Sziasztok!
Emőke!
Most már tudom kihez kell vinnem a varrni valóimat
, szuperügyi vagy!! Ábel gondolom pózol benne ezerrel!!
Katus!
Hogy vagytok?
Reni!
Hátha igazad lesz, de ha mégsem akkor az jónak tűnhet amit a Judit mondott, hogy kérj telefonon egy másik beutalót, tuti adnak.
Judit!
6-an voltak a csoportban. Ők 6-an még nem az egészségesen visszajött gyerekek hanem a még nem kapták el kategóriába sorolandóak. Csilla mandulája is oda lett!!
Mi jó vagyunk, Tami ma még hőemelkedett estére de ezen kívül már csak az orrfolyás van, arra meg adom a köptetőt, hogy nem tapadjon le neki. Edóval még egy kicsit köhögünk de ennyi (kopp-kopp-kopp). Beszéltem egy nagyon kedves barátnőmmel aki védőnő
és szoptatási tanácsadó
(mindig is tudtam, hogy közel áll hozzá ez a dolog
) és azt mondta, hogy az influenza magasabb és több ideig tartó lázzal jár de van mikor ilyen tünetekre is "ráhúzzák", hogy influenza de csak vérvételből lehetne megállapítani. Na azt köszönjük de nagyon nem kérünk, így hivatalosan fenesetudja betegségünk volt. Ami az influenza mellett szól, hogy mindenki elkapta!
Képzeljétek el, Tami mellettem aludt az egyik éjjel és ugyanazt álmodtuk. Mikor reggel felkelt akkor megkérdezte, hogy Edó fogát betettük e a párnája alá. Majd frászt kaptam, hogy ez a büdös fogtündér már megint nem teljesítette jól a feladatát, de nem mert ezt csak álmodta, hogy kiesett Edó foga. Ne de én is ezt álmodtam....., tisztán emlékeztem mikor felkeltem, hogy Edó foga kiesett álmomban. Tök durva volt és amellett meg olyan jó érzés, hogy így mi ketten és szeret és mellettem alszik és ua álmodik és anyalánya és Edóról. Jó volt!
Jóccakát