Szia, Viráganya!
Egyrészt jó, hogy a látogaztók nem jöhetnek be a szobákba (nem hurcolnak be mindenféle bacikat, meg nem lógnak a nyakadban szoptatáskor, de pl. nagyon rossz tud lenni, ha császárod volt (lásd engem), a látogató nem mehet be (még ekkor sem!), te nem tudsz kimenni...
Az nagyon jó (többek között ezért választotam a klinikát), hogy itt lakunk a szomszédban, és anyukám v. a hugom naponta többször is át tudtak jönni (vagy ha vmi bajom volt, hívtam õket, és tíz perc múlva hozták is amit kértem
). Enek ellenére a hat nap alatt Ábel talán 3x volt bent, ui. nekem annyira, de annyira hiányoztt, még sírtam is, amikor beszéltünk telefonon, de amikor bejött, a szívem szakadt meg, azt mondtam, inkább ne hozzák...
Ha kimész a folyosóra, a többiek bent maradnak, és szólnak majd neked, ha a baba sír, v. vmi gond van. Ha netán nincs szobatársad és látogatód jön, de a babát nem akarod benthagyni egyedül,. arra a pár percre is be lehet adni a "babamegõrzõbe" a csecsemõsökhöz. Szóval ne aggódj!
Kaja: végül is nem rossz, csak nagyon kevés, mint minden kórházban. Kérj otthonról pótlást! Inni tea van, azt egész nap ihatsz, van egy nagy tartály a folyosón, meleg citromos teával.
Nem tudom, írtam-e: mindne szobában van telefon (te nem tudsz onnan telefonálni, de téged tudnak hívni), akinek nincs mobilja (nekem nincs), annak nagyon jó, el tudtak érni. Egyébként nyilvános tel. tekintetében a klinika nagyon sz@rul áll, a II-on meg az alagsorban van egy-egy kártyás készülék. Ahelyett, hogy minden emeleten lenne legalább kettõ.
Pénz: olvasd el a hálapénzes topikot... Én csak a dokinõmnek adtam, de sokan adnak a szülésznõnek, altatóorvosnak, csecsemõsnek stb is. A tarifákról bent hallasz majd, de amit ítrál, szvsz abszolút megfelelõ.
vigyázz magadra
Zsóka
ui: Nem akarsz beugrani, ha erre jársz? Tényleg itt lakunk a szomszédban...