Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek
Na most jegyzeteltem, így tudok mit írni
Mazsi: Nagyon jó a blog és a pólókészítés ötlete is tetszik. Ha nem baj, lehet hogy én is csinálok majd valami hasonlót. Az oltást én sem adatom be, Levivel se adattam be, és nem lett belőle semmi gond
Én sem látom amúgy a vonalzódat
Nikicske: Jó nektek, hogy hamarosan átlépitek a bűvös 12. hetet... Bár már mi is ott tartanánk
:$
Candi: Sajnálom a másik babát
Reméljük mostmár minden rendben lesz
Igig: Ismerős: valamelyik nap fogmosás közben olyan rosszul lettem, hogy csak na
Na amúgy a nagyobb tesós kérdésre én is szívesen várnék valami ötletet :S Úgy félek, nehogy Levi pelenkázás közben hasba rúgjob, vagy csak simán altatásnál megnyomja a pocakom :S Már felvenni is alig merem
Babicsek: Ha azt mondanák neked az orvosok, hogy lehet, akkor a természetes szülést választanád? Bár nem nagyon értek hozzá, de volt olyan ismerősöm, aki 2 császár után a 3. babát természetesen szülte.
Napsugár: Gratula, hogy mind a 3 babót természetes szülted
ténylege gyre könnyebb? csak mert nekem minden többgyerekes ismerősöm azt mondja, hogy a 3-at a legnehezebb megszülni :S
Nálunk amúgy minden oké, viszonylag. De fura, mert egyik nap minden oké, a másik nem meg szenvedek mint a partra vetett hal :S Kivéve a fáradtságot, az mindennapos
A hasam rohamosan nő :O Levinél ilyenkor még egyáltalán nem lehetett semmit látni, most meg... egyik anyuka ismerősömnek mutattam egy képet a hasamról, és visszakérdezett, hogy csak nem ikrek?!
Hát mondjuk nem bánnám
Minden álmom, hogy ikerlányaim legyenek
)) De majd nemsokára kiderül, hétfőn hívom a dokim, mert akkor jön vissza szabiról, és remélem már arra a hétre tud is adni időpontot, mert már nagyon izgulok
Kipróbáltam én is a kínai naptárat meg a gyűrűs módszert és mindkettő lányt mutatott
De ma még kipróbálom a tű-cérna módszert is
További szép napot nektek!
Üdv: Dóri