Sziasztok!
Még 2 in 1, és már 37+2 napnál tartok.
Már nagyon várjuk, minden megvan. De sajnos még mindig faros, hogy ebből mi lesz?!
Tinam, Nóri nagyon rendes baba, hagy pihenni téged!!
Már én is úgy babáznék. Szerdán saccolták 3,5 kg-ra.
Lili77, nekem a 24.héten lett C:2100-es a méhszájam, nagyon meg is ijesztett az orvos. Nekem ő lesz a 3. babám. Azt javasolta, hogy fekvés sokat. Amit be is tartottam nagyjából, és most a 36. hétig tartotta is a méhszájam ezt az értéket, most a 37. héten már C:2110-es, de ez már teljesen jó ilyenkor. Engem be sem akart fektetni, mondván, feküdni otthon is tudok, és van 2 másik gyerekem otthon. Ráadásul a kórházban nagyobb a fertőzés veszély is. A fertőzéstől kell óvakodni. Nekem a férjem átvett mindent amit tudott, ő fürdet, hozza-viszi őket oviba. Szóval sokat segített, hogy feküdni tudjak. A gyerekekkel a szőnyegen fekve játszottam stb.. Most már aktív vagyok, jövök megyek... Most már jöhet a babó.
Én a saját megnyugtatásomra elmentem a Rózsakert Medical Centerbe, ahol csináltattam egy magzati fibronektin vizsgálatot, amivel meg tudják állapítani, hogy lesz-e koraszülés. Mert ha fenyegető koraszülés áll fenn, akkor ez a fibronektin anyag kimutatható a méhnyaknál. Olyan mint egy rákszűrés. Nekem negatív lett, így meg is nyugodtam. Nézz után a neten. Én ajánlom neked is, mondjuk nem olcsó 15-16.000 Ft. Én Dr. Keszthelyinél voltam, de Dr. Csermely is jó. Én úgy tudom, hogy Budapesten ők vesznek csak le magzati fibronektint, vagyis én őket találtam csak. Ja és én még javaslom, hogy a doki vegyen le kenetet a méhnyakról, hogy nem-e baktérium okozza a méhszáj nyílását. Nekem több baci is volt ott. De ezt is a fibronektinnel együtt vették le a Rózsakert Medical Centerben, ők hívták rá fel a figyelmemet. A saját dokim, csak a fekvést javasolta, de közben meg sok baci volt a méhnyaknál....
Remélem tudtam segíteni.
Puszi lányok, írjatok!
Kenynek üzenem, hogy ide is nézzen be hozzánk ha van ideje!!!