Ági, szerintem nem fogom megtudni a 12. héten. Ezek nem olyanok.
Nincsen fogadott orvosom és a 12. heti uh-t a kórház sztk-s uh rendelőjében fogják csinálni. Viszont február 25-én megyek majd 4D-re. 28-án lennék majd 15 hetes, akkor szerintem már kiderül. Legalábbis nagyon remélem. Ha eljutok oda egyáltalán, mert ma az is megfordult a fejemben, hogy nincs már velem. Bár erre utaló jelet nem tapasztaltam, de semmi bajom nincs. Se szagundor, se kívánósság, se falási kényszer, se semmi.
A fiúkkal ilyenkor már volt. Nem mondom, nem hiányzik, de megnyugtatna, hogy minden rendben van.
A szívét még nem hallottam és az a jan. 13, még írtóóóó messze van!
Jól emlékszem, hogy te is azt írtad, hogy 2 nappal voltatok a pé előtt? Mert ugye nekünk az a becsúszott valami, 2 nappal a pé előtt volt és őszintén iszonyatosan reménykedem, hogy összejött a véletlenből egy csajszi. Annyira jó lenne!
Apa amúgy is csak úgy beszél hozzá, hogy Anna-baba.
Azt mondja nem lehet más. Szerinte ugyanis a 3 nappal előttiből lett és nem a becsúszásból, ami szerinte csak elő...ék volt.
Drukkolok neked január elején.
Szerintem is előbb fog jönni. A nagyobb babák nem szokták a kiírt időpontig húzni!
Csajok! Akár hány szüléskalkulátort néztem, ha beírtam az utolsó menstruáció napját (nov.15-e) és hogy 28 napos ciklus, mindegyik nov. 29-re tette a fogantatás napját és 2012. aug. 21-re a szülést. Pedig 28 napos ciklusnál a 14. cn, vagyis az igazi fogantatás 28-án volt, vagyis 1 nappal előtte. Miért a 15. cn-ra rakja a pé-t? Nem értem.
Pedig biztosan tudom, hogy 28-án fogant a 14. cn-on. Még ujjal is kiszámoltam, hogy biztos az-e a 14. nap, hogy tuti nem én vagyok-e a hülye.
Az első vérzéses nap, az első cn, vagyis a 15-e az 1. cn. Így számolva a 14. cn 28-a.
Na mindegy...
Kia, egyre csajosabb a picilány!
Hihetetlen, olyan "nagy" már! Azon a fürdőkádas képen nem úgy látszik, hogy sovány lenne.
Van ott combi rendesen.
Laura, te mész majd 4D-re?
Humadene, mi újság veled? Rég írtál!
Van már gyerekpezsgőnk szilveszterre!
napsugár