Új privát üzeneted érkezett!

Mné! küldtem privit is! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Válaszoltam is. :-)

Kagyló: Ezeket most követted el vagy még tegnap? Nyamiii, nagyon jól néz ki!

Katapetra: Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek!

Köszönöm LÁnyok, akkor megnyugodtam... Hát akkor kivárom, amíg rendeződik a dolog. :-)

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Most délután volt a genetikai vizsgálat (kombinált teszt). Hál' Istennek, minden a legnagyobb rendben van a kis Virágszállal. Készen lett a labor eredmény is, ami szintén jó lett. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagy-nagy BOLDOGSÁG VAN!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Melcsi: Olan gyönyörűek, és nagyok már az ikrek, Matyika hihetetlen sármos, Sári pedig kis mosolyalbum .:)

Bari: Nagyon tetszett a képregény :lol: Nagyon jó fejek a srácok

Krisztó: nagyon várom a fotót, a fogíny gyulladás az vááááááá, sgyógyuljon meg mielőbb!

Mné: A ciklusom nekem még minidg vacakol, az az nem 28 napos, hanem olyan, mint régen, nem tolódott, de nem is csökkent...én ma befaltam reggel 2 db 7days-t :shock: , úgy bekómáltam mint állat....
szóval ilyennel vigyáznom kell, de olyan rossz volt, hogy a férjem elment hajnalban, és csak jövőhéten pénteken jön haza, hogy fellázadtam.
Minek is küzdök ezzel a fránya IR-el még együtt sem tudunk lenni :(
Bocsi...nem akartam panaszkodni....
Annyira rossz ez a várakozás, hol a peteérésre, hol hogy ha már késik, akkor ne jöjjön meg!!!!!!!és legyen baba.....ez a várakozás :twisted:

Kagyló: nagyon drukkolok nektek is!!!!!!
és a süti, az valami álom, imádom az ilyen keltes-hájas féléket :)

Kretty: a többiek abszolút a véleményemet írták le a kolléganőddel kapcsolatban, egyszerűen szánalmas.
Aki ilyeneket mond és így viselkedik, AZT KELL sajnálni, és nem téged!!!!DE hülye......
Téged soha nem fog elhagyni a párod, bármit is hozzon az élet, de ezt a libát max. 2 év után úgy otthaggyák "nagy álboldogságában" hogy csak úgy fog porozni....Szóval sajnáld.....
Te pedig húzd ki magad, mert hamarosan anyuka leszel :wink:
Ölellek!

Szép estét!
katapetra

Npgy: Vo-nal-zót! Vo-nal-zót! :lol:
nagyon örülök, hogy jó híreket kaptál!
katapetra

Katapetra: ígérem holnap vonalzó nélkül nem is jövök :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

NPGY :lol: SZUPER!!!! :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Npgy!!! szupiiiiiiiiii, úgy örülök Nektek! Juhééééééééé

kriszto

kriszto82

npgy: Szuper hírek! Gratulálok! És kaphatunk képet is? Légyszi-légyszi-légyszi!!!

Katapetra: 2db 7days? Nyamiii! Nálunk délután a kollégáim nutellás palacsintát ettek... Úgy csorgott a nyálam mint a csuda. És majszoltam mellettük az almámat. :-( De most sütök füstölt sajtos mini csigát. :-) Tegnap előtt megcsináltam a kókuszgolyót ismét. Nagyon finom lett megint, csak a baj az volt, hogy a kutya lenyúlta a dohányzó asztalról, és megevett belőle 4 darabot... :-)

Mné
mné

Mné: Ez a kis Zsepi, nagyon jó fej... :lol:
jaj a golyszikkal kapcsolatban kérdezted, hogy nekem is kiszárad e, hát nincs ideje..... de haggy több almalevet, és akkor talán jobban bírja.
Örülök, hogy ízlik... a 7days miatt van ám lelkifurkám :roll: tömény cukor-tartósító.....de ilyet nem csinálok többet, nagyon bekómáltam tőle.

Puszi
katapetra

Npgy, szupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Képzeljétek, akiket ismerek és babát várnak (5 lány) MINDENKI kisfiút vár... :shock: :shock: :shock: (kb egyidős terhesek 4-6 hóig) Krisztó, kiváncsian várom Nektek mi lesz! :wink:

Kata, aztaaaa, én még egy szelet csokit sem tudok egyszerre megenni, nemhogy 2 db ilyet :lol: DE megértelek, borzasztó lehet a férjed nélkül!!! Amikor én külföldön dolgoztam, az első éjszaka után lefoglaltam a leghamarabbi járatot a zuramnak, 10 nap mulva ott is volt! :D

Mné, csudapofa Zsepike!!!!

nah, megyek szakdogát kell írnom... :cry:
Vendég

Kretty! van köztük 29 éves? én végig csináltam néhány hete, csak poénból az összes ilyen fogantatási "jóslást", kínaitól, németen, angolon, Jónás módszeren át... mind a négynél kislány jött ki. az első pillanattól azt is érzem... szóval én is kíváncsi leszek. az egyiknél a születési dátumom órára pontosan kellett, megadta a 2011-es termékeny napjaim... köztük nov.18,19,20.-át. na ekkor leesett az állam. pedig nagyon nem hiszek az ilyenekben... vagy mégis... :shock: :shock:
Képzeljétek ma olyat változott a pocakom, hogy a férjem teljesen elképedt, hogy mekkorát nőtt egy fél nap alatt. :lol: :D

Kata! gyere sokat közénk, akkor jobban telik az idő, míg újra láthatod férjecskét! lelkifuri pedig monnyon le! néha kell bűnözni! :wink: pusszantáááás

Zsepi modern kutyus szénhidrátszegény nasit eszik :lol: :lol:

pusza csajok

kriszto

kriszto82

Az életkoruk különböző! :D

Krisztó :arrow: Kéééépeeeeeeeeet!!!!!
Vendég

Npgy
YESSSSSSSSSS :wink: :lol:

Nem is vettem észre,hogy vannak itt zárt fórumok :shock: Dévais fórum az miért nincs? :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Hoztam nektek egy kis füstölt-sajtos mini-csigát. Nemrég sült ki.
Aki kér nyissa ki az ablakot, és már teleportálom is! :-)

Kép

Puszi

Mné
mné

Csajok, ahogy ígértem :wink: Ma este közösen fürcsiztek a srácok :lol:
Kép
Kép

Pussz

bari6

Nagyon megtetszett ez a kád, remélem, hogy hamarosan én is kipróbálhatom. És a két kis Tücsök benne! Elolvadok tőlük.

Elteszem magam holnapra! Jó éjt!

Pusza:

Mné
mné

vonalzó próba
npgy
Budapest I. kerület

bénaság van nálammmmm :lol:
bemásoltam a bbc kódot az aláíráshoz a profilba.
akkor szerintetek miért nincs itt a vonalzó?

npgy
Budapest I. kerület

SIKERÜLT :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Npgy: Nagyon szép a vonalzód! :-)

Mné
mné

Mne, jaaaaaajjjj de ennek olyan csigat!!!!! :D :D :D

Npgy, vegreeeee!

Bari, nagyon jo ez a kad vagy mi! En is szeretnek ilyet 2 babaval! :D :D :D Olyan edesek ezek a kis cumikiralyok! :D

Kagylo, gyere, mi volt UH-n.

Rencsiiii, eltuntel!
Vendég

Olyan jó pofa ez a kád, én az osztrák barátunknál láttam először ilyet, ebben fürdették lányukat, imádta....nagyon helyesek a fiúk benne, egy vödör baby ide is rendel :lol: :lol:

Kretty: de jó neked, hogy egy csokit sem bírsz megenni, a csokit annyira én nem preferálom, mindig is kelt tészta mániás voltam :( ami a lehető legrosszabb az én esetemben.....

Krisztó: Fo-tót! Fo-tót! :lol: én is kislányra tippelek :wink:
katapetra

Mné: csiguszok......nyammmmiiiiiiiNagyon ügyes vagy, és ezt sima, vagy valami speckó lisztből készítetted?

Npgy: Jaj, Istenem, mindig megkönnyezem az új babás vonalzókat! :D
Nagyon szép lett!!!!!
katapetra

Ja, amugy milyen az a zart topic?
Vendég

Köszi csajok és biztos vagyok benne,h idén tényleg lesz nektek is vödrös babátok :wink: tavaly kb pont ilyenkor volt ehy sikertelen lombikunk. Álmomban nem gondoltam elkeseredettségemben,h egy év múlva 2 sírógép lesz az egyik szobánkban :roll: szóval hajrá mindenkinek! Veletek vagyunk a fiúkkal és szorítunk! Ígérem mindig jövök majd közétek és hiszem,h egy év múlva már jó sokan leszünk itt Anyukák :lol:

Npgy, gratula az eredményhez!!! Szép lett a vonalzód, már csak tudod mi hiányzik? Egy kééééééééééééééép :lol:

Krisztokám, várjuk tőled is a kiscsajos pocifotót és kéretik szemből is, jóóóó?

Kretty, érzed már a mocorgást a pocidban?

Kagyló, várunk!!!

Szép hónapot mindenkinek!

bari6

Bari, ma volt meg csak az elso merionalom. Egy egesz ampullat beadtam (vagyis apa adta be) :shock: :shock: :shock: Meg sosem adtam ilyen sokat (a vegen mar feszitett, az 1/8-ad ampullat meg sem ereztem regen)!!! :wink: Es igen, szurkal, es igen orulok neki! :wink: Mondjuk reggel amikor ket szurival is odaallitottam a zuramhoz, rosszul lett: hangosan felkialtott, hogy ur Isten ketooooooo? :lol: :lol: :lol: Mondtam neki, lesz ez meg tobb is... :? Szegeny, teljesen odavolt, mintha o kapna a szurikat... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok volt/van valakinek magas vérnyomása?

Most voltam a dokinál,írt fel gyógyszert mert már egy hónapja fel fel ugrik....
Nem akarok egy életen át gyógyszert szedni,mert elég az IR

Tudtok valami tanácsot adni,nagyon ki vagyok :cry:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica! a férjemnek volt, metoprololt és/vagy tritace-t szedett. Nála a teljes életmódváltás, (napi úszás, de min.5-ször egy héten) és fogyás jött be, egy éve letette a gyógyszert és nincs gond a vérnyomásával!
Mit mondtak neked? Van egyébként hajlamod is rá, a családban van vérnyomás beteg? Volt 24 órás vérnyomásmérő rajtad? az mindenképp kellene gyógyszer előtt, szerintem. A doki kardiológus?

Kretty! Hajráááá tüszőcskék!!!

Kagyló! gyere majd várunk nagyon!

Pocakfürdő nagyon cukiiiii :D :D

Npgy! szupi lett a vonalzód! Mikor mentek legközelebb dokihoz? vagy most mik a következő lépések?

kriszto

kriszto82

Köszi Krisztó a gyors választ.

Nem voltam még kardiológusnál mert csak márc.1 -re kaptam idõpontot.
Tudom,hogy kellene elõtte a teljes napi 24 órás,dehát majd azt is csak akkor kapom meg.

sajnos mindkét ágon örököltem,szóval tényleg rossz ez így....
ráadásul a meforállal sem szerencsés összeereszteni :?

Örülök,hogy a férjednek sikerült elhagynia gyógyszert,mert az orvos azt mondta,hogy ez a betegség egy életre szól akár csak az Ir szóval jó az ellen példa :P

Ez máris sokat segített köszi..

drukk mindenkinek :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto: most nagyon ÖRÖM van és BOLDGOSÁG! :lol: :lol: :lol: :lol:
A családnak ma délután mondjuk el a nagy hírt, és persze a barátnőimnek is.
Ma reggel voltam a körzetinél és a fogorvos is rendben van. Legközelebb orvoshoz 27-én megyünk, a privát nődokkeromhoz.

Kagyló: mi volt az UH-n?????

Kretty: továbbra is nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Rencsi: hogy vagy????

npgy
Budapest I. kerület

Virágszál, aki már 62,90mm :lol: :lol: :lol: :lol
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára npgy 2012.02.19 07:35-kor.

npgy
Budapest I. kerület

juuuuj, nagyon szééééééééép, de igazán kaphatnánk egy picit nagyobb képet is! :wink: :wink:
nagyon jó napotok lesz akkor, olyan aranyosak a szülők amikor megtudják.... :D :D :D

Kagylóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Hol vagy????

kriszto

kriszto82

:D :D :D :D :D :D :D csodaszééééééééééééééééééép :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto, TE kovetkezel a keppel....
Vendég

holnap.... :roll: :roll: :roll: (ha minden ok lesz a 3D-n is.)

kriszto

kriszto82

Npgy gratulálok gyönyörû:)

Pár hét és Kriszto és te is tudjátok majd a nemét is a babátoknak:)
Egészséges terhességet mindannyiotoknak :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok
Npgy
Nagyon gyönyörű! :wink: És a kis mami nadrágos kép? :oops: Jó lett a vonalzód is. :lol:
Barikám
El nem tudtam volna képzelni,hogy fér majd bele a 2 fiúcska.De nagyon aranyosak benne.El nézegettem őket! :wink:
Kriszto
Képet....képet! :oops:
Kretty
Neked hétfőn kell menned dokihoz?Nekem a párom be nem merné adni a szurikat.Ki is megy a szobából olyankor.
:lol:
Mné
Hűmmmmmmmmmm!Én kérek belőle,sokat :oops: Már nyitom is az ablakot.De siessél mert nagyon hideg van kint. :roll:
Rencsi
Hogy vagy?Gyere légyszí
:wink:

Rencsi,Kretty laptető a tiétek!Babásodjatok :wink:
Nekem meg szórítsatok,hogy domináns hím legyen a mostani okoska apuci :oops: :roll:

Hat tüszőt sorolt fel apánk,de olyan össze vissza méretekkel vannak. :( Ilyeneket hallottam,4,6,8,10, de ebből szerintem talán 2-3 marad meg.De már a 3-mal simán kibékülnék.Méhny:3,4 mm
Ő még nagyon kevés,igaz a 7. napon vagyok. :roll: Hétfőn kell mennem újra,addig az adagom is maradt.

Katapetra
Az én mai új diétám:párolt zöldség,rántott combi,és palacsinta. :lol: :lol: De mindig éhes vagyok,és január óta nem cigizek,ezért kell tornáznom is hozzá.El is felejtettem megkérdezni lehet-e?! :(
Este felé meg szemezek a sok ropival, szotyival stb. :lol:

kagyló

Hajrá Kagyló! Simán meglesz a három áhított petikéd, de sztem még több is! Nagyon szorítok neked!!!

Mné,
csodddddálatosan néznek ki a csigák! Ablakom nyitva! Jöhetnek! ;)

Barika,
olyan jó, hogy jössz közénk és mesélsz és hogy ilyen lelkes vagy és bíztatsz minket! Remélem én is, hogy jövő ilyenkor mindenki Anyuka lesz! A vödörnyi babák nagyon-nagyon cukik! Tök jó ez a fürdető!!! :)

Kretty,
egy egész ampulla??? Brrrrr..... Hajrá, csak így tovább!!!!

Nekem a tegnap előtti gyantázástól begyulladtak a nyirokcsomóim a hónaljamban! Soha nem volt még ilyen! Fájdogál és piros és persze duzzadt is. Azt mondja a kozmetikus, hogy majd magától elmúlik!
Valakinek volt már ilyen???

gigibp

Sziasztok,

köszönöm a hiányolást, bár még nem tudtam végigolvasni csak 1-2 bejegyzést futottam át......

először is azért tűntem el mert olvastam múltkor egy tanulmányt az elektroszmog igen kedvezőtlen hatásáról és gondoltam legalább a beágyazódásig nem gépezek..... de most akartam jönni elbúcsuzni, mert kicsit elvonulok nyalogatni a sebeimet.....tudom hogy olyan drágák vagytok h most majd elkezdtek vigasztalni meg h ne adjam fel......de sajnos a megérzéseim eddig még nem hagytak cserben és mivel már voltam olyan szerencsés h megélhettem a terhesség illetvbe a beágyazódás csodáját most érzem h ez most nem sikerült.....tudom h minden terhesség más és lehetne is de napokig éreztem mindazt amit a Domival aztán mintha elvágátk volna.....szóval ez biztos....kérlek ne bíztassatok, ez a vonat elment :cry:

Kagyló és Kretty, Szívből drukkolok nektek!!!! már tényleg kellene h induljon a 2012-es bababummm!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
olvasni fogok mert ki sem bírnám, de majd ha kicsit jobban leszek akkor fogok csak írni. Köszönöm mindenkinek a támogatást biztatást drukkokat és köszönöm h vagytok!!!! mindnekinek puszi

Kép
rencsi79

Rencsi, itt mindig szívesen látunk, én még hiszem, hogy sikerül Nektek!!!!
Vendég

Voltunk a kisfiammal a fogorvosnál,két foga is lyukas volt szegénynek,és egy hang és szuri nélkül végig csinálta :lol:
Nem akarom elhinni.....

Nekem is mennem kell még de majd csak márc. 1-én,kardiológus is az nap lesz szóval..... :oops:

De most rögtön jó a vérnyomásom is (117/80 :) )

Rencsi fel a fejjel :wink:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Rencsi

Most kaptad vissza őket!Bízzál bennük!Ilyen nincs,hogy már most azt mondod nem sikerült :shock: Mert igen is sikerült!!!!

kagyló

Rencsi: Én azért még bizakodom, ha nem bánod! Tudom, hogy mindenki ismeri a saját testének rezdüléseit, de hátha mégiscsak sikerült, hiszen igaza van Kagylónak még csak hétfőn kaptad vissza őket. +++ Én nagyon szorítok!

Cicamica: Hatalmas puszi az ügyes buksijára a fiadnak! Egy igazi HŐS!

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Krisztókám, várom a képet!!! :)

Cica, a kisfiad egy hőőőőőős! :D Én mindig be vagyok tojva a fogdokinál! :oops:

Én ismét beteg vagyok, meg vagyok fázva. A stimu elkezdése óta másodszor... :cry: ajjjj, nehezen indul ez a terhesedás... :( Megyek vissza az ágyikómba a teámmal.. :evil:
Vendég

Rencsi: még ne add fel, túl korai! Nagyon várunk vissza!!!!!!!! Sok puszi

npgy
Budapest I. kerület

Kriszto: hogyan állítottad be a vonalzód, hogy számolja a napokat? Én a picibaba.hu-n készítettem, és most megnéztem az elmentett vonalzóimat. Ott számolja a napokat, itt pedig nem. Ez hogyan lehet, mit bénázok????
Köszi a segítséget :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kretty! 1000mg-os Cvitamin! én 3 nap alatt kijöttem belőle csak a Cvitamin, tea kombinációval!!! Pihizz, aludj sokat!!! mielőbbi jobbulást!!!!!!

Npgy! Betetted a profilodban aláírásba vagy mindig beilleszted? elvileg akkor működnie kellene, ha bent van aláírásként!

Rencsi! Hatalmas ölelés és azért mi szorítunk, hiszen csak 6 nap telt el! Még ez simán lehet egy rossz érzés is, ami holnapra elmúlik és a babócátok pedig már szépen növekszik a pocakodban!!!
Most duplán drukkolok nektek, mert tegnap tudtam meg, hogy egy kedves régi ismerős lánnyal voltál együtt, akinek szintén iszonyúan szorítok!!! Kérlek gyere majd és nehogy abbahagyd az utrot meg a bogyókat!!!! még nincs veszve semmi!!!!

Lányok! Megvolt az ultrahang. Minden rendben van, szépen nő Bogyókánk és az első tipp: KISFIÚ! :D Ezt még nem vehetjük 100%-osnak, de a szonográfus csaj szerint ott a kuki. :D
Meglátjuk, még 2 hét múlva a doktornő mit mond, aztán Elekes, addig feltételezett kisfiúnk van! :D
Sok-sok, millió képet kaptunk, és csináltunk pocifotót is, felteszem a kajcsit főni és jövök, hozok képeket nektek! :D :D át tudnám ölelni a világot :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kéééééééééééééép????? Kukiiiiiiiiiiiiiiiiis tudtaaaaaaaaaaaam!!!!

Én sajna egy hete szedem az 1000mg-os C-vitamint (meg egy csomó antioxidénst stb) de SEMMI változás... :cry:
Vendég

:)Tudtam Kriszto:)))))))))
Gratulálok:)

Kretty :(Sok folyadék hársfa,és nekem legjobban a meleg kamilla tea segített....
Drukkolok ,hogy minél hamarabb rendbe jöjjél :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?