Új privát üzeneted érkezett!

Mia, sok erőt és kitartást!! Azért szépen gyarapodnak picurkáid, de biztos szörnyű lehet a sok izgulás, és hogy nem lehetsz ott velük.
Gyorsan gyorsan teljenek a napok, hetek, hónapok, és nőjenek szépen.

Luca, csak vv-d lesz holnap?

Nóci, mi volt a mai konzin, írj?

Thimmy hogy vagy? Azóta semmi változás? Kitartás csajszi, mostmár hamarosan túl leszel rajta. Nagyon szorítok, hogy minél kisebb legyen a fájdalmad és minél hamarabb túl legyél rajta.

Rilka mikor mész legközelebb? Hogy vagy?

Witch, tudsz pihizni? Barnásodás elmúlt?

Halljátok, ma reggel annyira rossz helyre sikerült beadnom a szurit, hogy hihetetlenül fájt, azonnal hányingerem lett a fájdalomtól. Lombikpályafutásom során ilyen még sosem fordult velem elő. Mostmár tényleg azt szeretném, hogy ez legyen az utsó szúrkálásom, ennek már legyen illetve legyenek eredményei :)
ann74

Sziasztok!

Laptetőmből felajánlok mindenkinek, akinek szüksége van rá, egy picit azért megtartok magamnak, hogy jól alakuljanak végre a dolgaink.

Ann: Megjöttem, elvileg lett volna uh is, de azt nem mondták én meg ma nem tudtam megvárni. Majd megyek máskor. Minek kellett volna még lennie? Úgysem most kezdünk, úgyhogy még ráér a dolog.

Szabóévi: Te ültél a bejárattól balra, mert akkor láttalak ma :) Hogy vagy?

Luca
luca4

Ann: Nekem is volt, hogy rossz helyre ment a szuri, én olyankor inkább nem nyomtam be, hanem szúrtam újra. Bár így két luk lett, de a másik már nem fájt. Biztos eltaláltál valami pici eret, vagy ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ma reggel megint így jártam, de nem is szúrtam tovább, annyira fájt, kerestem egy másik helyet, és ott nem éreztem semmit szerencsére.
Luca, látod látod, hogy nemcsak vv-t akartak csinálni? Amúgy furi miért akartak uhuzni ha még nem kezdetek... Ez a 3. napi vv-d volt?
ann74

Mia
Nagyon édesek a picurkák! És tényleg, szinte beleesnek abba a pelenkába. Ez a legkisebb méret?

Etna
Köszi a válaszokat a ph kérdésre! Én az Avonos intim mosakodót használom már évek óta, nekem ez jött be. Viszont szigorúan csak külsőleg. Biztos meg lehet szokni, hogy kihagyja az ember, de elég nehéz lenne…

Luca
Milyen probiotikumot szedsz?

Ann
Köszi az érdeklődést, nálam semmi változás. Csak egyre közeledik a szerda reggeli befekvésem ideje…
A szurihoz kitartás! Ha nem jó helyre megy, szúrj újra. Nálam ez szerencsére csak egyszer fordult elő, és "foltom" is csak egyszer lett. Hiába, legalább ennyi előnye legyen egy pici pocinak 8) :lol:

Nóci
Mi volt tegnap? Gyere, mesélj!

Bennem elég kettős érzelmek dúlnak. Először is félek a korháztól, tinikorom óta nem feküdtem bent. Másrészt viszont néha megszáll egy olyan nyugodtság, hogy el sem hiszem.
Voltam tegnap EKG-n, meg aneszteziológusnál - nagyon ari volt a nőci, minden kérdésemre válaszolt, nagyon megértő volt. Kapok majd egy Xanaxot is a műtét előtt, mondtam, hogy rámfér, mert eléggé parázok :oops: :roll: Hát nem gondoltam volna, hogy most kezdek gyógyszerezni, eddig minden szenvedélynek ellenáltam... 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Én is a BMC-ek soraiba tartozom, közületek van olyan, akivel volt szerencsém találkozni a központban. 2008 óta 4 sikertelen lombikon vettem részt.
Továbbra is reménykedek, hogy egyszer édesanya lehetek.

Szeretnék megosztani veletek egy pár sikertörténetet.
Sok olyan ismerősöm van, akinek több év küzdelem után lett gyermeke.

Van közülük olyan, aki miután örökbe fogadott egy kislányt, terhes lett.
12 év próbálkozás után szülte meg gyermekét.

Volt olyan barátnőm, aki 9 év után kétszer spontán terhes lett, ez idő alatt 3 sikertelen lombikon vett részt.

Most hétvégén nagy meglepetésemre, az egyik volt munkatársam, az egyik közösségi oldalra egy uh-képet tett fel.
Tudni kell róla, hogy több éven keresztül nem sikerült teherbe esnie.
Beszélgetésünk során kiderült, hogy több műtéten vett részt, az orvosok már rég lemondtak róla.
Már feladta a harcot, amikor nagy meglepetésére az egyik hónapban kimaradt a havi ciklusa, most a nyolcadik hónapban van, és kisfiút vár.

Kívánom, minden sorstársamnak, hogy valóra váljon az álma.

Az elmúl hónapokban két könyvet is olvastam, amit ajánlok mindazoknak, akiknek idáig valami oknál fogva nem sikerül teherbe esnie.
Dr. Lux Elvira: Anyának születtem
Szilágyi Hargitta: A terhesség lélektana.

Szép napot mindenkinek. :)
csupacsupsz
Budapest

Ann: Nekem is volt olyan, hogy egyes helyeken tök érzékeny volt a hasam, a másik helyen meg semmi.
Igen 3. illetve 4. napon voltam én sem értem ezt az uh dolgot. Mindegy megbeszéltem, hogy majd bemegyek valamikor.

Thimmy: a Protexin balance (lilás a doboza) - ez a szájon át szedendő és van hüvelykapszulájuk is, ez a Protexin GynOphilus. Én a balance-t minden nap beveszem (kb. 2 hónap után, most egy kicsit szüneteltetem) a hüvelykapszulát meg akkor szoktam, ha kicsit érzek valamit. Nekem nagyon bevált. Azóta semmi bajom. Ja és no intim mosakodó, csak tiszta víz. Szorítok Neked az elkövetkezendő két napra!!

Csupacsupsz: Üdv. itt!! Mi is hasonló helyzetben vagyunk. 2008 óta 4 sikertelen lombik. Most készülünk az 5-re. Nálatok mi a gond?

Üdv.:
Luca
luca4

Szia Luca!

A lombik előtt 2 évig próbálkoztunk, az idő alatt kiderült, hogy a férjemnél a katonák lusták, illetve nálam a hormonszint egy kicsit alacsony.
2010 évben egy vérvizsgálat alkalmával tudtam meg, hogy a pajzsmirigyem nem megfelelően működik.
Az utolsó beavatkozásnál már csak a peteleszívási jutottunk el, azt már nem termékenyült meg.
Doki közölte, hogy a petefészkem kimerülőben van. :(
csupacsupsz
Budapest

Luca és nálatok mi a probléma?
csupacsupsz
Budapest

lányok, nem tudom, h meddig lehet fent vagy fent lehet egyáltálan a másik fórumon nem cenzúrázták, remélem itt sem fogják, elszorul a szívem, h mennyien küzdötök sok lombikon én, én szerencsés vagyok, h van boti, egy kis segítség, én nem tudok hozzá mit írni, én is ma olvastam róla. remélem nem moderálják, mert szeretném ,h a valakinek segítene. esetleg hallottatok róla?

http://www.termed.hu/, itt lehet rendelni

Embryogen a neve az új táptalajnak, sokadik lombikosoknak érdemes kipróbálni 60 ezer ft eddig csak a bmcben próbálták ki 4 alkalommal, sajnos sikertelenül, de az orvosok javasolják. egy másik fórumon javasolta az egyik sorstárunk.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, köszönöm a privit, nagyon kedves vagy!! Igen, és is olvastam róla, de az az igazság hogy a jelenlegi fagyis most közel 200ezerbe fog kerülni, mínusz a fizum a betegszabi miatt, + több gázfűtés, hogy otthon leszek... szóval én is gondoltam rá, de egyszerűen nem tudunk rá áldozni. Anélkül kell sikerülnie..
ann74

sziasztok!
Ha minden jól megy,holnap végre mehetek haza... 8 liter folyadékot engedtek le a pocakomból, napi 5-7 infúziót kaptam. Az egyetlen öröm ebben az egészben az volt,hogy ma reggel találtunk egy 6,3 mm-es petezsákot. A másik elbújt. A doki szerint ott van, csak kisebb lehet,vagy nehéz rátalálni a hátrahajló méhemben.
Luca: lehet,hogy én voltam,már bérletem lett az elmúlt 11 napban.
Kitartást,gyarapodást, puszit küldök mindenkinek. :)
szaboevi27
Biatorbágy

Csupacsupsz: Nálunk a fő gond páromnál az azoospermia (volt biopszia is, de mindig találnak pár db-ot a frissen leadott mintájában). Nálam a próbálkozások alatt derült ki-vagy alakult ki az IR, magas tsh, magas prolactin.
Ti mikor tervezitek az 5-et?? Nálatok volt valamikor embri fagyasztás?

Ann: Nem semmi, hogy mennyibe került ez a mostani projekt. Ennek tényleg sikerülnie kell, majd meglátod.

Szabóévi: szerintem Te voltál - legalábbis Évinek szólítottak a recin. :) Örülök, hogy minden szupin alakul és gratula a csöppekhez, remélem a tesó is megmutatkozik hamarosan :) Vigyázz magatokra!

Luca
luca4

Etna: Köszi a privit, tündér vagy!!!
luca4

Sziasztok!

Luca, Ann, Thimmy, köszönöm, hogy vártatok :wink:

Meg volt a konzultáció, férjnek minden tökéletes :lol: Nekem kevés vagyis surolom a sárgatest hormont, amit idáig is tudtunk...ekkor jött e uh...meglepő dolgokat fedeztük fel :shock:
Annyit tudni kell elő járóban, hogy ez ciklus alatt ami nekem 35 nap körül szokott lenni, akkor végeztettem el a 3/21 napi vv és az átjárhatóságit(11napon ahol 14mm tuszőt látak) közöltek ebből lehet jó petesejt és pete érés karácsony körül...
Na tudni kell, hogy Jan.13 megjött...Pont 34 napra...de valami nem stimelhetett mivel hosszú lett a Luteális fázis, hát persze, nem volt eléggé sárga test hormon...
Nő uh alapján...
noci85
Budapest XIII. kerület

No jött az uh...
Így hétfőn a 18 cn volt a mnyh 7 mm...amiben :shock: Felritkulás láttunk :shock: Dokinő enniyt mondott...
No mi az, egy kis felritkulás, ami egy kisebb petezsáknak is megfelel :shock: :oops: :? Ekkor megnézte a bal oldali pete fészket ahol látott folyadékot :shock: És akkor jött a jobb oldal ahol egy 12 mm tüsző érik :shock: Ez érdekes, valószínűleg el kezdődött ott valami, de nem sikerült :oops: :cry: De viszont most meg van erő tüszőm és mnyh. Is most kezd vastagodni szoval az ott biztos kezd felszivodni és nem lesz ott lehet ez csak egy pillanat állapot volt :roll: :? De havi szint szerinte 1 hét múlva lesz pete érésem...szoval megint csúszik a ciklusom...most lesz vagy 40 napos :shock: :roll:
Lényeg, hogy inszemináció lesz, mivel minden rendben van csak nekem kell majd meg emelkedett sárgatest hormon!!!
Március elején lesz ez esedékes, addig egyszer elkelt mennem egy előadásra kedden!!!
Kérdésem hogy ez 2 től meddig tart!!??
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: Akkor most lehet, hogy baba volt??
Ez nagyon jó, hogy minden rendben nálatok, azt a hormont meg pikk-pakk rendbe teszik. Az előadásban nem tudok segíteni, mert én nem voltam.

Lányok, valaki próbálta már az Aviva tornát?? Tapasztalatok esetleg??? Ann, tudom, hogy te igen :) .

Luca
luca4

Csupacsupsz: A párod eredményei miatt nem sikerült a megtermékenyítés-mit mondtak?? Hogy hogy kimerülőben vannak a petefészkeid, megkérdezhetem hány éves vagy?? Olyan rossz lett az az érték?? Kihez jársz egyébként? Mikor volt az uccsó próbálkozásotok?? Sorry, ha sokat kérdezek :?

Luca
luca4

Luca: lehet...

Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy merional injekciót fog kani, na most nézte az árat, és az találtam hogy
Fogyasztói: 17.296.-
Támogatott: 12.792.-
Eü ár: 5189.-

Most ez az Eü ár kire vonatkozik!!!??? :oops:
Nekem most ez mennyibe fog kerülni???
Ki kaphat, európai egészség biztosítási kártyát???
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci:
ez az ár a tíz darabos ampulla ára. Szóval tíz egység van benne. A sima támogatott áron írják fel! Nem darabja ennyi! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti igen azt olvastam, hogy 10 darabos :lol: Szep lenne, ha egy darab lenne ennyi :shock:
Most akkor ez nekem támogatott áron lenne 12.792.-

És ki kap eu kártyát???En nem kaphatok??? :oops: :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Eu kártyáról fogalmam sincs. Guglizz rá. :)
Amúgy igen, támogatottan kb. 12-13 között van. És ez még olcsó gyógyszer. Én is ezt szúrtam. Nekem napi 1 ment és most, hogy Tesóka első inszemre összejött, épp egy doboz ment el. Többet nem is kellett vennem. 10 nap merional, utána 11. napon Pregnyl, és 13. napon inszem.

Ja, lányok!
ha nem bánjátok, megmutatom nektek is a kisöcsit (mert most már tutira tudjuk, hogy fiúcska lakik odabent):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Noci:
Az előadás ha jól emlékszem, olyan másfél óra volt kb. Attól is függ, mennyit kérdez a társaság, mennyire kanyarodik el a beszélgetés a különféle részletek felé. Nálunk nagyon interaktív volt, és az egyetlen olyan alkalom, amikor szép kényelmesen mindent meg lehetett beszélni.

Merional: én olyan 12.000 körül emlékszem a teljes ciklusra való adagra, tehát a támogatott ár az igaz (gondolom akkor, ha van TB-d). Ne felejts el hozzá való tűket is vásárolni (+ néhányszáz Ft, de nem adják automatikusan).

Évi:
Örülök, hogy végre nem élvezed tovább a kórház vendégszeretetét. Szurkolok továbbra is a mutatkozó és a bújócskázó picurnak! :)

Mi holnap megyünk vizsgálatra. Ezek szerint lehet, hogy már nálam is látszani fog valami?
rilka
Vác

Közben látom, már válaszoltatok, csak lassan íródott az előző, mert bejött a főnököm feltartani. :)

Kakti:
Nagyon gratulálok! :)

Thimmynek szorítunk a mai és holnapi kórházhoz!
rilka
Vác

Jah!
Noci:
ne halogasd a vásárlást a kedvenc patikára. Általában nem tartanak ilyen cuccokat, csak berendelik. Szóval még ott helyben a kórház patikájában vedd meg. Ott azt is tudják, milyen fecskendőt meg tűket adjanak hozzá!
Ne lepődj meg, egy adaghoz egy fecskendő és két féle tű dukál (egy hosszabb, amivel fel tudod szívni a cuccot, és egy rövid vékony, amivel be tudod adni bőr alá)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: köszönöm szépen!!!
Nem nem a doki néni is mondta ott vegyem meg majd rögtön akkor ha megyek hozzá mikor megjött!
Megkérdezhetem te mikor voltál nála ciklus hányadik napján először, mikor végeztek és utána hányadik nap volt az első uh illetve rá megint hány napra mentél megint nézni tuszőt!?!menniy tűszöd lett és mekkora nál repesztett???
Bocsánat de kiváncsi vagyok :wink: :oops: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Kakti!

Öcsike nagyon cuki :)

Gratulálok még egyszer :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Noci:
és Szűcsdokihoz jártam.
ciklus 3. napján UH, onnantól mehetett a Merional 10 napig napi 1. a 11. napon (ciklus 13. napján) UH. 9 mm-es mnyh-val egy tüsző érett. Aznap este ügyeleten (illetve nekem a szomszéd adta be) tüszőrepesztő, két nap múlva reggel inszemináció. És a doki által adott időpont előtt 4 nappal teszteltem (a környezetem nyomására) és az már halvány pozitív volt, a megadott napon pedig egyértelműen az. :)
Szűcsdoki ezt anno úgy magyarázta, hogy inszeminációnál az a lényeg, hogy egy (max. két) tüsző legyen, de az jó érett. Ha több van, az nem jó. Lombiknál pedig pont az a lényeg, hogy minél több legyen. Ha 3 tüsző érik inszemnél és így is vállaljátok, akkor pl. Szűcs aláirat állítólag vmi papírt, hogy akkor is vállaljátok, ha mindhárom megtermékenyül. No, nálunk ilyen gond nem volt. Lilivel is egy tüsző érett (ő második inszemre jött össze) és most is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem első inszemre jött össze most az öcsi????
Nem emlékszel már akko mekkora volt a tűszöd pontosan és 9mm mnyh!?!
Értem köszönöm :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nekem Barbussal 4 tüszőm volt és kettő termékenyült meg. Az első stimunál 8! tüszőm lett, azt leállítottuk. Tigriskének 4 tüszője volt és abból lett a 3 lány. Érdekes dolgok ezek. Akkoriban még nem volt papírozás, talán pont asok iker-hármasiker miatt kell vállalni a felelősséget papíron. Azért én örülnék, ha nem kéne majd a tesóhoz a budai. Mármint nem a szakács, hanem a meddőségi. :lol: Majd a Budai. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Noci:
Egész pontosan:
1. inszem (2009. április): sikertelen
2. inszem (2009. május): sikeres - eredménye Lili
3. inszem (2011. szeptember): sikeres - eredménye Tesóka

:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Amióta megtudtam, hogy mi is inszemesek leszünk, hetfő óta :lol: Azóta tegnap reggel megtudtam egy közeli ismerőstől, hogy neki is az első kèp sikerült :wink:
Aztan most itt van Kakti akinek az első mondata mi volt az öcsi elsőre sikerült :wink:
Szóval nekem is elsőre sikerül fog :wink:
És ez most jót tett az agyamnak, mert idáig el voltam eléggé keseredve :?
De most már pozitívabban látok :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nekem is van több ismerősöm, akinek az első inszem sikerült.
vicky79
Budapest III. kerület

Luca: Privit küldtem.

Kakti: Gratulálok! :D
csupacsupsz
Budapest

Kakti: Gratulálok!!!

Thimmy: gondolok Rád és szorítok!!!

Csupacsupsz: nem kaptam meg a privit :(

Luca
luca4

Sziasztok!

Megjöttem dokitól :) Minden rendben, a babó most már jó helyen van, már hasi uh-ot csinált a doki, manóka 20 mm, majd a 12. héten kell mennem megint :)

Noci!

Remélem sikerül az első inszemed, ahogy azt érzed :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch: Örülök, hogy jobb helyre rendeződött a picúr. Gratula neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Luca:

Kérdeztél tapasztalatokat az Aviva tornával kapcsolatban. Én elvégeztem a "tanfolyamot", ami egy szombati napon volt és kb 6-7 óra volt. Az ára sem vészes. Nem emlékszem pontosan, de 3000 vagy 5000 volt. A ciklusom rövidült, amikor rendszeresen tornáztam. Ez azt jelenti, hogy hetente kétszer fél óra. Az egész úgy zajlik, hogy van egy CD, amin úgy vannak a zenék sorbarakva, ahogy a különböző gyakorlatok következnek. Érdemes egy szakembertől megtanulni a mozdulatokat, hogy otthon szabályosan tudd csinálni. A könyvet úgy hallottam, hogy netről is le lehet tölteni. Egyébként akinél én voltam, annak voltak gyakorló órái is Pesten hetente kétszer.

Kíváncsi vagyok a véleményedre, ha mégis úgy döntesz, hogy kipróbálod!
szaszagabi
Budapest

Witch:

Gratula Nektek! Ugye milyen jól szurkoltunk?! :)
szaszagabi
Budapest

Szaszagabi: Én már elvégeztem, csak kíváncsi lennék tapasztalatokra, hogy tényleg annyira szupi, ha valaki rendszeresen végzi, mint ahogy mondják. Nekem nagyon szimpi volt az oktató, meg az egész, leszámítva a "vegaságot". Te csinálod rendszeresen??

Witch: Örülök, hogy babó jó helyen már, ez szupi!!! :D
luca4

Igen, tökéletes a szurkoló tábor :) Köszönöm :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok!

váladékozott augusztusi műtét óta a laparos sebem, azt hittük endos, de ma voltam dokinál és nem endos a sebem, hanem vadhús van a köldökömben. ha megcsinálja akkor 2 ciklus kimaradást javasolt, viszont szerinte ne piszkáljuk egyenlőre, nem kontraindikált a lombikkal. ha gondot okoz akár még kismamamként is kivághatja, de felületi a hús, megnézett uh belülről szép vagyok :D úgyhogy egyenlőre marad.

na ennyi mára, mert hulla vagyok. ma végre botti nem sírt az oviban, végre jönnek a hó hírek

witch!
te, h tudsz mindent előre, tényleg egy banya vagy :D most már csak hókuszolj belém egy kölköt :D grat a kis pöcsöshöz, szerintem az lesz, mert vicces volt az eleje :d bár jaminál is az volt,de ez aztán tényleg az volt. kívánok egy kis botit :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok, immár itthonról! :lol: :lol:
Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok!
Minden rendben ment, a szülészeten voltam elszállásolva, aminek a második perctől már örültem, mert fiatalokkal voltam, és mindenki kismama volt. Gondoltam, utat mutatnak a jövőre nézve (jobb volt ez így, mintha idősebbek nőgyógyászati problémáit kellett volna hallgatnom...)
Az orvos nagyon jó választás volt!!! Csak ajánlani tudom! Kedves, figyelmes, időt szánt rám és a kérdéseimre.
A műtét ma volt, a hasam kicsit fájt még később, de az elmúlt, a fejfájásom viszont reggeltől mostanáig tartott szinte. Bár kikönyörögtem egy fájdalomcsillapítót, szerintem igazából a reggeli kávé hiányzott, plusz étlen-szomjan egész nap. Úgyhogy hazajőve zuhany - hajmosás - étel - ital - tejeskávé - és most kezd visszatérni belém az élet. 8) :lol:
Megpróbálok még benézni kicsit később, vagy reggel, mert elolvastam ugyan, amiket írtatok, de most nincs erőm reagálni... Bocsi :oops: Jövök!
thimmy
Gárdony

Szaboevi
Otthon vagy már? Akkor most pihi ezerrel? Vigyáznak rád, ugye?!

Noci
Örülök, hogy jó híreket kaptál. Ezt a gyógyszerekkel biztosan be tudják lőni, korrigálni a ciklust, és igen-igen, neked is elsőre sikerülni fog, meglátod!
Előadás minden héten kedden van, mindig más tartja, ki van írva, hogy melyik napon melyik orvos. Egy-másfél óra, lehet kérdéseket feltenni és elmondják az egész folyamatot részletesen. Érdemes párral menni, hogy ő is tájékozott legyen.
A gyógyszert én is mindig a Jánosban váltottam ki, ott csak egyszer futottam bele, hogy pont elfogyott, amit kértem. Az első inszemnél én is merionalt szúrtam, 2/3-ot naponta, és a lányok világosítottak fel, hogy a maradék egy harmadot nem kell ám kidobni, mint a központban tették, hanem minden harmadik nap fel lehet használni. Majd meglátjuk, neked mennyit írnak fel...

Kakti
Gratla öcsihez, vigyázz rá nagyon!

Rilka
Voltatok ma uhun? Mesélj, mi volt?

Witch
Hát ez szuper, hogy ilyen jól behelyezkedett a kicsi!!! Drukk, hogy minden rendben legyen továbbra is!

Szaszagabi
Te hol végezted a tanfolyamot? Mert én eddig még csak tornáról hallottam, mármint foglalkozásról, ahova hetente el kell járni. Meg korábban olvastam egy oktató honlapját, de olyan elvadult ötletei voltak a táplálkozással kapcsolatban, hogy teljesen elriasztott! :? :shock:

Etna
Hogy veled mindig történik valami! :oops: 8) Gondolom, nem akarsz két ciklust várni emiatt! Nincs is más megoldás, mint a mútét?

Ja, és Witch, nekem is hókuszolhatsz egy kis pihenő után egy bébit! :D :lol:
thimmy
Gárdony

Thimmy, de jó hogy jelentkeztél, örülök, hogy túl vagy ezen a borzalmas dolgon, és látom, hogy mostmár csak előre nézel. Csak így tovább, nagyon jól csinálod.

Witch, szuper, hogy jó helyen van a kis drága!!! :))) Nekem is lécci hókuszpókuszálj!!!

Rilka, holnap várjuk nagyon a jelentkezésed. :))

Etna, hihetetlen mik történhetnek egy műtét után :(( De az a szuper, hogy ez nem akadályozhat a babásodásban.

Nóci, elsőre!!! :))) Úgy legyen.

Csajok, az normális, hogy 1 hete szúron a gonapeptylt és úgy fel van puffadva a hasam. Olvastam, hogy lehet mellékhatása a puffadás, de szerintem azt a túlstimura gondolhatják, de ennek a gyógyszernek nem az a lényege, hogy leállítja a pfészek működését?? hmmmm szóval nem értem...
ann74

Sziasztok!

Örülök, hogy ma mindenki jó hírekkel jön. :)

Witch: A tiédnek különösen is, én a helyedben eddig már szétizgultam volna az agyam, nagyon örülök, hogy a pici rájött, merre lesz jó helye!

Thimmy: Annyira tetszik ez a pozitív életszeméleted! Mielőbbi rendbejövést és szerencsés folytatást!

Nekem is jó hírem van: a mai UH-n egy 11 mm-es és egy 5 mm-es petezsák látszik! A doktornő szerint a pici nem valószínű, hogy megmarad, de mi azért nagyon-nagyon szurkolunk neki is, hogy hátha behozza még a lemaradást!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Ann:
Szerintem beszélj az orvosoddal haspuffadás ügyben. Legalábbis a 2. pontban ezt írja a tájékoztató. Azt én sem értem, hogy ilyenkor hogy lehet túlstimuláni. De inkább zargasd feleslegesen a dokit pár percig, mint hogy valami baj legyen.

Tényleg, jókor mondom, de maradt meg 5 db injekcióm (Gonapeptyl). Hűtőben pihennek, még bőven szavatossági időn belül. Ha esetleg hasznukat tudod venni (vagy bárki más), szívesen átadom.

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Rilka: Gratula. Drukk megy a picúrnak, bár nekem nem maradt meg a kicsi. Mondjuk nem tudom az a petezsák mekkora volt a másikhoz képest, mert nálam már látszott, hogy a nagyobbikban van embrió, a kicsiben meg nincs.
vicky79
Budapest III. kerület

Rilka, szupíííí! (bocs, benéztem az napot..) Figyu, igyál még most is nagyon sokat. Hallottam, hogy az ilyenkor segíthet sokat. Mikor kell menned legközelebb?
Dokimat most tuti nem zargatom emiatt, kedd reggel úgyis kell mennem. Lehet, hogy csak sokat ettem az este??

Rilka, ha ügy alakul, hogy 4 hétnél még tovább kell szúrnom magam, akkor jelzek, mert ennyi adagot írt fel és vettem is meg. Remélem nem lesz többre szükség, de meglátjuk, mindenesetre nagyon aranyos vagy, hogy jelezted.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?