Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát akkor ez a 12. heti méret semmit nem jelent.

Napsugár tesók várják a picit, tudják?
hju

hju, Krisztián már mondja, hogy Anna Viktóriának fogják hívni a tesóját. :D Már ha lány... :wink: Tudják, de még nem várják annyira. :roll: Talán a vége felé...

laura, nagyon biztató, amit írtál az értékekről. :) Bár talán nem jelent semmit, de nálatok is a lányzó volt a legnagyobb. :wink: Bocsi, csak úgy bizakodom. :oops:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Hát tényleg ezek az értékek semmit nem jelentenek, erre nem lehet alapozni, szerencsére. Napsugár most már én is nagyon izgulok, és nagyon drukkolok, megérdemled a három fiú mellé hogy kislányod legyen. Talán idén tényleg lányos fuvallat jött.....
Káposztatesztet csináltál azóta?
hju

Sziasztok!

Andi, nagyon sok boldogságot a kisbabóhoz, gratulálok!!!

Angie, köszi az infókat a 3 gyerekes támogatásokról, a szocpolt nem tudtam!mi első kettőre felvettük még a régi renszer szerint.. dejóóó lenne:-) még egy érv amivel apát meggyőzhetem!
Szorítok hogy jövő hónapban összejöjjön a baba! Én nagyon szeretném ha márciusban már mi is próbálkoznánk...nagyon optimista vagyok, aztán majd letörök mint a bili füle, ha apa mégse megy bele :roll:

Meskete, nagyon szorítok Neked, mikorra kell felszívódnia a vérnek, úgy értem mikorra dől el hogy megmarad vagy sem?

Angie, Napsugár, nektek jó az lh tesztetek? hol rendeltétek? amiket én rendeltem nagyon rosszak, ebben a hónapban paralell néztem drága dm-essel, és az mutatta a pé-t, a netes meg semmi értelmeset nem mutatott!
Napsugár ha a tiéd megbízható volt, engem érdekelnének a megmaradt darabok!

Hju, nagyon jó lenne ha sikerülne infót szerezned a Pozsonyban elvégezhető vérvizsgálatról...szerintem sokunkat érdekelne!
Örülök hogy jól vagytok a fiúkkal, olyan jó lehet újra babázni, már nagyon vágyom rá, bár én a "nagy" fiaimmal is folyton babázok, és ők is szeretik ha babusgatom őket.

Roni
roni28

Sziasztok jöhetek közétek?Van már 3gyermekem 2fiu egy kislány és most vagyunk a kisteso projeten :roll:

Lilypie első születésnapját tickers
Happy Birthday tickers Daisypath
kesha
Bátaszék

Rony!
Én innen rendeltem!
4-et használtam el, a peteérés előtt kezdtem, szépen mutatta még előtte, hogy halvány, aztán határozott 2 erős csík látszott a 13.cn-on, utána nap megint halvány, alig látható volt a 2. csík.
Remélem jól mutatta.
Az az 1.400.000 nagyon meggyőző tud lenni!
nálunk ez győzte meg apát, mert ő az anyagiak miatt nem akart még most 3-at. De ez meggyőzte, mert csökken a törlesztő összege, a visszafizetendő hitel is, csak kijövünk valahogy.
De azért még a bankban konkrétan nem kérdeztük meg, remélem összejön. (K&H)

http://www.fertinet.hu/spd/cs001/Ovulac ... mag_255_db

Kesha!
Persze, hogy jöhetsz?
Nektek a 3. kislány a véletlen műve, vagy tettetek érte valamit?
És 4.-re mit szeretnétek?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie28 Szia!Nem öt akartuk és rögtön a következö honapban meg is fogant tudtam kislány lesz meg éreztem azt is terhes vagyok :) most mindegy mi van kislány és fiu ruhám is már csomot vásároltam illetve meg volt tudni kell én nagy rugdalozo bady örült vagyok most is több száz holmim van tudom ez olyan izés de imádom öket :oops:

Ha kisfiunk lenne Zalán vagy Noel ha kislány akkor Csenge vagy Minka :roll:

még vissza kell olvasnom képbe legyek de meg köszöném ha segitenétek ki az aki most pocakos és ki aki elötte van

kesha
Bátaszék

Tejserkentésre: More Milk kapszula nekem nagyon bejött! Patikákban, Brendonban lehet pl.kapni, de kiszállítják futárral. Nem olcsó, dehát pl. a tápszer se az...

Bocs, most mennem kell, jövök majd hozzátok!
agi1974
Szigetszentmiklós

roni, nekem vaterás wondfo tesztem van/volt, és nekem teljesen jól működött. Annyi, hogy az én szervezetem valószínű picit több lh-t termelt, mert nekem a normál egyforma erős 2 csík után, minden hónapban ugyan úgy, produkált egy jóval erősebb tesztet. Szóval nekem 2 + napom volt, és mindig a második után halványodott. Viszont mivel megbízhatóan egyforma hónapokat produkáltam (és mellette hőmérőztem is), így tudtam, hogy jó a teszt. :wink: Így utólag belegondolva, ha váltottam volna 25-ösről pl. 30-as tesztre, akkor csak 1 + napom lett volna, de így is jól működött. :D

hju, aranyos vagy, bízom a fuvallatban. :D

kesha, üdv itt! :D Kislányt próbáltok majd a pici lány mellé? Vagy mindegy? :D

napsugár

napsugár08

napsugár08:teljesen mindegy apácska lányt szeretne én meg ha lehet fiuthu gratula neked is a 4dik lesz :D :roll: jo lenne kislány ugyye?

kesha
Bátaszék

kesha, igen jó lenne. :D Tuti nem lesz több baba, úgyhogy nagyon reménykedem! :roll:
napsugár08

Sziasztok!

Humadene! Gratulálok én is a várva várt Domán babához! Mielőbbi felépülést Neked! Ha lesz időd gyere és mesélj!

Kesha! Üdv. a topicon. Persze, szívesen látunk, gyere csak! Amint látom neked fiad is lányod is van. Akkor végre itt egy illetékes, aki választ tud adni, hogy mi motivál egy anyukát arra, ha van már mindkét nemű gyereke, hogy még több babát vállaljon? Ezt teljesen jó értelemben kérdezem. Én bevallom, ha Marci lány lett volna én nem is gondolkodnék tovább. Nyilván. mindenkinek más a teherbírása, mások a körülményei, mások a gyerekei és még sorolhatnám. De én tényleg úgy érzem, minden tiszteletem azé, aki önzetlenül, csak a babázás kedvéért sok gyereket vállal.

Angie! Igen, rövid távon biztos, hogy nyerünk a 3. gyerekkel. Mi is igénybe tudtuk venni a szocpolt Marci után is. De nem akarlak lelombozni, meg ne is mond Apának, de a java ezután jön. Mármint az anyagiaknak. Én már látom az iskolás korosztályt is, pedig még csak alsó tagozatos mindkét nagy. Persze nem kötelező nyelvórákra járni, vagy külön sportolni, de most per pillanat, ha gyorsan összeszámolom közel 50 ezerbe van a 3 gyerek havi plusz kiadása. Jó, ebben benne van Marci heti két bölcsi díja is. Ehhez még nem számoltam a külön dolgokat, pl egy osztálykirándulás alsó hangon 20 ezer Ft, egy nyári tábor is itt kezdődik. És, ahogy nőnek és egyre nagyobbak egyre több dolog lép be, akár majd középiskolába és tovább. Úgyhogy összességében amit nyersz a réven, azt elveszted a vámon.
Néha tényleg megfordul a fejemben, hogy vajon tényleg pluszt adok-e nekik egy újabb tesóval (nyilván lelkileg igen), vagy inkább csökkentem az esélyeiket a későbbiekre nézve.

LÁnyok !KÖszönöm mindenkinek az érdeklődést, bíztatást! Aranyosak vagytok! A helyzet változatlan amúgy. Jövő héten megyek dokihoz, majd akkor kiderül.
De lelkileg nem vagyok jól. Még mindig nem érzem a vágyat, a ragaszkodást, hogy akarom, szeretném....Inkább azt, hogy elhamarkodtam a döntést, várnom kellett volna még minimum egy évet. Nagyon rossz ez így.... A bizonytalanság a legrosszabb. Azt hiszem jobban örülnék most neki, ha vége lehetne! Ne haragudjatok, de most ezt érzem...

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

meskete:apáéknál 5en vannak tesok elöször én is 3at akartam de most olyan érzések vannak bennem 2honapja....apa is várja..bár ma most du teszteltem kazettás tesztel egy halvány pozit nem tudom lehet e nektek látni...de a hasam szurkál hányingerem is van amit viszont nem értek mult hoban 8dikán lett pozi a tesztem ovus mi apával 5 és 11 voltunk együtt akkor mikor is lett volna?

Kép

Kép :D

kesha
Bátaszék

Drága Andi!!! Gratulálok Dománhoz! :D :D
Nézd csak mit, illetve kit találtam:
http://infomovar.hu/baba_profil/id:1207/

Ha otthon lesztek, és lesz időd, mesélj majd kérlek!
Sok puszi és öleles így ismeretlenül is!!!!

Meskete, azt kívanom, hogy a számodra legjobban alakuljanak a dolgok, ahogyan Te szeretnéd.

Kesha üdv közöttünk! :D

Nálunk betegségek voltak, így nem tudtam jönni.
Megcsináltam az első hónapomat is a ciklus.hu-n. Lehetséges, hogy a 12. napon lehet az ovulációm? Nem korai kicsit? Aki vezetett korábban valamelyik internetes oldalon ciklust, annak mennyire volt megbízható a rendszer?

Mennem kell, mert rosszalkodás van :? 8)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Még gyorsan, annyira gyönyörű kispasi Domán! Olyan csodálatos arcocskája van! Nagyon édes!!!!!!!!!!! :D :D :D

üdv, babér

babérlevél

de édes én is gratulálok :lol:

kesha
Bátaszék

Húúú! Andi! :D :lol: Fantasztikus kis pasid lett! :wink: Nagyon gratulálok! :D :D :D

kesha, ezek szerint az 5-ei katonák odaértek! :wink: A 11-eit én későinek tartom, ha 9-én repedt meg a tüsző! Gratulálok! :D Mióta is próbálkoztatok?

napsugár08

napsugár08:még csak most kezdtük januárban :roll: most csináltam januárban elöször ovus tesztet eza felsöt 8dikán csináltam este 4kor és 5kor

Kép

Kép

Kép

ezt az alsot 9dikén csináltam szoval e körül lehetett a peteérés ugye?mert most kezdtem csak ilyen dolog után olvasni eddig mindig a természetre biztam :D

kesha
Bátaszék

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Beze vagyok, 2 gyerekünk van, most várjuk a 3-at. de igazság szerint szeretnék később még egy 4-et is, bár férjem hallani sem akar róla, pedig érzem, hogy vár ránk még egy kislány.

Meskete, Lexivel 4x akkora haematomam volt, mint a petezsák, mégis megszületett. :wink: Azért én drukkolok!

Babát váróknak gratulálok, próbálkozóknak szorítok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kesha, tuti 9-én volt! :D Örülök! :lol: Ez gyors volt, mint nálunk a 4. most nov. végén! :wink:

beze, örülök neked is! :lol: Várják már a tesót a "nagyok"? :D Nálatok mikor derült ki a 3. baba neme? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de mi jövőhét pénteken megyünk majd (14+3-nál) uh-ra, és többen riogatnak, hogy úgy sem fog látszani. Neked mi a tapasztalatod? Ilyen korán még nem mentünk kukucskálni. :roll:

napsugár08

napsugár, köszönöm!
Manó 16 hetesen, ahogy Lexi is, Marcus már simán széttárta a lábait pont 14+3-on, és egyik sem 4d volt. :wink:
Lexit nem izgatja a téma, tudomásul vette, ennyi, a leendő bátyus pedig még túl kicsi hozzá. 8)
De gondolom nálad a fiúk lelkesek. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Üdv beze és kesha!
Meskete, boldog születésnapot Marcinak!

3+1
laura0606

Sziasztok!
Marcinak én is Boldog Szülinapot Kívánok!

Jaj, én még abba bele sem merek gondolni, mi lesz az iskolás korszakban!
Az a húzós, az biztos!

Üdvözlet Beze! :lol:
Szép nevük van a gyerkőcöknek!

Kesha, kíváncsi leszek, mi lesz a kis baby, mert abból ítélve, hogy 5-én voltatok együtt és 8-án volt poz. lh teszt, kislánynak kellene legyen! Majd kiderül! :wink:
Gratulálok hozzá!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie, köszönjük szépen! :D
Ha jól emlékszem, te kérdezted, mi jár 3 babci után. Családi adókedvezményt max 99ezer forintig kaphattok, attól függ, mennyi az szja-tok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

sziasztok meg vana tuti pozi vagyok :roll:

kesha
Bátaszék

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok...főleg erőt adni:)))...látom a nevekből van régi ismerős is a csapatban..igaz Beze?!:)

Először is Napsugárt szeretném bíztatni...ahogy látszik a vonalzómon a 3 fiúcskám után végre megérkezett a kislányunk,aki épp ma 1 éves:)))

Elég hosszú történet a miénk....a 3 fiam elsőre sikerül,minden probléma mentes volt,terhesség,szülés stb...már a másodiknál próbálkoztunk a Czeizel módszerrel(lányra gyúrtunk),az eredményesség látható a vonalzókon...:))) Egyébként imádom a fiaim és egy cseppet sem bántam soha h ők születtek..Isten így adta őket nekünk és mi örömmel fogadtuk őket:))...aztán a 3 fiú után még mindig ott volt a vágy egy negyedikre...igazából hazudnék ha azt mondanám hogy mindegy volt a neme,de nem volt annyira kardinális kérdés...gyereket akartunk....azért megpróbáltam úgy étkezi,megpróbáltuk a lúgosítást-savasítást és persze a Czeizel módszert....itt jött a mi kálváriánk....egymás itán 3 vetélésem volt és mind a 7-8 hét között...mindháromszor missed ab-volt műtéttel befejezve...az a szerencse hogy nagyon könnyen teherbe esem,rögtön az első hónapban mert mindig hőmérőztem és lh-teszteltem...szóval ez a 3 vetélés 8 hónapon belül volt...a műtétek után szinte azonnal babás lettem..a dokim szerint a szervezetem úgyis tudja ha készen áll és az hogy várni kell a vetélés után 3 vagy 6 hónapot az csak a protokoll...hát mi nem vártunk...akinek volt már vetélése azt tudja hogy csakis akkor nyugszik meg az ember lelke ha újra babás lesz....a 3.vetélés már annyira padlóra tett hogy nem csináltunk semmit annak érdekébe hogy kislány legyen...ja azt el kell mondani hogy mindenfféle kivizsgáláson átestünk én is és a férjem is...semmi baj nem derült ki...erre a dokim is azt mondta hogy már csak egy vizsgálat lenne a genetikai kromoszómavizsgálat ami kimutatná hogy valószínű nekünk a lány magzatok halnak el valamilyen oknál fogva és ezért voltak a vetélések mert bizti lányok lettek volna...de ez csak egy feltételezés volt mert maga az a vizsgálat nagyon időigényes és költséges lett volna,na meg annak akinek van már 3 egészséges gyereke nem is való...szóval nekiláttunk a babgyártásnak:)..de immáron úgy hogy mindegy tutira a neme a történtek után,csak jöjjön hozzánk egészségesen...a pé napján voltunk együtt és terhes is lettem...meg is maradt a babuci és én biztosra vettem h tutira kisfiú...elkezdtük őt Rolikénak hívni...a 18 hetes uh-n nem mutatta magát ezért úgy döntöttünk a férjemmel hogy nem is akarjuk tudni a nemét...legyen meglepi,de a lelkem mélyé úgy éreztem fiúcska lesz megint...nem hiszitek el de eljött a szülés napja és csakis a dokim tudta a bab nemét...kb.3 órás vajúdás után,érzéstelenítő nélkül,természetes úton megszületett a kislányunk Viola...a férjem látta meg először h kislány és majdnem elájult a boldogságtól...el se akarta hinni és alig bírta velem közölni hogy mit lát:)))...a dokim meg csak somolygott mert ő már rég tudta:)))...elkezdtük küldözgetni az sms-ket a szűkebb és tágabb baráti körnek és a családnak...gondolhatjátok hogy mindenki visszahívott mert annyira boldog volt mindenki a hírtől:)))...Istentől ez egy slusszpoén volt...adott egy egészséges babát a 3 vetélés után és ráadásul kislányt:)))

Szóval van remény...egyébként már több ismerősömnél bejött hogy 3 fiú után megtört a jég és kislány lett:))

Bocsi h ilyen hosszú voltam...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Mindenkinek, és puszi az újaknak is:)
Előszőr is azzal kezdem,hogy milyen volt a szülés..
Majd hozok fényképeket ..
puszi mindenkinek!
Andrea
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 20:23-kor.
humadene
Jánossomorja

panny, jó volt olvasni az írásod! Köszi a biztatást! :D Hihetetlen élmény, boldogság lehetett, amikor megláttad a kislányodat! :lol: A férjemmel ma is vitatéma, hogy melyik együttlétből lett a baba, persze ez csak a nemének találgatása miatt érdekes már, de mindketten rettentően vágyunk egy kislányra. :) Ő csak azt hajtogatja, hogy kislányunk lesz, és úgy is beszél hozzá. :oops: Remélem igaza lesz! :roll:

Humadene, nem csoda, hogy beleszerettél a kis pasidba! :wink: Helyes fickó! :wink: Ne sírj, próbálj a gyönyörű pici fiadra gondolni, hisz a rossz hangulat, közérzet a tejtermelődést is gátolhatja. Itt van Ő, és csodálatos, és nagyon jól zártátok le a témát a férjeddel! Tetszik, hogy nyitottan hagytátok a kérdést. :D Ha a hasam miatt császároznak, én valószínű elköttetem magam. Az én férjem egy csöppet nem tiltakozna miatta. :wink:

Pénteken estem egy hatalmasat. :( Azóta nem éreztem mozogni a babát. :cry: Most délután telefonáltam a védőnőnek, hogy mehetek-e szívhangot hallgatni (közben küszködtem a könnyeimmel), de olyan rendes volt, hogy most nemrég eljött és meghallgathattam a szívhangot. :D Szerencsére gyönyörűen ver a kis szíve, és lehetett hallani, ahogy mocorog közben. Nagyon megkönnyebbültem. :lol: Brutális volt a hétvégém és a mai napom emiatt. :?

Pénteken uh, remélem kiderül a neme. Megkérem a férjemet, hogy videózza le a reakciómat, kíváncsi leszek, mit reagálok majd, ha kiderül az igazság! :D

kesha, mizu veled?

laura, mi lesz a pici lányod neve? Az gáz, ha engem nem zavar, hogy olyan nevet gondoltunk ki, amiből több van? Itt az utcában ha jól tudom 2 is. :?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Kesha gratulálok, gyorsan összejött.
Andi!

Ne érezz lelkiismeret furdalást, ő hidd el tudja hogy nagyon szereted és vártad. Emlékezz vissza, én hogy kiakadtam hogy kisfiú, 2 napig sírtam, tutira hittem hogy lány, hiszen peteérés előtt 4-5 nappal fogant. És megszületett, nagyon jó kevű mosolygós, gyönyörű kisfiú, és tudja hogy imádom. Egyébként a második nekem is császár lett, mert faros volt, és 5 órás vajúdás után toltak a műtőbe, nagyon depressziós lettem utánna, sokat sírtam, nagyon megviselt. De engem a műtét viselt meg, valahogy hiányzott a "szülés élménye". 1-2 hét és jobb lesz. Majd kérünk képeket.

Tud valaki segíteni hogy kell képeket feltenni?

Panni nagyon jó volt olvasni amit írtál, gratulálok a pici lányodhoz.

Napsugár írjál pénteken ha hazajöttél, egész nap drukkolni fogok!!!!
hju

Napsugár!

Nagyon kivi vok én is h mit láttok pénteken:)

Hju!

Fotót úgy kell feltenni hogy először is le kell kicsinyítened a képet egy kicsinyítő programmal amit fel akarsz tenni...azért jobb úgy mert túl nagy lenne,rengeteg helyet foglalna...utána itt alul ahol gépeled a szöveget,szóval alatta van egy olyan hogy "mellékletek feltöltése"..arra kell rámenned.Kiválasztod a fájl-ok közül a képet és feltöltöd.Nagyjából ennyi.:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Köszönöm, az infót, mindjárt ki is próbálom. Kép fiúk
hju

itt egy közelebbi: Kép

Megyünk sétálni, szépen süt a nap, majd később benézek.
hju

Hju!

Nagyon szépek....ismerős felállás:)))

A legnagyobb meg a legkisebb nagyon hasonlít egymásra:)...egyébként nálunk is így van....Az első fiam meg a harmadik hasonlít egymásra és az apjukra..a második fiam meg a kislány hasonlít egymásra és rám:))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok csajok vagyok ám csak nagy a pörgés meg Hoxázom is és most én vezetem az oktoberi kismamás klubbot is

hát van egy uj pozitiv tesztem igy most 5pozi tesztel lettem gazdagabb:-)viszont nem tudom hogy mikor lennék ki irva mert ha sikerült a januári honap a 20dika akkor voltunk együtt szoval akkor 2012 okt 12re ha meg a mostani akkor 2012 november

nevek:fiu Zalán Noel lány akkor Csenge vagy Gréta :roll: :lol:

kesha
Bátaszék

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.

Magamról: Nekem két fiam van. Marci 7 éves, Vince 5 éves.
Mikor Vincérõl a 17. heti uh kiderült, hogy fiú én is magam alatt voltam. (Titokban már elsõre is lányt szerettem volna, csak a férjem miatt örültem, illetve drukkoltam, hogy az elsõ fiú legyen.) Mikor megszületett nekem is lelkiismeretfurdalásom volt, hogy szomorú voltam a neme miatt, fõleg mert egy az egybe rám hasonlított. A világ legjobb csecsemõjét kaptam személyében, nem sírt csak evett és aludt, az elsõ után nem is hittem el, hogy létezik baba aki átalussza az éjszakát....
A férjem azzal vígasztalt a 17. uh után, hogy nem baj lesz még egy gyerekünk. Sokat vártunk vele. Áprilisban döntöttünk úgy, hogy próbálkozunk. Elolvastam én is mindent, hogy hogy kell kislányt csinálni, de április, május, június, július és augusztusi hiába való próbálkozás után azt mondtam, hogy inkább várjunk, vagy nem lehet kislányom és kész.

Decemberben megint úgy éreztem, hogy szeretnék egy babát, most már mindegy a neme, de tényleg babázni szeretnék. Kipróbáltam az LH tesztet is 26-án együtt voltunk, 29-én mutatott pozítivat, de 30-án este ismét megszeretgettük egymást. Kezdõdött a hasszurka, mellfeszülés, és jan 10-én egy pozitív teszt. Így aztán én is babát várok, azt hiszem félek megtudni a nemét, így legyen meglepetés alapon nem "rontom" el a terhességem. Ha megszületik, ugyis az én gyerekem, aki gyönyörû lesz és aranyos és mindegy a neme.

Október óta olvasom a fórumot, nagyon drukkoltam Juditnak, mikor ahhoz a részhez értem, hogy kiderült kisfia lesz, kicsit csalódott voltam. Tuti én is magam alatt lennék, ha kiderülne, hogy megint fiam lesz, ezért döntöttem úgy, hogy nem akarom tudni. Vince 12 heti CRL: 64 mm, Marciét nem találom, de szerintem kisebb volt.

Örültem Laurának, hogy sikerül a kislány... Napsugárnak is.

Remélem úgy járok, mint kesha...

ANdinak én is gratulálok!
seruzad
Solymár

panny,hju, nálunk is a nagy és a kicsi hasonlít apára és egymásra, a középső rám (és anyukámra). :D Ezek szerint ez normális. :wink:

hju, neked is nagyon vagány kis fickóid vannak, szépek mind3an! :D

panny, sokszor eszembe jut amit írtál, hogy is lett a kislányod! :D Annyira szeretném, hogy ez a "véletlen" nálunk is bejöjjön. :roll:

kesha, nem azt beszéltük, hogy 9-én volt a tüszőrepedésed januárban? Akkor októberi baba lesz, nem? Egyébként szerintem a lány nevek között kell majd döntenetek! :wink:

napsugár08

Seruzad!

Totál egyet értek veled hogy nem akarod tudni a nemét...mi sem akartuk a 4.-nél...és ez így volt jó...én is először azon az alapon nem akartam tudni hogy legalább a terhesség alatt reménykedjek.(egyébként az ismerősök közül szinte mindenki kivétel nélkül kiakadt hogy miért nem akarjuk tudni a nemét és hogy hogy lehet ezt kibírni...).amúgy nagyon csodálatos és leírhatatlan érzés a szülőágyon látni először a pici nemét...ha fiú ha lány akkor is....örülök h ezt is kipróbáltam egyszer...ilyen élményem soha az életben nem lesz többé az tuti....végül nekünk nagyon "happy end"lett a vége de én is így voltam a történtek miatt hogy tök mindegy csak kisbaba legyen és egészséges...aztán Isten mégis megadta nekünk a kislányt:)....és ráadásul úgy hogy tutira pé napján voltunk együtt,sőt előtte és utána való napon is...szóval alapból a Czeizel módszer szerint fiúnak kellett volna lennie...:)

Napsugár!

Nagyon mennek a drukkok h úgy járjatok mint mi:)

Amúgy a férjem is Krisztián...nekem nagyon tetszik ez a név....ha a 4.fiú lett volna akkor Roland Krisztián lett volna:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Üdv az újaknak és a régi ismerősöknek is! Panny mi egy másik topicon már váltottunk néhány szót, mikor Violát vártad. Hát megkönnyeztem a szüléstörténetedet! Sok boldog szülinapot a királylánynak!!!!

Én is köszönöm a Marci köszöntéseket!

Napsugár! Nagyon várom a pénteket!!!!! Nagyon-nagyon drukkolok! Az elesés nem hangzott túl jól, de a lényeg, hogy nem lett semmi baj!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!

Hju! Tündéri Kornél baba, és persze a többiek is nagyon szépek! Nálunk is a legkisebb lett kék szemű, a nagyok barnák.

Humadene! Gyönyörű kis fickód van, ugye tudod!!!!! Sírd jól ki magad, add ki magadból, amit kell, de aztán tényleg csak előre!!!!!! Tudom, hogy már most imádod és imádni is fogod! Egészséges, életrevaló kis kölyök, aki téged választott és nem véletlenül. Drukkolok, hogy minél hamarabb felépülj testileg, lelkileg!

Rólam: Továbbra is nagyon szépen köszönöm a sok rám gondolást és drukkolást! De, Lányok, én azt hiszem ezt most feladom!!!! Ne haragudjatok rám, de nem tudtam másként dönteni, nem tartom meg a babát. Tudom, sokan írtátok, hogy egészséges babátok lett! De az a baj, hogy én most testközelből látom mi van, ha nem az. Nem tudok most felvállalni sem egy problémás terhességet, egyszerűen fizikailag nem tudom teljesíteni, hogy pihenjek, mert senkire nem számíthatok, férjem egész nap dolgozik, mamák messze. Sem pedig egy esetleges beteg babát. (van most egy hajszál pontosan ilyen előzményekkel rendelkező gyerkőcöm terápiában, csak nem akarok senkit ijesztgetni, mert ez nem az a hely) A bevérzés még mindig ott van, azóta is folyamatosan pecsételgetek, barnás-feketés trutyit. A bevérzés maga 5 cm, vagyis majd 10-szer akkora, mint a baba. Nagyon nagy. Egy doki sem tudja megmondani, hogy vajon meg tud-e így tapadni rendesen a lepény, kap-e már most elegendő oxigént, tápanyagot stb... Az a baj, hogy én tényleg a másik oldallal találkozom nap, mint nap. 3 egészséges gyerek mellett nem mehetek neki így egy újabb babának. Már meg is van az időpontom, jövő hét pénteken megyek műtétre! Elnézést kérek mindenkitől, akinek a lelkébe gázolok most, vagy ellenkezik az erkölcsi világával, de az én helyzetemben nem látok más kiutat. Talán tényleg tartom magam az eredeti tervemhez, egy-két év múlva teljes rákészüléssel testileg, lelkileg vághatok neki a kislány projektnek. Mert ezt a részét nagyon nehéz feladni, tudjátok!!!! És nem is adom fel!!!!!!!!

Üdv Mindenkinek:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Üdv az Újaknak!!! :D Aki babás, annak meg külön gratuláluk! Kíváncsian várom, kinek ki "lapul" a pocakjában! Klasszul tudtok majd együtt babázni. :)

Panny, nagyon klassz volt olvasni a soraidat, és valóban ezek azok a történetek, amelyek mindig erőt adnak!!! Amikor feladnád, vagy meggondolnád magad. Boldog szülinapot a kis hercegnőnek!!! :D :D

Meskete, Boldog szülinapot a fiúknak, látom a vonalzódon, hogy kettőt is ünnepeltetek a napokban.
Amit írtál a babával kapcsolatosan, én teljesen megértelek. Amúgy is egy "tök szimpla" terhességet is képesek vagyunk végig aggódni, akkor egy ilyen várandósságot, ami már így indul... Valóban más a kívánt nemű babáért izgulni, és teljesen más az egészségéért. :oops: Arról nem is beszélve, hogy neked ez a szakmád, nap mint nap látod, szembesülsz vele. ( A segítségről, pihenésről ne is beszélve.)
Itt szerintem sokan meg fognak érteni, és nem ítélkeznek, hiszen épp elég nehéz lehetett meghozni egy ilyen döntést. Mi veled vagyunk, erőt adunk, bátorítunk, mert - gondolom - ez is sokat tud számítani ilyen esetekben.

Andi, neked is hasonlókat írnék. :oops: 8) Ahogy Meskete írta, sírd ki magad, és sokkal könyebb lesz. Benned lehet az elmúlt időszak is, a várakozás, fiúk otthon a betegségek miatt, a bezártság meg egy csomó más feszültség is. A császárt is megértem. Amikor nekem is megemlítette a dokim, napokig csak emésztgettem magamban a dolgokat...( én akkor spontán megkérdeztem, ha császár lenne, elkötne-e, javasolná-e, de azt mondta kereken, határozottan nem. Döntését természetesen indokolta is.) Szóval, ha lesz negyedik nálunk, és úgy alakul, akkor még én is jöhetek közétek bátorításért, vigasztalásért.
Domán meg imádni fog!!!! Ezek a tökik nem hiába minket választottak! 8) De elég ránézni, és elolvadok tőle!!

Judit Neked is helyes kispasijaid vannak!! Kornél baba meg nagyon cuki. Irtó édesen néz ki! :D

Napsugár, vigyázz nagyon Magatokra! Örülök, hogy rendben volt a szívhang! Péntekre drukkolok, várjuk a híreket majd!!!( szerintem kislányotok lesz!)

Megyek ránézek a vacsira. Ha valamit kifelejtettem, majd próbálok jönni és írni még.

üdv, babér

babérlevél

Sziasztok!

Humadene, Meskete, Babérlevél, köszönöm!

Kesha, Seruzad, gratulálok a babához.

Humadene, én megértelek, Marcus harántfekvés miatt császárral született, senkit nem akarok megbántani, távol áll tőlem, de azóta sem tudom, azt mondani, hogy szültem. Lexit igen, ő úgy bújt kik, ahogy "kell".
Gratulálok a kisfiadhoz! Amúgy most én is lányt éreztem, kicsit csalódott is voltam, de már nem, imádom a 2. pasimat is. :)

Panny, de jó, hogy írtál! :D Violának boldog születésnapot! Hogy elrepült az idő!

Meskete, sajnálom, de megértelek, a családodra is gondolnod kell! Addig is egy nagy ölelést küldök neked!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Nahát, nálunk is a legkisebb fiúnak van kék szeme, a többieknek barna! :) És nálunk is a nagy és a legkisebb hasonlítanak egymásra és az Apukájukra, a középső inkább rám hasonlít.

Drága Meskete! Ne viccelj már, nem kell magyarázkodnod vagy bocsánatot kérned! Itt aztán senki sem fog rosszat gondolni rólad!
Testközelből látod a beteg gyermekeket nap, mint nap...
Nagyon nehéz lehetett meghoznotok a döntést, de örülök hogy a férjeddel együtt egy véleményen vagytok és nem lett konfliktus, meg tudtátok beszélni. Ott van a férjed, a három fiú szükségük van rád, nem egy hullafáradt beteg tesót ápoló zombira vágynak, hisz akkor elvesztenék az Anyukájukat, és valszeg a tesóhoz sem úgy viszonyulnának... teljes mértékben megértelek! Én is küldök egy nagy virtuális ölelést! Most már könnyebb lesz!

Én most úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Hulla fáradt vagyok már reggel, sőt egész nap. Eléggé súlyos vashiányom lett, plusz a hozzákapcsolódó vérszegénység.. 3 hetem van, hogy felturbózzam a vasat, különben intravénásan infúzióban kaphatom a vasat minden héten.

Panni, jó volt olvasni a történeted!
Nálunk is három fiú van, és most érkezik a kislány (26. hétben vagyok).

Napsugár, valószínűleg Lilla lesz a leányzó.

3+1
laura0606

Andiiii! De jó hogy jöttél!
Remélem helyrejössz hamar. Egy tünemény Domán, és neki is te vagy a mindene, csak ez számít.
Pihenj amennyit csak tudsz! Puszi!

3+1
laura0606

Sziasztok!
Előszőr is Meskete: NAgyon sajnálom ami veled történt, nem lehetett egyszerű döntés.. De megértelek, és én is így döntöttem volna! A sírásról is igazad van, kisírtam magam, és jobban vagyok! De van még valami.. Nem tudom feladni a lány iránti vágyamat, és tegap apa nyomatékosan kijelentette, ha lányra vágyok akkor lesz, és a pénz sem számít.. Ha ettől érzem magam teljesnek akkor intézkedünk, de azért másfél évet várunk, mert Dománnak is szüksége van rám! Így megnyugodtam, és fellélegeztem..
De sajnos a bajaim nem szünnek meg, nem tudom miért de nincs elég tejem, lehet a császártól? Minden esetre kikészülök ha ez így marad, azt hiszem kell iratnom fel tápszert, csak ettől is rosszabb anyának érzem magam, mert mindegyik fiam nagyon jól szopizott.. Ha valaki ebben bármiféle tanácsot tud adni, kérlek írjatok, mert akarom szoptatni, de óránkét 10-20 az neki már kevés, nekem meg sok, időben és lelkileg is..
Közben ébredezik, mennem is kell.. Majd jövök..
puszi mindenkinek..
Jajj még egy kérdésem lenne, valaki tudja a Czeizel doki elérhetőségeit? Előre is köszönöm..
Andi
humadene
Jánossomorja

napsugár08:igen januárban 8-9 mutatot az ovus teszt pozitivat mi 5-én és 11én bujtunk össze de én abban a honapban csináltam 27-én egy tesztet az negativ lett vagy még az korai lett volna?Kislánynak is örülnék nekem teljesen mindegy mi lesz:-)

kesha
Bátaszék

kesha, mikor jött meg utoljára? Nekem az utolsó két gyereknél (majdnem 4. és igazi 4.) a 11. és a 10. dpo-n lett + tesztem. Érdekes amit, írsz, mert akkor 27-én már szerintem +nak kellett volna lennie a tesztnek. Most hogy zajlott ez a februári hónap?

humadene, tényleg nagyon megnyugtatható lehet, hogy a férjed így áll a dolgokhoz. Én mindig felnéztem rád, hogy tudod ilyen jól kezelni a helyzetet! :D Mivel én tudom, hogy nem lehet több gyerekem, így egyre jobban rettegek a péntektől. Én sem tudom elengedni a lány dolgot, és mivel az én férjem nem úgy áll a témához, mint a tiéd, fogalmam sincs, hogyan tudnám feldolgozni, hogy nem lehet kislányom. :oops:
Én a baba megszületése után, mindig ittam ilyen tejszaporító teákat. Pl. Laktoherbet, de már van más márkájú is. Egy próbát megér. :D Emellett persze sokat kell inni és enni rendesen! :wink:

meskete, teljesen igazad van! Ha úgy érzed, hogy baj lehet, és esetleg beteg lehet a baba, tényleg jól döntöttél/döntöttetek. Én sem mernék bevállalni egy esetleges beteg babát. Sem lelkileg, sem anyagilag, sem sehogy, szóval tejesen érthető és megérthető a döntésetek. Remélem hamar felépülsz kívül-belül! :wink:

Lehet, hogy pénteken már nem tudok jönni, mert későn érünk majd haza, de ígérem szombaton jövök és megírom mi volt! :D

napsugár

napsugár08

Meskete!

Emlékeztem a nick nevedre,ismerős volt csak nem tudtam honnan,melyik topicból:)

Teljes vállszéllességgel megértelek!!
Egy hasonló szitum sajna nekem is volt...még a 3.fiam előtt történt....trehes lettem első hónapban azonnal,ráadásul a számításaim szreint kislány lett volna a pé alapján...szóval a 6.hétben jártam amikor a nagyfiamn hazahozott sajna az oviból egy vírust,a lepkehímlő vírust...ami annyira nincs köztudatban de én már azóta sajna ismerem..szóval pont olyan hatásai lehetnek ha a kismama az első trimeszterben kapja meg mint a rózsahímlőnek...szívbetegség,látás,hallászavar...stb...nekem minden fellelhető tünetem kijött(láz,piros arc,kiütések)...felvettem a kapcsolatot az I.számú Női Klinikával ahol egy ennek a betegségnek egy specialistájával beszéltem....azt mondta így vérvizsgálat nélkül is azt mondja hogy 90% hogy beteg lenne a baba ha egyátalán meg tudna születni...pont abban a fázisban kaptam meg a betegséget amikor a szervek kezdenek kifejlődni,agy,szív..stb...azt mondta ahhoz hogy tutira kiderüljön hogy ténylég okozott-e problémát az csak a 12 héten tudják magzatvízvétellel bebizonyítani...és még utána is 2 hét amígy megvan a vizsgálat eredménye...szóval 14-15 hetesen kellett volna elvetetni adott esetben...a professzor mint apa meg mint ember is azt javasolta(ami egyébként már bennünk is megfogalmazódott)hogy minél előbb be kell fejezni a terhességet művi úton...nekem is nagyon nehéz döntés volt de én is pont úgy gondolkodtam mint te,hogy a 2 egészséges gyerek is "meginná a levét",rámehetne a házasságunk..stb...és elvetettem...még a műtőasztalon is bőgtem...május10.-én volt a műtété és jún.25.-én én már terhes voltam Olikával aki nem lenne most ha nem lett volna a műtét...szóval valamiért így kellett történnie...

Az egésszel csak azt akartam írni hogy egy percig se legyen lelkiismeretfurdalásod,nagyon jól döntesz!!!!!!!!

Laura!

Klassz hogy nektek is jön a kiscsaj:)..meglátod milyen más lesz a kispasik után:)

Andi!

Jó fej a férjed...az enyém is hasonló volt amikor látta hogy a 3 fiút imádom ,de sokat beszéltem egy esetleges kislányról...ráadásul a 3 vetélés alatt az anyukámon kívül ő volt az egyetlen aki megértette hogy nem adom fel és végig mellettem állt...azt mondta addig próbálkozunk míg kislány nem lesz...persze ezt kicsit viccesen(4-nél több babát nem akartunk),de jól esett hogy nem voltam egyedül ezzel az érzéssel...szóval neked is gondolom egy lelki megnyugvást jelent hogy még próbálkozhattok később:)

Napsugár!

Nagyon bízom a lányban nálad is...DE ha netán fiúcska lenne annak is tudom ,hogy ugyanúgy fogsz örülni mert meglesz annak is a varázsa.....a férjem nálunk se akarna semmi szín alatt 5.babát..ha a 4. is fiúcska lett volna akkor sem...én akkor tutira rágnám a fülét:)... szoktam pedzegetni de ő hallani sem akar több babáról...igazából én is úgy érzem hogy számtanilag is elég a 4...úgy érzem még 4-et tudok managelni,figyelni rájuk,törődni velük de talán 5 már sok lenne...a fene se tudja.....szóval valahol a te férjed is érthető:)

Nagyon várom a szombatot hogy gyere a hírekkel!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Pár napot kihagyok és mennyi minden történik! :lol:

Meskete, először is neked írnék!
A legjobb döntést hoztad! Szerintem!
Mert mindig az a legjobb döntés, amit az édesanya érez!!!!
Te tudod csak átérezni a helyzetedet!
Kitartást neked, sok-sok erőt kívánok, mert nagyon nehéz most neked! :(

Panny, Seruzad!
Örülök, hogy jöttetek, és írtatok magatokról!
Panny, nagyon meghatott a történeted! Őszintén!
És az a csoda, amit átélhettetek a kislányotok születésénél, egyszerűen csodálatos lehetett!
Mikor elolvastam, jött nálam egy ilyen érzés, hogy majd ha sikerül, én sem akarom tudni a nemét, csak születése után! :lol:
Komolyan! Csak nem biztos, hogy mi kibírnánk, rettentő kíváncsi természet vagyok! Megpróbálni, biztos, meg fogjuk!

Seruzad, gratulálok az újabb babyhez!
Akkor ti is csak születésekkor tudjátok meg?
De izgi!

Kesha, gratulálok a pozitív teszthez! :lol:

Andi, sajnos tudom, mit érzel, 2 császáron vagyok túl!
Az elsőnél sokat vajúdtam és borzasztóan csalódott voltam, amikor "nem tudtam megszülni"! Mert ezt éreztem, hogy nem voltam erre sem képes, hogy gyermeket szüljek! :(
És, igen, láttam mindkétszer, amikor a többi anyukának hozzák a gyermeket, én meg 1 teljes napig nem is láttam, aztán nehézkes volt még a szoptatás is, 2 napig nem is maradhatott velem, mindig elvitték szopizás után.
Biztos lehetsz benne, hogy nagyon örül a pici, hogy ilyen anyukája van, dehogy haragszik, csak neked kell helyre tenni magadban az érzéseket, ami időbe telik! Ilyet szerintem mindannyian éreztünk, ne vádold magad!

Napsugár, örülök, hogy semmi bajotok, neked és a babának!
Kíváncsian várjuk a pénteket!

Hju, de szép pasijaid vannak! Gratulálok!
:wink:

Kép
KépKép

angie28

Andi, most látom mit írtál, hogy gondok vannak a szoptatással!
Bár én még nem szültem természetes úton, de biztosan érzem, hogy a császár miatt voltak gondok nekem is mindkétszer.
Mert ugye nem kerül rögtön mellre, nem is hozták 1 napig, szerintem ez nem jó!
Az volt, hogy a kórházban, amíg csak kevés is elég volt nekik szépen szopiztak.
Itthon már nem tudtak , vagy nem akartak egy bizonyos mennyiség után többet szopizni. Mindig kiköpték a cicit és ordítottak.
Én sokáig azt csináltam, hogy fejtem éjjel nappal, és amikor nem ciciztek tovább hanem kezdtek volna ordítani, akkor kapták a lefejtet cumisüvegből.
Tudom, nem jó, ha cumisüvegből esznek, mert akkor nem fognak erőlködni a cicivel, de nem volt más választásom, mert hiába próbáltam az igény szerinti szoptatást, ha ők csak sírtak.
Jaj, nagyon gáz volt, hogy így alakult, és az a fura, hogy mindkettő ugyan így csinálta.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Panny te lettél a példaképem :)

Meskete, szerintem a helyedben mindenki így döntött volna. Én nem látok sérült gyerekeket, mégse vállalnám a kockázatot. Te aki velük "élsz" minden nap, sokkal közelebbrõl átérzed és átlátod a napi gondjaikat, problémáikat, amikkel születtek.

Angie, remélem nem kotyogja el magát az UH-s néni, bácsi :)
seruzad
Solymár

Sziasztok!

A Lilypie vonalzót, hogy kell a beírás aljára pakolni, hogy mindig ott legyen?
seruzad
Solymár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?