Sziasztok Kedves Sorstársaim!
Júlia vagyok és szeretnék segítséget kérni Tőletek, mert látom Ti nagyon tájékozottak vagytok ebben metfogamma és mercformin tabi ügyében!
December elején felírta Nekem is ezt a gyógyszert a nőgyógyászom, de előtte már sok vizsgálaton este túl, mert a párommal már 1 éve próbálkozzunk a gyermekáldáson,de egyenlőre semmi!
Azt tudnotok kell hogy 36 éves elmúltam és van nagy fiam aki ebben az éveben lesz 16 éves.
Úgy hogy Ágival úgy érzem sorstársak vagyunk!
Páromat kivizsgálták Vele minden rendben van!
Nekem a koleszterinem a vérzsírom a reggeli cukrom nem volt túl jó.
A vérnyomásom meg 1,5 éve magasabb a egy kicsit 145-155/90-95 szokott lenne, de már mintha ez is beállt volna kb. úgy 2 hónapja normál értékeket mérek.
Nem vagyok túl súlyos sem 160/57 vagyok.
A merk előtt 61 kg voltam 1 hónap alatt le ment 4 kg, amit nem is bánok.
Szóval most merckformin 500mg 1-szer reggel, és metfogamma 1000 mg 1-szer este szedek.
A gyógyszer szedése előtt össze vissza jött meg, de gyógyszer szedése óta éreztem, hogy baba van a dologban (ilyen még nem volt korábban, fájt a cicim bimbója és nagyon érzékeny volt és persze a hányinger fokozottabb mint korábban, amit a gyógyszer okozott) akartam nagyon a bébit, de sajnos közben elveszettem a munkahelyemet és abba hagytam a gyógyszer szedését (féltem hogy mi lesz ha így fogan meg hogy nincs jövedelmem), erre 38 napra meg jött a mensim nagy görcsökkel és nagy alvadt vérdarabokkal, ami korábban szintén nem volt.
2 hétig nem szedtem a gyógyszert,mert közben karácsony után elért ez a hányós, hasmenéses vírus is.
Most jan 7-től ahogy a mensim megjött 17 napra!!! elkezdtem újra szedni a gyógyszert és persze továbbra sem védekezzünk!
A párom szerint, ha akar a bébi jönni úgy is jönni fog, ha meg még nincs ott az ideje akkor ha fejre állunk akkor sem fogan meg!
Hát ne haragudjatok, hogy hosszúra sikerült, csak így legalább ez lehet valakinek segítség! Szerintem babás voltam csak nem maradt meg, ja mensi megjövetele után hagytam először abba a tabit.
Most már készülök a baba fogadására és majd megoldódik az anyagi része is történetnek!
Most már nem félek csak babát akarok,de nagyon!!
Sok sikert Nektek is és szívből kívánom mindenkinek, hogy mielőbb boldogan újságolja a jó hírt!!
Üdv.
Júlia