Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Fel a fejjel lányok! Majd a karácsonyi babaesõ ... KépKépKép

Mondjátok, most mi történik velelm? Ma reggel leesett a hõm 36,6-ra a 37-rõl. Egy menetrendszerûen 26 napos ciklusban ugye ez nem igazán jó? Mert ha úgy mûködik mint mindig, akkor még nem fog megjönni. Lehet, hogy most van a tüszõrepim?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok,
Prágában leszek, csütörtökön jövök
Puszika,
Moni
mj

Moni

Jó utatKép Kicsit irigykedem, Prága szép hely.

Mamacs
Milyen hõmérõt használsz? Volt valaki itt, aki ilyen kicsi értékeket mért, utána vett egy új lázmérõt és minden stimmeltKép Szerintem mérd meg egy másikkal is.

Gabó
Az inszem bizti meghozza a várva várt sikertKépKép

Edina
Üdv a fedélzetenKép

Szia
Györgyi
György

Jo reggeltKép

Edina
udv minalunk,lecci talaj uj azonositot magadnak!Kép

Pucur
Te egy angyal vagy de rosszul hazudsz meghogy nadszal!!!???KépKépKépKépcupppppantasKép

Edelweiss
26.napon sokkal inkabb a mensire van esely mint ovira bar ez sem kizart nalam is a 18-21 napon szok lenni!

Mamacs
te hanyadik napon is vagy???Talan az ov miatt ilyen alacsony.

Kamilla
KépKép
Kovetkezo naptol pedig KépKép:

Tali!Képrsolytol kene nemi utbaigazitas
Kaja-pia:mindenki hoz amit hoz es mindent megeszunkKép

Lotti
Ott a helyedKép

Ertem nem kell izgulni mert a hom /28.nap/meg mindig 36.6 azt hiszem nem is volt ovim.Azert egy kicsit jobban kellett volna kovetni UH-val a peteerest mert ugy erzem kellett volna tuszorepesztoszuri.Amugy pedig a kov.honaptol vedekezunk/mi ellen?!/mert a dolog halasztodik min.1/2 evet.De nem tunok el,olvasgatlak titeket.

Ol-ol Krisztinka
kriszti

Monchy 3c 54 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 49 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 46 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 45 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 39 cn Budapest 31 év
Edina 7c 38 cn Coimbra 23 év
Kisvuk 3c 34 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 33 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 28 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 25 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 22 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 21 cn Maglód 33 év
Sien 14c 20 cn Budapest 28 év
Lora 13c 19 cn Várpalota 24
Éva 30c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 15 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 12 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 11 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 9 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 4 cn Adács 27 év
Gabó 31c 3 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 2 cn Budapest 27 év

Marcsi!
"Új ciklus új remények." Ne feledd!

Kamilla!
Hátha mégsem.Kép

Dobtam egy listát mára. Nekem igazából csak szombaton hajnalban jött meg a mikulás, így én visszavettem egy nappal a cn-omat.

Képzeljétek zuhanyozás közben egy nagy egybefüggõ, dem égis foszlányos alvadékos vérdarab jött ki belõlem. Még ilyet nem tapasztaltam soha. Amikor megjön az elsõ napon mindig van egy nagyobb darab ami távozik, de utána tiszta a vérzésem. Ezt nem tudom mi volt. Szereintetek? Talán a duphaston hatása? Bocsi a guszti jellemzésért, de talán ti tudjátok ez mi lehet.
A closti-kúra újra beindítva, úgyhogy érlelgetem a tüszõimet.
A hõm ma 37.0.

Krisztinka
SMS-re nem válaszoltál. A buli milyen volt?

Most mennem kell egy kicsit, de még jövök.

Puszka Nektek: Gabó Kép
Gabómanó

GaboKép

A buli nagyon jo volt csak hamar haza mentunkKép
ne hari ha nem valaszoltam de asszem irtam szombaton mielott elmentunk!Vagy csak nagyon akartam!?!?jajj-jajj,itt valaszolok.OK??
Szerintem a piros az igazi es jol tetted,hogy 1 napot visszaszamoltalKép
Rendben vagyink!!??Kép

Krisztinka
kriszti

Gabó !
Sajnálom, hogy megjött. Amit írtál az nekem mindig az elsõnap szokott elõfordulni, sajnos azt nem tudom, hogy miért?

Kriszti !
Kérdésem: Ha 15. napon volt az ovim, elõtte mindig 36,6, 36,5 volt a hõm utána már a 24. napon van és a 37,1 és 37,2 között ingadozik. Ennél lejjebb soha nem ment. Szerinted, ez normális, hirtelen fog a hõ leesni?

Szami
Szami

Lotti!
Én voltam a kénes bûnös. Igazad van, nagy hülyeséget írtam, de jó, hogy kijavítottálKép

Gabó
Gabómanó

Mamacs,
Szerdára semmi izgulás, nagyon rendes doki, elõször le fog ültetni és el kell mesélned, hogy mi a panaszod, stb.stb. Majd megvizsgál, szerintem hüvelyi Uh-t fog ott helyben csinálni és ha babahiány miatt mész hozzá, tutira elküld vérvételre, de a Margitba az endokrinológiai laborba, mert ott a következõ hétre már van eredmény és nem kell hetekig várni, mintha a saját körzetedbe mész el.
Ne lepõdj meg (párod sem) ha több idõt töltesz nála mint más eddigi dokinál, úgyanis általában 15-20 percig vannak nála bent. Bár én voltam már nála 40 percig is. Alapvetõen szerintem nagyon rendes, nagyon emberi és ami a lényeg rendkívül alapos és igen jól felkészült nõgyógyász ami manapság ritka (hidd el van tapasztalatom)

Engem pédául több alkalommal is megnyugtatott és többször kerestem telefonon is ha gond volt valamimmel vagy aggódalmaskodtam, ebbõl soha nem csinát gondot!
Szóval ne izgul!
Aztán várom a beszámolódat!
Ja a yahoo-a nem tudok írni vmi miatt, de az én emilem: b_krysz@hotmail.com /a b és k között aláhúzással/

Gabó,
Mi a helyzet Veled???? Nem válaszoltál az emilemreKép Valami gond volt vele???

Lányok,
Valaki közületek járt már úgy, hogy abbahagyta a gyógyszert végleg és utána nem jött meg neki (terhesség kizárva).
Ma vagyok a 33. napon és a gyógyó elõtt 27-28 naposak voltak a ciklusaim és csak egy évig szedtem azt az átkozott gyógyszert.
A dokim ugyan megnyugtatott és a jövõ héten ha addig sem jön meg mennem kell vérvételre és utána hozzá is, de a gyógyszer abbahagyása után meddig "normális" ha nem jön meg???
Válaszoljatok ha volt már hasonló tapasztalatotok!
Breki
Breki

Krisztinka!
Arra a kérdésemre válaszoltál. A következõre nem, de lehet, hogy el sem ment. E miatt ne aggódj, nem azért írtam. Megnyitott nálad a pályaudvar? Mert nálam egész nyugi van ma.(kop-kop-kop)Kép
Már úgy várom, hogy menjünk Hajdúszoboszlóra a férjemmel. Tisztára be vagyok zsongva e miatt. Utána hétvégén tali.Úgyhogy van mire tereljem a gondolataimat a görcsös akarástól.

Puszka: Gabó
Gabómanó

Gabó
Lehet, hogy a gyógyszer hatása volt. Igazából nem tudom...

Kriszti
36,6 tényleg nem valami sokKép "Fizikailag" védekezni fogtok? vagy ejtitek most a témát?

Talcsi végleges idõpontja dec. 9?

Györgyi
UI: Lányok küldhetek e-mailt, aki az elözö talcsi listán volt?
Györgyi

Breki!
AMikor utoljára jártam a postaládámban még nem kaptam tõled üzit. Ez pénteken volt. Most megyek megnézem ûjra.Pedig már kiürítettem.

Gabó
Gabómanó

Kriszti!

A mensi megjötte utáni napokban volt ez!Kép Mármint az alacsony hömKép

Mamacs
mamacs

Breki!

Szerintem a ciklus visszaállása nõktõl függ, mármint mindenkinél más!Kép Szerintem ne izgulj!!!! A válaszodat nagyon köszönöm, de én eddig is kb 20 perceet töltöttem bent a dokonál. Vérvételen már voltam amrgitban. a leleteket majd elviszem neki!Kép Bár lehet, h elküld még egyszer!Kép Nem érdekel, csak legyen bébi!!!!! Nagyon várom már hogy menjünk!!!!!Kép))))))))))) HOLNAP UTÁN SZERDA!!!!!!!Kép))))))))))))

a CIMEDET KIIRTAM! nEKEM VAN MÁSIK IS: aniko1977@yahoo.com vagy valaki007@yahoo.com. Valamelyikre majdcsak sikerül. Jössz szerdán dokihoz? hányra mész??? Én 16:40re! A floriánhoz közelvan???? Mamacs
mamacs

Breki!
Nem kaptam emilt.KépHa tudod küld el újra.Kép
Amúgy még ne aggódj a miatt, hogy nem jött meg. A bogyók összezavarják a ciklust és ez nálad lehet, hgoy így mutatkozik meg. Várj még egy kicsit.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Haliho Lanyok!

Szep jo reggeltKép

Kriszti: ne csak olvasgass majdKépKépKép

Tucsi! PCO-t laparoszkopiaval lehet tutira igazolni es nemileg javitani, de igazabol szerintem erre csak akkor van szukseg ha nem reagalsz a peteerest serkento gyogyokra.

Gyorgyi! Kuldj nyugodtan mejlt.

Tali! Szivesen megirom a cimet is, de inkabb azt tisztazzuk hogy ki mivel jon. Ugyebar van egy-ket jelentkezo kocsis szallitasra, ezenkivul muxik a busz is. Aki kocsival jon, annak megprobalok irni egy szep eligazitast, a buszhoz meg kimegyek. Idopont nekem mindegy, esetleg lehet megint 11 ora, addigra remelhetoleg mindenki feler.

Pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly

Ari vagy,Kép végre valaki észre vette az üzimet.

Én kocsival megyek hozzám 4 fõ befér, pontos cím kell majd, meg gyülekezõhely.

Pussz:
Györgyi

Ui: Mailt mindjárt küldöm.
Györgyi

Marcsi!

A görbe csak összehasonlítási alap, arra, hogy milyen a ciklus, ha nincs ov.
Ne aggódj, nekem se szokott lemenni 36.5 alá.
Bemásolom az én mostani görbémet (babás):
A 14. és a 16. napon is 36.5, aztán 37.0-ig megy fel, és ott is maradt. Majd még feljebb ment és nem is esett le (ebböl tudtam a babásságot).
(Azért irtam le, mert ez egy kisebb kép lesz, és nem biztos, hogy látszani fog.)
Kép

Beszti
Beszti

GaboKép
Akkor nem kaptam megKépHa fontos ird meg lecci megeccer!!!!A palyaudvar most is muxikKépEpp mindenfele csappantyukrol meg kihangositokrol +csajokrol beszelnekKép

Gyorgyi
Meghozza fog.gatlot kell szednem,hogy ne legyek dugig cisztavalKéppar honap mulva ujra neki futunkKépKépPersze irkalok isKép

Orsoly
En autoval megyekKép

Szami
A hod teljesen normalis szerintem.ha megjon/ne/akkor fog leeseni vagy hirtelen vagy par nap alatt szep lassan.

Mamacs
Vegyel masik homerot!hatha nem jo!

pusssssz&cuppppp Krisztinka
kriszti

Breki !
Igen nekem volt, de én 4 évig szedtem, majd fél évig nem jött meg. De nem kell félni, ez csak velem fordult elõ, nem általános. A pár nap csúszás szerintem még nem jelent semmit, hacsak nem vagy terhes. Egyébként utána amikor beállt a ciklusom, akkor 35-37 naposok voltak. Viszont elkezdetm szedni a Clostyt, ami napra pontosan beállította, és még a tüszõt is megrepesztette. Ez az elsõ hónap ami igazi próbálkozás volt.
Szami
Szami !
Szami

Mamacs,
Szerdán nem kell még mennem, majd két hét múlva.
A Flórán téren leszállsz a villamosról (1-es) és a villamossal egyezõ irányba kell menned (nem a Duna felé) majd bal oldal lesz egy 10 emeletes hosszú házsor ami merõleges (majdnem) a Vörösvári útra, mögöttes rögtön már látod a Meki-t.
Az a hosszú házsor az, méghozzá az elsõ lépcsõházban van az elsõ emeleten!
Remélem érthetõ volt a magyarázat!

Szami,
Végül Neked, hogy jött meg fél év után, gyógyszerrel vagy spontán beindulta ciklus?

Gabó,
levél visszajött, próbálkozom újból!
Breki
Breki

Jó reggelt lányok,
szomorú voltam, hogy volt aki félre értette a férjem kedvel-nem kedvel megjegyzésemet. Bár írtam, hogy ez egy poénos beszélgetés volt és hát ugye pár napja vagyok itt, így nem is tud mirõl véleményt alkotni, de ha valakit ezzel megsértettem, attól újra elnézést kérek. Én tudom, hogy a férjemre teljes mértékben számíthatok minden téren, de egyáltalán nem csodálkozom, hogy 1 havi próbálkozás után nem akar rohanni velem matyi vizsgálatra, hiszen konkrétan még nem is kértem rá és hát én sem mentem még sehova dokihoz. Azért örülök, hogy volt, aki ugy értette, ahogy gondoltam (viccesen). A többiektõl nagy-nagy bocsi!!!
Olvastam, hogy milyen sokat kezdjük most az újabb "izgalmas" ciklust, ami azért nem túl örömteli.
A hõmérõt én is fertõtleníteni szoktam minden reggel és napközben pedig visszateszem a tokkjába, ami teljesen véd minden bacitól (remélem). Kicsit én is gusztustalannak tartottam az elsõ napokban ezt a mérési módot, dehát ha van értelme, akkor ennyit igazán megtehetek.
Én most vagyok a menstruáció 4. napján és még mindig 36,8 a hõm, mikor fog ez leesni?
Lányok, ha a tali idõpontja jó lesz, akkor én is elvinnék 3 lányt. Nagytarcsára a 3-as úton kell menni?
Gabó: a mesterséges megtermékenyítéssel hány alkalommal lehet próbálkozni? És mikor döntik el, hogy ez szükséges?

Mindenkinek kellemes napot!!!
Viki26

Breki !

Kaptam egy gyógyszert ami kemény egy napos menstruáció idézett elõ, és akkor rögtön elkezdtem a fogamzásgátlót, amit 3 évig szendtem, és utána amikor abbahagytam, akkor rendben megjött, 34-35 napra.

Szami
Szami

Viki!

Nyugi, nem hiszem hogy valaki is teljesen komolyan vette volna a ferjed megjegyzesetKép Egyebkent sokat lehet segiteni a poenos megjegyzesek felismereseben, ha alkalmazod a mosolygo jelet. Ez ugy tortenik hogy egymas melle rakod a kettospontot es a zarojelbezaro jeletKép Remelem ertheto volt, ha mar ismerted akkor bocsiKép

Egyebkent Nagytarcsara ugy kell jonni mondjuk az Orsrol, hogy elindulsz kifele a Kerepesin, ott eljossz Cinkotaig, majd van is egy tabla hogy Nagytarcsa jobbra, ott befordulsz es oannna mar egyenesen kell jonni. Onnan meg majd irok magyarazotKép Aki Godollo felol erkezik, jelezze, annak masmilyet kell irnom.

orsoly
orsoly

Breki!

Én is szedtem fogamzásgátlót, akkor percre pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim. Elõtte 26 naposak, és most megint visszaállt 26 napra. Annyira pontosak, hogy mindig 12-15 óra között szokott megjönni a 26. napon.

Kriszti!

Azt hiszem félreértettél egy picit. Most a 22. napon vagyok, de itt mindenki azt mondja, hogy a mensi elõtt kb. 14 nappal van az ovuláció. Lehet, hogy mi vagyunk a kivételek, akik erõsítik a szabályt? Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szami,
Nekem az a bajom, hogy most, hogy nem szedek fogamzásgátlót most nem akar megjönni és áálítólag ilyen létezik? Neked is ez volt vagy valami egész más?
Kétségek közt gyötrödöm, mert terhes az nem vagyok, tutira, de akkor valami nagy baj van Képvelem, nem?
A még élõ Breki
breki

Orsoly

Melyik egyszerübb Gödöllö felöl vagy az Örsrõl? Mert nekem mindegy merre megyek Dél-Pestrõl.

Akkor a 11 óra maradt?

Györgyi
Györgyi

Breki

Honnan veszed, hogy nem terhes vagy?
Györgyi
Györgyi

Breki!

Vegyél egy tesztet légyszi!

Edelweiss
edelweiss

Gyorgyi!

Az Ors talan azert jobb, mert akkor ott fel tudsz venni par noszemelytKép

orsoly

Ui: Jelentkezoket varunk, akik gyalogosakKép Kocsi mar annyi van mint a nyuKép
orsoly

Györgyi, Edelweiss,

Onnan tudom, hogy nem vagyok terhes, hogy csináltam tesztet és negatív volt, egyébként pedig pont azért mert gyógyszert szedtem és mert magas a prolaktinom,( egyébként a magas prolaktin szintet is a gyógyszer okozhatta) amig nem lesz rend a szervezetemben addig nincs babaproject és hát úgyi létezik más védelem is. Angol köppeny, ahogy a franciák h³vjákKép)
Szóval igazából az a baj, hogy valami nagy gond állt elõ a hormonháztartásomban!
A doki egyébként nyugtatott, hogy ilyen létezik ezt hívják gyógyszer szedés utáni vérzés kimaradásnak és igen gyakori mostanában. Jó nem?
Bezzeg ezt akkor amikor a másik doki felírta az elfelejtette megemlíteni, hogy létezik ilyen. Felháborító. ha mindenrõl tájékoztatnának, akkor az ember el tudja dönteni, hogy ezen és ezen ismeretek tudatában vállalja-e és ha igen akkor ezen következményekkel számolnia kell!

Szóval terhes az tuti nem vagyok és ezt a teszt is igazolta (vicces is lenne a védekezésünk miatt). Addig nem is szeretnék az lenni amíg tudom, hogy valmi a hormonháztartásomban nem kerek és ez a babát is veszélyeztetné!

írjatok valami biztatót!

Breki
breki

Breki !
Ha jól emlékszem Te úgy a 33. napon jársz. Szerintem ez nem olyan nagy gond még. Várj egy hetet, és ha nem jön meg akkor feltétlenül menj dokihoz. Ne ijedj meg, ma már olyan gyószerek vannak, hogy szinte lehetetlen, hogy a ciklusodat nem hozzák rendbe. Jó orvosod van?

Szami !
szami

Breki
1.nem tudok neked mejlt kuldeni aszongya,hogy rossz a cim pedig mar kuldtem raKép
2.nekem is ezt mondtak eloszor,hogy atmenetileg marad el a verzes mert a bogyo miatt nem muxik a szervezeted.Turelem meg az eljin vagy!KépKép

Krisztinka
kriszti

Krisztinka,
a címem b_krysz@hotmail.com (b és k között alul aláhúzás van) várom a leveledet!
Breki
breki

Gabó!

Láttam, hogy Erazmusz a kazincbarcikai kórházat javasolta.
Gyorsan megnéztem a "Keresés"-ben, hogy említett-e már róla valaki valamit. Egy üzit találtam csak: "Meddõség" topik, 2000. május 31, 16óra 50 perc (Baumgartnerné írta). A végeredmény (baba) biztató.
Ha megírod az emil címed, írnék még egy pár sort! Nyilvánosan nem szeretném.

Üdv
Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Gyöngyöske!
De jó, hogy írtál nekem.
Emilem: gabobali@freemail.hu

Most itt fennforgás van és nemtudok írni, mert állandóan van felettem valaki.

Gabó
Gabómanó

Viki!
Nézd meg a listánmióta próbálkozunk. Ez az egyik ok az inszemre, a másik és fõ ok a férjem matyi lelete. Ez sajna nem a legjobb. Astenozoospermiát diagnosztizáltak nála, ami azt jelenti, hogy nem elég sok mozog úgy ahogyan kellene. Volt egy laparos beavatkozásom amikor kiderült, hogy a bal oldali petevezetékem össze van nõve, tehát még ez is. Ezek után már én javasoltam a dokinak az inszemet, de õ még azt mondta, hogy gyógyi és UH mellett próbálkozzunk spontán, de ebben a hónapban már erõszakosabb leszek, mert már nagyon akarom az inszemet. Nagyon nagy reményt fûzök hozzá. A TB által 6 inszem támogatott, utána talán 3 v. 5 lombik. De ezek mellet még vannak gyógyszerköltségek amik a lombiknál már elég jelentõs pénzek.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Viki!
Még annyit, hogy egy hónap után még igazán ne aggódj. Én mostmár ennyi idõ után azt mondom, hogy ha újrakezdeném akkor már az elején megcsináltatnék minden vizsgálatot, és ha minden rendben akkor uccu neki és nyugodtan várjuk, hogy végre ne jöjjön meg. Mi is azt hittük, hgoy minden rendben aztán egy év után mentünk dokihoz és kiderültek ezek a dolgok, amelyek ha már az elején kiderültek volna kb másfél évet megspóroltunk volna. Ez persze nem azt jelenti, hogy nektek ezt kell követni. Ezek csak az én tapasztalataim.
Nálatok biztosan minden rendben van, csak légy türelemmel.

Gabó
Gabómanó

Viki!

Abszolút egyetértek Gabóval, hogy a kivizsgálások (a férjedé is) a legelején is szükségesek lehetnek. Pont azért, hogy utána nyugodtan várjatok, és ha meg mégis valamit találnak, akkor ne legyen elvesztegetett idö.
Szerintem ez a felkészüléshez is hozzátartozhat (mint pl. a vitamin, folsav szedése...).

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Breki:
Csak azt tudom mondani mint a tobbiek...ne aggodj...nekem az 50-napra jott meg a tabletta utan majd pedig 35-re majd 33-ra majd 32-re majd 40-re es most valoszinu 45-re....hacsak nem tortenik csoda. Kép
homerografikonjamiat ellemezve mindig maskor van az ovulaciom, es egy-ket honapot kiveve mindig volt. Siralmas, mert ha nem jott ossze tudom hogy sokat kell varni a kovetkezore. Szerintem nezd meg hogy hol van a hod. Ha 36,39-37 korul mozog akkor legalabb tudod hogy varhato a menzi, ha meg joval alatta vagy akkor lehet hogy ez a ciklus egy ures jarat volt. Egyebkent Erazmus korabban ebben a topic-ban egyszer megjegyezte: miszerint ellenjavalt a fogamzasgatlo szedese korabban rendszertelenul menstrualo noknek (sot orvosi muhibanak is tekintheto).
Nem is kell mondanom annyira besokkoltam hogy egybol irtam neki, mivel nekem korabban is eleg rendszertelenul jott meg. Azt irta a valaszaban hogy szerinte kicsi az eselyem hogy orvosi segitseg nelkul teherbe esek.

Haho tobbiek kerlek vegyetek fel ismet a listara, Ez mar a holnapi nap:
Melinda 5c 36 cn N-o 26 év

Puszi Mindenkinek
Melinda
Melinda

Kedves Orsoly!

Kérnék én is útbaigazítást a talira a fenti email címre. (Marcsira kattintva)
Én Rákosligetrõl megyek kocsival, de ha kell szívesen elmegyek az Örsre felkapni a lányokat.
Kaja-pia pontosabban? hideg, meleg, édes-sós?

Beszti!

Nekem a tüszõrepedéskor csak 36,8-ig szokott lemenni a hõm, és 37,2 ig felmegy a serophennel. De remélem nem csak tüszõ van hanem peteérésem is, mert azt sose láttam.
Kicsit bosszús vagyok (nagyon) mert voltunk az optimális családtervezési központban az Örsön még mielõtt elvetéltem volna, a hõmet azt mondták a számban mérjem, az is jó=az Erazmuszos hõmérõzéshez óta látom milyen pontatlan. Vettek vért mindkettõnktól, megállapították, hogy rendben van a vérképem (szétment mindkét vénám a vérvételen, még soha nem csináltak ilyet az én jó kis vénámmal) és persze sem a vérvétel sem a hõmérõzés nem segített abban hogy felismerje a progi problémámat. Így utólag teljesen értelmetlennek tartom az egészet. Megállapították hogy mindenem rendben van,közben meg hormonálisan nem voltam rendben és nem is szûrték ki, és el is vetéltem.
Te kaptál valami gyogyit a családalapítás elõsegítésére?

Lányok!

Hogy van beosztva hogy mikor ki frissíti a listát?Mostmár nem csak hogy gyerekem nincs, de szalma is vagyok erre a hétre.

Jó éjt!

Marcsi
Marcsi

KépSziasztok lányok!Kép
Velem semmi különös nem történt még ,még nem jött meg...
Minden nap olvaslak titeket és izgulok értetek!

Krisztinka mikor válaszolsz????

Puszi mindenkinek:KépKandi72Kép
Kandi72

Edina!

Engem is meglepett, de végül is nem bánom, hogy így megijesztett a dokim anno, mert így lmentem legalább és kivizsgáltak.
Breki4
Én is emiatt kezdtem meg a kálváriámat. A dokim szerint a fogamzásgátló sok nõ petefészekmûködését is blokkolhatja egy idõre. szerintem is fordulj orvoshoz (most ezt úgy írom, mintha valami nagy szaki lennék, pedig szerintem én vagyok itt az egyik legkezdõbb a témában) és ne engedd, hogy Norculuttal elintézzenek.

A hatásotokra elkezdem jövõ hónaptól a hõmérõzést. Honnan tudnék ilyen jó kis táblázatot letölteni?
Köszi
Másikviki
másikviki (m&aacut

Sziasztok lányok!
Egész hétvégén irni akartam, hogy megköszönjem a hozzám intézett sorokat, de nem jutottam el a gépig.
Igy most teszem, köszi-köszi. Meg is fogadtam,hog amint legközelebb hömérö-lelöhely közelében leszek, veszek egy higanyosat, és nekikezdek megint méretkezni.Lesz, ami lesz belöle,majd kiderül.
Breki, teljesen egyetértek én is veled, annak idején két pillanat alatt felirták a gyogyszert nekem, most meg évekig tart mig terhes leszek...Ha tudtuk volna...Bár a férjemnek mindig volt egy rossz érzése, és mondogatta, hogy hagyjam abba, de hát én az okos agyammal azt hittem ez nem árthat nekem. A gyogyi után az elsö két honapban még ugyahogy rendben volt a ciklusom, de utána 40-50 naposak lettek. Még mostanában is van néha hosszabb (több,mint egy évvel az abbahagyás után), de most legalább minden második már normális hosszusságu. Ezért fogok a köv. honaptol gyogyit szedni,hogy segitsünk a peteérés-ovulácion.
Holnap megyek fogorvoshoz, de maga az álom a dokim, nagyon jol dolgozik.

Na, mára ennyit, sziasztok.
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Ma egész nap nem leszek, mert elöbb le kell vinnem valakit Abádszalókra.
De este elolvasom a termést.

Marcsi!

Igen kaptam már többször is, márciusban és áprilisban. De akkor nem volt eredménye. Meg most is.
De önmagában a gyógyszer nem lett volna elég, mert valami nem volt rendben korábban (barna trutyizós voltam mensi elött, ami nem OK).
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, és tényleg nagy baj, hogy az ember csak utólag tudja meg, hogy mit is kellett volna csinálni, és mi lenne a kivizsgálás rendes módja (meg pl. a hömérözésé).
Remélem most már semmi gond nem lesz.

Beszti
Beszti

Haliho Lanyok!

Nem vagyunk valami beszedesek mostanabanKép Regebben alig gyoztem olvasni a leveleket, most meg tok hamar vegzek....

Marcsi! Kuldok majd utbaigazitast, de szerintem elobb varjuk meg hogy ORsrol jossz-e vagy Rakosligetrol. Kiderul biztos hamarosanKép

Barbi! Nekem ugyanezt csinalta a mensim a gyogyi elhagyasa utan....igaz en vegul teherbe estem igy is. Viszont nekem gyogyi elott nagyon is rendszeres volt a mensim.

Krisztinka! Mejlt megkaptad?Kép Hogy vagy?

Tobbiek, merre vagytok?Kép

pussssz: orsoly
orsoly

Noémi!

Köszönöm! Megkaptam, elolvastam, válaszolok!

Pusza! Mamacs
mamacs

A mai lista:

Monchy 3c 55 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 50 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 47 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 46 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 40 cn Budapest 31 év
Edina 7c 39 cn Coimbra 23 év
Melinda 5c 37 cn 26 év
Kisvuk 3c 35 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 34 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 29 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 26 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 23 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 22 cn Maglód 33 év
Sien 14c 21 cn Budapest 28 év
Lora 13c 20 cn Várpalota 24
Éva 30c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 16 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 13 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 12 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 10 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 5 cn Adács 27 év
Gabó 31c 4 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 3 cn Budapest 27 év

Mindenkinek jo reggelt!

Orsoly: mar mindent megirtal, csak azt nem, hogy mit vigyunk megunkkal (kaja, itoka stb... ) Kép

Fel tudna majd engem vki venni az Orson? Ha igen, add meg lecci az e-mail cimed, hogy egyeztethessunk Kép elore is koszi vkinek!

kamilla
kamilla

Sziasztok Lányok!
Itt sunnyogok ám én is a háttérben, csak sajnos nem nagyon tudok írni, olyan bolondokháza van itt.Velem most éppen semmi nincsen, a ciklus közepi barnás-rózsaszínes cseppet leszámítva, tényleg megpróbálok nem odafigyelni görcsösen a dolgokra. Várunk...
A gyógyszer abbahagyását amúgy én is megszenvedtem, egyrészt az össze-vissza mensivel, másrészt én olyan szinten lettem patis, mint még soha életemben, és kb. fél év kellett, mire elmúltak rólam. Szerintem ez is azt jelentette, hogy teljesen felborította a hormonháztartásomat a gyogyi. Horror volt!
Pusz, Sien.
Sien

Kandi
SziaKép Örülök, hogy még nem jött megKép Hányadik napon vagy? Úgy izgulok értedKépKép
Tudsz valamit Djeszterröl? Biztos beteg a fia,Kép mert ezen a héten még nem irt nekem!

Puszi
Györgyi
Györgyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?