Húúúúú ....rengeteget írtatok!
A zárt topicot én is támogatom, oda talán tennék fel pocakfotót is.
Jucus,
nem lehet az anyósodnál rendelni? Nagyon -nagyon szépeket varr.
Szoptatós melltartót szerintem azért is kell venni, mivel gyakran előfordul, hogy csöpög a tej. És akkor bele lehet tenni egy melltartóbetétet, ami felfogja, hogy ne ázzon át a ruhád.
Nekem már attól elkezdett folyni, ha csak a babámra gondoltam.
Amúgy fejőt egyikőtök sem tervez venni? Hasznos dolog az is, főleg, ha begyullad a cici. Na, az nagyon fájdalmas dolog.
Nekem Avent Isis volt, azt hiszem most is azt veszek. De lehet, hogy elektromosat, mivel inhüvelygyulladást kaptam a sok a fejéstől. Komolyan!!
Dincus,
persze, hogy nem a légzésfigyelő működtetésére gondoltam a tanfolyammal.
Mérnök vagyok, azzal talán még elboldogulok. Hanem az újraélesztésire. Biztos, hogy nem lesz rá szükség, de ha egyszer mégis, akkor legalább tudum, hogy mit kell tenni. Engem megnyugtatna. Meg hasznos lehet később is, amikor mindent begyűrnek a szájukba. Két gyereknél már nehezebb arra figyelni, hogy minden apró lenyelhető darabka el legyen pakolva, mert a nagy előlhagyja.
Ha gondolod, mehetünk együtt.
Nagyon klassz az új vonalzód!!!
Timci,
gyönyörűek a ruhácskák!!!!! Fura a színük, a formájuk, mert nem ehhez vagyok szokva, de hamar meg fogom szokni!!!
A rózsaszín pöttyöset és a piros pöttyöset hol vetted? Ilyen nekem is kell. Imádom a rock&rollt, főleg Elvis Presley-t. Ezeket a ruhákat az én kislányomnak találták ki!!!
A rózsaszínnel úgy vagyok, hogy nem akarok mindenből ilyet. Nem akarok tiszta rózsaszín leánykát. De! Az ismerőseim is ezt mondták és mára még a kislányok bugyija is rózsaszín.
Állítólag ovis korukra nem hajlandóak más színűben járni, de erről nincs tapasztalatom.
Dadomi,
üdv közöttünk!! Gratula a 3 fiúhoz!!! Úgy látszik, hogy Apa csak egyfélét tud!!
Az én fiaim között is ennyi a korkülönbség, csak ők 11 és 8 évesek. Most másodikos a nagyobbik?
Bazsa,
Te magyar vagy német állampolgár vagy? Azért kérdezem, mert ha nem jön majd magától a kistesó, haza is jöhetnél lombikra. Nem kéne az 1500 Eurót( jól emlékszem?) kifizetned. Itthon 5 próbálkozás ingyenes. Viszont a gyógyszer nem, de még így is jóval olcsóbban kijönne. De lehet, hogy a dupla méhed ellenére spontán is sikerül, most, hogy nincs az a lelki teher rajtad, mint eddig.
Vigyázz, meg ne fázz uszoda után a hidegben!!! Irigyellek ám, mivel én is nagyon szeretek úszni, de minden fertőzést beszedek. Így sajnos nem mehetek.
Olyan rossz kondiban vagyok, hogy magam is megíjedek. Még sétálni sem tudok sokat, mert azonnal keményedni kezd a hasam. A 2. terhességemnél már a 25. héten megrövidült és kinyílt egy ujjnyira a méhszáj. De kihúztuk 38 hétig szerencsére. Ezt most szeretném elkerülni.
Lemegyek az autómig, addigra már keményedik is. 800 g Mg a napi adagom pillanatnyilag. Hogy lesz erőm szülni??????? Nem tudom.
Vajaskalács, Babci hol vagytok? Babci szépítkezel? Mindjárt itt a párod!!!!!
Én még sehogysem állok a gyerekholmikkal. A babakocsin kívül nincs meg semmi. Én is szét aggódom magam miatta, (
Dincus, az én férjem is megőrül tőle
)de csak az év végi prémium után fogunk tudni bevásárolni. Ha lesz..., ki tudja ebben a mai hülye világban.
Rezgős pihenőszéket mindenképpen akarok venni. Nektek van?
Meg hát a nagyfiúknak nagyobbak az igényei is a karácsonyi ajándékot illetően. XBoxot szeretnének.
A nagyobbik fiamat tavaly világosítottam fel arról, hogy nincs Mikulás meg Jézuska. 2 napig sírt, eléggé megrázta. De már muszály volt, mivel a suliban már mindenféléket mondtak neki.
Voltunk Nagykarácsonyban a Mikulás házánál és ott van egy nagyon jó Mikulás. Igazi szakállal, házzal, szarvasokkal... nagyon jó!!! Bence rörtön megkérdezte, hogy hogy jön be a zárt ablakon és rakja le a csomagot. Erre a Mikulás: Ha elmondanám, akkor a betörők meg minden rossz ember be tudna jönni és ellopnák a játékjaidat.
Másnap az iskolában nagy boldogan mesélte, hogy találkozott a Mikulással, és egy pár igen felvilágosult társa nagyon kiröhögte. Ezek után kénytelen voltam elmondani az igazat. De letetettem vele a nagyesküt, hogy Bálintkának nem árulja el. Szerencsére tartja a száját.
Bea