Sipike, igen, én is ilyen vagyok. Mindig meghatódtam a gondolattól, hogy babánk lesz, a férjem milyen Apuka lesz...
És nem csalódtam egy cseppet sem
A másik, hogy szerintem ritka az a férfi, aki minden nap tud erről beszélgetni, mármint a babásodásról. Én is sírba vittem az uramat, aztán abbahagytam, tudtam, hogy idegesíti, na meg nem akar babagyár lenni, így időnként nem is említettem mikor "kell" együtt lenni, csak pont hangulatba kerültem
Én is ezért szeretem a fórumokat.
Ja, most már 3. napja émelygek, nincs étvágyam, ha ennék, nem tudom mit, mert semmi nem esik jól. Fejem fáj, de mindez babához korai lenne, pont 7 nap múlva nem várom. De az már egy öröm volt, hogy mondtam férjemnek, ez tuti nem baba, mert még korai. Mire Ő: Pedig olyan jó lenne
Nagyon szívet melengető volt
Erika, igen, figyelem az ovukat, nálam eddig nem volt semmi baj, szinte mindig volt peteérésem, korábban ovu teszteket használtam, de mivel mindig félidőben volt, sőt, éreztem is magamon, pár hónap után abbahagytam, mert minek?! Most nem ovutesztezek, csak számolok. De most új időpontokban voltunk együtt, mert ovu teszt szerint 14-15 . nap van pé, közben a ciklus.hu szerint 17. Nekem 30 naposak a ciklusaim. Ok, akkor ennek megfelelően belőttük a 15 és 17. napokat
Annyi, hogy most kezdtem folsavat szedni, de nem tudom, attól lehet-e émelygésem. Nagyon egybefügg!