni-főzni. Még jó, hogy van egy csodás férjem, aki meg imád. Én meg takaríthatok utána. Még fantáziája is van hozzá, de pakolni nem szeret:-)

KépKép
momelcsi

Kretty, Kagyló: szorítok nagyon holnapra, meglátjátok a következő babásodók Ti lesztek!!!!!!! Drukkolok! Majd gyertek holnap ahogy tudtok! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Gigibp

Arra gondoltam, hogy a többiek mind terhesek már :lol:
Kriszto tényleg jól mondta, és alíg maradt olyan aki még nem terhes,vagy nem terhesedik :wink:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok,megvan a reggeli teszt,amit mutat 3+ . Ez jo:) egy hete mutatta hogy 2-3 hetes. Ugyhogy az egy het jol mutatja:) holnap ultrahang es remelem petezsak(ok?) lesz a kovetkezo uzenetemben:)) szep napot mara mindenkinek:). Babola
Vendég

Rosszul irtam bar biztos ertettetek,az egy het elteltet mutatja jol a teszt hogy nptt a hcg:))
Vendég

Babola: Az nagyon szuper! Lehet én is kipróbálom ezt a tesztet. De tudnál tanácsot adni benne, mert én hajnalban is ki kell, hogy menjek WC-re. Akkor kellene megcsinálnom, csak reggel? A hajnal az nálam 3-4 között van, a reggel pedig általában 7 körül. Előre is köszi. Nagyon drukkolok holnapra, hogy szépséges petezsákot lássatok!

Kretty: Várunk nagyon a hírekkel. Mi újság a tüszőkkel?

Rencsi: Ne csináld máááár! Nagyon nagyon várlak téged is! Csináltál tesztet?

Kagyló: Holnapra egy óriási kalappal. Hányra kell menned? Reggel már nem mész UH-ra, vagy igen? Sikerült tegnap beadni simát a tüszőrepit? Hogy érzed magad?

Npgy: Neked mi a következő lépés az orvososdiban?

Szép, napsütéses vasárnapot kívánok mindenkinek!

Pusza

Mné
mné

Sziasztok!

Gigibp
Lesz kisbabád!!!Tudod aki már ki tudja hány éve itt marad mindig,az én vagyok.Szép sorban sikerül mindenkinek!
Kretty
Várjuk a jó hírt! :wink:
Mné
Nem vagyok valami jól,fáj a hasam állandóan.A szurit be tudtam adni,nem volt nehéz.
:D Nem megyek már uh-ra.Csak okoskáért majd,az is 12 után lesz majd. :roll:
Erre gondoltok? http://neszeszer.blog.hu/tags/clearblue

kagyló

Köszönöm lányok ezt a sok dícséretet....jól esett :oops:
Nagyon szeretem csinálni, most abszolút kikapcsol...de van még mit fejlődnöm. Segíteni nagyon szívesen segítek bárkinek, szóljatok :wink:

Éssss, nagyon várom már a hétfőt!!!!!!!!Olyan sok jó történik itt a fórumon...és ez olyan izgi :D Babola, Kagyló, Kretty, Mné, Forka........

puszi, és szép vasárnapot!
katapetra

Mne,en is voltam hajnalban a mosdoban,f2korul,utana f7kor csinaltam a tesztet,addig birtam varni:)) szerintem ha egy 4-5ora eltelik ugy hogy kozbennem iszol az ugy jo.
Igen a clearbluet csinaltam,a digitalist. Sajnos eleg draga,de probaltam az olcso dmeset is nekem az alig csikozodott 500hcg szint mellett is. Ez max 3+ -t tud kimutatni,tejet 5 hetes terhesseget,mert a kozepidotol meri. 1900ft.
Nalunk az sztk vervetelre alig lehet bejutni,en a centrum lab-ba jarok az a legolcsobb.es meg aznap kuldik a eredmenyt emailen.
Vendég

Kagylo,most olvasom amit irtal.....Neked is sikerulni fog!!! En nem tudom miota probalkozol es mi a torteneted de azt igen hogy ezen a furumon olyan rendes emberek vannak akik mind elerik az almukat!! En ezt gondolom. :))
Vendég

Kagylo,most olvasom amit irtal.....Neked is sikerulni fog!!! En nem tudom miota probalkozol es mi a torteneted de azt igen hogy ezen a furumon olyan rendes emberek vannak akik mind elerik az almukat!! En ezt gondolom. :))
Vendég

Már rég itthon vagyunk, csak visszacsicsikáltunk a zurammal... :lol: :lol: Ez a kölök még meg sincs, mégis hajnalban kelünk miatta... :twisted: :roll:

Szóval először is ez a Krizsa haláli jó fej és laza! Végigröhögtem az Uh-t. :lol: :lol: Jól vannak a tüszők, ma reggel már kellett adni cetrotide-t, meg holnap is kell. Jó sok van, :shock: :shock: most megyünk kirándulni, mert a lelkemre kötötte a doki, hogy mozogjak, mert tegnap egész nap feküdtem, és attól lettem rosszul. Mert ugyebár túlstimum van.... :evil:

Éééééés SZERDÁN PUNKCIÓ!!!! :D :D :D Holnap kell beadni este 10-kor az ovitrelle-t. És szerdán 3/4 9-re kell menni az intézetbe. :D :D Ééééés ami a legjobb, hogy itthonról visszük a katonákat! :D Kis törölközőbe csomagolva, a pólóm alatt... :shock: :lol: :lol:

Rencsi, hooooool vagy????

Kagyló, drukk holnapra!!!

Mné, mész holnap vérvételre?

Kata, szerintem a menyasszonyi tortákat is süthetnéd... :wink:

Szép vasárnapot!!!! :D
Vendég

Kretty: Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ez szuper, következő kismamink Kagyló után Te leszel!!!
!Mi is vasárnapi pihinapot tartottunk az ágyikóban.....
Puszillak
katapetra

Sziasztok,

bocsánat csak tegnap apa elbitorolta a gépemet mert ő bent hagyta a töltőjét a munkahelyén és még volt pár munkája....

Mné, IStenem, de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!! és nagyon drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++++++ 5-én kell csak mennem....

Babola, pont gondoltam rád, hogy eltűntél és hogy remélem már jó hírrel jösz erre tessék! :D

Krettym, huuurrrrááá szerdán punkció!!! mennyire más a Káali....azért vigyázz magadra, ennyi tüsző bbiztos feszít rendesen. Igen csütörtökig folyamatosan agykontrolloztam beszéltem hozzájuk tök pozítiv vooltam aztán hogy nem éreztem a beágyazódást elszállt minden....(egyébként állítólag az AHA miatt volt most teljesen más) de amikor jött Domi kijelentése akkor visszajött a remény egy kicsit...

KAtapetra, ezek a torták....hogy csinálod a formákat a tetejére???? gondolom marcipán....mintha gyurma lenne és kisütöd vagy ez butaság....én még marcipánból sosem formáztam....modjunk én alllergiás vagyok rá....de a családom nem :D jó pihit mára!!!

én jól vagyok a csík erősösött, már hányingerem is volt.....ma azt álmodtam hogy fiam született szóval reméljük minden rendben...

puszi és szép vasárnapot mindenkinek!!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi: SZUPER! Már nagyon vártalak!

Kretty: Juppiii! Drukkok mennek ezerrel. És így lesz, ahogy Katapetra mondta, a következő kismamink Ti lesztek Kagylóval, mert ha jól sejtem, akkor egyszerre kell majd pozitívat tesztelnetek. :-)

Babola: Köszönöm, próbáltam most beszerezni egyet, de nem kaptam... Na majd holnap megnézek még egy-két gyógyszertárat.

Kagylo: Tavaly az első inszemnél nekem is dél után kellett mennem Dévaihoz, nem volt előtte UH, és terhes is lettem. Kívánom, hogy nálad is így legyen!

Mné
mné

Lányok! Szeretnék kérni tőletek egy kis drukkot, hogy holnap a vérvétel eredménye jó eredményt mutasson. Nagyon parázok, hogy mi van ha...
Hihetetlen, még 24 óra mire megtudom az eredményt. ÁÁÁ Nagyon félek! :cry:

Mné
mné

Rencsi, dejódejódejó! Mikor kell D-hez menned?

Mné MINDEN RENDBEN LESZ, jóóóóóóó?! Csuriban a kezem-lábam érted! :D
Vendég

Mne nagyon drukkolok Neked,meglesz a vart ertek meglatod!!!:))
Vendég

Mné! úgy érzem Te leszel a paramamik méltó utódja! :wink: :wink:
Persze, hogy minden rendben lesz!!!! nyugiiii, pocisimi és mosoly!!!!

Rencsi! szupi!szupi! szupi! "csak" 5.-én mész D-hez? jól olvastam? azt hittem már pénteken.

Forka! kapaszkodnaaaaaaaaaaak!!!! :D :D

Kagyló! Hidd el az idén Te is kismami leszel! ez tutiiiiii

Kretty! Nagyon örülök, hogy minden rendben és szerdán punkcióóóóóó!!! nagyon drukkolok, de ezt úgyis tudod!!! :wink:

Gigi! Olvastam, hogy ma kezded a suprefactot! Nagyon-nagyon szorítok! majd írsz, hogy hogy álltok??

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné, nagyon nagy drukkokat küldök.

Rencsi, már nagyon vártam az újabb jelentkezést a pozitív tesztről. És tényleg az!!!!!!

KépKép
momelcsi

Kagyló,
mi is és főleg te is, kismamik leszünk! Ennek így kell lennie! Akinek meg elsőre összejön az baromi szerencsés! És persze mindig ők osztják az észt! :lol:

Mné,
nagyon-nagyon drukkolok a holnapi hcg-hez!

Kriszto,
persze hogy jövök majd és tudósítok! ;)

gigibp

Mné: MOST minden drukkom a tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszillak

Rencsi: Ez az!!!!!!! A díszítést is én csinálom, gyúrmázok :lol: jól írtad.
Marcipán allergia meg monnyon le! :D

Hihetetlen ez fórum, és ez az év!!!!!!!!!!
Istenem, de jó lenne, ha mindenki álma teljesülne idén, és lenne egy kismamis, babás találkozó végre!!!!!!

Gigim: mi is beterhesedünk idén! Így kell lennie!Ölellek

Krisztókám: hogy vagy?

Barika? Fiúk, és ez a hirtelen jött meleg?
katapetra

Kata! Tudtam, hogy valamit elfelejtettem! :oops: :oops: Csodaszépek a torták és az ízük is isteni lehet, mindegyik kompozíció jöhetne!
Köszi jól vagyok. Most semmi különös, mostanra talán a parásságom is kissé alább hagyott. Mondjuk nagyon hozzájárul a dologhoz, hogy mennyire Babola és Mné hírének mámorában úsztam a múlthéten, rajtuk pörgött az agyam és nem értem rá nyafizni. De egyébként semmi gondom, bajom. jól vagyok, boldog vagyok.
És aztán még jött Rencsi is a jó hírrel, és van kikért szurkolni. Szóval repül az idő!!! Pörögnek az események!
és IGEN!!! szépen sorban pocakosodni fog itt mindenki!!! meglátjátok! ÍGY KELL LENNIE!!!

Nem tudom Barikánk mikor tud jönni szóval írok róla, bizti nem haragszik meg, nem olyan régen beszéltem vele, a kis Döbrögije (Benedek) nagyon nyűgi most. Szóval nem unatkozik a csaj! :D :D De jól vannak mindannyian!!! :D

Szép estét nektek csajszik és kitartás! elindult a babalavina... babaeső... higgyétek el!!! hatalmas puszi mindenkinek

kriszto

kriszto82

Képzeljétek el beírtam a ciklus.hu oldalon a menst időt és kiírta az ovulációt 24.-ére.Fiú-lány variációt is és vasárnappal a mai nappal be is zárult :shock: :(

kagyló

Kagyló: ez egy stimus időszak, ilyenkor máshogy működünk, és nem a természetes ciklus szerint kell számolni a peteérést.
Ne aggódj kérlek, sikerülnie kell!!!!!
katapetra

jó reggelt lányok, anyukák, pocakos és parázó kismamaik :),

Kibújok ismét a zugból és remélem már ismét mindennapos látogatótok leszek - persze csuriban a kezem Kagylóér és Mnéért is, jajj lányok, most már ideje volt! meg a többiekért is! Tessék feltenni a tesztes képeket is!!!! Sok erőt adnak

Elérkezett a várva várt időnk: célegyenesben vagyunk a lombikhoz! meg van minden lelet, bár ma még megyünk andrológushoz, mert van-van katona, de a minőségük és a mennyiségük romlott egy év alatt :(, a -10kg is elérve (bár DévaiI mondta, hogy lehet gyúrni a következőre is, persze igaza van, ha 20 éves lennék persze még vagy 30 lemehetne, de most már...) szóval itt a sok pozitív példa előttünk, 2012-ben csak babásodni lehet ;) :lol:

emlékszik még valamelyikőtök, hogy mennyi ideig tart DévaiI tájékoztatója?
Van olyan kérdés amit nem érint és érdemes rákérdezni még ott?

csodás napot mindenkinek
kisalag
Fót

Kisalag, ha egyszer voltal tajekoztaton, nem kell menni tobbet. Ha jol emlekszem kb 1 ora. Hajra, bizti -10 kg-al sikerulni fog!

Mne, megvolt a vervetel?

Kagylo, igaza van Katanak, ez asszisztalt reprodukcio, nem normal ciklus. Tuti minden OK lesz! :wink:
Vendég

Szia Kisalag

ha jól emlékszem, kb. 1-másfél órás a tájékoztató a kérdések függvényében. Nálunk elhaló csend volt, úgyhogy elég gyorsan végeztünk:-)
Ha van kérdésed, írd fel, mert ott a hallottak után nem fog semmi sem eszedbe jutni, max. menet közben D már meg is fogja válaszolni.
Hajrá, akkor ti mikor fogtok kezdeni? Nagyon jó, hogy folyamatosan lesz kiért izgulni.

Kagyló, de a ciklus.hu-nak vagy apánknak hiszel? Vigyázz a tüszőidre délig, és már csak szerelembe kell esni okoskával. Majd neked 8 hónapig vigyázni rájuk. Fogunk mi még a ciklus.hu jóslatain nevetni......

Én is szívesen látnék pozitív teszteket, főleg a 3+-osok érdekelnének, olyat én sem láttam. Mné???

Mindenkinek kellemes hetet!!!No para.

KépKép
momelcsi

Hihi, most nezem, hogy nalunk szokonapon (febr 29-en) lesz a lombikszex... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem tudom előkeresni, de ugye emlékeztek rá,h MEGMONDTAM!!! :lol:
2012-BEN MINDENKI BABÁS LESZ!!!
Csajok, nem akarok csöpögős lenni, de február vége van és már van csomó kismamink és tuti ilyen szép lesz a folytatás! Számomra borzasztó nagy öröm, hisz tavaly májusban én voltam az uccsó. Szépen folytatódni fog a babásodás! Abban is biztos vagyok,h lesznek itt még CSODÁK!!!

Kagylókám, várlak majd a ragacsért!!! Majd írd,h hányat szeretnél :lol: Lehet,h csak este tudok jönni, de mindenképpen jövök és hozom.

Ma megyünk délután a Rózsakertbe komlett UHUra a fiúkkal! Drukkoljatok,h minden OK legyen velük.

Most megyek,mert meg kéne mosnom a hajam (készüljetek kismamik, szülés után sűrűn nem fogtok ilyeneket csinálni :lol: :lol: :lol: )

Drukk mindenkinek (zugoló stimusoknak is ;) )

Pussz

bari6

Kisalag: Szuper! Mikor kezdtek? Jaj de jó! Nagyon nagyon drukkolok nektek!

Kagyló: Menneka drukkok a szerelembe eséshez! Gyere majd hozzánk ha hazaértél. :-)

Babola: Téged is nagyon nagyon várunk. Mit látott Apánk. Esetleg ha nem nagy kérés, akkor képet is kérünk. :-)

Kretty: Hogy vagy? Nem nagyon fáj a hasad? Pihensz vagy inkább teszel veszel?

Én túl vagyok a vérvételen. Már csak ki kell valahogy bírnom délután 5-ig mert kb akkor kapom meg az eredményt. Már most tiszta ideg vagyok.

Mennek a drukkok mindenkinek, jövök még, de most sajnos melóznom kell!

Pusza

Mné
mné

Kisalag! De jó, hogy előjöttél!!!! kb. mikor lesz kezdés!!! Holnap mentek szóbeli tájékoztatóra??? ha jól emlékszem már a kisdokker tartja... mindenesetre kérdezzetek! írjátok le előre és ha van kérdés kérdezzetek mindenképp!!! semmiképp se maradjatok kérdésekkel teli, vagy ha ott nem is kérdezz majd tőlünk! Remélem felkészültetek lelkileg, szerintem úgy a legnehezebb, hiszen mi pl. úgy voltunk, hogy na szuper, mindössze ez vár ránk? elképesztően ráijesztenek az emberre... de egyszer végig kell hallgatni..

Zugolvasó stimus, ki vagy??? van tippem... :roll: Miért nem bújsz elő??? drukkolunk így elbújva is neked!

Mné! Kitartás! csodaszép számod lesz meglásd!

Kagyló! ez a ciklus.hu hülyeség! megnézetem én is... bízzuk a Apánkra és a természetre inkább!!! ilyenkor nem is csinálnak uhu-t??? vagy azért megnézik mizu odabent??? nagyon szorítok!!! nagyon!!!

Babola! nagyon várom, hogy kiderüljön hány pocaklakód van! Majd mesélj, nagyon várunk!

Forka! Haraaaaaaapnaaaaaaaaaaaaaak!!! drukkhegyek!

Kretty! Dolgozol? Vagy otthon? Hogy tervezed a szerda utáni napokat??? Addig most nem mentek a hegyre, igaz, csak szerdán?

Rencsi! Szóóóóóóóval csak jövő hétfőn mész Apánkhoz??? vagy most hol is tartasz??? remélem Domi mellett tudsz pihizni is egy cseppet.

Kata! Gigi! Melcsi, Barika, többiek pusszantás!

kriszto

kriszto82

Mné: annyira tudom mit érzel.....DE olyan jó hírt fogsz kapni délután, hogy itt az idén mindenki babás lesz, ebben a nagy örömködésben :lol: TUTIIIII
Nagyölelés!!!!!!!

Kagyló: nagyon várunk vissza!

Kretty: holnapután....... :lol:

Kismamik, ha van kétcsíkos fotótok, akkor tegyétek fel légyszi, valóban, ahogy Kisalag mondta, olyan nagy erőt ad nekünk, aki a fórumra téved neki is....
léccccciiiiii

Kisalag: Örülök, hogy újra köztünk, nagyon sok sikert kívánok a kezdéshez, de jó, de jó !!!!

Szélkisasszony?
Zafir? Nekem nagyon hiányoztok!

Emerenc: Ölellek!

Erus: mi újság?

Én ma voltam vérvételen Tsh, T4, vas, prolaktin kukkolásra, majd 10-re mentem dietetikushoz, aki nagyon megdícsért, pedig csajok kg-ban alig látszik valami...
Na mindegy ez nálam már lerágott csont, de azt mondta, hogy ha 70-re lefogyok, és az inzulinom is jó lesz, mi is keztdhetünk, már csak 5 kg!!!! az így tavasszal, futással pikk-pakk meglesz :D A 7dayst nem vallottam be neki :P

Puszilok minden fáradt, és aktív, zsíroshajú, vagy frissen mosott hajú kismamit, és anyucit :lol: Puszi
katapetra

MNÉ,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ NAgyon drukkolok!!!!!

KAgyló, gyere majd mesélni!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszto,
nevekkel hogy álltok?

puszi rohanok mert lakásnéző jön....

Kép
rencsi79

Lányok, ha sikerül ma beszereznem ilyen Clearblue tesztet, akkor ígérem, hogy holnap felteszem a képet, de egyenlőre 3 patikában voltam, és nem kaptam, sőt nagy kerekkel néznek rám, hogy mit akarok tulajdon képpen, és még ilyet nem is hallottak. :shock: Nem adom fel, és munka után úton hazafelé útba ejtek 2 gyógyszertárat, hátha nekik lesz. :-)

Babola: Nagyon-nagyon várunk!!!

Kagyló: Téged is ám!

Köszönöm a drukkokat, remélem, hogy hasznűlni fog. Már csak 4 óra várakozás. :roll:

Mné
mné

Sziasztok:) ket egyforma petezsak,bennuk magzati eletjelenseg:))))))) jovo heten ultrahang,addig drukkolas a szivhangokert:))
mne voltal vervetelen? Mikor lesz meg az eredmeny?:)
Mindenkinek nagyon szep napot kivanok es aki meg ez elott van annak ezt a nagy boldogsag mielobbi ateleset!!!:) Babola
Vendég

Rencsi: teszteltél reggel?
katapetra

Mne merrefele jarsz, mi a kornyeked hazafele?csak azert kerdezem hatha vettunk arra tesztet...
Vendég

Babola: SZUPEEER! Gratula! Mikor kell menned legközelebb? Drukkolok, hogy mind a kettőben a következő UH-on dobogjon a szivecske!

Deák tér felé megyek haza. Esetleg ötlet? Minden jól jön. :-) Előre is köszi

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?