Sziasztok! Köszönjük szépen a kedves köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok:) A bölcsiben is volt ma köszöntés, vittünk be finomságokat a gyerekeknek és együtt buliztak Dorkával:) Ma nagyon jó hangulata volt Dorkának, teljesen együttműködő, aranyos kislány volt, simán le is feküdt este aludni. Bárcsak máskor is ilyen hiszti-mentes lenne!:)
Keny, gratula Nóri betöltött második hetéhez! Aranyos nagylány lehet!:)
Kornél haver ügyesen dumálgat!:) Jó korán beszél, tök ügyi!
Nikó: szegénykém, véres kaki:(((( Nem tudom, esetleg csak pépes ételeket adni egy ideig, hogy ne maradjon rágás nélkül semmi? És akkor talán puhább lesz a kaki "külseje". Még esetleg a Normaflore? Az csak hasmenés ellen van, nem tudja valaki? Mert normalizálja a bélflóra működését, az akár jó lehet erre is. De nem tudom, csak gondolkozom....
Hanna: én is ölellek! Majd gyere, ha lesz erőd, kedved. Várunk szeretettel!
Baba: nagyon édi a vers, aranyos vagy!!:) Ne legyen lelkiismid! Nagyon boldog a kiscsajod, hidd el:)
Nani: majd várjuk a szülinapi beszámolót!:) Jaj, én ma többször elpityeredtem, eszembe jutott minden óráról - órára, ami történt Dorka születésekor. Olyan jó volt, olyan szép! Szerintem neked is hasonló hangulatod lesz a nagy napon
Rani: Puszi Nininek és Milánkának, örülök, hogy ilyen szépen alszik a kiscsajod és hagy téged is pihenni. Ügyik vagytok! Nem hasfájós, vagy ilyesmi?
Puszi a többieknek is, megyek éjszakai főzőcskézni....