Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi: nekem is átküldenéd a "tananyagot"? Ez az uzsi nagyon jól hangzik. Án már nagyon unom az állandó alma + korpovit keksz variációt. Küldöm priviben a mail címem, ha nem baj.

Előre is köszönöm,

Mné
mné

Rencsi, latod, te meg mar az eslo het utan lemondtal volna rola! Drukk tovabbra is!!!

Kagylo, hajra hetfo!!!

Rolam egy kicsit bovebben: a nagyok maradtak 16-osak, viszont a kicsik utana nottek, most 13-14 korul vannak. Most az a lenyeg, hogy a tobbi kicsi, akik 9-esek, ne nojenek tovabb. A nyalkahartya 13 mm. 8) Azt mondta a doki: "Kegyed egy kicsit tobb odafigyelest igenyel, mint masok..." :oops: :lol:
Vasarnap reggel 8-ra kell menni. Akkor is lesz UH. Es varhatoan jovohet kozepen lesz a leszivas. Es, fel 10-re volt idopontom, es 10 elott 5 perccel mar a kocsiban ultem! :D Csodalatoooooos! :D
Vendég

Kretty: ezek csodaszép méretek! Érted is csuriban a kezem! Hihetetlen, hogy ennyire pontosak! És még szép, hogy több odafigyelést igényelsz. :-)

Mné
mné

Mindenkinek szorítok nagyon.
Mindig olvaslak titeket!
Mi még nem voltunk Dévainál, de ha 1-2 hónapon belül nem lesz semmi spontán eredmény, akkor megyünk!
plonsk
Budapest

Mné
Volt 20,18,16,17. :roll: Annyira félek,hogy ne jöjjenek ki vasárnapig.
Főleg,hogy most kezdek megint megkergülni.Kerülhetem a párom hétvégén. :oops: :roll:
Kretty
Nagyon jók!Készülhetsz a terhesedésre. :wink: Én is szeretnék több figyelmet,csak is magamnak. :oops: :lol: :lol: Csupa jó dolog jár neked! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lányok!

Nem volt netem és kezdtem behülyülni nélkületek! :oops: :oops: :D :D

Szóval szép sorjában: Rencsi! tudtam, tudtam, tudtam.... drukkolok, drukkolok, drukkolok.... nagyon-nagyon-nagyon.

Kretty! 1. Krizsa szuper, csak jókat hallottam róla, 2. tüszőcskék szupik vagytok!!! 3. úúúúúúúúúgy örülök!!!! 4. drukkolok tovább! :wink: :wink:

Kagyló!!! Szintén, nagyon-nagyon szorítok, hétvégén pihi, vigyázz tüszőcskékre, a kis fészek is szépen vastagszik nekik! Jöhet okoska és csak lesünk majd, hogy jönnek a csíkos tesztek sorjában...

Forka! Remélem a következő hajas babád(id) már a pocakban ismerkedik az új 8-9 hónapos lakhelyével! majd gyere!

Kata! vicces lehet ez az ajándék... a szomszédok fognak örülni??? :lol: :lol: na jó, csak viccelek. meddig lesz a párod itthon?

Mné! pusza, igyekszem írni, hogy végre van net.

Plonsk! hajrá spontánkodás! jön a tavasz, csiripelnek a madarak, dúl a szerelem.... és jönnek a bébik...

Melcsi! Puszi a srácoknak és az anyujuknak! Ti jártok babauszira? vagy a babawatsu volt csak amit kipróbáltatok?

Barikám! pusszantááááás

Mintha valamelyik nap mondtam volna, hogy babalavina indul lassan.... nos, csak figyeljetek! :wink: :wink:

Cica! Lehet, hogy írtad már, de a kisfiad spontán baba? vagy ő volt aki első inszemre sikerült? bocsi, csak sokan lettünk (ami jóóóó :wink: :wink: ) és kicsit keverek embereket.

Leeda! te most nem vagy egyedül igaz? Mikor mentek Németországba? majd jelentkezel onnan is igaz?

Babola! bújkálós.... :roll: azért néha csak előbújsz. :wink:

A többi zugolvasónak is pusza, Emerencünk külön ölellek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Csak egy gyors megint, mert már enniük kéne a fiúknak!

Rencsiii, na ugye,h ugye :lol: megy a drukk tovább! :lol:

Kretty, Kagyló, nálatok is csodásan alakulnak a tüszőcskék! Drukk tovább!

Mindenki másnak is drukk és puszi!

bari6

Jujjjj Rencsike: nagyon, nagyon drukkolok :D

Kretty: Csodás!!! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok :D
Mnyh-oz gratula 8)

Kagyló: Nahát, ez is szuper, nagyon izgulok értetek is, hogy sikerüljön okoskával!

Kriszto: egyébként valóban vicces :lol: tegnap fél 11-ig nyomtuk...mármint a nótázást :lol: :oops: Hétfő reggel megy el....dolgozni...JAJ de egy síkon gondolkodom :lol: :lol: :lol: :P
Nagyon irígyellek, hogy nem hízol.....egy picit kívánok csak, mármint kilót :D
Zakkant vagyok, bocsi

Bari: puszi nektek!

Leeda: nagyon jó utat kívánok, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!! sajnálom, hogy te is egyedül leszel.....puszi
katapetra

Rencsi, sokat gondolok továbbra is rátok, látom, nem hiába.+++++

Kretty, ezek nagyon szép számok. Csak továbbra is ennyire pozitívan, férjednek is!!!!

Kagyló, hétfőre nagy drukkok, hogy meglegyen az inszem. D mindenkitől lányt akar elcsenni, de eddig senki sem adta. :lol:
Nekünk is azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy meglátja, hogy nemsokára jelentkeznünk még egy kislányért nála. De, mi nem kisértjük a sorsot. :lol:

kellemes hétvégét mindenkinek.

KépKép
momelcsi

Kriszto A kisfiam spontán, mondtam Páromnak ,hogy szõke kék szemût és fiút kérek és egybõl sikerült(elsõt elvetéltem,de õ is elsõre sikerült).

Valahogy éreztem,hogy a következõvel megfogunk kínlódni,és lám így is lett :cry:

Nekem rengeteg spontán terhességem volt, de sajnos mind elvesztettem....

Volt még egy 10 és 1/2 hetes ami orvosi mûhiba ment el ,az nagyon megviselt.

Szóval azóta volt endos is lettem,meg Ir-es :cry:

De még reménykedem 37-38 éves koromig azaz 1-2 évig :roll:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok :D
Hazajöttünk az ikrekkel :D
Megkaptam Apánktól a gyerekcsináló 2 csodapuszit is...
Két gyönyörű blaszto maradt mára amit megkaptam.
Sajnos kis folyadék már megint van a petefészkemben, de le van tojva, csak sikerüljön. A méhfal 13mm vastag volt, úgyhogy hajrá picinyeim!
Köszönöm a sok drukkot, aranyosak vagytok!
Rencsi :lol: nem mondok még semmit, de...
Az én kisfiam születésekor tiszta mongol volt kerek kreol fejjel, fekete hatalmas séróval és vágott szemekkel.
És ebből lett egy szőkésbarna hajú, zöldesszürke szemű gyönyörű hapi.
Puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm!!!!
forka
Budapest XI. kerület

Kriszto,
elvileg hétfő reggel indulunk, a párom meg csak holnap este ér haza. Jövő szombaton jövünk vissza, és ő másnap már megint megy tovább.. :cry: ha lesz net, jelentkezem!

Kata,
köszönöm!!!

Melcsi,
remélem, már jól vagytok!

Kretty,
ilyen gyönyörű méretekkel csak jól folytatódhat a történet.. :D :D

Kagyló,
a Te számaid is gyönyörűek! Drukkolok!!!
leeda

Forka,
de jó!!!! :D :D :D
Egyed a sok husit + folyadékot, és rendben lesz minden!!!
leeda

Sziasztok szeretnem veletek megosztani azt a jo hirt hogy pozitiv a tesztunk :) nagyon varjuk az ultrahangot,borzasztoan izgulunk:)
mindig olvasom kivel mi tortenik es drukkolok is mindenkinek, mi is izgultunk minden lepesnel es egyre jobban hogy mi lesz:))
forka nagyon edd ahust szepen elosztva:))
Vendég

Forka! szupiiii, nagyon szorítok!!! sok pihi és husi, folyadék!!!!

Babola! Jupiiiiiiiiiiii!!!! vigyázz nagyon magadra! Drukkolok tovább nagyon-nagyon.

indul a babalavinaaaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: mondtam, mondtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: juj, nagyon szép nap a mai is!!!! de jó, de jó, de jó!!!

kriszto

kriszto82

Babola,
:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
leeda

Babola jajj de nagyon jóóó!!!!!!!
Gratula Nektek :D :D :D :lol:
forka
Budapest XI. kerület

Ennyi jó hír egy napra!!!! Végre-végre-végre!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Először is az elnézéseteket szeretném kérni két dolog miatt. Az egyik az, hogy ismét csak magamról fogok írni, a másik pedig, hogy csak most árulom el a titkomat.

Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani Krisztonak, hogy tartotta bennem a lelket, és erőt adott ahhoz, hogy reménykedni tudjak az elmúlt héten. Soha nem találkoztam még ilyen önzetlen és jószívű emberrel, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek, és hogy (talán nem haragszol meg, ha ezt írom, de) a barátomnak mondhatlak!

Szóval a helyzet a következő:

Talán emlékeztem, hogy múlt héten egyik nap említettem, hogy meg fog jönni, és kopogtat piroska. Hát csak egy pár csepp erejéig volt vendégségben két napig, és már távozott is. Mondtam a férjemnek múlt hét pénteken, hogy fel kell keresnem a nőgyógyászomat, mert valami nem stimmel.
Másnap reggel viszont csináltam egy tesztet, és képzeljétek el, hogy POZITÍV lett. Hát mondanom sem kell, hogy nem akartam elhinni, sőt talán mind a mai napig nem hiszem el, hogy ez velem történik. Igen ám, de pár nappal hamarabb ugyebár véreztem, ami szerintem nem jelent jót, így hát írtam Krisztonak, és az ő javaslatára szaladtam a patikába Rutascorbinért. Csöndben és háromszor lekopogva jegyzem meg, hogy azóta, szerencsére semmi vérzésnek nincs jele.

Másnap ismét csináltam egy tesztet, ami egy kicsit halványabb lett. Megmondom őszintén, hogy kicsit talán feladtam a dolgot, és valahogy azt éreztem, hogy bár lehet, hogy terhes voltam, de sajnos ő sem akart velünk maradni. Sajnos ez a tudat erősödött bennem a hétfő reggeli vérvétel után, ugyanis a HCG-m csak 92 lett. Egy világ omlott össze bennem, és azt hittem, hogy megismétlődik a tavalyi történet, de hála Krisztonak olyan fejmosást kaptam, ami visszaadta nekem a reményt, és ismét tudtam bízni. A progeszteron szintem 57 lett, amit én jónak ítéltem.
Szerdán ismét ellátogattam a laborba, kivártam a délután 5 órát mire megjött az eredmény, és körmök, sőt lassan ujjak nélkül nyitottam meg a mailt, és képzeljétek a HCG-m szépen, sőt gyönyörűen emelkedett, és 265 lett. Ugyanakkor a progeszteron szintem csökkent, és már csak 46 volt. A frász kerülgetett, és ismét visszatért az érzés, hogy őt is el fogom veszíteni. Beszéltem a Kórházzal, ahol mondták, hogy másnap reggel telefonáljak vissza, mert az asszisztensek nem tudtak nekem segíteni. Sajnos másnap sem tudtak segíteni nekem, de sikerült kisírnom egy délutáni időpontot a nőgyógyászomhoz. A progeszteron csökkenés miatt kaptam Utrot (mert hát ugye ezért mentem főként), és meg is vizsgált. Egyenlőre nem lehetett látni semmit az UH-on, de két hét múlva szeretettel vár, és addigra már talán megmutatja magát a babácskánk. Hétfőn ismét vérvétel, és meglátjuk, hogy hol tartunk a HCG-ben, és ha 1000 körül leszek, akkor mehetek hamarabb UH-ra, mert akkor már lehet látni a petezsákot.

Kérlek, ne haragudjatok rám, amiért eddig nem árultam el a titkot, de egyenlőre még magam sem merem elhinni.

Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Puszi,

Mné
mné

Forka, már nagyon vártuk a jelentkezésed. Csuda jó, hogy két blaszto babó a pociban, nagyon vigyázz rájuk. Mennek továbbra is a drukkok.

Babola, csoda meglepetés tőled is a pozitív teszt, nagyon boldoggá tettél minket pénteken. Mikor mész UH-ra?

Igen, mi már jól vagyunk, annyira, hogy a lányom másfél órás szenvedés után itt várja a megasztárt, nem akar aludni.

KépKép
momelcsi

Mné, gratulálok!
Vendég

Forka, küldöm a ragacsot :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Babola, hatalmas gratula!!! Mikor kell menned UHUra?

Pussz mindenkinek!

bari6

Mnéééééééééé, ezt nem hiszem el! Újabb csodababa??? Gratula és vigyázz magadra nagyon!

Melcsi, :lol: :lol: :lol: mellettem Zalán fekszik és Megasztározunk mi is, a kép amit csatolok még Benedek is itt volt, de Ő visszament a szobájukba a férjemmel :roll: altatja a zuram :roll:
Kép

bari6

Bari, tudsz ám élni, ti buliztok Zalánnal, amíg a zurad altatja Benedeket! :wink:
Vendég

Mné,
:D jaj, nagyon szorítok!! Ennyi jó hír egy napra...és még nincs is karácsony!!! :lol: :lol: :lol:

Bari,
remélem, azóta már mindkét fiú nagyban horpaszt és hagyja a szülőket kicsit kikapcsolódni :lol: :lol:
leeda

Köszönöm a ragacsokat!

Mné :D :D :D

Nagyon gratulálok, ennyi jó hír egy napon ! :lol:

Az én lurkóm is többször kitotyogot vigyorogva az ágyikóból, de most már egy ideje csend van szerencsére :lol:

Érzik a gyerekek, hogy ez egy különleges nap ...
forka
Budapest XI. kerület

Csajok, kaptam olyan bulit Zalántól,h azt hiszem fel kéne vennem egy gázálarcot :shock: a takarója alól kijön a szaaaaag :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

bari6

Aztaaaaaaaaaa

Babola: DE jóóóóóóó, gratulálok!!!!!!!!Gyere majd a hírekkel.

Mné: Ezt nem hiszem el :cry: :lol: (örömkönnyek)
Jajjj drága halkan, de nagyon-nagyon gratulálok, és borzasztóan izgulok értetek!!!!!!!

Bari: csodásak a fiúk! Zalán pedig ezek szerint jól becumizt a vacsit, de hát ő a cumikirály :)egyem meg....

Babaesőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol:
katapetra

Forka Neked is drukkolok továbbra is! :D
katapetra

hú, Mné, átugrottam valahogy a bejegyzésed.
Nagyon meglepődtem, tök szuper eddig és drukkolok nektek is teljes szívemből.

KépKép
momelcsi

Forka
Most már lehet terhesedni!!!! :wink: :lol:
Barikám
Még...még :oops: Olyan aranyosak,szépek.... :wink:
Babola
Gratulálok!!!
Mné
Na végre!!!!!!!!!!!Hurááááááááááááááááááááááááá!!!Gratulálok!!!! :wink: :lol: :lol:

Lesz sok sok baba!
:wink:
Talán végre én is be állok a sorba :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Midenkinek nagy gratula:)))))

Hát úgy látszik,hogy egyre kevesebb a sima reménykedõ:)))

Szorítok, és rendben lesz mindenkivel minden. :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat és a gratulációt! Remélem, hogy tényleg csoda lesz, és velünk fog maradni. :-)

Rencsi: Várunk a mai pozitív teszttel! Pénteken kell menned Dévaihoz?

Babola: Neked is gratula, és drukkolok neked! Mikor kell menned dokihoz UH-ra?

Bari: Hihetetlen, hogy már ilyen picuri korban is Gázmaszkra lenne szükség. :-) Édes a kép. Nézegetik egymást sokat? Felfedezték már a másikat, vagy annak majd csak később jön el az ideje?

Hiszem, hogy ez a sor folytatódni fog, és mindenki, aki éppen kezelésre jár, vagy kezelésre fog járni szépen egymás után kismama lesz, hiszen a Nagytestvér megmondta, hogy 2012 a mi évünk, és én hiszek neki. :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza

Mné
mné

Mindenkinek gratulálok, már-már követni sem tudtam Hála Istennek, a sok örömteli + teszteket! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek! Vigyázzatok magatokra! Sok puszi Mindnyájatoknak!

Kretty, Kagyló: Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!

Rencsi: gyere légyszi minél előbb!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!! :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Először is Mné! az érzelem kitörésedből ítélve, üdv a klubban kismama vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, hogy nem bírtátok tovább, te sem és Babola sem. Nálam már a határon volt, hogy nem üvöltöm ki ide mindenkinek! ezért is igyekeztem kevesebbet jönni....
De ez a TI örömötök! Szóval most már mindenki tudja és teljes szívéből drukkol nektek!!!! Vigyázzatok Csajok magatokra, a babákra és tudom az én számból kissé nevetségesen hangzik (igaz Barikám?, hisz én lettem az utódod a paramamiságban...) de azt mondom nyugalooooom az a legfontosabb! pocisimi és mosoly! Ott vannak!!!
3 csudajó hír, 3-5 babóca, ki tudja, kinél mit rejt a pocak.

Forka! kívánom, hogy a ti gyerkőcötök is néhány nap múlva hasonló kijelentést tegyen, mint Rencsi Domija és legyen igaza!!!
Kagyló drága! igenis beállsz a sorba te is!!! csak figyelj! A hétvégén semmi megterhelő! Vigyázz a tüszőcskéidre!
Kretty! Rólad nem is beszélve! egy fiúcska és egy kisleány már célba vett titeket!
Bari! Zalán :lol: :lol: :lol: :lol:, biztos fincsi volt a vacsi :wink:

Npgy! Picit eltűntél! Hogy vagy? Virágszál? Család nagyon-nagyon boldog? Mesélj!

Mindenkinek szép hétvégét! Sétáljatok egy nagyot! Csodaszép idő ígérkezik, noha kicsit errefelé fúj a szél. De süt a napocska!!!
Puszi mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Kriszto: No igen, hidd el, én sem bírtam volna már sokáig. Tegnap reggel egyszer már megírtam, de mély levegőt vettem, és inkább nem küldtem el. Tudod, csak az van bennem, hogy nehogy elszóljam magam, és előre igyak a medve bőrére. Sajnos tavaly már megtapasztaltuk, hogy milyen az, ha hamar ítélünk, de most hiszem, hogy sikerült, és velünk marad.
Ilyenkor bezzeg olyan hosszúak a hétvégék, most valahogy jobban szeretném, ha inkább hétfő lenne, és tudnám az új HCG értéket.
Érdekeset mondott a dokim csütörtökön a rutascorbinra. Azt mondta, hogy nyugodtan szedjem, de ettől még nem biztos, hogy Einstein lesz a gyerekem. Nem is mertem visszakérdezni, hogy ezzel mit akar mondani, hanem inkább szedem tovább.

Puszillak!

Mné
mné

Kriszto: minden nap itt vagyok, és nyomon követem a történéseket, csak zugban. :lol: Köszönjük szépen jól vagyunk, poci szépen nődögél. Ahogy olvasgatom, Nálatok is minden rendben van, aminek szívből nagyon-nagyon örülök! :lol: Mindenki velünk együtt nagyon boldog és örül, hogy Virágszál augusztusban érkezik. Olyan jól esett, hogy akiről nem is gondoltam volna, még az is a nyakamba borult, és elpityeregte magát. Tegnap a férjecském is megmondta a munkahelyén, és olyan boldogan jött haza, hogy végre ez is megadadott neki. Az egész iroda gratulált neki, és több kollégája szintén megkönnyezte. Ahogy mesélte, aztán már én is sírni kezdtem, na mondom, szép kis páros vagyunk.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Olvastam, hogy nem híztál semmit. Gratulálok. Én 40 vagy 60 dkg-ot híztam decemberhez képest. Bár enni eszem, sőt étvágyam is van, de rókica még mindig itt van kisebb-nagyobb szünetekkel.
Éppen nézegettem a fotókat a pocidról. Hasonló az enyém is, én sem szélesedem csipőben (csak minimálisat) inkább a hasam nő. Mindenki azt mondja, hogy húúúúú de nagy :lol:
Egy kicsit hosszú lettem, bocsi :lol:

Rencsi: nagyon várlak! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

sziasztok, MINDENKINEK nagyon köszönöm a kedves szavakat és drukkokat :) hétfon kell mennem a D-hez, akkor telik le az előírt idő, aznapra hivott vissza. Azért holnap még tesztelunk egyet, csak hogy történjen valami :)) Van tesztunk és hcg szintunk is, elég biztato eddig, de hát amig nincs szivhang, nehéz bármit is elhinni.. persze holnap még nem a szivhang jon, csak a petezsák, de hát végul is az az elso lépés :)
Mné megértem a félelmed, és hogy nem merted elkiabálni, és még most sem, én is hasonloan érzek. Kár hogy hétvégén nincs labor, mennék ám azon nyomban egy kis hcg-re én is :))) Nagyon drukkolok!!! Remélehetőleg akkor egy hét kulonbséggel fogunk előre haladni !!!
Forka, megkaptam anno én is ezt a ragacsot... nekem segített, neked is fog!!
Szép hétvégét kivánok Mindenkinek és holnap azért jelzem hogy minden ok-e a teszten :)) ui. menet kozben én is Krisztot találtam meg magamnak, de Mné már osszefoglalta azt, amit én is meg tudnék vele kapcsolatban fogalmazni, egy önzetlen, rendes lány, aki a legjobbakat érdemli!!
bábola
Vendég

Kagyló, nekem az általad írtál 4mm-el nagyobb tuszo is volt és két napig kellett vigyázni rá, mondta D hogy mintha tojásokon lépkednék, és nem szabadott akkor már tovább sportolnom sem, ő azt javasolta maradjak otthon, de végul a férjem hozott vitt én meg ulomunkát végzek. Bent maradtak, nem volt gond. Ugyhogy a Tieid is ott maradnak, megvárják a sorukat, ne aggódj :))
Vendég

Krisztó, látod mit váltasz ki az emberekből? :wink:
Vendég

Babola: Mikor volt HCG vizsgálaton? Megkérdezhetem, hogy milyen a szinted? Én azért eléggé aggódom, mert tavaly nem fejlődött jól az embrió, és el is vesztettem, és most nem szeretném, hogy megint e előforduljon!

Rencsi: Hol vagy??? Nagyon várlak!!!

Mné
mné

Mné, meglátod pár hét és a TE pocakos fotódban gyönyörködünk majd!!!!! Minden rendben lesz,hiszen csodababa, Ő akar most leszületni hozzátok!!!!! :wink:
Vendég

Hát bari, hidd el egyre durvább lesz a szag :D
Mi már jó ideje zacskózzuk a kakispelust, mert brutááál.
És ez főként a fiúknál van így :lol:

Hát csajok ez nem semmi... Én is megkönnyeztem a kommenteket.
Eszembe jutott, hogy bőgtem, amikor anno nem bírtam aludni és hajnali négykor bűvölten bámultam a halovány csíkot a teszten.
Szegény párom nem tudta hova tenni, hogy miért zokogok az ágy szélén, amíg ki nem makogtam neki, hogy kisbabánk lesz, apuci...

Babola, Mné semmi aggódás, minden rendben lesz :D
forka
Budapest XI. kerület

Mne megirtam a szamokat. Ne aggodj monden rendben lesz,az utro is sokat segit,cdak egyeneletesen adagold 8orankent,azt mondta D,de biztosan neked is mondta a doki. Ez egy spontan baba ugye?:)ha jol ertettem az elozmenyekbol...
Vendég

Mne, akartam mondani "Ő" egy spontán baba ugye? bocsánat ,csak van amikor telefonrol irok és az nem mindig megy jol ,és orulok ha sikerul valamit begépelnem :)
Vendég

Puszi lányok...én bár pozitív tesztről beszámolni nem tudok, de csini kis tortaképeket tudok mutatni.......ha nem veszitek tolakodásnak:

Apukámé:
Kép

Apósomé: :D
Kép

Anyucikámé :oops:
Kép

Szép 7végét, nagyon szeretlek benneteket!puszi
katapetra

Azta, itt mindenki terhes? :D :D :D

Ez most komolyan egy meddőségi központhoz kapcsolódó fórum???? :D

nagyon drukkolok mindenkinek, mert itt aztán mindenki nagyon, de nagyon megérdemli, hogy végre valóra váljon az álma!!!

és ez a sok pozitív példa tényleg nagyon sok erőt ad!
plonsk
Budapest

A farmos: csokis-szedres

A szerszámos: túrós-banános

A kerek: kókuszos-sárgabarackos
:lol:
ja és nem diétás..... :( így én csak ici-pici kóstolót kaphatok belőle.
katapetra

gyáááááááááá Katapetra :shock: menten lefordulok az ágyról...mindet megkóstolnám a farmossal kezdeném és kerekkel végezném és aztán a kerekkel kezdenék a farmossal végeznék és aztán a szerszámossal kezdenék és a farmossal végeznék.... :lol: nagyon szépek!!! Ügyes vagy! Mikor megcsináltam életem első tortáját (na nem ilyet...) akkor azt mondtam,h most akkor aztán már jöhetnek a gyerekek, ezt is meg tudom csinálni :lol: :lol: :lol: szóval készlüj,mert hamarosan Te is kismami leszel :wink: ja és még valami :lol: h fórumtalink lesz akkor nem menekülsz, behajtjuk a fincsi tortákat :lol:

Na megyek megpróbálok alukálni egy kicsit,mert szét megy a fejem....

bari6

Kata, ez nem éèéér...én is akarok tortáááát! Hihetetlen ügyes vagy!!!

Vettem kenyérsütőt, dèlután kipróbálom... :roll: Így tuti teljes kiörlésű a teljes kiörlésű... :twisted:

Most hozott haza a férjem, ugyanis rosszul lettem a polusban. Hirtelen akkorára puffadt a hasam, mint egy 5 hónapos terhesé, hányinger, ájulásközeli állapot... :shock: Nem tudom mi volt, de a hasam nagyon fáj, most vizet iszogatok és lefeküdtem. A zuram meg süti a husiiiiiiit (habár tortát szívesebben ennék) :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?