Szaboevi
Otthon vagy már? Akkor most pihi ezerrel? Vigyáznak rád, ugye?!
Noci
Örülök, hogy jó híreket kaptál. Ezt a gyógyszerekkel biztosan be tudják lőni, korrigálni a ciklust, és igen-igen, neked is elsőre sikerülni fog, meglátod!
Előadás minden héten kedden van, mindig más tartja, ki van írva, hogy melyik napon melyik orvos. Egy-másfél óra, lehet kérdéseket feltenni és elmondják az egész folyamatot részletesen. Érdemes párral menni, hogy ő is tájékozott legyen.
A gyógyszert én is mindig a Jánosban váltottam ki, ott csak egyszer futottam bele, hogy pont elfogyott, amit kértem. Az első inszemnél én is merionalt szúrtam, 2/3-ot naponta, és a lányok világosítottak fel, hogy a maradék egy harmadot nem kell ám kidobni, mint a központban tették, hanem minden harmadik nap fel lehet használni. Majd meglátjuk, neked mennyit írnak fel...
Kakti
Gratla öcsihez, vigyázz rá nagyon!
Rilka
Voltatok ma uhun? Mesélj, mi volt?
Witch
Hát ez szuper, hogy ilyen jól behelyezkedett a kicsi!!! Drukk, hogy minden rendben legyen továbbra is!
Szaszagabi
Te hol végezted a tanfolyamot? Mert én eddig még csak tornáról hallottam, mármint foglalkozásról, ahova hetente el kell járni. Meg korábban olvastam egy oktató honlapját, de olyan elvadult ötletei voltak a táplálkozással kapcsolatban, hogy teljesen elriasztott!
Etna
Hogy veled mindig történik valami!
Gondolom, nem akarsz két ciklust várni emiatt! Nincs is más megoldás, mint a mútét?
Ja, és Witch, nekem is hókuszolhatsz egy kis pihenő után egy bébit!