panda:szerinted érdemes lenne nekem is szednem? Vagy már minek? A 20. hét környékén sokat fájdogált a hasam, de nem görcsölt, csak megterhelés után nehéznek éreztem az egészet akkor nem szedtem, most végülis nem igazán fáj, inkább napi 3-4X bekeményedik, de olvastam, hogy ez normális. Rebussal nem szedtem magnéziumot, de lehet jobban érezném magam, ha szedném? Vény nélkül kiválthatom ha jól sejtem?
Én nem tudnám megállni, hogy ne tudjam milyen nemű, na nem mintha ez lenne a világ legfontosabb dolga, de furdalna a kíváncsiság az biztos.
beu:még jó hogy nem adták be
Amivel nagyon szenvedek a hátfájás, mint ha 50 évvel öregebb lennék és a nyelőcső égés. Megyek a nőgyógyimhoz és megkérdezem tőle, hogy nincs-e valami hatásosabb a gyomorsavra, mert éjszaka majdnem hánytam annyira erős. Ha felülök akkor jobb, de ülve hogy alszok? Ez az egyetlen dolog ami eléggé megkeseríti a terhességemet már hónapok óta és még van három hónapom, szóval jó lenne, ha tudnék vele csinálni valamit. Rennie, gaviscon csak átmenti és már a gaviscon se mindig segít.
Hát nem tudom minek köszönhetem, de most hogy terhes vagyok nem lettem beteg és most lekopogom, remélem megúszok mindenféle náthát. Körülöttem már voltak náthásak, meg torokfájásosak, de szerencsére én kimaradtam belőle.
A nőgyógyászom volt ügyeletben a kórházban ahol az első budapesti baba megszületett az újévben. Na akkor elgondolkoztam, hogy én is leszek a kezei alatt, megijedtem, na nem az orvos miatt, hanem a szülés egyre közelebb.