Sziasztok csajszik!
Végre sikerült gprs-el feljelentkeznem itthon.. ha minden jól megy, talán a következő napokban is sikerülni fog. Azért nem kis dolog itt mindent végigolvasni, elég sokat termeltetek csütörtök óta
Tegnap voltam UH-n, megcsinálták a nyakiredő vizsgálatot és 1,6 lett az eredménye. A babóca 4,9 mm, ülőhelyzetben mérve gondolom.. elvileg aznap voltam a 11 és feledik hétben, a gép mégis 12 hetet írt ki. Gondolom ez nem annyira pontos gép, vagy pedig a méretek alapján számol. Az én babám gyorsan fejlődik
Azt olvastam az okos könyvemben, hogy a hányinger igazából teljesen alkati, és az csak a nagy átlagot fedi, hogy a 12. hétig tart. Van, akinek akkor kezdődik, de van, akinek végig az van, szinte szülésig. Teljesen alkati. Én nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, azt hiszem.. néha nincs étvágyam, és általában mindig ég a gyomrom. De ezen kívül nincs gondom gyomortájékon.
Én még csak most fogok menni védőnőhöz! Vagyis még csak holnap fogok bejelentkezni.. nekem nem is adott előbb beutalót a dokim hozzá, folyton ultrahangokra küldött (jó hát nem bánom, hogy láthatom a babócát).. még a vérvételt is csak most csináltatta meg velem. Nem tudom miért. Én vitaminokat sem kaptam. De mondjuk jó szinben is vagyok. Nem hányok, jó súlyban voltam a terhesség előtt (2-3 kg fölösleggel indultam magamhoz képest - tehát összesen 5-6 kg fölösleggel
)
És eddig összesen 2,5-3 kg-ot híztam. A könyv szerint ennyit kell. Őszintén szólva nem foglalkoztam a súlyommal, csak próbáltam odafigyelni, hogy miket eszek. A gyomromból adódóan egyébként sem ehetek pl. zsíros dolgokat, és megszoktam, hogy inkább natúr húsokat és gyümölcsöket tömök magamba.. ráadásul az a 2-3 kg lehet akár sok víz is, mert annyit iszok, mint egy gödény.
Párom megsértődött ma rám, mert nem mentem el vele egy céges vacsorára.. arra hivatkozva, hogy rettentően fáradt vagyok és rossz a közérzetem.
Tudjátok az utóbbi egy hétben annyira fáradt vagyok, mint akit agyonütöttek buzogánnyal.. gondolom a baba fejlődési ütemének is betudható ez a fáradtság, de mostanában az étvágyam is lanyha kicsit.. enni mindig eszek (rákényszeritem magamat, hogy a baba ne éhezzen), de néha csak a felét eszem meg, vagy turkálok a kajában.. olyan önzőség, ha valaki ezt nem érti meg szerintem
Néha úgy érzem, hogy kicsit el vagyunk távolodva egymástól és totál egyedül vagyok a dologgal.. talán még édesanyám az, aki osztja velem az örömeimet / fájdalmaimat..
Najó nem panaszkodok nektek
Édesítőszerből valami aszpartam tartalmút használok asszem, de most pl. azt sem ittam vagy három napja, mert nem kivántam a teát..
Érdekes, hogy én a tejet, kakaót nagyon imádtam eddig (minden reggel forró kakaóval indítottam), mostanában pedig valósággal undorodom a tejféléktől.. még a sajt is nehezen csúszik le.
A szénsavas ásványvizet viszont valósággal vedelem
Üdvözletem az újaknak! Én is öt hetesen mentem el dokihoz, de ez is kétséges, hogy annyi voltam-e, mert később kiderült, hogy nekem kimaradt egy hét az egészből, szóval elvileg 5 hetesen már 6, 6 hetesen már 7 hetes volt. Fene se tudja. Lehet, hogy tényleg még csak 10 hetes lennék és mégis gyorsabban fejlődik a pici? Nem értem
Nem untatlak titeket tovább, minden ikresnek gratulálok, meg egyébként is mindenkinek
Drukkoljatok, hogy a nem pici hasamat még takarni tudjam pár hétig a munkahelyemen
hanee (11+4)