Sziasztok!
Kicsit eltűntünk mi is, de ezt rá lehet fogni a karácsonyi készülődésre, vagy éppen aktív Robóra.Olvasni olvastalak benneteket, de írni már nem volt időm.Na majd most!
Edit: milyen jellegű függönyeid vannak? Biztosan sokat dob a lakás hangulatán .Köszi, közben Robó meggyógyult és én is jobban vagyok. Boti jár most is bölcsibe még? Szép képet készítettél,
ez is üvegfestés?
Brigi: remélem jól vagytok és egyben még lehet, hogy karácsonyra már babáztok?
Mikorra is vagy pontosan kiírva?
Ann: még mindig fúrja az oldalam a kíváncsiság az új kreatív dolgaid nem látta miatt. Remélem mielőbb megkuksizhatjuk őket. Hami új műve nagyon tetszik, ügyesen kezd már karikákat is rajzolni.
Mucus: Jó nektek, hogy van pici a közelben, így nem vagytok sokat egyedül..Jól jártál a délutáni vásárlással. Talán akció volt?
Orsi: Írok majd, köszi! Gratula az új fogacskához és látom Beni is képes akrobata mutatványokra. Ari nagyon.
.Nem unatkozol te sem. Pannáról is várom a képeket.
Cory: nagyon szépeket készítesz Te is. A papírzsepi tartót is szalvétából készítetted?Hogyan volt hozzá türelmed? A csillag az goblen munka?
Panu: látom ti sem unatkoztok karácsonyig. Fogkrémet mi még nem használunk, addig nem is akarok, még ki nem tudja öblíteni a száját , de ezek a gyerekfogkrémek amúgy nagyon jók és nem gond ha le is nyel belőle egy picit. Édes lehetett Lizi, ahogy hiányoztál neki.Annyira tudnak hiányozni nekünk is.
Barbi: Örülök, hogy pocibabáról is írogatsz néha. Tessék továbbra is fellendíteni a topikot.Jobban vagy már?LAssan letelik a három hónap, utánna jobbnak kéne lenni.
Gabi75: nagyon ügyes Dávid, szókincs is bővül folyamatosan.nem semmi, hogy lassan jelzi ha kaki-pisi van.
Érdekes, hogy kint már feldíszítik a fát .Dávid hogyan fogadta? Akkor már ajándékoztatok is?
Gabi. Zsoltika is rá fog jönni , hogyan lehet anyáékat aludni hagyni. Nálunk is ugyanez megy, sőt van mikor még mindig sűrűn is ébred, de reménykedem…Pont a héten volt nálunk is egy majdnem éjfél körüli elalvás, de már hulla fáradt voltam és még mindig nem akart elaludni. Azért szerencse ez nem sűrűn fordul elő.Klassz kabátot vehettetek. Örülök, hogy örülsz neki,
engem is mindig feldob egy ruha, igaz mostanában alig vettem magamnak vmit. Jó, hogy írad a kekszgolyót, bár ezt már egyszer elmentettem szerintem.Képeket várjuk ám a munkáidról.
Hagnosz: gartulálok a vizsgádhoz!
Bele fogsz jönni, főleg ha sűrűn vezetsz!.ilyen autót vettetek? Nálunk is szájzár van, ha fogakat akarom megtekinteni Robó szájában.
Tündér:. nagyon édi Ilang , főleg a macis fotó tetszik.
Múltkorában írtál vmi fincsi salátáról, megírnád hogyan készítetted el?
Dorki: drukk, hogy Niki továbbra is jó kislány legyen éjszaka is!Majd számolj be a további estékről. Ügyi vagy te is, hogy kreatívozol!
Zsizsa: nagyon szép képeket készítettél .
Nekem is kedvencem a tulipános és az elefántos doboz .Nálunk is megy a segítkezés, kukába szemét kidobás, söprögetés, törölgetés, szerintem mosogatni is szívesen segítene Robó. Tta tetszett nagyon. Sok mindent mondogat már Gabóca is.Örülök, hogy jobban vagytok. Engem is érdekelne a repesztés .Hogyan csinálod?Ha elkészült a bejglid írd meg légyszi a receptjét.
Hanzika: remélem már jobban vagytok. Buli hogy sikerült ? Jó sok dolgod van Marcus mellett, mindig is csodáltam azokat, akik gyermek mellett tudnak tanulni. Te hogyan csinálod? Látom aktív Marcus, már írni sem engedi anyát. Hogyan csinálod a vaníliás ,mogyorós habot? Valami csodás ezen a fotón Marcus.Nagyon szép kisfiú!!!
Annyian készítetek üvegfestékkel képeket, hogy igazán elárulhatnátok hogyan kell és főképpen az apró trükkök érdekelnek! Ja és nekem szájbarágósan kell ám, kezdve onna, hogy mit kell hozzá venni.
Nagy munkákba idén nem fogtam, tavaly adventi koszorút készítettem, amin idén gyertyát cseréltem. Most nem szórtam tele a lakást kis díszekkel, mert Robó így is ami magasan van, azt is lenyúlja(székre áll, stb..)Égősorral díszitettem, itt ott. Viszont csináltunk Robó segítségével só-lisztgyurmából kis fenyőfákat, amit ma kifestettünk. Ezt gondoltam kis meglepiként átadni karácsonykor Robó nevében. Majd teszek fel képet én is a nagy alkotásról. Annyira élvezte Robó!Ja és újabban mondja ha vmi nem sikerül neki, hogy "nemme" azaz nem megy. Minap altattam volna el, mire mondogatom neki, hogy este van, aludni kell, aludjunk stb..mire megjegyzi "nemme".
Azaz részéről az elalvás...Azt hittem ott helyben megzabálom.
Azt hiszem írtam ezen az oldalon mindenkinek. Jó sokan írtatok, viszont még mindig vannak olyan anyukák, akik mostanában nem írtak! Vera, Batka, Marcsi , Zit, a sűrűn azaz sűrűbben írók közül, nameg a többiek!Szisz is megígérte, hogy írni fog. Klarissza is nagyon eltűnt és sorolhatnám még!
Hú, na végre a végére értem.remélem meg vagytok elégedve velem
.
Látom sokan konyhatündérkednek.Engem apró süti receptek érdekelnének, amit gyorsan el lehet készíteni és fincsi is. Vszínű még feketeerdő tortát fogok sütni, abból viszont három adaggal, mert anyuéknak és anyóséknak is ebből vinnék.
Tényleg búcsúzom, jó éjt mindenkinek és holnapra kevés csúszkálást, balesetmentes közlekedést és jóóóó hétvégét!
Anita