Szabó Évi, nagyon szuper hírek!!! Úristen, de jó lehetett, elhiszem, hogy némán zokogtál a boldogságtól!! Nem téged hívott be ma legelőször Hilda (miután feljött a megbeszélésből Sz) olyan 3/4 9 körül? Talán még a Medveczkyt láttad a tv-ben, és utána húztál be. Te voltál??
Thimmy, fejszámolóművésznő!! Örülök hogy ilyen pozitív vagy, csak így tovább!!!
Zumba nekem sem bejövős
)) De minden más mozgás igen
Mostanság a hastánc is nagy kedvenc lett, egy jó oktatóval iszonyat szuper. A másik meg a speedfittnes, még karácsonykor nyertem egy 10 alkalmas bérletet, + közben volt egy vip nap is 1 ingyenes alkalommal, úgyhogy ezzel most nagyon jól jártam. És ha rendszeresen jár az ember, (heti 2 x 20 perc) rendkívül hatékony tud lenni, soha nem gondoltam volna. Nem mondom hogy első alkalommal nem érte sokként, de kb. a 3.után kezdtem élvezni. Kemény egy masina...
Witch, pihizz sokat, mostmár biztos minden rendben lesz, főleg ha átengedett a dokinőd.
Rilka, hogy vagy, mikor mész uh-ra??
Vicky, hogy megy a meló bent??
Én ma voltam bmc-ben, csajok, aki megy készüljön, hogy rettenet hideg van a fenti váróban. Ma kaptam estrofem tablettát, abbó kell 2x2-t szednem, és a gonapeptyl maradt a napi 1. Néhány napja éjjel felkelek hogy le vagyok izzadva és tegnap óta napközben olyan durva hőhullámok jönnek rám, nagyon kínlódok emiatt. Dehát ez van, ennyit simán kibírok a kölkökért.
)