Lányok!
Nem volt netem és kezdtem behülyülni nélkületek!
Szóval szép sorjában: Rencsi! tudtam, tudtam, tudtam.... drukkolok, drukkolok, drukkolok.... nagyon-nagyon-nagyon.
Kretty! 1. Krizsa szuper, csak jókat hallottam róla, 2. tüszőcskék szupik vagytok!!! 3. úúúúúúúúúgy örülök!!!! 4. drukkolok tovább!
Kagyló!!! Szintén, nagyon-nagyon szorítok, hétvégén pihi, vigyázz tüszőcskékre, a kis fészek is szépen vastagszik nekik! Jöhet okoska és csak lesünk majd, hogy jönnek a csíkos tesztek sorjában...
Forka! Remélem a következő hajas babád(id) már a pocakban ismerkedik az új 8-9 hónapos lakhelyével! majd gyere!
Kata! vicces lehet ez az ajándék... a szomszédok fognak örülni???
na jó, csak viccelek. meddig lesz a párod itthon?
Mné! pusza, igyekszem írni, hogy végre van net.
Plonsk! hajrá spontánkodás! jön a tavasz, csiripelnek a madarak, dúl a szerelem.... és jönnek a bébik...
Melcsi! Puszi a srácoknak és az anyujuknak! Ti jártok babauszira? vagy a babawatsu volt csak amit kipróbáltatok?
Barikám! pusszantááááás
Mintha valamelyik nap mondtam volna, hogy babalavina indul lassan.... nos, csak figyeljetek!
Cica! Lehet, hogy írtad már, de a kisfiad spontán baba? vagy ő volt aki első inszemre sikerült? bocsi, csak sokan lettünk (ami jóóóó
) és kicsit keverek embereket.
Leeda! te most nem vagy egyedül igaz? Mikor mentek Németországba? majd jelentkezel onnan is igaz?
Babola! bújkálós....
azért néha csak előbújsz.
A többi zugolvasónak is pusza, Emerencünk külön ölellek!