Sziasztok!
Köszi a vigasztaló szavakat. Tegnap este elmentem a magánrendelésére. megnézett, jobb oldalon 5 cm ciszta van
, ami szerintem, ha idóben megnéz még megrepeszthetó lett volna Láttam az arcán hogy kiakadt mikor meglátta. Most mehetek hétfőn hogy ellenőrizze mi van. És ha addig sem reped meg magától, akkor megpróbálja a hasam nyomásával megrepeszteni(ilyenről én még nem hallottam, ti igen?). de azt hiszem ezt nem fogom engedni. A többi megoldási variációt még nem mondta el, de remélem addig nem jutok el, mert magától megoldódik. Fohászkodom hogy magától elmenjen. Egyébként adtam a dokimnak még 1 esélyt, kiharcoltam, hogy mondjon egy dokit, aki megvizsgál hasonló esetben ha ő nincs itthon. Mivel itt Esztergomban elég mereven veszik az orvosválasztást, ha van saját orvosod, a fejed tetejére állhatsz, de a vészhelyzet esetét kivéve más esetben nem vizsgálnak meg. Másrészt semmiféle írott leletet nem kaptam a korábbi vizsgálatokról és a gyógyszerezésről, mivel magánrendelésen történtek, így nem is tudtam volna más orvosnál mire hivatkozni, hogy mi alapján vizsgáljon meg.
Hát ennyi. Azt hiszem továbbra is nagy szükségem van a vigaszra és köszi hogy vagytok és meghallgattok.
Évike a szuri után 12-24 óra a várható repedés, ha jól emlékszem, de lehet hogy nem. Szóval szerintem 1 napon belül legyen 1 akció mindenképp.
Milyen szurit kaptál és mekkora adagot?
Sziasztok