Új privát üzeneted érkezett!

Megint egy laptető. Pedig tuti nincs tesó.
vicky79
Budapest III. kerület

Isten Éltessen Barbus!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

barbusnak boldog születésnapot kívánok!!!!!

milyen tortája lesz, miket kap? képeket majd megnézzük!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vicky
Boldog születésnapot Barbusnak!
Jó bulizást kívánok! 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Etna: Karamell tortát rendeltünk Micimackós képpel. Kap egy doboz duplót, anyutól nem tudom mit, tőlünk meg majd az új ágyát. Azt a jövő héten megpróbáljuk összerakni. A húgom sajnos nem tud jönni, mert a tacskónk egész éjszaka hányt. Kicsit aggódom is, remélem nem lesz komolyabb baja.
vicky79
Budapest III. kerület

Bodlog Szülinapot Barbusnak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Igen-igen! Boldog szülinapot az ifjúságnak :)
szaboevi27
Biatorbágy

lányok ezt muszáj kiraknom, holnap kellene megjönnie, biztos a hormonok hatására vagyok érzelgős!

Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré....

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Ez nagyon szép és nagyon igaz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Thimmy: Nagyon sok erőt kívánok Neked! Jól tetted, hogy lazultál egy kicsit. Hogy vagy?

Ann: Várom a híreket ma Rólad! Remélem minden szupin alakul!!

Szabóévi: Gratulálok a két csíkhoz. Vigyázz nagyon magatokra és egyél nagyon sok fehérjét. Meddig kell bent maradnod??

Vicky: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok én is Barbusnak!!!

András: Merre vagy? Hogy vagytok??

Üdv.:
Luca
luca4

hát ez a hét is jól kezdődik, megjött napra pontosan és persze nem férünk bele a mostani keretbe!!!! a jó k. anyjukkal szórakoznak már velünk. még norbi vizsgálatát meg kell várni, mert lehet, h gyógyszer kell neki. miért kéne????? eddig nem derűlt ki, h gyógyszer kéne neki, pedig már 3 sperma vizsgálaton túl van. a büdös szemét életbe, h ez megy!!!! amit győrben művelnek az rohadtul sok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok...

Etna, nagyon sajnálom, hogy nem kerültettek be a keretben, de ezt mért ilyenkor mondják mmég, Higy igen vagy nem???Ez mitől függ????
Mikor lesz meg Norbi eredménye????

Mi meg 1 hét és konzultáció :lol: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna:
Jaj, ez a keret dolog mennyire dühítő lehet! Sajnálom.

Évi:
Hogy vagy? Annyit jársz az eszemben... Bent vagy még? Javul már a helyzet? Picikék odabent növekednek?

Mi holnap megyünk vérvételre. Viszont ma reggel teszteltem, de sajnos negatívat. :( Egyébként is olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Szerintetek ennek ellenére lehet még valami esély, vagy már ne reménykedjünk?
rilka
Vác

SzabóÉvi, hogy vagy, mi a helyzet Veled? Tiszta lökött vagyok, nem voltam 7végén nagyon gépközelben, így nem is tudtam olvasni a leveled. Pedig tudtunk volna talizni, mert én reggel 1/2 9től 11ig vártam, hogy bemehessek, lett volna rá idő. Írj hogy vagy? SZ rád nézett? VV eredménye?

Rilka a tesztek annyira sz..ok, nekem anno még 100as hcg-t sem mutatott ki. És ráadásul ilyenkor minden jel lehet jó vagy akár rossz is. Úgyhogy még ne add fel lécci. Ez hányadik volt nektek? (bocsánat, nem emlékszem rá)

Etna nem volt lebeszélve előre a lombik? Vagy megígérték, hogy beleférsz és mégsem? EZt nem teljesen értem. Mi mindig úgy mentünk eddig, hogy meg kellett beszélni előre a dokival, hogy mikor lesz a következő és ennek tudatában mentem is 3. nap a kezdésre.

Nekünk most nem lesz beültetés, méhnyálkahártya előkészítés lesz, szombattól gonapeptylt kell szúrnom. Egyelőre ennyi- Úgy voltam vele, hogyha kicsit sem lenne biztosan jó a méhnyálkahártyám akkor ne is legyen visszaültetés. AZt mondta SZ hogy elméletileg lehetne, de inkább nem. HA a hormonok ilyenkor nem jól alakulnak, akkor csak pénzkidobás lenne, mert ha nincs jó a peteérésem a méhnyálkahártya sem lesz befogadásra képes. AZ most amúgy vmi 7,5es volt, az amúgy is kevés. Mostmár értem, hogy miért tart nekem a legtöbbször max 3 napig a mensim.

András, hogy vagytok? Rég írtál már.
ann74

Etna: Ezt nem is értem, hogy hogy nem férsz bele a keretbe? Hát nem tudják előre, hogy már tervezve van a dolog? Teljesen felháborító. A bizonytalanság és tervezhetetlenség a legrosszabb!!!

Rilka: A teszt nem jelent semmit. Ann-nak igaza van, a tesztek carok, nem feladni. Holnap várunk a hírekkel!!

Ann: Sajnálom a dolgot, pedig reggel óta gondolok Rád, hogy minden okés lesz. Semmi gond, 1 hónap csúszás, de ugye jobb a tutira menni-türelemben már úgy is királyok vagyunk-nemigaz?? Pusza és sok erőt!! Nyomás táncolni!

Luca
luca4

köszi csajok!
szóval győrben úgy megy, h az utolsó pillanatig nem tudod, h mehetsz -e lombikra vagy nem. a doki kiírja a gyóyszert, amit 3 hónapig kiválthatsz és mensi első napján kell hívni őket, ők megnézik és ha beleférsz kezdhettek, ha nem akkor következő hónapban megint mensi első napján telefonálni. ez így megy, míg bele nem fértek. eddig olyan volt, h max 3 hónapig nem fértek bele, de ha jövő hónapban sem fogunk beleférni azt hiszem lépni fogok valamit, mert ez nonszensz, h július óta még csal lombikunk sincs!!!!
ha tudtok kezdeni ,akkor 6. nap uh és vérvétel és hüvely tisztasági :shock: vizsgálat. ha savas a hüvely, akkor kell rá femibion kúp, nem olcsóért, ha minden ok akkor megkapod a többi szurit. nagyon más a gyógyszeres protokoll,mint a bmc-ben. de ez a hüvely vizsgálat is ésszerűen hangzik, egy savas vegyhatású hüvelybe nem szabadna sem inszeminálni, sem lombikozni, de hát ezt kevés helyen nézik.
én most gonal-f 900ak fogok kezdeni, eddig ennyi.

ja ma 1,5 órát bírt boti az oviban :evil: már az ajtóban hallottam a sírását, most is kaptam egy adag ruhát ,amit összehányt a sírástól :roll: tényleg nincsenek véletlenek!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Luca, igen türelemből már királyok vagyunk. Amúy ma már úgy mentem, hogy a 7vére elég volt arra, hogy elfogadjam, hogy lehet jobb lesz ez így. Inkább legyen frankó méhnykahártya minthogy kidobjunk egy csomó pénzt..stb.. Bár így nem ez lesz a legolcsóbb beültetésem, a Gonapeptyl 53e lesz+ 9000 a crinone, +1 ovitrelle, estrofem. Többről egyelőre nem tudok. De így is minimum 165 ezer lesz, hacsak nem lesz még benne valami csavar, újdonság..
Ja és Femibiont is kell újat vennem.

Etna, tuti Femibion kúpot akartál írni? Én ilyet nem is találok a neten, csak tablettát találok, amit ismerek is.
Amúgy valóban felháborító a győri klinika rendszere, én ilyet még nem is hallottam.
ann74

Ann74,
csak nem akart az a fránya tüsző rendesen beindulni és csökkent a nyálkahártya is.
Gondoltam Rád, de csak jön a hosszú protokoll Neked is.
Nem olcsó dolog, de ha ez kell a sikerhez!
Hajrá február!

Etna,
uram atyám, miért csinálják ezt?
Hiába alaposak, ha közben az ideg ott van mindig, hogy beleférünk-e!
Nagyon sajnálom, hogy csúszik a kezdés!
orsiborsi

Etnám!

Tudod hogy sajnálom, de a boszi mindent tud :) Néha sajnos...

Rilka!

Én is negatívat teszteltem, kettőt is, és lám, nő a negatív tesztem és kistesó lesz belőle :) Kitartás, a remény hal meg utoljána..

Ann!

Magátol nekem sem épült ki soha, mindig hosszú protokoll, és sok sok gyógyszer, de nálam kétszer is bejött :) Nekem egy ilyen protokoll, így hogy sikeres és 12. hétig progi szuri crinone és után a 16.ig le kell állítani, lesz kb. 250 eFt... alsó hangon... de lehet kicsit több... Szorítok neked...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

ann!
gonal f 300, cetrodine, femibion kup:44. 500. -

így küldte el az a lány, aki egy hete kezdett, ezek kellettek neki, ő már ki is váltotta, ez a gyógyszerezése, én soha nem hallottam róla, de akkor megnyugodtam, hmás sem :D

hát igen, győrnek megvannak a hátrányai, de megint 3-ból 3 + eredmény az előző heti arány :shock:

én még sehol nem vagyok, de az arányokat hetente tudom :-o

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna 3 ból 3 sikeres lombik egy hónap alatt!?!?, :shock:
Az nem semmi :wink:
Reméljük a következőben te is benne vagy :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna
Sajnálom, hogy csúsztok. Mintha megjósoltad volna... :oops: Elhiszem, hogy kivagy, ilyenkor a legrosszabb a várakozás. Remélem, a következőbe befértek, és addig Botival is elsimulnak a dolgok az oviban!
Számít a hüvely kémhatása beültetéskor? Úgy értem, hogy inszemnél is túlmennek a hüvelyen és a méhbe helyezik a kiskatonákat, lombiknál pedig szintén... Étrenddel vagy valami házilagos dologgal lehet ezen változtatni? Egyáltalán itthon tudjuk ezt ellenőrizni?

Noci
Az az egy hét gyorsan elrepül, meglátod!

Rilka
Reméljük, csak a házi teszt volt kevésbé érzékeny, és holnap gratulálhatnak Nektek! A mindjárt megjön érzés jellemző a terhességre is, nagyon hasonlóak a tünetek. És tudod, ilyenkor nem szabad a jeleket lesni!

Ann
Gondolj arra, hogy inkább biztosra menjetek! Igaz, óriási pénzekről beszéltek, de ha ez kell a sikerhez, akkor hajrá!
thimmy
Gárdony

És akkor pár szóban rólam.
Pár szóban, mivel még nem történt semmi. Péntek reggel hagytam abba az utrot, a hétvégén mindenfélével próbálkoztam, amit korábban már írtam is, de semmi... :? :shock: :evil:
Még csak nem is görcsölök. Néha belenyilal a hasamba, de ez a maximum.
Kaptam egy kis segítséget itt a fórumon egy zugolvasó kolléganőtől (itt is köszi L!), ajánlott egy fehérvári orvost, akihez holnap este 6-ra be is jelentkeztem.
Még mindig elkerülném a műtétet, bár talán már el tudom fogadni. Szeretném egy orvostól hallani, hogy van-e még időm várni, mert semmiféleképpen nem szeretném veszélyeztetni az életemet, vagy egy következő baba kihordását. A korábbi történetet, amit említettetek, ismertem, már akkor is irogattam ide. Mondjuk úgy gondolom, hogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma eset, és mindenki máshogy reagál. A lelki dolgok pedig befolyásolják a testi tüneteket is... De elkezdtem félni a fájdalomtól is, úgyhogy léptem az ügyben és irány az orvos. Hát félek!

Amúgy szerintetek az utro hatása mikorra múlik el? Mennyi idő múlva kéne vérzésnek jelentkeznie? Illetve egy 6-7 hetes terhesség még felszívódhat? Szívhangig ugyebár nem jutottunk. Csak hogy mire számítsak, mi lehet még?
thimmy
Gárdony

Lányok!
Éviről van híre valakinek???
thimmy
Gárdony

Thimmy: nekem miután abba hagytam az utrot, 1 hétre rá jött meg...
Felszívodni felszîvodhat, de lehet sokáig tart, illetve be vérzel, es egyszer csak leszakad es beindul a vérzés, ami lehet darabos is...:cry: es derek fájással is jár meg gorcs akkor már lesz...Nekem sem volt semmi tünetem miután abba hagytam az utrot:roll: Uh annyit fogsz esetleg látni, hogy kezd zavaros lenni, illetve fel ritmusát a petezsák környéken bevérzés szerűséget làt az orvos, meg, hogy kisebb kezd lenni a pete zsák zsugorodik össze...
Sajnálom :(
noci85
Budapest XIII. kerület

Bocsi, még egy kérdés, aztán lőjjetek már le, ha túl sok lesz belőlem az oldalom :oops: :lol:

Velem még soha nem jött be az orvosi szobába a párom, de holnap így tervezem. Szoktatok ilyet csinálni? Ilyenkor rákérdeztek először az orvosnál, vagy egyszerűen csak mindketten besétáltok? :shock:
(Zugolvasótól is jöhet a válasz, hátha van infó az adott doktorbácsihoz :) )
thimmy
Gárdony

Noci
Ezek szerint te is megvártad, amig magától távozik? Nem is kellett műszeres befejezés? Utánna mennyivel jött meg a következő mensid?
thimmy
Gárdony

Éviről senkinek semmi híre? Kicsit aggódom miatta.

Igen Thimmy, ez most tényleg nagyon sokba fog kerülni :(
De nincs rossz érzésem affelől, hogy most nem lesz beülti, tényleg inkább a biztosra menjünk. Mint kiderült a jobb oldalo corpus lit azt jelenti hogy volt tüszőrepedésem, de valószínű nem valami intenzív, vagy nem volt jó minőségű a tüsző. Na de majd most csillióból olyan nyálkahártyát építünk Sz-szel karöltve, hogy 2 baba fog benne tapadni 9 hónapon át.

Ja igen, Thimmy sztem csak mond, hogy bejön a párod is, oszt kész. Sztem ez no problémo.
ann74

Thimmy nem nekem befejezték, mert egyszerűen nem távozott magától, meg nagy is volt a petezsák és azt mondtak az már veszélyesebb, ha nagyobb. Max azt hiszem 1 hetet vártam vártakés az 1 hét alatt 3 szor voltam uh-n....de nem is bánom,hogy befejezték műszeresen, mert a második terhességemmel hirtelen elvégeztem, na az kegyetlen volt :cry: nagyon görcsölt és véres darabok, szövetek elnézést, de igen azok távoztak belőlem :cry: ...
Megvolt, hogy az utolso uh akkor mondtak, hogy na akkor műtét elott biztos ami biztos még egy uh és akkor este befekvés, laminária, az semm kellemes :cry: és akkor reggel műtő és aznap jöhettek is haza.
Én direkt nem hivtam a párom :oops: nem akartam, hogy be jöjjön és hallja a dolgokat....
De ha szeretnéd akkor mielőtt behívnak akkor megkérdezed, hogy bejöhet ne velem a férjem? És biztos megengedik...de készülj fel arra hogy lesz hüvelyi uh is....nyugodtan kérdezz ha van még valami
noci85
Budapest XIII. kerület

Ann: Na ezt a hozzáállást már szeretem, csak pozitívan. Estrofemet mire kapod? Az a kék bogyó az?

Etna: femibion kúpról még én sem hallottam. 3 beülti 1 hét alatt? Olyan kevésnek tűnik nem?

Thimmy: Ha ezen a téren megyünk dokihoz mi mindig ketten megyünk, nekünk ez tök természetes. Eddig egyik doki se nézett furán ránk ez miatt. Ha olyan vizsgálat van, akkor úgyis megkérik a másik felet, hogy arra az időre fáradjon ki. Gyere este, hogy mit mondott a dokkerbá. Szorítok!!

SzabóÉvi: merre vagy? Hogy vagy? Aggódunk értetek!!!

Üdv.:
Luca
luca4

thimmy!
csak annyit írnék neked, h ha félsz a fájdalomtól akkor fejezzék be műszeresen, mert magától távozás az nem ijesztegetni akarlkal, de keményen görcsöl és fáj. és ha már biztos, h nem fejlődik tovább a terhesség, akkor el kell engedni a picit, testileg, lelkileg. sajnos kemény szavak ezek, nekem is azok voltak, de csak így tudsz esélyt adni a következő babának. ez a lelki seb akkor fog csak enyhülni, ha a kezedben fogod majd a babádat. kemény időszak lesz, de tovább kell menned. ha koktélokkal, akkor azzal, ha sírva, akkor úgy, de lépni kell. ez most nem szerencsés állapot, mert a tudat alattid még tartani akarja a babát, de ha sajnos nem lehet, akkor engedni kell. nagyon sok erőt és energiát kívánok. és hajrá tovább, hisz keményebbek vagyunk mi, mint a férfiak, mi mindent kibírunk!!!!

noci!
3 ból 3 sikeres lombik egy héten volt, nem havi szinten. mindig jók az arányok, ezért mentem oda. csak idegronyó vagyok már egy kicsit ettől a várakozástól. amúgy a pesti kaáli jobban támogatva van, több beavatkozást csinálnak, de ott kevésbé jók az arányok. ezért aztán utazunk.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Luca, Estrofemet még nem kellett kiváltani, fogalmam sincs. Az ilyen hosszú protokollos dolgokhoz én nem értek.
Na a gonapeptyl kiváltása nem volt egyszerű. Gond volt a patikában a géppel, nem tudott a hölgy számlát írni. Így egyszer kifizettem, aztán sztornózta, aztán újra kifizettem, de nem írták rögtön vissza a pénzt, így mivel már nem volt annyi fedezet a számlámon, sikertelen volt a tranazkció. Most az a helyzet, hogy az én bankszámlámról levonták, nem kaptam vissza a pénzt, a patikának meg nem fizettem ki. Mondjuk ez az ügylet a patikában a várakozással együtt min. 30 perc volt. AZtán ma beszéltem a bankkal, rendben lesz majd, csak nem olyan egyszerű ez...
Mindenesetre remélem, hogy egy ilyen problémás szurihoz jutás csakis szerencsét hozhat.

SzabóÉvi még mindig nagyon várjuk a híreket felőled!!!!

Thimmy, hogy vagy? Ha este megjöttetek dokkertől írj mindenképpen.
ann74

infúziós szép jó reggelt! Hát ti annyira kedvesek vagytok,hogy így aggódtok. :) van 2 db hírem,kezdem a rosszal... Még a héten tuti kórház,tegnap jött le 2,7 liter cucc és holnap újra csinál egyet. Az a baj,hogy napi 8 liter folyadék bemegy,de csak 3-4 jön ki... És felborult a fehérjeháztartásom. (apa péntek óta egyedül van otthon... Szerintem az a háztartásom is.) szóval ez van, de majd minden ok lesz.
A jó hír pedig... 9. Napon 250 volt a hcg-m. :) ikrekek és duplán duplákok. Egyből tesók. Nagyon nagyon örülünk, apa azóta csak duplex mammaszítaként szólít:)
Puszi nektek
szaboevi27
Biatorbágy

infúziós szép jó reggelt! Hát ti annyira kedvesek vagytok,hogy így aggódtok. :) van 2 db hírem,kezdem a rosszal... Még a héten tuti kórház,tegnap jött le 2,7 liter cucc és holnap újra csinál egyet. Az a baj,hogy napi 8 liter folyadék bemegy,de csak 3-4 jön ki... És felborult a fehérjeháztartásom. (apa péntek óta egyedül van otthon... Szerintem az a háztartásom is.) szóval ez van, de majd minden ok lesz.
A jó hír pedig... 9. Napon 250 volt a hcg-m. :) ikrekek és duplán duplákok. Egyből tesók. Nagyon nagyon örülünk, apa azóta csak duplex mammaszítaként szólít:)
Puszi nektek
szaboevi27
Biatorbágy

Évi!

Gratulálok a picikhez :) a duplán duplákokat nerm igazán értem... négyen vannak, vagy egypetéjűek? Bocsi lehet hogy én vagyok kuka ezekhez :) :oops: Gyógyulj hamar, de addig is pihenj sokat :)

Ann!

Estrot majd a gona mellé kapod később :) Ha megjön, utána kapod... én is szedtem, nálam az a HP hormon :) Viszont jó kis mnyh növesztő :)

Na szaladok mert lázas Jami és várjuk a dokinénit, hurrá bölcsi...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szabóévi, babák szuper szuper!! Fehérjeháztartásfelborulás nagyon nem szuper :( Remélem kibírható, hogy kínoznak és hogy hamar rendbejössz. Ez utóbbit nagyon sajnálom, de remeélem erőt adnak a pocidban csücsülő babák.

Etna, nem lehet, hogy kimaradt egy vessző a Femibion és a kúp között? Femibion tabletta, és valamilyen kúp. Csak erre tudok gondolni, mert tuti írna a net ilyenről ha létezne, de nincs. Meg tudnád tőle kérdezni? Ma kell mennem nőgyogyóhoz, és ha tudnám pontosan milyen kúpról van szó, megbeszélném és íratnék fel vele. Jó lenne ha el tudnád még ezt kora délután küldeni, mert már 4kor el kell indulnom. Előre is köszi.
ann74

ann!

Femibion intima a neve!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

luca!
a 3 beülti csak a lombik és csak azok akik fórumoznak a többiről a nyilvános adat év végén jelenik meg. sajnos az én korosztályomnak 36-38 között már csökkennek az arányai de még így is a 2011 es arány szerint 42% a teherbe esési arány és ebből kb 38 % az élve szülés. szerintem elég meggyőző. előtte 50% feletti, 30-35-ig. a 40 év feletti meg már brutál módon csökken, ott valami 10-12% amúgy havi 40-42 db beavatkozás lehet. kua kevés!!!!! ezért van ez az időpont mizéria. pesti kaálit nyomják, ott aztán lehet forgalom!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Megjöttem a legújabb doktorbácsimtól. Kedves, aranyos, mondjuk ő is fiatal, de a péntekinél már időssebb! :)
Minden kérdésemre válaszolt. A protokoll sajna adott, vérvétel, aneszteziológus + ekg. Talán az altatóorvoshoz előbb bekerülök az aszisztense segítségével. A műtétet jövő hét kedd-szerdára lőttük be (rendelések, ügyelet, plusz pénteken nem műtenek :roll: ).
Kérdeztem, hogy lehet-e baj, hogy még egy hét eltelik, de azt mondta, nem. Elmondta a műtét kockázatait is, illetve a menetét. Ha addig kicsit véreznék, azzal nem nagyon kell foglalkoznom, de ha erős vérzés lenne, azonnal be kell mennem. Szóval még így is kapott pár napot a szervezetem, és lehet, hogy csak egy kedves, őszinte beszélgetés kellett, hogy ezt a módot is el tudjam fogadni.
A lelki részét tegnap egy levéllel próbáltam segíteni...
Most már inkább túl lennék rajta, hogy előre tudjak nézni és folytatni a kezeléseket.

Évi
Jó hírekhez gratula, korházhoz kitartást!

Witch
Jaminak gyógyulást, és nehogy átadja a bacikat az anyunak és a picinek!

Etna
Szép arányok, reméljük, te is erősíted majd a statisztikájukat! Tényleg, a pesti Kaáli nálatok nem is került szóba?
thimmy
Gárdony

Etna, köszi szépen. Dokkerom gyntimát vagy mi a szöszt ajánlotta, de mondta hogy nagyjából mind egyforma.
Rákszűréssel együtt múltkor csináltak bakterológiai vizygálatot, és volt van vmi baktériumom, így erre írt fel vmi hüvelygolyót, meg elmondta, hogy azutánra miket használjak. A lényeg, hogy beültire még a hüvelyflórám is a legtökéletesebb lesz. Halljátok megint P1es lett a rákszűrésem, a szűz kislányoknak van ilyen p1-ük, de múlt évben is P1es lett. Legalább vmi jó hír.

Andris, tényleg jól eltűntetek!! Adj életjelet magatokról, mik a fejlemények?

Luca, nektek mikor lesz kontroll?

Witch igyekezlek követni Téged. Köszi az infókat. Bakker, ez majdnem olyan lesz akkor mint egy normál stimuláció, csk egy százassal több, és még petesejtet sem nyerünk. Na jó ha a bébik ott lesznek, egy szavam se :-DD
ann74

Ann
Akartam is kérdezni, mert nem értem a dolgot (vagy csak átsiklottam rajta) hogy most egyből kezdtek is, tehát nincs is mensid most? A gyógyszerekkel igazán kalandos vagy, de ha ezek után is hozzád kerülnek, akkor már tutira sikerre kell vigyék a dolgot! A gyönyörűűűű flórádért irigy-irigy! :oops: :lol:
thimmy
Gárdony

Thimmy, mivel ebben a hónapban nem jött össze a beültetés, így e ciklus 21. napján kezdődik a szurizás, majd közben meg fog jönni a Gonapeptyl mellett és utána kapok még más gyógyszert és szurit amivel el lehet kezdeni a méhnyálkahártya felépítését. A gonapepylnek az a lényeg, ha jól tudom, mert eddig én ilyet nem kaptam, hogy mesterségesen kívülről irányíthatóvá válik a hormonrendszer. Húú, remélem le tudtam írni valamennyire érthetően.

Thimmy, örülök, hogy szimpatikus volt az orvos és le tudott nyugtatni. Most jó távolinak tűnik az a jövő hét kedd-szerda. De kitartás csajszi!!! Szorítok, hogy hamar elteljen ez az idő, és közben ne történjen semmi fájdalmas dolog.
ann74

Ann
Kívülről irányítható hormondrendszer :oops: :shock: :roll: Azannnnyja! Lassan már itthon bevehetjük a bogyókat, a dottore meg csak megnyomja a távirányítóján a gombokat a rendelőjében, és mi petéket termelünk, mnyh-t növesztünk rendre! 8) :lol: :lol:
thimmy
Gárdony

Thimmy, akkor én ezttovábbfejleszteném, a dottore nyomjon egy gombot, és legyenek a pocakunkban az egészséges babák. Mit szólsz? :-DD
ann74

Ámen! :lol:
thimmy
Gárdony

Sziasztok! Nálam mégiscsak jó hír! :D
A tegnapi negatív teszt ellenére a mai vérkép szerint nagyon is várandós vagyok! :) (Köszönöm az eddigi biztatásokat.)

Ann:
Nekem is pont ilyen Gonapeptyl-es protokoll volt, kicsit nem is értettem, hogy elvileg tökéletes hormonrendszerem mellett miért rögtön ezzel kezdünk (nekem ez volt az 1. próbálkozás), de nagyon bejött! :D Remélem, neked is hasonló tapasztalatod lesz vele! :)

Thimmy:
Kitartást az előtted álló héthez! Kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy a legkevésbé fájdalmas testileg-lelkileg!

Évi:
Neked is kitartást a kórházhoz! (Ugye nem te üldögéltél ma reggel a BMC várójában a bejárathoz nagyon közel?)
A dupla babákhoz nagy-nagy gratuláció! Remélem, mielőbb olyan állapotba kerülsz, hogy felhőtlenül élvezni tudd a helyzetet!
rilka
Vác

rilka: Na ugye, gratulálok! Csak hülyeséget mutatott az a tegnapi teszt.

évi: Gratulálok a zikrekhez. :)

ann: Mennek a fagyisokhoz majd a drukkok, csak növesztgess mindent nyugodtan.

thimmy: Sajnálom, hogy még ilyen sokig tart a dolog. Nekem eddig szerencsém volt, a cisztáimhoz sem kellett sosem hozzányúlni és a másik petezsákhoz sem. Nem irigyellek a jövő hetedért, de utána már jobb lesz és indulhattok újra. Mert képes vagy rá!
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, egy ismerősömnek szeretnék segíteni. Tud valaki ajánlani tuti nőgyógyászt, aki profi szakmailag és kedves is? Lehet nő is. X. kerületben vagy ahhoz közel vagy belvárosban, mert talán még azt onnan hamar el lehet érni. Köszi előre is

Rilka! Szuper! Látod? Mondtam én hogy carok a tesztek!! Nekem most fagyis beülti lesz, nem stimus, de ettől függetlenül remélem nekem is bejön ez a hosszú protkó :)
ann74

Ann:
Hát, tényleg volt valami azzal a teszttel. :roll: Nem baj, így volt igazi meglepi. :wink:
Fagyis beülti: Ja, akkor értem már, miért beszéltek nagy pluszköltségről. És ezek szerint mégse ugyanaz a protokoll lesz, csak az eleje egyezik. Meg nagyon remélem, hogy a vége... :wink:
Egyébként a Gonapeptyl kedves injekció (már ha mondhatok ilyet), könnyű szúrni, olyasmi kiszerelés, mint az Ovitrelle. Viszont tényleg húzós, olyan 62 e Ft körül van a 4 heti adag.

X. ker. nőgyógyász: a Bajcsy Kórház nőgyógyászait úgy általában eléggé dicsérni szokták. Van egy külön bajcsy-s topic itt a társalgóban, szerintem ott is körülnézhettek. Én onnan személyesen dr. Toldi Lászlót ismerem, bár neki kicsit messzebb, az Örs Vezér tértől nem messze van a magánrendelése. Szakmailag csak gondolom, hogy jó, mert olyan nagy bonyolultságokat nem csinált velem (előzetes vizsgálatokon, meg átjárhatóságin voltam nála), de az biztos, hogy emberileg egy angyal. Kedves, türelmes, alapos, nagyon megnyugtató személyiség. Részletes honlapja is van, a neve alapján rákereshetsz.
rilka
Vác

Rilka!

Gratulálok :) Mondtam én hgoy a tesztek nem jók :) Mennyi lett a HCG-d?

A Bajcsyt én nem tudnám ajánlani, itt van egy köpésre tőlünk, de ha az életem múlna rajta se mennék oda... sajnos sok ismerősömet intézték el ott, de ez az én véleményem, és az én ismerőseim jártak így... ott talán 1-2 doki aki elfogadható... sajnos...

Timmy!

Annyira sajnálom ami veled történt....

Lányok!

Ma barnás de átlátszó valami jött belőlem, rendesen megijedtem, most pihi van ezerrel...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?