Sziasztok !
Előkerültem
Annyira húzós volt a múlt hetem,hogy ma tudtam végig olvasni a történteket.
Múlt hét hétfőn betöltöttük a 12. hetet. ( örökké valóságnak tünt idáig eljutni
) Péntek 13-ára kaptam időpontot a 12UH-ra és a nyaki redő vizsgálatra. Hát persze ki ha én nem, aki hétfőn bevérzik.
Rohanás a klinikára, soron kívűl vizsgálat, UH. stb. Szerencsére azóta sincs semmi gond, minden rendben. CRL 55mm. nyaki redő 1,4. Na ennyi amire emlékszem , és arra, hogy az én kisbabám turbó tempóban rosszalkodik a hasamban
Annyira boldog voltam, hogy minden rendben van, hogy a férjemet elfelejtettem behívni az UH-ra, aki kint amíg várt 10 évet öregedett, én bent 100-at
Olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy ő erről lemaradt, hogy elkezdtem egy meglepi 4D UH vizsgálat szervezését. Péntek du. 15:00-ra kaptam időpontot. Tökéletes meglepinek készült, vasárnap volt a 2.házassági évfordulónk, ( 9 éve vagyunk együtt )és ez egy olyan ajándék amire úgy sem számít. Csütörtök 14:00-kor kapok egy telefont, hogy UH ugrott, mert áramszünet miatt nem lesz rendelés, csak ma. Nagyon elszomorodtam, nem lehet, hogy nem lesz egy örömteli, részletes 12 hetes UH. amit annyira vártam. Vissza hívtam őket, és megkérdeztem, hogy még mára ( múlt hét csütörtök ) nincs e hely ? Azt mondták , ha 30 perc múlva ott vagyok akkor van. Gondolhatjátok, hogy száguldottam
Mindenkinek ajánlom aki maradandó élményt akar ne sajnálja rá a pénzt. Felvették DVD-re, 30 képet CD-re, plusz kaptam 3 színes fényképet. Mondanom sem kell ma ugyan olyan eleven volt
( még jó hogy semmit sem érzek belőle, bár már nagyon szeretném ) Elképesztő részletes felvételt készítettek. ujjacskák száma, talpacskán lévő lábujjak száma, gerinc, combcsont méret, haskörfogat, szív, gyomor működés , agy stb. Több olyan képet csináltak amikor mosolyog, van olyan felvétel amikor iszik a magzatvízből, majd a korty látszik a gyomorban. Szóval ahogy megálmodtam az én 12 hetes UH-at na ez olyan lett. Ja és ha meg nem "kukacosodunk" , akkor kisasszony lesz, mert ezt is szépen láttuk.
Tudom hogy ez nekem a szakmám volt, és imádtam minden percét a vizsgálatnak, de velem jött a beavatott, imádott Anyósom ( tényleg imádom !!! ) aki tök laikus és ő ugyan úgy élvezte, sőt mindent elmagyaráztak neki. Tényleg mindenkinek ajánlom !!! Szóval a hét rosszul indult, de jól végződött, és nem bírtam ki vasárnapig még aznap este odaadtam a férjemnek
Óriási örömet szereztem vele. ( Azóta majdnem minden nap megnézzük
)
És van egy mondás, hogy semmi nem történik véletlenül ! Péntek reggel 7:12-kor sírva hív a barátnőm ( szintén szülésznő ), hogy elfolyt a magzatvize. A bibi ott volt hogy a front következtében ez 35. héten történt. Rohanás a klinikára. Fájás nem volt, ezért du. oxytocint kapott infúzióba, és 40 perc alatt megszült. Minden ok velük a héten már mehetnek is haza. Péntek du. 15:05-kor szült amikor az UH lett volna. Vagyis nem tudtam volna ott lenni, ha maradt volna a péntek !
Remélem ez a hét nem lesz ilyen eseménydús !!!
Szeretnék én is a táblázatba kerülni. Hogy kell ?
A topik zárt vagy nyitott nekem mindegy, ahogy Ti döntötök nekem az jó lesz.
Gratulálok minden újnak, üdv. közöttünk !
Mindenkinek gratula a pocakméretekhez, és a jó eredményekhez.
Szofikám nagyon imádom az írásaidat
)))
Üdv mindenkinek, nyugis babavárást
Krisztina
[url=http://picibaba.hu][img]http://vonalzo.picibaba.hu/15751.jpg[/img