Lois!
Csak tudnám, hogy ha ennyire gázak vagyunk, miért olvastak minket?
Talán ez is a mazochizmus egy formája...
Szegények még mindig azt hiszik, hogy csak felszínes dolgokról tudunk beszélgetni, az sajnos nem jut el a tudatukig, hogy az ember "nyílt színen" nem szívesen beszél ilyen dolgokról, max. nagyon felszínesen. De nem bánom, hagy higgyék, hogy a vacsiijainkon, és a közös hétvégéken, baráti összeröffenéseken is azt vesszük át tételesen, hogy ki miben érkezett, és az milyen értéket képvisel....
Mikor Pocok többször feldobta, hogy menjünk privibe, egyrészt még nem volt rá itt mód, másrészt én azt hittem, azzal, hogy vagyunk itt egymásnak nem csak egymásnak adunk erőt, hanem talán mások is merítenek belőle. Több zugolvasói levél is erre engedett következtetni. Azt hittem, egy topikot nem lehet rendszeresen "zsigeri undorral" olvasni, hát milyen beteg ember szánná erre a szabadidejét?
De naiv voltam - mérhetetlen sznobságom mellett (
) - és nagyot tévedtem...
Kicsit keserű érzés ez, hogy egy ilyen - számunkra - szép emlékű topikot így kell befejezni.
MAtafa minden sorát elfogadom, ő így lát engem a topik alatján, ez önvizsgálatra ösztönöz. Illetve, csak ösztönözne, mert egy "fantom" véleménye nem befolyásolhatja az életemet.
És nem is megyek bele egyoldalú vitába! Igaza van, mindig mindenben vállaltam a véleményem, sokszor nyersen, talán erőszakosan, de mindig az ARCOMMAL!!!
Matafaka gondolom a férjének is anonim levelet ír, ha vmi nem tetszik neki.
Komolyan mondom, ez az egész nem ér annyit, hogy felhúzzuk magunkat, és remélem ők sem húzzák, főleg, hogy a véleményükre senki sem kíváncsi, amíg csak artcalanul vagdalkoznak. Az, hogy leírta, régen is írogatott, csak szegény régi tagokra vet rossz fényt, pedig Isten lássa lelkem, sosem beszélünk róluk, és nincs bennünk/bennem harag irántuk. Mások vagyunk, ennyi. Biztos ott is kialakult egy jó kis összetartó társaság, amit én nem sajnálok tőlük, sőt!
De a védelmükben mondom, tiszta szívból remélem, hogy Matafa annak nem a tagja, mert ilyen emberekre egy közösségnek sincs szüksége!
Tudod, drága Lois, ezekből a hozzászólásokból én azt szűrtem le, hogy mi is csak gyarló emberek vagyunk tele hibákkal, de így is egymás mellett állunk, elfogadjuk, szeretjük egymást. Örülök, hogy néha jönnek ilyen impulzusok, amik közelebb hoznak minket egymáshoz.
Mindenkinek ilyen szar barátokat kívánok!!!!
Puszipacsi