szia Ancsa,
Laura a Fecskefészek bölcsibe jár {KISZ ltp.}
viszont mi nem leszünk mérce azokra, amiket írtál
{most jövök rá, h. milyen szerencsés helyzetben vagyunk, amibe igazán még bele sem gondoltam. }
amúgy abszolút értem a parádat, mert a ti helyzetetek az életszerüübb, gyakoribb.
mi az "igazi" betegségeket megúsztuk, bár tény, h. Laura majdnem folyamatosan taknyos bölcsiidőszakban.
igazán 1x volt nagyon beteg október {bölcsikezdés} óta, akkor a fülére is ráment, de azért, mert a dokink elbagatellizálta, és nem adott gyógyszert.
azóta igazából nem is volt lázas beteg, de amint írtam, folyamatosan taknyos, de lábon kihordja.
nekem anyukám nyugdíjas, szintén lőrinci - így mozgósítható betegség v bármi kimaradás esetén. plusz a mh-m is toleráns és rugalmas - igaz 11 éve ott vagyok, tehát "kényelmesebb" , megengedőbb helyzetben vagyok emiatt, bár az is tény, h. nem nagyon teszteltem még őket hiányzással, mert a lányom nem igazán beteges szerencsére. kopp-kopp-kopp.
csak sajnos nem a mi fenti helyzetünk a nagyátlag...
és tökre értem amit írsz... először azt hittem egyébként, h. a beilleszkedés miatt parázol...
viszont ovinál u.így végig kell majd járni a lépcsőket, u.úgy közösségbe kerülésnél jönnek a betegségek, amíg meg nem szokja a kis immunrendszere az új szitut, vírusokat, és u.úgy idióta főnök lesz, csak 1 évvel eltolva. és lehet neked is még nehezebb lesz visszailleszkedni 3 év kihagyással v. kettővel. szerinted ?
nekem a Gyed maga indifferens volt, mert szerintem semmire sem elég, pedig a maximumot kaptam.
legalábbis a fizetésem lényegesen magasabb volt, tehát nekem nem volt visszatartó erő. nálunk ez volt a kényszerpálya. az anyagiak. sajnos. ilyen világot élünk.
a dokinőnk mondta még bölcsikezdés előtt, h. ált. az első félév úgy zajlik, h. 2 hetente 2 hétre betegállomány.
hát mi megúsztuk. szal nem törvényszerüü.
bár az is tény, h. én szoptattam 13 hónapig, bölcsi alatt meg Béres csepp + c vitamin a kisasszonynak. nem tudom van-e összefüggés ??
figyi, azt tudod, h. beszoktatás után {asszem 1 hónapon belül} kell munkáltatói igazolás ? csak azért kérdezem, mert írtad, h. még nem beszéltél a mh-del.