Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla! Vegulis hozz azt amit szeretnelKép Multkor is volt minden, ami szem-szajnak ingereKép Salata, suti, hazilag sutott kenyer stb.....Szal tenyleg minden johet amit el tudsz hozniKép

orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Csinálok egy új listát, mert úgy tûnik én is lekerültem a lista végére, a tegnapi alacsony hõm mensit jelzett. Kép

Monchy 3c 55 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 50 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 47 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 46 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 38 cn Budapest 31 év
Edina 7c 37 cn Coimbra 23 év
Melinda 5c 36 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 35 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 34 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 29 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 26 cn Budapest 30 év
Edi 8c 22 cn Maglód 33 év
Sien 14c 21 cn Budapest 28 év
Lora 13c 20 cn Várpalota 24
Éva 30c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 16 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 13 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 12 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 10 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 5 cn Adács 27 év
Gabó 31c 4 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 3 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 1 cn Szeged 31 év

Remélem nem rontottam el sehol.

Puszi, Edelweiss
edelweiss

Sziasztok lányok!Kép
Reggel 7 óta benn vagyok, eddig olvasgattalak benneteket, most már épp ideje volt bejelentkezni!

Tegnap lecsapolták véremet, és nem kell három hétig várni az eredményre, már pénteken meg lesz!!!KépKépKép Ollé!!!

Gabómanócska! nagyon szKépmi vagyok.
Soha többet nem adom a fejem jóslásra!
Pedig annyria éreztem, hogy Nektek most összejött.
De örülök, hogy még mindig optimista vagy!Kép
A férjmanód pedig egy csúcsszuper pasi! Milyen beleérzõ képességei vannak! Ari!
Javaslom, hogy tiszteletbeli babanet-taggá avassuk!KépKép

Ancsi
Kép
Ancsi

Kedves Lanyok!

Koszi, hogy valaszoltatok. Akkor most valasztok egy uj azonositot: Edus.
En, csak estenkent tudlak Titeket olvasgatni, de sajnos nem mindennap. Azert igyekszem.
Tegnap 6-kor mertem a homersekletemet (szajban), es csak 36.4 volt, aztan meg visszaaludtam, kesobb mar huvelyben mertem es 36.8 volt. Szerintetek is tul korai ez a 6 ora? Eddig azt tapasztaltam, ha tul koran merem, akkor eleg alacsony.

Igazatok van abban, hogy nem szabad gorcsosen akarni es allandoan ezen gondolkodni, de ez nagyon nehez. Szinte mar csak ez jar a fejemben, bar mindig megfogadom magamban, hogy ezt abba kell hagynom... Raadasul, ha valaki az ismeresok kozul rakerdez, mikor lesz baba, vilagga tudnek szaladni.

Szeretnem, ha engem is felvennetek a listaba, ma vagyok a 25.napon es ez a masodik ciklus, amikor tudatosan probalkozunk.
Tehat, Edus 2c 25cn Svajc 25 ev.

A ferjem is drukkol Mindenkinek!
Udv Nektek, kitartas es hajra!
Pussz-pussz,

Edus
Edus

Jó reggelt mindenkinek!

Miújság mostanában mindenki el van tünve?

Kamilla
Én fel tudlak majd venni az Örsön, mert kocsival megyek. Ha majd meg lesz a térkép, elötte egyeztetjük, hogy hánykor és pontosan hol. Rendi?KépKép

Sien, Barbi, Másikviki
Sajnálom, hogy a fogamzásgátlóról ilyen rossz tapasztalatotok van. Én mindig nagyon pocsékul voltam, amikor szedtem nem. Úgy látszik mindenki máskép reagál.

Györgyi
Györgyi

Ancsi

Jó, hogy látlak!! Szuper, hogy pénteken lesz már eredményKép kiváncsian várom.

Györgyi
Györgyi

Edina 7c 37 cn Coimbra 23 év
Edus 2c 25 cn Svajc 25 év
Lora 13c 20 cn Várpalota 24
Edelweiss 7c 1 cn Szeged 31 év

Gyorgyi: koszi, hogy bevallalsz, addig is megadom az e-mail cimem: kamilla25@freemail.hu
Te is megadnad a Tied?

meg leszek, csak mennem kell Kép

kamilla
kamilla

Edus: az tenyleg iszonyu rossz, mikor minden 2. ember megkerdezi mikor lesz gyerekunk... pedig hat nem rajtunk mulik, de eztr megsem valaszolhatjuk Kép

kamilla
kamilla

Lányok!

Volt egy amerikai tanárom. Elvett egy magyar lányt. Amikor talákoztunk beszélgettünk, és én is megkérdeztem hogy mikor szeretnének gyereket. Jól kiakadt, hogy mi magyarok állandóan csak ezzel jövünk mióta megházasodott, az amcsiknál ezt nem szokás megkérdezni, mert nekik még ezer más ambiciójuk van családalapítás elõtt.
Mostmár nagyon megértem õt. Ez egy annyira indiszkrét kérdés. Szerintem nekik nem eü-i problémájuk volt, nem azért válaszolta ezt, de nekünk ha az van mit válaszoljunk: "Majd ha meggyógyítottak" vagy "Mi már szeretnénk de nem jön össze!" Egy kedves ismerõsöm azt mondta, hogy õ mindenkinek azt válaszolja nagyon kedvesen, hogy: "Neked biztosan szólni fogunk ha jön a baba"
Úgyhogy én is ezt mondom mindenkinek, a szomszédomnak, vízvezetékszerelõmnek, távoli rokonoknak, haveroknak stb. Mosolygok és közben megy fel a pumpa.

Marcsi
Marcsi

Györgyi!
Olyan jó, hogy jössz a talcsira, végre beszélhetünk élõben isKép

Marcsi!
Ez olyan furi dolog, régebben én is kérdezgettem minden friss házaspárt, mikor lesz bébi, vagy mért nem lesz, stb...MOST rádöbbentem, mennyire tolakodó kérdés is ezKép

Gabó!
Most láttam egy hirdetést:
szilveszteri buli, 4 éjszaka, FP-val, Hajdúszoboszlón a Park Hotelben, 68 ezerért.
Ez a szálló az?
Olyan csini a képenKép

Ancsi
Ancsi

Marcsi, Edus, Kamilla!

Nálam is ez a bevált szöveg, hogy ne izguljanak szólok, ha majd jön a baba. Ettõl függetlenül vannak olyan tapintatlan emberek, akik nem veszik észre magukat. Van pl. egy barátnõm, inkább csak ismerõsöm, aki sajnos tudja, hogy már próbálkozunk egy ideje,de ahányszor összefutunk már messzirõl üvölt, hogy :Na mi van, terhes vagy már?? Ennél borzalmasabb dolog nincs, és még jópofit is kell vágnom hozzá, és úgy tenni, mintha minden a legynagyobb rendben lenne. Inkább próbálom elkerülni a vele való találkozást!Kép
Sien
Sien

Tok fura, hogy regen mennyire orultem neki,hogy ilyen hosszuak a ciklusaim, most meg alig varom, hogy vege legyen es elkezdhessek ujra ovulalni...
Annyira meg szoktam ilyedni, hogy mi van ha nekem nem is lehet gyerekm Kép a babartnommel egyszerre lettunk terhesek, neki mar kerekedik a pocija, nekem pedig meg mindig lapos.ha ra nezek, mindig az ugrik be, hogy, ha nem veteltem volna el,uolyan pocim lenne mint neki.
nem nyafizom tobbet, kulonben is sut a nap, es olyan jo kinezni az ablakon... Kép
tudtatok, hogy a kamilla tea okozhat vetelest? NE IGYATOK!!! Most tudtam meg, en meg allandoan azt vedeltem Kép
Mar attertem a cickafarkfure es a palastfu teara Kép
nektek is ajanlom

kamilla
kamilla

Lányok,
Köszönöm a megnyugtató soraitokat, hogy az én esetem nem volt egyedi és sokan jártatok így a gyógyszer abbahagyás után. Köszi, hogy választoltatok, nagyon rendes kis csapat ez.

Marcsi,Edus,Kamilla,
Az egyik ismerõsöm járt így, hogy éveken keresztül nem jött össze a baba (de a negyedik évben végre babaesõ elé nézett) és mindenki azt kérdezgette, hogy na mikor, stb stb. erre õ kifejlesztett egy megdöbbentõ szöveget ami a kérdésfeltevõknek nagyon hatásosan bevált, ugyanis leszoktak róla, hogy indiszkréten kérdéseket tegyenek fel, ez a következõ volt:

"Köszönöm érdeklõdésedet, a férjemnek nincs elég jó minõségû spermája, nekem nincs rendszeres menstruációm és peteérésem, a hõmérsékletemet ébredés után naponta mérem és gyógyszeres kezelésre járok. Mindezek ellenére nem adjuk fel sõt minden éjjel azon vagyunk, hogy utódunk legyen, és hidd el biztos lehetsz benne, hogy Te leszel az elsõ akit a megtermékenyülés után fel foglak hívni az örömhírrel."

Breki
Breki

Sien

Mond meg ennek az ismerõsödnek, hogy törödjön a maga dolgával. Mi mindenkinek azt mondtuk, "majd, rá érünk még arra". Erre mindenki azt szokta mondani tényleg igazatok van.
Tényleg elég idegesítöek tudnak tenni.

Ancsi
SzupiKép Már úgyis nagyon kiváncsi vagyok mindenkire. Mikulás után jön a talcsiKép

Marcsi
Milyen volt a högörbéd, amire azt mondták a családtervezésiben, hogy rendben van? Ird le légyszi, mert nagyon kiváncsi lettem.
Kinél voltatok?
Norcinál is minden oké volt és ö már kb 2 hónapja kismamaKép (bocs nem tudom pontosan)

Pusz
Györgyi
Györgyi

Sien!

Én pontosan úgy jártam a fogamzásgátló abbahagyásakor, mint Te. (Tavaly szeptemberben hagytam abba.) Egyfolytában tele volt patival az arcom, már nagyon szégyeltem, a mennsim 5-6 hetenként jelentkezett. Májusban mentem el a dokihoz, hogy valami nem oké és most volt az elsö olyan ciklusom, amikor talán már minden rendben van. Azért csak talán, mert a progi eredményemet még nem tudom, de ugy érzem most már az is jó lesz.
Ha ezt elöre megmondta volna valaki, sosem kezdek gyógyit szedni.

Ancsi!

De jó neked, hogy ilyen gyorsan meglesz az eredményed. Nekem holnap lesz az utolsó vérvétel és még onnan 2 hét az eredmény.
Remélem minden oké lesz nálad.

Edus!

Üdv a csapatban. Én is mindig azt kérdezgetem, hogy lehet nem nagyon akarni. Sajnos még semmi használhatót nem tudtam kitalálni ellene. Ha van valami ötleted, szívesen veszem.

Marcsi!

Én minden ismerösnek azt mondom, hogy jövöre jön a baba. Van akinek feltünik, hogy már tavaly is ezt mondtam, van akinek nem. De a te verziód is nagyon tetszik, ha nem bánod átveszem.

Én egyébként nem szoktam megmondani, hogy gyógyit szedek a babáért, mert már többször megbántottak, hogy milyen bénák vagyunk, hogy még gyereket se tudunk csinálni. Önmagában is nehéz volt feldolgozni, hogy segítség nélkül képtelen vagyok teherbe esni, hát még ha ezzel szembesítenek is. Jópofaságnak szánják, de nekem nagyon fáj.

Még 7 nap a nem várt mensiig.

Puszi, Edi
Edi

Sziasztok Lányok!

szõrnyû, hogy ezen a melóhelyen dolgozni is kell, amikor én már reggel óta csak a leveleiteket akarom olvasni...
Tegnap hívott egy barátunk, és lehet, hogy mennünk kell 9-én valami diplomaosztó v. mifene ünnepségére. Remélem azért történik addig valami változás, mert olyan jó lenne látni Titeket!
Látom építeni kell addig valami mélygarázst, mert rengetegen akarunk kocsival menni. Szóval bármit lehet vinni: sütike, itóka stb. ?
Gabó: beleeggyezett a dokid az inszembe? Vagy még nem beszéltétek meg vele? Azért az valamennyire pozitívum (!), hogy egy darabig a TB támogatja. Ez egyébként mennyire komoly beavatkozás és ha összejön a baba, akkor milyen esélyek vannak az életben maradásra?
Egy barátnõm mondta, hogy az Optimális Családterv. Kp-ban is elvégzik a spermavizsgálatot, ugyhogy ennek utánajárok. Egyébként hogy mûködik ez: elmegyek a nõgyógyászomhoz, hogy gyereket akarunk és ha kérem, akkor elküld meghatározott vizsgálatokra? Vagy bizonyos ideig nem foglalkoznak az emberrel?
Végre lement ma a hõm 36,5-re, már azt hittem egész hónapban ilyen "tüzes leányka" leszek.
Üdv
Viki26

Viki26

A Család Tervezésiben tényleg elvégzik az andrológia vizsgálatot ingyen, az elsõ alkalommal adnak rá beutalót. A dokihoz kell bejelentkezni és 3 havi högörbét kérnek.
(De ha még nincs akkor majd 3 hónap után kell visszameni a görbékkel)

Györgyi
Györgyi

Kamilla!
Az érzés sajna ismerõsKép
Van egy baráti házaspár, akiknek az elsõ bébije szintén nem maradt meg. Most idén egyszerre estünk teherbe, õk dec. 29-re várják a bébit, mi dec. 31-re vártuk volna, ha...
És olyan fájón kerek a pocija, nemrég dicsekedtek, hogy megvették a kiságyat, a babakocsit és meg csak hümmögtem....KépKépKépKép
ÚÚÚÚtálom õket ezért...
(ez persze nem igaz, de az érzés hasonló...vagy csak egy irigy és önzõ disznaj vagyok??)

Edi!
Én is megörültem a hírnek, mert nemrég mondták, hogy három hét a várakozási idõ...a sok ciklus meg ment volna pocsékba...
Így remélem gyorsan rendezõdök és szülinapomra talán megajándékozódok egy pocilakóvalKépKép

Breki!
Kép
Ezzel a szöveggel bizti az arcára fagy a mosoly a kérdezõnekKép

Kamilla!
Hogy a francba okoz a kamilla-tea vetélést???????
Kifejtenéd bõvebben?

PusszantáásKép*****
Ancsi

Edi!
Kitartás! Hidd el rendezödni fog minden, nálam már úgy néz ki gyógyszer nélkül is beállt a normális mensi (ezt most lekopogom) és már a patik is elmúltak nyomtalanulKép!
Én sem szednék azt hiszem többet fog.gátlót, csakhát évekig az ellen küzd az ember, hogy ne legyen babája, utána meg azért, hogy legyen. Azért remélem ez utóbbi nem fog évekig tartani!!
Györgyi! Legközelebb ezt teszemKép!
Breki:Kép!
Viki! A nõgyógyászok többesége elsõre sok szerencsét kíván a babagyártáshozKép! Ez azt jelenti, hogy ha nem konkrét problémával mész hozzá, akkor egy évig nem nagyon foglalkozik veled. Azt mondják, hogy ha ennyi idõ alatt nem jön össze magától, akkor kell csak elkezdeni a kivizsgálásokatKép! Ez csak azért szomorú, mert sok vetélést is meg lehetne elõzni azzal, ha idõben megnéznék pl. a hormonszinteketKép! Errõl sajnos több lány is tudna már mesélni itt Kép
Pusz, Sien.
Sien

Kamilla, Ancsi
Nagyon is ismerös az érzés. Ilyenkor az ember mindenre és mindenkire haragszik, de leginkább a sorsraKép Ezért nem jók a bevásárlóközpontok sem.
De én tudom, hogy nem lesz ez már igy sokáigKép
Tessék felvidulniKépKépKép
++++++++++++++ energiák küldve!!

Szer-szer
Györgyi
Györgyi

Viki!

Az inszem tuklkeppen annyit jelent hogy a ferfiutol nyert spermat befecskendezik a no mehebe tuszorepikor. (Ezt UH-val ellenorzik, es tuszorepeszto injekciot adnak). Ezzel tulkeppen leroviditik a sperma utjat a mehbe...nyernek vele vagy 10 cm-t, ami sokKép Ez csak akkor jon be ha legalabb az egyik petevezeto ep, es van tuszorepedes. / inszemet tamogat a tb...de allitolag tobb is mehet, a korhaztol is fugg. a petevezetok el vannak zarodva vagy nincs tuszorepi akkor egybol lombik jon.

orsoly
orsoly

Ancsi,
egyáltalán nem vagy irigy disznaj. Egy "kedves" kolleganõm, mindig azzal dicsekedett, hogy ha az ember eldönti, hogy gyerek lesz, akkor az ugy is lesz, ami nála be is vált (mindhárom gyerek, elsõ próbálkozásra).
A lány mellesleg nem rajong (enyhén szólva) a gyerekekért, csak azért szült, mert a baráti házaspároknál is jött az újabb gyerek, éshát ugye nem szabadott semmiben sem lemaradni. És látod, ilyen az élet: mi, itt sóvárgunk és mindent megadnánk a babáért. De a lényeg, hogy a mi babáinknak sokkal szebb és boldogabb lesz az élete, hiszen imádni fogják a szülei!!! Ugyhogy mégiscsak van igazság a Földön.
Tudtam, hogy filozófiát kellett volna tanulnom...
Viki26

Bocsi: 6 inszemet tamogat a tb....
orsoly

Ancsi: nem tudom, hogy hogy a csudaba okoz a kamilla tea esetlegesen akar vetelest is, de egy gyogynovenyes baratnom mondta, aki mar sokat olvasott ebben a temaban...
En is vettem egy gyogynovenyes konyvet, de nem irnak ilyesmirol benne, de rendkivul dicserik a palastfuvet meg a cickafark-t. Ez utobbibol erdemes ulofurdot venni, allitolag nagyon hasznos mindennemu nogyogyaszati gondra.
Egy masik baratnom aki itta ezeket es furdokent is hasznalta, segitsegukkel sikerult osszehoznia a babat, akit mar o is nagyon regota szeretett volna.

kamilla
kamilla

Breki!

Szívem szerint én is ilyet mondanék az indiszkrétekenk, mert biztos hogy a végén rádöbbennének és õk szégyellnék el magukat, de hát még ahhoz nem vagyok eléggé bekattanva és udvarias vagyok az õ udvariatlanságukkal szemben.

Györgyi!
Írd meg az emailed és bescannelem neked a rossz és a profi hõgorbémet. Vagy hogykell felrakni ide? Egyébként elég jellegtelen, az ovulációt még csak csak látni lehetett, de utána... nem mutatta, hogy nem megy fel eléggé a hõm, amibõl arra lehetett volna következtetni, hogy talán egy hormonvizsgálat elkélne.
Még azt nem értem az OCsK-val kapcsolatban, hogy a vérvételbõl azt állapították meg, hogy még nem estem át toxoplasma fertõzésen, a kórházban ahova terhesgondozásra kezdtem járni pedig azt hogy igen, és állítólag azt az ÁNTSZ analizálta, ami nagyon érzékeny mûszerekkel történik. De sajnos azt a leletet meg az ex-dokim elkeverte és sose láttam, csak telefonon lekérdezték. Szóval most nem tudom melyik a jó eredmény.
Marcsi

Sziasztok!

Edelweiss!
3-t sikerult elrontanod a reggeli javitasoddal.Kép
Onnan vettem eszre, hogy engem rosszul javitottal.Szerintem egy napot kivontal es nem hozzaadtal.Kép Jo is lenne, ha igy is mehetne. Megprobaltam tablazatba tenni. Remelem sikerult.

Gabó! A Krisztinek szant sms vasarnap nalam landolt. En lelkesen valaszoltam, mikor eszrevettem, igaz nem ertettem milyem buli volt jo Kép . Kesobb kezdtem el gondolkodni, hogy talan felre mehetet. Nem baj, en tenyleg orultem neki.

Szoval a listaKépdrukkoljatok)
<pre>
Monchy,3c,55 cn,Budakeszi,32 év
Márti,10c,50 cn,Debrecen,24 év
Sugár,2c,47 cn,Salgótarján,23 év
Tücsi,13c,46 cn,Debrecen,32 év
Klari,6c,40 cn,Budapest,31 év
Edina,7c,39 cn,Coimbra,23 év
Melinda,5c,37 cn,N-o.,26 év
Kisvuk,3c,35 cn,Svájc,27 év
Kamilla,2c,34 cn,Budapest,26 év
Kriszti,15c,29 cn,Galgamácsa,29 év
Szami,9c,26 cn,Budapest,30 év
Edus,2c,25 cn,Svajc,25 év
Edi,8c,22 cn,Maglód,33 év
Sien,14c,21 cn,Budapest,28 év
Lora,13c,20 cn,Várpalota,24 év
Éva,30c,18 cn,Nyíregyháza,26 év
Djeszter,4c,16 cn,Budapest,29 év
Ildi,8c,13 cn,Szekszárd,21 év
Cipomama,2c,12 cn,Los Angeles,35 ev
Moni,7c,10 cn,Törökbálint,28 év
Ancsi,-c,5 cn,Adács,27 év
Gabó,31c,4 cn,Miskolc,27 év
Marcsi,2c,3 cn,Budapest,27 év
Edelweiss,7c,1 cn,Szeged, 31 év</pre>

Klari
Klari

Sziasztok!

Nagyon igazatok van. Olyan indiszkrétek tudnak lenni az emberek. Én is utálom, ha arról faggatnak, mikor lesz már baba. Mi mindent megteszünk érte, de nekik nem hiszem, hogy sok közük van hozzá. Ha elmondjuk akkor úgy is tudják mi a szitu, egyébként meg szerintem nem is illik faggatózni a témával kapcsolatban. Mi azt szoktuk mondani, hogy "ez után". És ezzel a téma le is zárva.
Ami igazán felháborít az az, hogy van olyan az ismerettségi körönben, akinél az abortusz fogamzásgátlási módszernek számít. Mi itt mindannyian harcolunk, reménykedünk, mindent megteszünk a kis manóért, ...
Nem is folytatom, mert kitör belõlem a világvége hangulat. KépKépKép

Kamilla!
A palástfûnek és a cickafarknak miben nyilvánul meg a hatása? Mire hat? Mert nem találtam még róla semmit.

Most éppen nagyon el vagyok anyátlanodva egy kicsit, mert megint kiderült, hiába reménykedtünk. A jó a rosszban, hogy aránylag rövidek a ciklusaim, kevesebbet kell várni. Ez most 22 napos volt, és így utólag nézve a hõgörbét, tényleg 13-14 nappal a hõmérséklet esés után jött meg. Eddig bevallom nem nagyon akartam elhinni, mert nagyon szabályosak voltak a ciklusaim. De mostmár csak voltak. Kép

Bocsi a nyavajgásért!

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Klari!

Bocsi, kicsit zûrös volt itt délelõtt, csináltam a cég adóbevallását. De elkezdte, én nem akartam félbehagyni. Lehet, hogy inkább azt kellett volna.
Köszi, hogy kijavítottad.

Edelweiss
edelweiss

Hat nem teljesen lett jo.
De talan sikerult kijavitanom.

<pre>
Klari 6c 40 cn Budapest 31 év
Edina 7c 39 cn Coimbra 23 év
Melinda 5c 37 cn N-o. 26 év
Lora 13c 20 cn Várpalota 24 év
Edelweiss 7c 1 cn Szeged 31 év</pre>

Klari
Klari

Klári!

Ez nagyon profira sikeredett! KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Edi!

Örülök, hogy tetszik válasz, és nyugodtan használja bárki, sajnos nem én találtam ki, de szerintem is tök frappáns és talán le is állnak az állandó kérdezéssel.

A primitív emberekkel meg ne törödjünk, csak sajnálatra méltóak az ostobaságukért.

Lányok! Kamilla, Ancsi!
én is nagyon kibuktam a múlt héten, mert akkor szültem volna.
Van egy "barátnõm". Tudja min mentem keresztül. Egyszer nem kérdezte meg azóta mi van velem, hogy vagyok, csak magáról beszél. Jó, lehet hogy tapintatból nem kérdezi. de akkor miért mutagatja nekem az utcán, hogy "nézd milyen aranyosan áll annak a babának a haja!"
Csak magára figyel, és 27 évesen olyan szinten van mint egy 17 éves.

Üdv Marcsi
Marcsi

Sziasztok

Szerintem rejtozhet valami igazsag a kamilla tea artalma mogott. Tegnap kicsit begyulladtam csipet a pisi utan es ellege kellemetlen volt, bevedeltem legalabb harom pohar erosen elkeszitett kamilla teat, es meg ulofurdot is vettem. Hat igen elegge rossz elmenyeim vannak az ilyesfajta fajdalmak fokozodasarol ha a kello idoben nincsenek lekezelve.......
A 31-napon torten az ovulaciom ezt nem csak a homerseklet sullyedes hanem a tojasfeherje is bizonyitotta. Masnap egybol felugrott a hom 36,4-rol 36,95-re. Ez szokatlan nalam mivel altalaban csak negy nap lassu vanszorgassal erem el ezt az eredmenyt. A 33-napon az ertek maradt 36,9, a 34-en pedig elerte 37 fokot, 35-en 37,5 volt. Na ekkor bekammilaztam es ma reggel depresziosan nezem az eddig csodaszepen ivelo gorbemen a fekete foltot: 36,85 Kép
Ergo nem zarom ki az osszefugges lehetoseget.

Melinda
Melinda

Marcsi

Itt balra a formázás alatt megtalálod, hogyan kell képet beszúrni.
Ha leirod az e-mailedet, elküldöm a talcsis emiles listát.
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Lányok!

A múlt héten (nov. 14-én) volt a szülinapom, és szerettem volna 2 csíkos tesztet látni ez alklomból. Nem sikerült. Másnap napra pontosan megjött. Igaz nekem van már egy 1,5 éves kislányom, de már most el vagyok keseredve, vajon lesz-e testvére?
Tegyetek fel légyszi a listára. 2c, 6cn, Miskolc, 30 év

Gyöngyöke
gyöngyöske (gy&

Klári!
Ez igen! Ez nagyon profi lett!Kép
GRATULA!Kép

Viki!
Teljesen igazad van! Szerintem minden nõnek végig kellene csinálni ezt, amit mi és akkor mindenki tudná értékelni azt a csodát, hogy egy saját gyermeknek ad életetKép

Györgyi!
Köszönöm! Én is szer-szer!Kép

Gabó, Kriszta, Pucur!
Mi van veletek????
Rég láttalak-hallottalak benneteket!!
Tessék jelentkezni!KépKép

Ancsi
Ancsi

Gabómanó, megkaptad az emilem?
gyöngyöske (gy&

Marcsi!
Majd a barátnõd is felnõ egyszer!Kép
Amíg az ember nem éli át a dolgokat, megérteni sem tudja igazán. Ezért nem szabad haragudni...sajna én is így érzek mégis néha..

Gyöngyöske!
Üdvözlet a fedélzeten!KépKép

Klári! Felteszed Gyöngyöskét a listára??

Ancsi
Ancsi

Marcsi
Ha tényleg a barátnöd, mond meg neki, hogy zavar és hagyja abba. Ha csak ritkán találkozól vele, hagyd a francba.

Aki nem éli át ezt sosem tudja mi is zajlik valójában benned..

Gyöngyöske
ÜdvKép Hajra a kistestvérért!
Györgyi
Györgyi

Ancsi!
Szivesen!Kép

<pre>
Klari 6c 40 cn Budapest 31 év
Edina 7c 39 cn Coimbra 23 év
Melinda 5c 37 cn N-o. 26 év
Lora 13c 20 cn Várpalota 24 év
Gyöngyöske 2c 6 cn Miskolc 30 év
Edelweiss 7c 1 cn Szeged 31 év</pre>

Egy fileban van lementve, ha valaki szeretne meg szerkesztgetni el kuldom szivesen. Eleg egyszeru. Meg nem jottem ra esetleg hogy lehetne a betuket kicsinyiteni es nem alahuzni. Ha valaki tudja, segithet.

Klari
Klari

Megint Sziasztok!

Idezet a Kaali Intezet Honlapjarol:
"A teherbeeses valoszinusege egy menstruacios ciklus során termekeny partnerek eseteben sem nagyobb 20-25%-nal. Szaz egeszseges par kozul, akik semmifele fogamzasgatlo modszert nem alkalmaznak, az elso probalkozasra 20-25 no lesz terhes.
Noknel leggyakrabban a petevezetok elzarodása vagy hormonalis zavarok allnak a meddoség hattereben.
A meddosegnek lehetnek immunologiai okai is. A no szervezete (alloimmunitas) vagy a ferfi szervezete (autoimmunitás) is kepezhet nagymennyisegu ellenanyagot a spermiumok ellen, amelyek megakadalyozhatják az ivarsejtek egyesuleset.
Bakterialis vagy viralis fertozes is okozhat meddoseget. A stresszhatasok is jelentosen befolyasolhatjak a termekenyseget. Ebben az egyik legfontosabb tenyezo paradox modon eppen a gyermek utani fokozott vagy. Amennyiben valakinel a szexualis elet kizarolag a "gyermeknemzesre" irányul, ugy ez a szexualis funkciok és a termekenyseg karosodasahoz vezethet."

Szerintetek a tulzott gyermek utani vagy valoban okozhat meddoseget?
Ezt valoban fel lehet hozni mint egy orvosi erv?
Hat persze hogy szeretnek egy gyermeket! Mi az hogy szeretnek meg bolondulok utana! Es ez baj?
Talan abbol jobb anyuka lesz aki utotte a hasat terheseg alatt mert annyira nem akkarta babyt? (Ez egy ismerosom volt, es valoban megtortent)
Igazan hulye huzas lenne ez a termeszettol. Legalabbis szerintem az lenne a termeszetes ha ez forditva mukodne.
Melinda

Ancsi!

Köszi az üdvözlést, nagyon jólesik.
A c és cn adatokat jól adtam meg? Ha jól vettem ki, akkor a c=a hanyadik havi "próbálkozás"-t jelenti, a cn=a legutolsó menstruációtól számított napok számát (elsõ nap, mikor megjön) jelenti.

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Miert buntetne a sors azokat akik gyerket szeretnenek es jutalmazna meg azokat akik nem is vagynak ra? Ebbe semmi logika sincs..........Kép
Melinda

Melinda!

A manócska utáni felfokozott vágy fogamzásgátló hatásáról már én is olvastam több helyen is. Sõt az orvos is mondta, hogy ne járjon ezen mindig ezen az eszünk, mert akkor nehezebben fog összejönni. Próbáljunk meg a lehetõségekhez képest minél kevesebbet foglalkozni vele, hogy most sekerül vagy nem.
Én ugyan nem tudom, hogy ezt hogy lehet megoldani, de azért megpróbáljuk kicsit lazábban kezelni a dolgot. (Megsúgom, nem túl nagy sikerrel sajna.)

Edelweiss
edelweiss

Melinda!

A manócska utáni felfokozott vágy fogamzásgátló hatásáról már én is olvastam több helyen is. Sõt az orvos is mondta, hogy ne járjon ezen mindig ezen az eszünk, mert akkor nehezebben fog összejönni. Próbáljunk meg a lehetõségekhez képest minél kevesebbet foglalkozni vele, hogy most sekerül vagy nem.
Én ugyan nem tudom, hogy ezt hogy lehet megoldani, de azért megpróbáljuk kicsit lazábban kezelni a dolgot. (Megsúgom, nem túl nagy sikerrel.)

Edelweiss
edelweiss

Gyöngyöske!
Úgy látszik, profi vagy ebben!Kép

Melinda!
A gyermek utáni vágy (túlzott!) valóban okozhat meddõséget, hiszen az agy leblokkolja a szervezetet ilyen szempontból.
Ez magyarázza azt is, hogy több (sok-sok!!) házaspár sok tízévi sikertelen próbálkozás után végül örökbefogadnak egy babát, aztán amikor lemegy a lelki teher, (az újdonsült jövevénnyel foglalkoznak) rövid idõn belül spontán terhesség következik be!!!
Ezért nem szabad "nagyon" akarni, a görcsösség gátló tényezõ a babagyártásbanKép

El kell terelni a figyelmünket a "gyártás" mechanizmusáról, az örömteli szex a célKép
Ennek mankójaként született meg a topic....KépKépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

Annyi okosat irtok, hogy én már nem is tudok mit hozzátenniKép

Klari
Szupi a táblázatKép nagyon hasonlít egy másik topicban lévõhöz....

Györgyi
Györgyi

En ezt valahol nem tudom elfogadni ervnek, ha egyutt vagyok a partneremmel es arra gondolok hogy egy ilyen egyuttlet alkalmaval gyerekem lehet tole meg jobban beizgulok, elvegre nem egy hetkoznapi dologrol hanem az O es az En kozos produkcionkrol van szo. A csalodas meg a kudarc a stresz a felelem a szomorusag meg nem is akkor kerul az eloterbe, hanem amikor megjon amit nagyon nem vartunk. Viszont ezt a lehangoltsagot keptelenseg elkerulni hisz ket harom napon keresztul hordozod a bizonyitekot a bugyidban.
Melinda

Hol a hatar a tulzott es a nem tulzott vagy kozott? Kép
Melinda

Györgyi!

tiszaroff@yahoo.com
este megpróbálom a scannelést.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lanyok!

A lista nagyon jo lett, de sajnos bele kell kontarkodnom, most megint nem jott ossze de sebaj.
Kozben arra is rajottem, hogy sosem javitottam a ciklusszamot, ugyhogy akkor most ugrok hirtelen par honapot.

Mas, Esett mar otthon a ho? Jajj de nagyon haza vagyom, es szerencsere megyunk is a parommal karacsonyra.

Talan jot tesz majd mindannyiunknak, hogy jon ez az idoszak, annyi minden tennivalo van ilyenkor, hogy nem lesz idonk azon izgulni gorcsosen, hogy akkor melyik nap is pontosan. Szerintem is igaza van Ancsinak es oromteli dolognak kell lenni az egyuttletnek!
Szeressetek egymast a parotokkal, es ugyis mindannyiunkanak elobb utobb meg lesz az eredmenye es ott lesz a babuci a hasunkban. Tudom, hogy a varakozas borzaszto, de mindent a nemes ugy erdekeben.

Akkor most javitok: