Sziasztok.
Suti : en is csatakozom az elottem gratulalokhoz. Csalad mit szol? Parod szokja az ikres kispapasag gondolatat?
Nalam az az ujsag, hogy minden leletunk tokeletes lett, de nem szeretnek ujabb lombikot marciusban, ezert azt tanacskoztuk V. dokival, hogy lesz ket inszem stimu nelkul, spontan ciklusban, neki tetszett az otlet, bar nem tudom igy mennyi eselye van az inszemnek, meg egyaltalan mennyi eselye van egy inszemnek?
V. doki szerint a polipom akkora volt es olyan helyen, hogy ez okozta a szeptemberi vetelest ,es a novemberi sikertelenseget is, ekkora polipba eselye sem volt beagyazodniuk embrikeknek. Sot ugyanez igaz a majusi es lehet hogy a januari inszemekre is. Roviden velemenye szerint az elmult egy evben feleslegesen estem keresztul ezen beavatkozasokon a BMC-ben, ugyhogy induljunk tiszta lappal ,es probalkozzunk elolrol az inszemekkel ,es ha nem megy inszemmel ,megyunk tovabb lombikkal, ugy junius korul tervezzuk a lombikot, ha nem leszek terhes addig spontan inszemes ciklusban. Meg azt is mondta, hogy jot nevetne, ha sikerulne inszemmel stimu nelkul. Na en ezt szemely szerint kevesbe tartanam viccesnek
))
Egyebkent nagyon orult a leleteinknek, cuki volt, mintha uveggolyokat vittem volna ajandekba vagy valami ilyesmi, meg annak is orult, hogy sikerult a mutet, es minden rendben.
Jo hosszura sikerult az elmenybeszamolo, kicsit felzaklattak a szavai ( nem vartam ilyen oszinte felvlagositast), de elhataroztam, hogy elore nezek nem hatra, ezt mondtam neki is, vege is lett az eszmefuttatasnak arrol, hogy mi volt eddig a baj, es arrol kezdtunk el gondolkodni, hogy hogyan tovabb.
Hat egyenlore igy allunk.
Kerdes: van ismerosotok, aki inszemmel lett terhes, esetleg stimu nelkuli inszemmel, en ilyenrol meg nem is hallottam .........
Ferjem kisse megutkozott az otleten, hogy mar megint inszem, de kezdi szokni a gondoltot. A stimu nelkuli inszem ugy nez ki, hogy elmegyek a ciklusom 14. napjan, megnezik, hogy all a petesejt, megtervezik az inszem napjat, majd jon az inszem, utana meg varjuk az eredmenyt, ez mondjuk nagyon baratian hangzik.
Bari: cukikak a fiuk, olyan kis fiu pofijuk van, helyes a pocakfurdo, megnyugtatja oket?
Suti: van csecsemointenziv a Kutvolgyibe, ez esetleg ikreknel jol johet, nem?
Baratnom ott szult es superlativuszokban beszelt a szules elmenyerol, hogy milyen profi csapat van ott, milyen aranyosak a csecsemosok, a szuleszno es a noverkek, mindenki nagyon lelkes mert viszonylag keves ujszulott van, nincs olyan nagyuzem mint mas korhazakban. Kutvolgyin en is gondolkodtam ,csak elobb a pocakosodasig kellene eljutnom. Szuper, hogy Szakacs doki vallalt. Te aztan ragaszkodo tipus vagy;)))
Kismamik ma mar kacsitgatott a tavasz, mar csak par het es hetagra sut a nap, lehet majd menni a babakkal fel napokat.
Na megyek