Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Meskete, kívánom hogy akkor jöjjön a kislányotok, mikor már kész vagy rá. Sajnálom. Nekem legutóbb nem kellett 5 hetesen műszeres befejezés.

Humadane jól van, még nem született meg Domán.
Majd jelentkezik, ha történt vmi változás. Küldjünk sok energiát neki, hogy jobban bírja az utolsó napokat és remélem Domán gyorsan és kíméletesen kibújik. Drukkolunk Andi, gondolunk rád sokat! Ígérem nem kérdezgetünk folyton, de tudd, hogy gondolunk rád.

Én is egyre nehezebben bírom, pedig még csak a 23.hétben vagyok... hatalmas a hasam, fáj a hátam, lábam kezd vizesedni és fájnak a csípőcsontjaim... most a ruhákat válogatom a szekrényből és varrok általában, de a sulim két hét múlva folytatódik, az kemény menet lesz előrehozott vizsgákkal. De megpróbálom, remélem sikerül.

Nálunk még mindig esik a hó, bár hóemberépítésre alkalmatlan, mert porhó... remélem azért tudunk majd építeni, beígértem a fiúknak. szép napot mindenkinek!

3+1
laura0606

Angie!
Épp ma mondta anyósom, hogy tudatalatt produkálom, hogy más ez a terhesség. Az elsővel mindent sósnak éreztem, most az elején kifejezetten nem tudtam elviselni az édességet. Mostmár igen. Az elsővel alig volt hányinger, most előfordult, hogy legszívesebben hánytam volna, hogy megkönnyebbüljek, mert annyira kínzott. Mostanra már az is elmúlt. Nagyjából ennyi.
Mit tettünk meg? Már majdnem fél éve szedtem a ca, mg tablettákat kisebb nagyobb megszakítással. Valamint a tervezett pé előtt pár nappal voltunk együtt. Erre az LH teszt és a dokik is azt mondták, hogy valószínű, későbbi baba, nem középidős. Remélem igazuk van, mert akkor nagy esély lenne a lányra. De majd 1 hónap, és talán kiderül.

Majga!
Édes, ahogy próbálkozik!

Meskete!
Sajnálom, hogy így alakult, de tényleg igaz, hogy mindennek meg van az oka. Ennek is, hogy így alakult. Én is rendesen kitisztultam legutóbb 5 hetesen.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

LÁnyok! Volt már valakinek hasonló? Képzeljétek fél napig véreztem, rendes élénk pirosat, aztán, mint amit elvágtak, semmi. Mi lehet ez? Hétvégén nem akartam felhívni a dokimat, mert nem görcsölök és ugye így nem is vérzek, de azért nem tudom ilyenkor mi van. Amikor nekem legutóbb 7 hetesen ment el a baba, akkor görcsöltem is és alvadékosabb, több volt a cucc. Holnap rákérdezek a dokinál, hogy rohanjak, mert mondjuk lehet méhenkívüli vagy ilyesmi, vagy ráérek az eredeti időpontomban menni.

Majga! Nagyon édes Lackó! Tényleg kis "fóka" most!

Szerencse! Mikor mentek legközelebb uh-ra? Én annyira kíváncsi voltam Marcinál, hogy nem bírtam ki a hivatalos genetikai uh-ig, hanem 15 hetesen elmentem 4D-re és akkor már látszott is, aminek kell!

Angie! Nagyon drukkolok nektek 2 hét múlvára!!!!

Laura! Igen, most tényleg úgy éreztem nem vagyok készen még a 4. gyerekre! Akkor szeretném megpróbálni ismét, mikor úgy gondolom gyerekre vágyom, nem pedig csak és kizárólag kislányra. Most szabályosan kétségbe estem a lehetőségtől, hogy lehet fiú! Bocs, de így volt. Úgy éreztem inkább megfutamodnék.
MOst emiatt a fura vérzés miatt még nem zárult le a történet, de szerintem, ha már élénk pirosan vérzik egy nő, akkor ott tuti nincs baba.
Különben az is megfordult a fejemben, hogy nekem nem lehet lányom, mármint a szervezetem nem képes megtartani a lány magzatot. Lehet az előző vetélés is lány volt. A gyártási időpontot tekintve ez a baba is nagyobb valószínűséggel lány volt. No, mindegy, ez kiderülni már nem fog.

Humadene! Kitartás!!!!! Nagyon-nagyon drukkolunk!

Kellemes havazós, szánkózós, hóember-építős vasárnapot mindekinek!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, nekem volt méhen kívüli terhességem, és csak kicsit véreztem. De van, aki nagyon vérzik akkor. Változó.
Meg én nem görcsöltem, van, aki azonnal erős görcsökkel kerül kórházba. De... mindezek a semmi tünetek ellenére, életveszélyes állapotban kerültem be, vagyis vezettem be én magam a kórházba. Azt mondták, akár 5 perc múlva is szétdurranhatott volna a petevezetékem. Szörnyű.
Én épp ezért igyekszem majd hamar elmenni dokihoz.
Én még sosem vesztettem így el babát spontán, nem tudom mi leeht most nálad.
Viszont azt hiszem Danival volt az, hogy azt hittem megjött a várt időben, szép piros volt, de csak 1-1,5 napig tartott. Pedig terhes voltam.
Nem tudom.

Szerencse, drukkolok én is! Miért csak 1 hónap múlva derül ki?
Akkor lesz csak uh.? ilyenkor olyan hosszú az az idő, nekem legalább is! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Hahó!
Angie! Köszi a gyors választ! Hát, ezek alapján akkor bármi lehet még! Bár ez a vérzés már nem rendes időben jött, nem a várt mensi körül, hanem 10 nappal utána, szóval akkor sem normális, ha terhes maradtam és akkor sem, ha nem. Amúgy nekem egyik terhességem sem kezdődött így, pedig ezelőtt volt 4 (ebből egy ment el) ez az 5. Egy telefont megér holnap, hogy megkérdezem a dokit. Inkább nem olvasgatok semmit a méhenkívüliről a neten, mert csak beparázok.

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, ne is olvass!!!!!!!

Kép
KépKép

angie28

Meskete!
Csináltál azóta újabb tesztet, erősödött? Mert ha igen, akkor élő terhességről van szó. Én a helyedben elmennénk dokihoz minél előbb.
Még nem beszéltük meg párommal, mikor menjünk 4D-re. Holnap megyek dokihoz, de szerintem nem lesz UH.

Angie!
Nekem is hosszú az 1 hónap, de úgyse tudnak biztosat mondani ilyen gépekkel, így nem akarok fölösleges pénzkidobást. Kivárok, még ha nehéz is. Ez van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse, Bp-en az Istenhegyi Klinikán nagyon jó uh szakemberek vannak, 12.héten meg tudják mondani már a baba nemét.
laura0606

Hahó!

Szerencse! De, csináltam ma reggel is egy tesztet és pozitív. Most már kivárom a csütörtököt, nem is nagyon tudnék hamarabb elmenni a dokihoz, görcs nincs, vérzés nincs, pozitív teszt van. Szóval még bármi lehet.
Próbálok nyugodt maradni, nem is agyalok fölöslegesen, mi van, ha ott van, mi van, ha nincs ott.

Remélem mindenki jól van ebben a zimankóban! Én a havazást szeretem egy darabig, de ezt a hideget ki nem állom! Még a gyerekek sem maradnak kinnt 10-20 percnél tovább úgy csíp a hideg! De végülis február van!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Szerencse, bízzunk benne, hogy szerencséd lesz! :lol: :lol: :lol:

Én is alig bírom kivárni, hogy teszteljek már!
1-én jelezte a peteérést, az utóbbi napokban folyamatosan szúrkálásokat érzek, hol egyik, hol másik oldalalon, meg a hasam alatt is. Tegnap este volt egy éles fájdalmam a hasam alatti részen.
Ugye most én nem ismerem a ciklusomat, de ha 28 napos lesz, akkor 18-án kellene megjönnie.
Van 5 db. 25-ös tesztem. Nem tudom, mikor teszteljek.

Meskete, szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!
Izgulok érted!

Laura, én is sokat olvastam az Istenhegyi Klinikáról, mert nézelődtem a kombinált tesztről.
Nem tudom, hogy érdemes-e megcsinálni.
Ti csináltattok?
Mikor még Danit vártam, ingyenes volt, de már nem.
Nekem kicsit messze van az a hely, de egy jó uh-ért lehet én is felutaznék.
Mennyibe kerül itt egy vizsgálat?

Hideg.... Én útálom nagyon ezt a viharos szelet.
Gyerekek épp csak meggyógyultak, Beni vissza is esett.
Egész éjszaka fenn voltunk, úgy köhögött.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie! Az Istenhegyi honlapján szerintem megtalálod az árakat. Az biztos, hogy nagyon jó szakemberek vannak, jók a gépek. A kombinált tesztről hallottam ilyet is olyat is. A szomszédunknál pl rossz lett az eredmény és mégsem beteg a baba. Szerintem érdemes a 12. heti nyakiredős uh-ra ide feljönni és ott az értékek (nyakiredő, orrcsont stb) alapján már meg fogják tudni mondani, hogy javasolják-e a további vizsgálatokat, vagy sem. Mellesleg akkor a baba nemét is tök hamar megtudod, mert itt tuti megmondják.
Tesztelés: Attól függ eddig te milyen érzékenységgel termeled a hcg-t, mert nekem már egészen korán, a ciklus 25. napja körül ki szokta mutatni. A fiúkkal mikor csináltad?

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Nem emlékszem, mikor csináltam! :lol: :lol:
Itt gondolkodok, de csak annyi ugrik be, hogy örülünk!
Lehet, fel fogunk menni uh-ra.
De figyeled, én már úgy beszélek róla, mintha holnap esedékes lenne, pedig még ki tudja mikor jön össze. :lol:

Lenne még egy kérdésem:
Tegyük fel most van baba! Akkor a beágyazódás pont 8-9-10-e körül lesz, nekem meg akkorra van időpontom nőgyógyhoz rákszűrésre meg egy alapos vizsgálatra, hogy milyen állapotban van a méhem.
Nem árt neki, ha megvizsgál?
Vagy ha még be sem ágyazódott, akkor ártalmas?
Jaj, én olyan parás vagyok.

Kép
KépKép

angie28

Angie!
Én úgy gondolom nem árt neki! Gondold el, egy sima szextől sem megy el, pedig az jó kis méhösszehúzódás, rázkódás minden.... Azért egy nőgyógyászati vizsgálat nem olyan durva, szerintem, legalábbis engem sosem nyomorgatott meg egy doki sem. Szóval ezen ne izgulj! Amelyik baba jönni akar, az jönni fog!

Akkor már csak az én babámat nem értem, miért is akart nekem most jönni, aztán mégsem jönni!!!! Na, majd csütörtökön megmondom. Lehet érezte a bizonytalankodásomat. Na, de másnak is van olyan, hogy egy baba nem éppen a legideálisabb időpontban kopogtat és mégis megszületik.

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, köszi, erre nem is gondoltam! :lol:

Ha már létezik ez a baba, akkor majd kialakul minden és ideális lesz az időpont! :wink:
Majd gyere és mond el mi volt, kíváncsi vagyok!

Kép
KépKép

angie28

Meskete, sokat gondolok rád! Remélem csütörtökön minden rendben lesz és választ kapsz mindenre.

Angie, istenhegyi nem olcsó, sőőőőt. De ott nagyon profi szakemberek vannak, én ott csináltattam a kombinált tesztet a 12. héten és már megmondták a baba nemét. Ha van a családban egészségpénztáros elszámolhatási lehetőség, akkor számlára visszakapod a pénzt.
Bár előbb azért legyen pozitív a teszted! :)

3+1
laura0606

Laura, köszi szépen!

Olvastam az árakat, hát tényleg drága!
Ha jól emlékszem, ott a kombinált teszt 30ezer. Mert több helyen is olvastam.
De jó gépek lehetnek, ha ilyen korán meg tudják mondani.
Mondjuk a fiúkat is megmondták a kórházban a 12. heti uh-on.
Igaz, a fiúk biztosabbak. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Laura, csak közeli családtag jöhet szóba az egészs.pénztári elszámolás kapcsán?

Kép
KépKép

angie28

Úgy tudom azoknak lehet, akik meg vannak jelölve kedvezményezettnek. De más nevére/címére is kérhetsz számlát.
Fontos hogy az Eg.pénztár neve, címe és a tagsági kód legyen a számlán, plusz annak a neve, aki kedvezményezett.

3+1
laura0606

Laura, bocsi, akkor jól értem:
Nekem csak a barátnőmnek van ilyen lehetősége (meg talán apósom, de vicces lenne, ha ő neve szerepelne egy uh számlán) , akkor lehet azt csinálni, hogy végül is az ő adatait mondom a számlára, ő visszaigényli ?

Kép
KépKép

angie28

Meskete, mi volt dokinál???????

Kép
KépKép

angie28

Meskete, ne csigázz!
Gyere!!!!

Napsugár, veled mizújs?

Andi? Megszültél?

Kép
KépKép

angie28

7 cm a drágám, nt: 2,3 mm, fl: 9 mm. Következő uh 24-én lesz (4d). Aggódom, mert nem láttam orrcsontot. Lehet, hogy csak én nem láttam? :shock: Nagyon sokáig nézte a tarkóredőt is. Ideges vagyok emiatt. :cry:
Kaptam egy talánt a nemére, de egyáltalán nem éreztem biztosra, így le se írom. Remélem 2 hét múlva kiderül! :D

meskete, mizu? Mi volt a dokinál? :D

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Itt vagyok, csak egyszerűen nem volt időm tegnap óta gép elé ülni!
Hát, nincsenek jó híreim. Van baba, de 70-80%, hogy nem marad meg, mert egy hatalmas bevérzés van körülötte. Vagy 10-szer nagyobb, mint maga a petezsák. Kérdeztem a dokit, hogy, ha ennyire egyértelmű, hogy nincs esélye, akkor miért nem zárhatjuk rövidre a dolgot az én érdekemben. Azt mondta, hogy amíg él egy embrió semmilyen esetben nem végezhetnek küretet, amíg az magától el nem indul. MOst izgulhatok mikor történik meg, mennyire lesz gázos. Ugyanis azt azért előre vetítette, hogy valószínű nagyon bő vérzés lesz, mert nagy a bevérzés.
Szeretnék minél hamarabb túl lenni az egészen. Nem vagyok nagyon elkeseredve. Ez a Sors keze volt, most nem kaptam babát. Majd kapok, ha eljön az ideje. Így, hogy van 3 egészséges gyerekem nem csinálok belőle hatalmas drámát. Ez az élet rendje.

Az utóbbi napokban tényleg elcsendesedett a topic.
Merre vagytok?

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Napsugár!
De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy minden rendben! Nagyon mosolygós az a talán!!!!!! :D :D :D Táncsak nem?????

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete,
sajnálom, de akkor majd legközelebb!
És ha elkezdesz vérezni, be kell menni kórházba?

Napsugár, szerintem is nagyon árulkodó az írásod! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Régi topiktagként írnék Mesketének.

Ez a bevérzéses dolog sajnos tényleg bizonytalan kimenetelű. De megértem az orvos álláspontját. Nekem 2x is volt ilyen, sőt hetekig erősen véreztem, de vártunk-vártunk, és mindkét eset vége a vonalzóimon látható. :)

Nálunk egyelőre nem aktuális a következő gyerek, de tervben van úgy kb. 2 év múlva.

Addig is drukkolok mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Igen, azt javasolta a doki, hogy menjek be a kórházba, ha elindul kifelé.

Boeske! Neked mekkora bevérzések voltak? Mert nekem tényleg nagyon nagy, szinte abban úszkál a petezsák. Nem bíztatott semmivel a doki. Szerinte egy héten belül meg fog indulni kifelé. De, hogy te még hetekig véreztél, és a srácok pedig itt vannak, ez hihetetlen.
Rég jártál felénk itt a topicon. Milyen nagyok már a fiaid.
MOst én is azt gondolom, ha nem marad meg ez a baba, akkor halasztom a dolgot 2-3 évvel, úgyis az volt az eredeti elképzelésem. Akkorra már MArcim is jóval önállóbb, a munka miatt sem fogok vacillálni, addigra már 2-3 év folyamatos munkaviszonyom lesz.
Azért köszönöm a bíztatást!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

MESKETE:
LACKÓVAL ÉN IS ÍGY VOLTAM...MINIMUM 10X NAGYOBB VOLT A BEVÉRZÉS,MINT A BÉBI,VISZONT ANNYIRA ELNYOMTA A GYEREKET,HOGY NEM TALÁLTAK NEKI SZÍVHANGOT,ÉS KIS HÍJJÁN KIKAPARTAK...EGYETLEN MÁKOM,HOGY A DOKIM LELKIISMERETES,ÉS MŰTÉT ELŐTT MÉG MEG UH-ZOTT.2 NAP ALATT FELSZÍVÓDOTT,CSAK FIXEN FEKÜDTEM HOZZÁ...
A VÉGKIMENETELT LÁTTÁTOK :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Jó sok minden történt mióta nem jöttem!

Meskete! Sajnálom, remélem minden rendben lesz veled, majd gondolunk rád!!!
Egyébként ahogy a lányok is írták, van olyan amikor v.ki vérzik a terhesség alatt és egészséges lesz a baba! Az egyik barátnőm a 9 hó alatt végig vérzett és egészséges kisfia lett!
+még 3 ismerős van, akiről tudom, hogy kb.3-4 hóig vérzett és nekik is egészséges kisfiúk lett!
Szóval bármi lehet még!

Napsugár sejtelmes a smile! Drukkolunk egy kislánynak!
tina76
Mohács

Sziasztok,

Meskete, szorítok hogy minden rendben legyen, ha megmarad a baba egészséges legyen!

Napsugár, csak nem??? dejó lenne:-)))

Nálunk most pihen a téma, várom a megfelelő pillanatot hogy apát meggyőzzem, de március előtt én sem szeretnék belevágni.
Csajok, milyen kedvezmények járnak 3 gyerek után? Szeretném tudni, hogy ezt is betudjam vetni apánál... :lol:

Roni
roni28

Boeske, szia! :lol:
Jó, hogy leírtad Mesketének a veled történteket.
Ezek szerint van esélye még!
Nálunk a kórházban már tuti rág véget vetettek volna a babának.
Itt ilyenek. Útálom ezt a helyet.

Majga, te is szerencsés voltál!
Azért jó tudni, ha ilyen történne velem is, tudnám, hogy ne engedjem rögtön elvenni a babámat.

Én voltam tegnap nőgyógynál, megvizsgált, azt mondta, semmi akadálya a 3.babának. A jobb petevezetőmön keresztül lehetetlen teherbe esnem, tehát fele esélyem van csak.
Bár ezt tudtam már Dani előtt is, csak az a kérdés, ha betartom a Czeizel taktikákat, mikor lesz nekem gyerekem?
Vagy ezek a módszerek szerintetek nem hátráltatnak a fél petevezetőmmel kombinálva???
Azt érdekes volt, hogy a dokim szerint ők a kórházban 3 császár után mindenkinek nagyon ajánlják a meddővé tételt!
Ezen kikerekedett a szemem nagyon, mert miért???
Nem mintha akarnék 4.-et, de ki tudja!
Szerinte már 4 császár nem javasolt senkinek!

Roni, ami 3 gyerekkel nekem beugrott, utána néztem, kérhetsz utólagos szocpolt, ha már vettetek igénybe 1-vagy 2 gyerek után!
(nekem ez győzte meg apát legjobban, hogy most legyen 3.)
Kaptok a 3.-ra 1.400.000-et, amit a lakáshitel törlesztésre lehet fordítani, vagy Meskete írta, hogy lehet kérni a törlesztési idő csökkenését.
Aztán féláron esznek a gyerekek oviban, iskolában
Gyerekenként ha jól emlékszem 16000 ft a családi pótlék
Ha visszamész dolgozni utánuk és csak 4 órában, akkor jár a GYET, ami annyi, mint a gyes összege.
Remélem jól írtam le a dolgokat, ennyi jutott eszembe!
Sok sikert! :lol:

Kép
KépKép

angie28

angie, a gyet mellett már lehet 6 órában dolgozni! Szerintem ez nagyon jó! :D

meskete, ezek után nagyon remélem, hogy a lehető legjobban alkul minden. :) Ha úgy jársz, mint majga, annak is biztos meg lesz az oka! :D

Annyira talán volt az a talán... Meg mondta is, hogy nem igazán látszik. Így tényleg nem érdemes figyelni erre, de ha azt írom, hogy szeretném, ha igaza lenne, ezzel mindent elárulok! :wink:

Azt elfelejtettem írni, hogy megkaptam a rákszűrés leletet, amin az látszik, hogy H.P.V. gyanúja. Doki szerint a szülés utáni kontrollon elég megismételni a mintavételt és igazán a P2-es eredmény számít, ami meg jó. Na de beszartam rendesen. Jártatok már így? Most C vitamint kell szednem 1000el, hogy erősítsem az immunrendszerem. Egy ilyet találtam hozzá:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

napsugár08

Sziasztok!

Légyszi nézzétek már meg a linket, ismeri valaki ezt a G1 Intézetet?
Jó hely?
Itt a kombinált teszt 18000 ft. csak!
Ugye ilyenkor, ha bejelentkezik valaki a kombinált tesztre, nem számolnak fel más költséget?
Gondolok itt a konzultációra, ami önmagában 10000 pénz itt.

Ne nézzetek dilisnek, még baba sincs, de már ezt nézem, csak tájékozódok.
Nálunk is csinálnak kombinált tesztet, de 30000-ért volt egy ismerősöm, és azt mondta neki, ilyenkor még egyáltalán nem látszik a baba neme.
Tudom, nem ez a fontos, csak felmerült bennem, hogy akkor nem olyan jó az a gép, ha azt mondja egyáltalán nem!!!

Bocsi a sok kérdésért! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Kép
KépKép

angie28

angie, nekem 9000 ft-ért mondta a dokim. 12. heti uh + a vérvétel. Bár ez nem magáncég, hanem központi kórház. Ja, és ebből az uh ingyenes (mivel kórház), a vérvételért kell fizetni.
napsugár08

Napsugár, köszi szépen!
Kórházban is csinálnak kombináltat?
Mindegyikben?
Az ismerősömnek azt mondta a dokija, hogy itt nálunk csak magánban csinálják meg. Az szép!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Majga! Tina! Nektek is köszi a bíztatást. Jövő héten megyek a dokihoz, akkor kiderül hogy állunk!
Azért figyelitek? Mindenkinek kisfia született az ilyen kaland után!!!! Hmmm... Na jó, tudom, nem ez a fontos, de.....

Angie! Nekem van olyan ismerősöm, akinek 5 császára volt, mind az 5 gyerek egészséges és ő is jól van. Többet már tényleg nem is vállal, pedig sajnálja, mert még mindig szeretett volna ezen túl is babát. Na, azért az ilyen embereket csodálom. Hogy, hogy képesek rá. Vagy állandóan ott van egy segítség neki, mondjuk a nagymama, akire napi szinten számíthat, vagy túl jó babákat kap sorozatban, akik édesek, cukik, esznek, alszanak. Vagy egyszerűen mazochista :shock:

Napsugár! Nagyon drukkolunk, hogy igaza legyen a dokinak!!!! HPV ügyben nem vagyok járatos! MOst is amondó vagyok, ha a doki nem esett azonnal kétségbe és nem ugrasztott hanyatt homlok vissza téged, akkor nem lehet nagy baj belőle.

Lányok! Mi lehet Humadenevel? Eredetileg 29-re volt kiírva, az már két hetes túlhordás. De az is lehet, hogy már megvan Domán, csak még nem volt ideje felénk jönni! Remélem jól vannak!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, aludtam most délután Dáviddal, és 4.x álmodtam, hogy kisfiam lesz (2x lányt). Érdekes, mert álmomban mindig rosszabbul viselem, mint szerintem élesben viselném. :roll: Bár az is lehet, hogy ott hagyom kitörni a belső feszültséget. :oops:

napsugár08

ANGIE:

HA FEL AKAROD KERESNI EZT AZ INTÉZETET EZT A DOKIT AJÁNLOM:
http://www.g1intezet.hu/index.php/szake ... aszlo.html

18 ÉVESEN(KB AKKOR JÖHETETT KI AZ EGYETEMRŐL) NÁLA SZÜLTEM AZ ELSŐ FIAMAT.
HIHETETLENÜL KEDVES ÉS EMPATIKUS ORVOS!!!!!

HUMADENE JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!4

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok Csajok!
Most indulunk a kórházba, 5 perces fájásokkal némi vérzéssel, és reggel 4 cm nyitva léttel...
Félek nagyon! De remélem mire ezt ti olvassátok megis fog születni és már babázok!
Köszönöm,hogy gondoltatok ránk!
Szorítsatok!
Andrea
humadene
Jánossomorja

Andi!

Szurkolunk nagyon a könnyű szülésért!
Kis Valentin napi baby lesz!
Sok boldogságot hozzá! :lol: :lol: :lol:

Majga, köszi az infót! :wink:

Napsugár
Én is mindig álmodtam ebben hónapban és legtöbbször fiúnak láttam. Neked nemsokára biztos lesz az eredmény! :wink:

Meskete
Én elsőre is szörnyülködtem ezen a kijelentésén az orvosnak.
Nagyon lelkis, alapos orvos, de ilyet én nem vállalnék be sosem, hogy eleve elrendeljem a sorsom.
Mondjuk 5 császár elég sok, azt tuti nem bírnám ki, hát még az 5 gyerek. Szerintem ahhoz 2 nagymama segítsége is kevés! :lol:
Nekem is itt vannak a közelemben anyu is, anyósom is, rengeteget vigyáznak a 2 gyerekre, de ennek ellenére még mindig tudnak olyat produkálni a kis ördögök, amikor kétségbe esek, mi lesz 3-al! :oops:

És a végére hagyom magamat:

Ma megjött!!! :cry: :cry: :cry:
Nem számítottam rá, ez a 26. ciklusnap.
Már este voltak vérfoltok, meg is ijedtem , mert a méhen kívülire gondoltam rögtön.
Ma reggel már határozottan megjött.
Azért csináltam egy tesztet, ami tök negatív.
Majd legközelebb. :lol:
Szép napot mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

Andi, szuper ez a dátum egy kisfiú világrahozatalára! :D Nagyon remélem, hogy minden rendben volt és gyorsan ment minden. :lol: Ha reggel már 4 cm volt, akkor biztos sikerült "könnyen" megoldanod! :D Alig várom a beszámolót! :wink:

Angie, nincs szükséged véletlenül lh tesztekre? Maradt egy csomó, amit én már tuti nem fogok használni. :roll: 65 ft volt darabja. Ha érdekel, csak szólj! :D

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Most hívott Andi: :D
Ma reggel picivel 7 óra előtt megszületett topik babánk, akit már nagyon vártunk a gyönyörű DOMÁN!
Tökéletes paraméterekkel: 4000 g, 54 cm

A nyakára tekeredett köldökzsinór és hirtelen leesett szívhang miatt sürgősségi császár lett.
Most már minden rendben.

Remélem a műtéti seb minél hamarabb begyógyul és élvezni tudod a babázást!
Jó egészséget, sok boldogságot, sok tejet és minél több pihenést kívánok!

3+1
laura0606

Meskete, sokat gondolok rád! Hogy vagy?
Angie, következő hónap, új esély! Addig töltsd fel magad vitaminokkal.
laura0606

Andi!
Gratulálok a hatalmas nagy fiúhoz! Mielőbbi pocakgyógyulást, és sok- sok tejecskét Dománnak!

Meskete! Én is többször gondoltam Rád! Mi van veled? Hogy vagy? Lelkileg? és testileg?
agi1974
Szigetszentmiklós

Andinak gratulálok én is!
Gyors gyógyulást és minden szépet!

Napsugár, köszi, majd ha elfogy az enyém, szólok, mert én is rendeletem 30-at múltkor, abból még csak 4 fogyott el. :lol:

Laura, azon vagyok, hogy tovább szedjem a kálciumot, magnéziumot, terhes vitamint ( bár ebből már nem tudom melyiket válasszam, annyi féle lett! Jelenleg csak sima folsav tablettát szedek-dm-eset)

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Mennyi mindent történt, nem semmi. Humadene gratula, majd írjál hogy milyen volt a szülés, mit szóltak a tesók.
Nagyjából sikerült visszaolvasnom titeket, mindenkinek gratulálok! Mi jól vagyunk, már 3 hónaposak, és a fiúk imádják a picit. Hihetetlen hogy egy 1 éve fogant és itt izgultam hogy kislány legyen, gyorsan tellik az idő. Hogy tudok képet feltenni?
Napsugár nagyon drukkolok neked hogy teljesüljön a vágyad.
Kiváncsi vagyok most kiderül hogy igaz e amit anno én néztem hogy ha a 12 hetes ultrahangon 65mm feletti a méret akkor fiú, alatta lány. Itt akiknek lánya lesz, mekkora a 12 hetes uh méret? Nekem Kornél 13 hetesen 70mm volt.
Sógornőm aki Szlovákiában él, mondta hogy Pozsonyba csinálják a tesztet vérből, kértem hogy valahogy szerezzen elérhetőséget, címet, hátha sikerül, tavaly nagyon titkos volt még....
Szerintem sok embernek segítene hogy ne izguljon feleslegesen.
Én most elégedett vagyok a hárommal, nem szeretnék már többet, de kitudja. Nincs ötletetek tejszaporításra? Esténként már kevesebb, és sűrűbben kell szoptatnom.
Meskete hogy vagy?
Megyek fürdetni, majd jövök.

Judit
hju

hju, nem tudom, hogy mi a mostani baba neme, de az biztos, hogy eddig ő a legnagyobb. :D 12 hét 3 nap: 70mm. :lol:
Krisztián 13 hét: 63mm
Máté 13 hét: 66mm
Dávid 12 hét 5 nap: 63mm
Azért én is kíváncsi lennék arra, amit kérdeztél a többiektől! :wink:

napsugár08

A CRL értékre vagytok kíváncsiak?

Fiúknál:
11. hét 47,4 mm
12. hét 55 mm
12. hét 58 mm

Leányzónál:
12. hét 66,4 mm

Tejszaporítók itt: http://2008gyerkoc.freeblog.hu/archives/2008/06/20/Tejszaporito_praktikak/
laura0606

Sziasztok!

Bencénél 13.hét = 68mm
Daninál 12. hét = 61mm

Akkor erre nincs mit adni, úgy látom! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X