Jó reggelt mindenkinek!
Már nem emlékszem, ki javasolta a WordPados módszert (talán Móni? Most lusti vagyok visszakeresni), de tényleg így a legegyszerûbb jegyzetelni. Minden káposfejûnek bátran ajánlom
!
Emese,
Iboly címe helyesen:
eboy@freemail.hu, nincs benne l betû, azért jön vissza. Egyébként a helyes címérõl is visszajön egy ,,Megtelt a postafiók" üzenet, de attól függetlenül mégis megkapja. (ki érti ezt?). Mikulásos képet átküldöm Napocskának, õ majd felteszi.
Ne félj, ennyi idõ alatt azért nem felejtünk el (ki is az az Emese?
)
Pankamama,
nem, még nem kezdtem el dolgozni, csak a belsõ hírlevélbe segítek be, erre most másnak ott benn nem nagyon van ideje, nekem meg ugye, annyi van, mint a tenger
De tényleg kikapcsolódás így bemenni! Nekem nem igazán érné meg 4 órában dolgozni, mert az utazással együtt kb. 7-7,5 óra
lenne, annyi idõt meg nem bírok ki kicsi fiam nélkül. Buliért írigyírigy, bár ahogy magamat ismerem, este 10 után már kidõlnék
Zsóka,
vazelin
? Remélem, orrod jobban van és rendesen müxik. Emese már áll? Itt mindig olyan gyorsan zajlanak az események! Biztos, hogy csak 1 belépõjegy kell?
Ja, és nehogy elfelejtsem (na meg én akarok az elsõ lenni
): BOLDOG NÉVNAPOT!
Cskati,
szvsz a nagyot érdemes bevonni a kicsi ,,kábításába", látod, nekünk is mennyi örömet okoz, hogy elvarázsolhatjuk a kismanókat, pedig mi nem is tegnap tudtuk meg, hogy nincs Mikulás és Jézuska (bár én a Mikulás nemlétében azért kételkedem
).
Kitti nem azért nem mászik, mert 1 hónappal le van maradva a kortársainál, hanem mert sokkal több esze van náluk!!! Minek mászna, ha az sokkal macerásabb, mint menni? Inkább megvárja, amíg sikerül elindulni, így megkíméli magát egy csomó pluszmunkától!
Címedet megkaptam, jegyek mennek postán.
Prü,
írj egy kicsit gyakrabban, alig tudunk valamit Lóciról! Pedig kíváncsiak vagyunk ám rá! Képek nincsenek?
Azt nem tudom, hogy melyik fikusz mérgezõ, vszeg nem mindegyik. A Diffenbachia viszont tutira az, még a macskának se engedjétek, hogy megrágja, pláne ne a gyereknek!
Adri,
hát ti is ilyen csúnyán sárgultatok? Bebus is állandóan kékfény alatt volt... Találgattunk a férjemmel, hogy talán azért nem múlik el, mert egy kis kínai baba feküdt mellette és nem akar különbözni tõle. Persze csak kínunkban poénkodtunk, egyáltalán nem volt vicces az a pár nap.
Képek még mindig nem jöttek
Kriszta,
Pötyi fogaihoz gratula! Mi még mindig fogatlanul vagyunk
vagy inkább
?
Cory,
még nem is üdvözöltelek. Szóval: Üdv itt nálunk
Balu is nagyon gyorsan nõ, úgy látszik, a picinek született babák jobban igyekszenek ledolgozni a ,,hátrányt". Bebe 6 hónap alatt 23 cm-t nõtt! Szerintem is a 74-es méret körül lassulnak le egy kicsit, a 68-asak nagyon hamar kicsik lettek.
Cili,
mi is hintõporozunk, de ha belegondolok, nincs igazán észérvem mellette. Nekünk nem csomósodott a hajlatokban, de ha a többiek is megerõsítenek benne, hogy jobb az olaj (vagy a krém), akkor áttérünk arra.
Ancsa,
reméljük, Tomit elkerüli a komolyabb nátha. Belépõt neked is küldöm. Anyukádnak milyen mûtétje lesz? Neki is, Tominak is megelõzõ és gyógypuszik özöne!
Evey,
Te olyan.... na. hogy is mondjam, szóval olyan kis talpraesett vagy
! Nekem biztos nem jutna eszembe, hogy megkérdezzem egy cégtõl, hogy ugyan mit is ad el nekem. Pedig teljesen logikus, hogy az ember tudni szeretné, mi kerül a családja asztalára. Szóval ha van még hasonló infód, lécci oszd meg velünk továbbra is, jó? Írtad régebben, hogy a tejtermékekrõl elég rosszakat tudsz. Megosztanád velem? (akár mailben is, ha túl hosszú)
Móni,
vizsgához gratula. Az 5-höz vezetõ út szerintem lényegtelen, a cél szentesíti az eszközt
!
Babakocsi: hát legyen 2 funkciós, átfordítható tolókaros állítható magassággal, a vízszintes és függõleges ülés között ne csak egy fokozat legyen, nagy kerekes, tágas belsõ terû, biztonsági öves, stabil, könnyû... hirtelen ennyi jut eszembe. Tartok tõle, ilyet nem gyártanak. Ja, mellesleg ne kerüljön egy vagyonba!
Pele,
hát BOLDOG SZÜLINAPOT! Miért bánkódsz a korod miatt? Bár lehet, hogy bennem van a defektus
, én mindig örülök, ha megint egy évvel öregebb és bölcsebb leszek. Talán próbáld meg Te is így felfogni.
Hannus szépen nézhetett ki zölden, lehet, hogy a Greenpeace felé kacsingat?
Dia,
Clive Barker: Kárhozat, Pokolkeltõ. Úgy rémlik, volt még egy, de nem találom, a címére meg nem emlékszem. De aki olyan elvetemült, hogy Barkert olvas, azt hiszem, Dean R. Koontz-ot sem veti meg! Jól gondolom? Ha minden igaz, holnap dél körül megint Pesten leszek. Ráértek a Borival?
Ági,
kösz a Tinódi utcai ,,térképet", tudom is, hol van, majd benézek, ha megyünk a Tûzoltó utcába.
Szerintem megint hosszú lettem, elnézést kérek. Azt még le sem írtam, hogy tegnap 1/2 8-kor gyanúsan nagy csendre ébredtem. Ilyentájt már mindig fel szokott minket verni a Bebe. Benéztem a kiságyba, és az én szerelmetes kisfiam édesdeden aludt HASON!!! Nem hittem a szememnek, utál hason lenni, még sosem aludt így!
Teljesség igénye nélkül hiányolom PIldit, Ibolyt és Jázminmamát.
Legyen szép a napotok:
Jamina