Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a hőmérőzéshez! Egy ismerősöm ajánlotta a www.ciklus.hu oldalt, lehet vezetni a ciklusodat és többféle szempontot figyelembe véve bejelöli a várhatóan lányos, fiús napokat. Bár, ahogy elnézem lassan csak nekem lesz szükségem erre, mert tényleg mindenki bebabásodik itt hirtelen! :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Vicc: Egy háromgyerekes család ül az autóban a forgalmi dugóban. A hátsó ülésen a
három fiú rosszalkodik. Az anyuka észreveszi, hogy a mellettük álló autóban
egy édes pici lányka szunyókál. Odaszól a férjének:
- Amint sikerül végre visszafogynom a normális testsúlyomra, újra
megpróbálkozhatnánk egy kislánnyal.
Erre a férj odanyújt neki egy zacskó süteményt:
- Egyél egy kis kekszet!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

:lol:
laura0606

Meskete, tetszik nagyon a vicc :D :D !!

Napsugár, sztem már tuti a baba!!! :) Álmokkal kapcsolatosan: én eddig csak az első fiamnál álmodtam meg, a másik kettőnél nem működött. Talán, mert róluk hamar kiderült a nemük, az első fiamnál meg csak a végefelé, addig takargatta magát.

Én is hallottam még jó régen egy "babonát": állítólag, ha terhességed alatt a mellbimbó-udvar elszíneződése barnás, sötétebb, akkor fiú lesz, ha rózsaszínesebb, világosabb, akkor kislány. Nekem a fiúkkal sötét volt, és a harmadiknál, még nem is teszteltem, de már barnásodott :oops: 8)

Kia, Ági, Laura, akiknek van különböző nemű babájuk, illetve van/volt különböző nemű babával terhességük, tapasztaltatok hasonlót?!

Meskete, én is a ciklus.hu-t használom, az alapján voltunk együtt. Bár az általa javasolt utolsó lányos napon én már nem mertem együttlenni apával, mondván, ha nem 15., hanem 14. napra esik az ovuláció ... (mivel nem vezettem pontosan a ciklusomat /=hőmérőzés, nyák figyelés stb.../, nem volt adat, amire építsek.)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Meskete, Én is használom a ciklus. hu-t, de nem volt rá szükségem, hisz az első próbahónapra már nem is volt szükség. :roll: Jól becsúszott, ez a pici! :D
A vicc nagyon tuti! :lol:

babérlevél, nekem még nem változott a színe. Rózsaszín az udvar. :oops: Viszont sötétebb volt a fiúknál (apa szerint is), arra emlékszem. Mikor színeződik? Már a 4. héttől, vagy később? Most beleültetted a bogarat a fülembe (fejembe), állandóan ezt fogom figyelni. :wink: Menstruáció szerint ma töltöttem a 4. hetet. :oops: Tegnap volt a nemvárt napja. Szerencsére nem jött. :wink: Akkor már kellene színeződnie? :roll:

Húúú, még egy hét van a dokiig... Hülyeség, de van, hogy az jut eszembe, hogy nehogy 2 legyen.... :P Krisztián említette már, ahogy apa kérdezte tőle. Azt mondta legyen 2, egy fiú, egy lány. Ja, és azt mondta, a lány legyen Zsuzsi. :D

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Napsugár, nálam bejött a barna-rózsaszín! Jééé, eddig ezt nem is figyeltem... de most hogy írod...

Meskete, dehogy vagy papírkutya, úgyis lesz baba.
laura0606

Sziasztok!

Hát nálam ez a mell dolog pont ellenkezőleg van/volt! A fiúknál egyáltalán nem sötétedett, most pedig igen! Nem is nőtt a mellem anno a terhesség alatt, most már 2 mérettel nagyobb melltartót hordok. A pocakom pedig jóval nagyobb!

Ma voltam először CTG-n! Jól rám is ijesztett a leányzó! alacsony lett a szívhangja, elküldtek külön uh-ra is, de szerencsére semmi, csak teljesen bealudt a drágám! Legközelebb tuti csokival megyek!
agi1974
Szigetszentmiklós

Hú Ági ijesztő lehetett az alacsony szívhang. Csoki, kóla ilyenkor simán kell! :)
A mellem nekem is most nagyon fáj és nő, három fiúnál nem volt ennyire érezhető, sőt nem is kellett méretet váltanom. Most olyan, mintha szoptatnék és folyton tele lenne a mellem.
laura0606

Köszi csajok, hogy megírtátok. Gondolom, ez is alkati kérdés, mint sok minden az életben.

Nálam sötétedett és sokat is nőtt a mellem, majd 2 méretnyit (alapból nincs nagy mellméretem :oops: 8) ) és nagyon érzékeny is volt. És ha visszagondolok, akkor a 3. fiam 2 éves kora után állt vissza az eredeti szinére. ( Gondolom, a terhesség, szoptatás, hormonok..stb. nálam ennyi időt igényelt, hogy újra a "régi" legyek)

Ági, akkor nálad is működött, csak másképp, de a lényeg, hogy a szervezeted másképpen reagált a kiscsajra :) Jól beparáztatott a kiscsaj, a jó hír, hogy minden okés, csak éppen szunyokált :)

Napsugár, az ikerterhesség nekem is parám, bár még a tesztelésnél sem járok, és még sötétedésnek sincs jele. 8)

üdv, babér

babérlevél

Hát ha ez igaz, akkor eléggé lánynak néz ki a kis jövevény! :-) :-) :-)
agi1974
Szigetszentmiklós

Ági, aranyos vagy, de tudom, hogy ez még nagyon korai volt. :roll: Lehet, hogy ez még változni fog. Ha a 8-9. héten is ilyen marad, akkor már el fogom hinni. :wink:
Amúgy az udvar még mindig rózsaszín. :oops: :lol:
napsugár08

Humadene, BOLDOG NÉVNAPOT DETRÉNEK! (Ugye ma van neki?)

Kicsit optimistán ugyan, de csináltam vonalzót. :D Mindjárt kipróbálom. :wink:
napsugár08

sziasztok!
Gondolkodtam, hogy írjak-e nektek, hisz nem is biztos, emlékeztek-e még rám, de Napsugár miatt mégis megteszem, mert az augusztusiak között úgy tűnt, Ő emlékszik rám. Szóval, úgy tűnik, babás vagyok. Szerdán voltam UH-on, és 5 mm-es kis babócánk van, akinek már pulzál a kis szíve. Olyan fura a természet, hogy 5 mm az egész, és már működik a szíve. Amúgy 6 hetes vagyok. Kíváncsi leszek a nemére nagyon, de pont 3 hónappal előtte kezdtem el a Ca, Mg kúrát, remélem használt. Az a baj, hogy nem tudom pontosan a pé idejét, de én szombat-vasárnapra vártam. És kedden csináltam reggel egy LH tesztet, bár reggeli első pisiből, ami nem számít igaznak, mert ugye az nem jó LH-ra. Na mindegy, az full pozi lett, és a doki azt mondta, hogy későbbi pé lehetett, vagyis aztán a köv. UH alapján korrigálta 1 nappal. Ha a dokit és az LH-t veszem alapul, akkor 3 és fél nap telt el, ha meg 7vége, akkor kevesebb. Bár kicsit afelé hajlok, hogy a dokinak és tesztnek higgyjek.

Bocs, hosszú lett.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Napsugár!
Gratula itt is, akkor babásodunk együtt, úgy tűnik?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szia Szerencse, én is emlékszem ám rád!
Gratula a babához, nem semmi hogy már 6 hetesen is van szívhangja.
Látod, mi is elég közel voltunk a peteéréshez és mégis lánynak tűnik a baba, szerintem bármi lehetséges! :)
Jövő héten megyünk még vizsgálatokra, lesz uh is, kiváncsi vagyok megerősíti-e a köv uh a nemét.

Remélem jól vagytok!
Drukkoljatok, holnap vizsgázom. (hátam közepére sem kívánom a sulit most...)
laura0606

Sziasztok!

Kb. 1 órája megcsináltam az utolsó itthon lévő tesztemet, amin a teszt csík jóval erősebb lett, mint a kontroll. :D Ez jó jelnek tűnik. :wink: Ne tudjátok meg, mennyire izgulok a kedd miatt. :roll:

Holnap megyünk Bécsbe. :D Csak felnőttek. Hihetetlen. Szerintem még nem voltam ilyen hosszú időt mindhárom fiamtól távol. Reggel 8-kor indulunk és este érünk haza, de nem túl későn. Nagyon furcsa lesz nélkülük. :roll:

A rokonságból még senki nem tudja a babát. (Nem túlzottan örülnének szerintünk.) Talán majd január közepe-vége felé akarjuk elmondani. Bár rajtam nagyon hamar látszik a terhesség, szóval nem biztos, hogy fogom tudni titkolni. Legutóbb is a 9. hetet hagytam el, amikor megkérdezte egy ismerős, hogy babát várok-e. :)

Laura, mizu a vizsgával? Végeztél? Sikerült? :D

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Szerencse! Persze, hogy emlékszem rád én is! Gratulálok a babához és drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Napsugár! Ez kétséget kizáróan babácska!!! Érdekes amúgy a családok hozzáállása. Azt hiszem nálunk is hasonlóan fogadnák, kikattannának, legalábbis a többség. Nagynéném (akinek egy darab gyereke sincsen) már így is burkoltan tudomásomra hozta, hogy a mai világban még három gyerek is felelőtlenség. Úgyhogy én is azt tervezem, hogy később mondom el, ha lesz. Lehet azt is megvárom, amíg kiderülne a neme, olyan 13-14 hetes kora körül, mert akkor még azt is tényként kapnák, hogy fiú, vagy lány.

MOst nálunk Apa kicsit hullámvölgybe került a témával kapcsolatban. Remélem nyárig sikerül visszahoznom. A múltkor olyan jól fogadta, mikor azt gondoltuk mi is, hogy talán baba van és azért késik a mensim. Akkor azt gondoltam sima ügy lesz. MOst meg visszakozik. Előjött a tipikus pasi dumával, az anyagiak, az egzisztencia. Hogy akkor nyugdíjas korunkig a négy gyerekre keresnénk. Miért, így nem? 3, vagy 4 már nem tök mindegy? Még ezelőtt azzal jött néha, hogy ő már 40 körül nem akar babázni, túl nagy lesz a korkülönbség. Na, akkor ebbe is belementem, hogy hozzuk előre, mit bánom én, a három év már nem horror, legyen úgy. Szóval most egy kicsit el vagyok keseredve, de remélem megért nyárig és ő is akarni fogja megint.

Mindenkinek üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete, nagyon sajnálom, hogy most így gondolkodik a férjed. :( :cry: De ez még biztosan változni fog. Nálunk is ugyanez volt a helyzet, amiket fent írtál. Hasonló érvekkel, indokokkal. Én meg szomorkodtam, hogy persze neki jó, mert van három fia, de mi lesz velem, az igazi anya lánya kapcsolattal....Aztán most, amikor hirtelen belevágtunk, akkor nem gondolkodott, mondta, próbáljuk meg 8). Most meg talán csalódottabb is, mint én. Még nem jött meg, de a teszt negatív. Valószínűleg késik a stressz, az idegeskedés miatt :( .
Én most nem tudok jönni, mert elutazunk, családlátogatások stb...
Így ezúton szeretnék mindnekinek Kellemes Ünnepeket, Nagyon Sok Boldogságot kívánni :D

üdv, babér

babérlevél

Sziasztok!

Megvolt az első uh! :D Meglepődtem, mert csak hasi uh volt (nem saját doki), de láttam a petezsákot és benne egy kis maszatot. :lol: Igazából nem is mért le semmit, annyit mondott, hogy jó helyen van, szép szabályos és vigyázzak magamra. Ja, meg hogy szedjek vitamint és menjek vissza januárban szívhangot nézni. :D Legközelebb 8 hét 3 napnál megyek, azaz jan. 13-án. :)

Meskete, szerintem, ha az én férjem egy ilyen visszafordíthatatlannak tűnő helyzetből meggondolta magát, a te férjed tuti meg fogja gondolni. :wink: Nálunk azért durvábban nem akart gyereket, mint nálatok, és most tessék. :roll: Szóval semmi nincs veszve. :D

humadene, hogy vagy? Pocak? Figyu, ha te érzel magaddal kapcsolatban valamit, amiben úgy érzed, hogy kellőképpen biztos vagy, hogy győződnél meg róla, hogy tényleg úgy van-e? Ez most érthető volt? :roll:

Laura, mi volt a vizsgálaton? :D

napsugár

napsugár08

Napsugár, gratula! Tök jó Neked! :D
(Kár, hogy nem lehetünk együtt babásak :( . Igazándiból, jó volt eljátszani a gondolattal, kicsit azért én is beleéltem magam.)
És nagyon úgy tűnik, hogy kiscsajotok lesz. :D
Rokonságról annyit, hogy nálunk is totál kiakadás lenne. Legjobban a saját édesanyám lenne kibukva....

Na ennyi még belefért :wink:

üdv, babér

babérlevél

babérlevél, amíg nem jön meg, van remény! :wink:
A színből tényleg lánynak tűnik, de még a szíve sem dobog. Így ez még bőszen változhat. Akinek a 8. hét után mutatott lányt vagy fiút, annak már nem tévedett. Az nekem jan. 10-e. Ha akkor is ilyen marad, az reményt keltő lesz, addig csak bízom, hogy ilyen maradjon! :) Ja, az udvar még rózsaszínes, nem barnásodik. :oops:

napsugár

napsugár08

Laura! Mi volt a vizsgálaton? Mi van veled? Eltűntél... :(

Néha annyira nyugodt vagyok és biztos magamban és az érzéseimben :D , néha meg, mint pl. ma délutántól, annyira feszült vagyok és rettegek... :( Borzasztó érzés ez a bizonytalanság! :cry:
Humadene, Laura nektek is volt ilyen érzésetek az elején? :shock: Hogy lettetek rajta túl? :shock:

Kia, hogy vagytok? Lassan szalad a pici lányod is. :wink: Hogy öregszenek, igaz? :lol: :wink:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Minden rendben, bár az AFP picit magas, de pont nem érdekel, mindig idegesítettek vele, de most nem érdekel.
Nem mondták 100%-ra, hogy kislány az UH-n, de nincs kukija az látszik. :)

Napsugár, kérlek ne éld bele magad nagyon a kislányba, nehogy csalódj! A bizonytalanság teljesen természetes szerintem.
Én is csomót agyalok és picit izgulok mi lesz... pl halasszak-e a suliban (pont vizsgaidőszak elején szülök) vagy pár hetes babával menjek vizsgázni, szigorlatozni? Kell nekem akkor a stressz?
Most is vizsgaidőszak kellős közepén vagyok, keveset alszom, sokat idegeskedem, nem hiszem hogy ez jó... de ha halasztok szerintem sokkal nehezebb lesz utána folytatni. Szóval mindenhol vannak dilemmák, nyugi!

Jó készülődést mindenkinek!
laura0606

Napsugár!
Neked a fiúknál egyformák voltak a terhességek? Gondolok itt tünetekre. Hányinger, kívánósság, édesség mánia vagy undor, hasonlók. Mennyiben más most ez a terhesség a többihez képest? Te azért mégis 3-at végigcsináltál.

Nálam annyi, hogy most nagyon nem birom megenni az édességet, pedig alapból szeretem. De olyan szinten, hogy ma is ettem a gyerekkel túró rudit, és majdnem visszajött a 2. falat után. Ez nem volt jellemző az előző terhességnél. Meg ott volt némi émelygés, hányinger, és most meg fura mód, kb. 1 hete jött elő, de tegnap olyan szinten, azt hittem, szaladnom kell a WCre, de végül nem kellett. Ja, meg legutóbb szó szerint le akartak szakadni a melleim, most meg elvagyok vele, időnként fáj, de elviselhető.
Nálad mik vannak?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szia Szerencse!
Bár nem tőlem kérdezted, de nekem mindhárom terhességem a három fiúval küönböző volt! Mást kívántam teljesen!
Nekem most a lánynál fáj nagyon a mellem és én pl. a citrusféléket kívánom nagyon. Szerintem ez mindenkinél más.
laura0606

Laura!
köszi a választ!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

szerencse, nekem mind3 nagyon hasonló volt, annyiban különbözött, hogy az elsőnél tele voltam olyan pattanás szerű dolgokkal mindenhol (még a hátamon is fölül, de nagyon), a másodiknál egy darab sem volt. A harmadiknál annyi különbözött, hogy nem ettem állandóan. Én mind3nál kívántam mindent. Hol ezt, hol azt, de mindig valamit. Az elején egyiknél sem hánytam, csak szagundorom volt meg hányingerem. Persze biztos volt mindegyiknél, ami picit is,de más volt, de ilyenekre most nem emlékszem.
Most még el sem kezdődött semmi. Se az evéskényszer, se a szagundor, se az émelygés... :roll: Néha aggódom is, hogy él-e egyáltalán. Bele szoktam gondolni, mi van, ha nem él, de most úgy érezem, nem lennék olyan szomorú. Biztos megvan annak is az oka. Inkább az elején menjen el, minthogy esetleg beteg legyen. :) Szegény szomszédasszonyomnak kellett halva megszülnie a babáját, hát annál rosszabb tuti nincs. :(

Laura, nem élem bele magam, ne izgulj. :wink:
Húúú, jó nagy dilemmában lehetsz akkor a sulival. :? Merre felé hajlasz? Talán ha folytatod, nehéz lehet a pici babával, de az elején úgy is csak eszik meg alszik, tejet meg lehet lefejni. Apa megeteti meg tisztába teszi, te meg mehetsz vizsgázni. :P Bár az éjszakai kelések mellett tanulni, nem lehet egyszerű. :roll:
Szerintem, ha nincs kuki, az 100%, hogy lány. Kuki nélküli kisfiú nincs. :lol: :wink:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Napsugár! Örülök, hogy ott van az a kis "Maszat" a helyén! :D Hát őszintén kiváncsi leszek ezekre a káposztalevekre! Minden esetre ez valóban csajosnak tűnik!

Érdekes, ki hogyan viszonyul ahhoz, hogy ki meri-e mondani, hogy igen, csakis kislányt várok, csakis ő lehet a pocakomban. Én nem mertem sosem, szerintem nekem ez volt a védekező mechanizmusom, mert féltem, hogy annál nagyobbat csalódnék, ha kiderül, hogy nem. Én folyton az ellenkezőjére kerestem a bizonyítékot, hogy miért nem lehet kislány, aki bennem lakik. Pl túl nagy volt, már a korai ultrahangokon is egy héttel nagyobbnak mérték, pedig tutira tudtam mikor fogant és hasonlók. De lehet neked van igazad és bízni kell, kitartóan, bár ez már eldőlt odabennt pár héttel ezelőtt. De tényleg fő a pozitív gondolkozás. Lehet nyárig nekem is treníroznom kéne magam erre!

Nekem is lényegében mindhárom terhességem hasonlónak mondható, apróbb különbségekkel. MOst Marcinál inkább a bőröm volt ronda és májfoltom is lett, ami meg is maradt, de ezt én inkább már a koromnak tudtam be, nem inkább annak, hogy fiú, vagy lány.

Babér! Sajnálom, de azért hátha mégis.... A férjekről: tulajdonképpen teljesen természetes, hogy ők is hullámzanak, ahogyan mi is, én is. Még most is, mikor már elég közelinek érzem a próbálkozást, vannak rosszabb napjaim, amikor én is úgy gondolom inkább mégsem kellene. De aztán jön a másnap és újból előtör a vágyakozás egy baba után. Szóval igazad, igazatok lehet, nem adom fel Apával kapcsolatban. most nem mondogatom neki egy darabig, aztán tavasszal előhozakodok vele.

Laura! Örülök, hogy úgy tűnik rendben vagytok! És persze, hogy nincs kuki!!! :D
Amúgy hogy reagált a dokid erre a kicsit magasabb AFP-re? Javasolt még valami külön vizsgálatot? Lehet szakmai ártalom, azt hiszem én még egyszer megnézetném a szívét egy profi ultrahangossal (az emelkedett nyakiredő érték és a valamennyire mégis eltérő biokémia, az AFP miatt) Biztos, ami biztos alapon. A Hajdu Krisztina amúgy fent az Istenhegyin nagyon profi. Ő nézte először is?

Szerencse! Örülök, hogy Ti is rendben vagytok! Az erősödő tünetek csak jót jelenthetnek! Működik a szervezeted, jó helyen van a te Babácskád is, életerős bébi!

Ha addig nem jönnék, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

sziasztok!
Nem jövök már újévig, ezért most kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetteljes karácsonyt és boldog új évet!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok lányok!
Lehet nem emlékeztek rám, még nyáron írogattam ide, és mióta nem írtam, azért még figyelemmel kísértelek Benneteket. Képzeljétek, augusztusban teherbe estem, a második hónapban sikerült. Nagyon lányra gyúrtunk, 3 hónapig számolgattam, lh teszteltem, hőmérőztem, mg és ca vitamint szedtem és nagyon sokat tanultam erről a fórumról. Úgy néz ki nem hiába, tegnap azt mondták a 4d-n, hogy 99% hogy kislányunk lesz. Persze még várom hogy a későbbi uh-knál megerősítsék, de én is láttam hogy nincs semmi a lába között! Az akció és a peteérés között 2 nap telt el.
Nagyon izgulok, hogy kislány maradjon :D
Remélem segítettem valakinek a kis beszámolómmal, de legalább is gyarapítottam azok táborát, akiknek bejött a praktikázás ;)
Boldog karácsonyt Mindenkinek!!!!
akarya

akarya, GRATULÁLOK!!! :D Ügyik vagytok! :lol: :wink:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Nem bírtam tovább és megcsináltam az első tesztet. :roll: Sajna picit homályosak a képek, de azért látszik. :D
Persze hiszem, ha látom, de azért reményt keltő. :D

http://kepfeltoltes.hu/111228/2011.12.2 ... es.hu_.jpg

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Bocsi, nagyon rég voltam, de alig van időm....
...csak akkor tudok a gép elé ülni, ha Levi nincs itthon és Liza is alszik... és épp nincs tennivaló....

Rólunk:
Levi szereti az ovit, bár most dec-ben beteg volt...Karácsony előtt pedig Liza is és én is... biztos hazahozott valamit...
...és szerencsére Lizát is egyre jobban szereti, ölelgeti, játszik vele.

Liza még nem ül fel egyedül... (lustább, mint anno Levi) de nagyon szeret ülni, foga még nincs (Levinek is 8 hónaposan jött ki az első)..
Már napi 2x eszik mást is a tejcsin kívül, dec. elején 69 cm és 7900 g volt. (1 kilóval kevesebb, mint Levi - látszik, hogy Lány :D )
Még éjjel is eszik, de lassan nála is bevezetem az éjszakai cici helyett víz módszert és lesz végre nyugis éjszakám :)

Remélem mindenki jól van!

Hoztam néhány képet.... és a Karácsonyról lemaradtam, de az Újévről már nem...

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Akarya! Gratulálok!!!! Csak jól számolgattunk annak idején! :-)

Szerencse7! Neked is gratulálok!

Napsugár! Ez több mint reménykeltő!!!!
Ez egyértelműen rózsaszín! :D :D :D :D :D (Ha jó helyen csinálják a 12 hetes uh-t (gondolok itt olyan helyre, ahol genetikai kombinált szűrés van), akkor 6 hét múlva meg is erősítenek az eredményben! Én nagyon drukkolok nektek!!!!!

Hát én elérkeztem az utolsó 2 hétbe. Elvileg 12-re vagyok kiírva, de a tegnapi ctg után (ahol elég jelentős fájásokat produkáltam már), remélem, hogy az új évet még egyben töltjük. Csináltak uh.t is, most 3,5-4 kg-ra becsülték a "picikét". Lehet, hogy nem is baj, ha egy picit előbb jön! :-) :-) Drukkoljatok nekem! Megmondom őszintén, most vagyok a leginkább bet...va. Izgulok nagyon, hogy minden rendben legyen, simán megszülessen a Királylány!

Úgy látom, hogy jövőre jó sok babával gyarapodik ez a fórum! :) :) :) :) :)

Kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!!!!
Ági
agi1974
Szigetszentmiklós

Gratulálok az új pocaklakókhoz!
....csak vissza kellene olvasnom... :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ági, szerintem nem fogom megtudni a 12. héten. Ezek nem olyanok. :cry: Nincsen fogadott orvosom és a 12. heti uh-t a kórház sztk-s uh rendelőjében fogják csinálni. Viszont február 25-én megyek majd 4D-re. 28-án lennék majd 15 hetes, akkor szerintem már kiderül. Legalábbis nagyon remélem. Ha eljutok oda egyáltalán, mert ma az is megfordult a fejemben, hogy nincs már velem. Bár erre utaló jelet nem tapasztaltam, de semmi bajom nincs. Se szagundor, se kívánósság, se falási kényszer, se semmi. :oops: A fiúkkal ilyenkor már volt. Nem mondom, nem hiányzik, de megnyugtatna, hogy minden rendben van. :roll: A szívét még nem hallottam és az a jan. 13, még írtóóóó messze van!
Jól emlékszem, hogy te is azt írtad, hogy 2 nappal voltatok a pé előtt? Mert ugye nekünk az a becsúszott valami, 2 nappal a pé előtt volt és őszintén iszonyatosan reménykedem, hogy összejött a véletlenből egy csajszi. Annyira jó lenne! :oops: Apa amúgy is csak úgy beszél hozzá, hogy Anna-baba. :D Azt mondja nem lehet más. Szerinte ugyanis a 3 nappal előttiből lett és nem a becsúszásból, ami szerinte csak elő...ék volt. :roll:
Drukkolok neked január elején. :D Szerintem is előbb fog jönni. A nagyobb babák nem szokták a kiírt időpontig húzni! :roll:

Csajok! Akár hány szüléskalkulátort néztem, ha beírtam az utolsó menstruáció napját (nov.15-e) és hogy 28 napos ciklus, mindegyik nov. 29-re tette a fogantatás napját és 2012. aug. 21-re a szülést. Pedig 28 napos ciklusnál a 14. cn, vagyis az igazi fogantatás 28-án volt, vagyis 1 nappal előtte. Miért a 15. cn-ra rakja a pé-t? Nem értem. :? Pedig biztosan tudom, hogy 28-án fogant a 14. cn-on. Még ujjal is kiszámoltam, hogy biztos az-e a 14. nap, hogy tuti nem én vagyok-e a hülye. :oops: Az első vérzéses nap, az első cn, vagyis a 15-e az 1. cn. Így számolva a 14. cn 28-a. :roll: Na mindegy... :D

Kia, egyre csajosabb a picilány! :D Hihetetlen, olyan "nagy" már! Azon a fürdőkádas képen nem úgy látszik, hogy sovány lenne. :wink: Van ott combi rendesen. :lol: :lol:

Laura, te mész majd 4D-re?

Humadene, mi újság veled? Rég írtál! :(

Van már gyerekpezsgőnk szilveszterre! :wink:

napsugár

napsugár08

Napsugár!
Negatív gondolatokat tessék elhessegetni! Örülj neki, hogy nincs semmi bajod! Nem törvényszerű, hogy legyen!!!! Anno Kornélnál nekem csak annyi volt, hogy akkor még cigiztem, és nem kívántam a cigit. Egyetlen hányinger, rosszullét, semmi! Most meg... Úgy látszik én a Kiscsajjal bírom rosszabbul! És igen, tuti, hogy peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt!
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!! NYUGI!
Szüléskalkulátor! Kornélnál nov.17-től számoltunk, és aug. 23-ra hozta ki a szülés várható idejét! De ez nem azt jelenti, hogy neked tuti a 14.napon van a pé-d. Csak általában! (14 napos lut. szakasszal számolnak!) Neked lehet, hogy csak 12 vagy 13 nap!

Kia! Nagyon szépek a gyerkőceid!!! Gratula!
agi1974
Szigetszentmiklós

Ági, aranyos vagy, köszi, hogy próbálsz nyugtatni. Megpróbálom. :)
Tuti, hogy a 14. nap volt, néztem hőmérővel és lh teszttel. Egybecsengett. :roll: A lényeg, hogy minden rendben legyen!
Más is aggódik a tünetek miatt. :wink:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -szuletett

Ez komoly... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... mit-tegyek

napsugár
napsugár08

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :D

napsugár08

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!
Kia, gyönyörüségesek a gyerkők!
Napsugár, milyen tesztet csináltál? Ez nem az intelligender, ez a boy or girl vagy melyik?
6. héten kimutatja???
Minden rendben lesz, nyugiii!
4D-re nem megyek, nekem nem tetszenek a 4d-s felvételek... legutóbb a kombinált teszten csináltak 4D-t is, hát egy zsák krumplira hasonlított a babánk. Én jobban el tudom képzelni a 2D-s UH képről.

Már hatalmas a hasam, hajolgatni, háton feküdni nem jó... még csak most leszek a felénél, mi lesz így a finisben?
Ráadásul dúl a vizsgaidőszak, hétfőn még nincs ovi, így viszem a pereputtyot vizsgázni a főiskolára... jó lesz! :)

Ági, drukk-drukk!
laura0606

Laura, ez a gendermaker. Azt írja a 6. héttől mutatja. :roll: Persze vagy bejön, vagy nem, de minden esetre 2-t vettünk, hogy tuti legyen. :wink: Egy még tévedhet, de kettő... :P A következőt január közepe körül csinálom. :D
Tényleg, én is láttam olyan 4d-s felvételeket, amik nagy kalap kakik voltak, de vannak egészen jók is. :D Azért van egy kép, amit én feltétlenül látni szeretnék. :wink:

Ma megkérdezte egy ismerős, hogy: "Csak nem...?" Hát puffadok rendesen. :oops: 1,5 hét és mindenki látni fogja. Ez márciusban is így volt. :?
napsugár08

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól indult ez az év!
2 hét múlva megyek UH-ra, remélem akkorra már biztosan kiderül a pici neme. Amúgy mozog nagyon sokat, nem hagyja, hogy elfeledkezzek róla. :)

Mindenki jól van? Ági hogy vagy? Lehet hogy már kórházban???
laura0606

Nem, nem Laura! Én még itthon! :-) :-) Egyre türelmetlenebbül! Elvileg még van egy hetem, dehát eddig ugye mindenki azt mondta, hogy előbb fog jönni! Különben is, az hiszem, az utolsó hét a legnehezebb! Már nehezen alszom, érzek kisebb fájásokat, állandóan lesem, hogy beindul-e valami! :-) :-)
Én dec. közepéig dolgoztam, akkor jött karácsony, az egész család itthon, most ez az 1.nap, hogy egyedül vagyok itthon! Nagyon fura!

Kíváncsi vagyok, mit mondanak az uh-n? Gyere majd és mesélj!!!Gondolom Te is tűkön ülsz!
agi1974
Szigetszentmiklós

BUÉK nektek!

Hazajöttünk.

Akarya!
Gratulálok a kislányhoz! Reméljük napsugár és én is csatlakozhatunk a kislányosok táborához! Ha így lesz, akkor most érdemes babásodni, mert úgy látszik, most lányos fuvallat van.

Napsugár!
Ez biza lánynak néz ki! Reméljük így is van!
Ne foglalkozz annyit a szüléskalkulátorral, mert azt a kiscsaj úgyse olvassa. Majd akkor bújik ki, amikor szeretne. :wink:

Kia!
Szokás szerint még mindig édesek a gyerekek!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Ági! Akkor nagy hajrá neked!!!!! Minden rendben lesz, ne izgulj!!!! Nálunk Marci egy héttel korábban jött, szerintem ez attól függ te milyen tipus vagy. Én egyáltalán nem vagyok túlhordós, sőt, inkább előbb szülök. A szomszéd csaj meg pl mindhárom babáját túlhordta, pedig volt, hogy a méhszája is nyitva volt már pár héttel a kíírás előtt.

Napsugár! Tényleg minden jel a kislányra mutat! Két egymástól független módszerrel is kislány, szóval ez azért tényleg bíztató! Mennyi idős pocaklakóval lehet már ezeket a teszteket megcsinálni? Nekem mindig olyan kétségeim vannak csak, hogy, ha túl korai a tesztelés, lehet még nincs elegendő mennyiség ezekből a hormonokból, hogy valós eredményeket mutasson. Bár én is amilyen izgága vagyok, tuti hetente pisilgetném a lilakáposztát! :-)

Szerencse! Neked is nagyon drukkolok! Amúgy igazad lehet, én is megfigyeltem már hasonlót, hogy egy adott időszakban az ismeretségi körömben sokkal több lány, vagy fiú születik. A Marci előtti évben 9 kislány született a rokonság és ismerősök között, fiú meg csak 1-2. Mi kezdtük a fiús időszakot aztán Marcival. Ha így haladok, én megint a fiús szakaszba esek bele!!! Bár most nagy a csend baba témában. Marci eléggé aktív és ez az egész család idegeit őrli éppen. Megérkezett az “én” és az “akarom” korszak. Napi szinten dacolunk, hisztizünk, mindent csinálunk, amit nem kéne (tegnap a budit takarította könyékig benne, vagy pl valamelyik nap a kést nyalogatta (kenőkést szerencsére, persze nem kellett volna az asztalon hagyni) A nagyokkal csintalan, húzza őket, el akar mindet venni tőlük (Boti hagyja, Csongi nem) állandó a hajtépés, verekedés még az ilyen nagy korkülönbség ellenére is. Abban bízom, hogy pár hónap és elmúlik ez az időszaka és visszatér a kedvem, kedvünk családilag egy újabb kis “tomboló-rombolóhoz”.

Kia! Mekkora már ez a csaj!!!! Hogy telik az idő! És, mint két tojás, Levivel! Persze Liza azért lányosabb vonásokkal bír, de le sem tagadhatják, hogy tesók! Nagyon édesek!!!!

Laura! Örülök, hogy ti is jól vagytok. Hogy állsz a vizsgákkal? Nekem is mennem kéne gyógypedes szakvizsga képzésre. 4 félév. Neki kéne vágni, mert 4 gyerekkel még nehezebb lenne. Még alszom rá, mert úgy utáltam most utoljára is gyerekek mellett tanulni, vizsgázni, mikor a legutolsó szakképzésemet csináltam Marcival a pocakban.

HUmadene! Merre vagy? Lassan itt a finish!!! MOst már bármikor megérkezhet Domán, azt mondtad csak januárig bírjátok ki. Sikerült! Tök jó!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Napsugár, mennyibe került a gendermaker? Én 14+5 hetesen tudtam meg hogy kislány 4d-n, de pont 2d-ben néztük :) Nagyon várom hogy 2 hét múlva menjek a 18 hetes uh-ra, és ráerősítsenek. Bár a 99% azért már elég biztató, meg érzem is hogy csakis kislány lehet :) Laura, remélem nálad is ráerősítenek!

BUÉK mindenkinek!
akarya

Sziasztok!

meskete, igazad van, szerintem is korai volt az a tesztelés, de nem bírtam ki. :? Bár azt írják, hogy a 6. héttől lehet megcsinálni, szóval ki tudja. A káposztával kapcsolatban meg kiderült, hogy az első pár lila tesztem téves, mert a vitamin befolyásolja a színt. Ez a tegnapi. Már rózsaszínesedik (nem vettem be előtte vitamint). Szerintem nem véletlenül. :( Lehet, hogy nekem is 4 fiam lesz. :shock:
http://kepfeltoltes.hu/120104/2012.01.0 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120104/2012.01.0 ... es.hu_.jpg
Jövőhét pénteken tesztelek újra, aztán többet nem.

akarya, 19,99 dollár volt 1 db.

napsugár

napsugár08

Meskete!
Nevetnem kellett, mikor írtad, hogy a budit takarítja könyékig. Na, ez nálunk is terítéken van, ha nem figyelek. Úgyhogy tudom, miről beszélsz. Tegnap épp porszívóztam, és nem sok kedvem volt hozzá. Megkérdeztem Dávidot, kiporszívózik? Erre ragyogó arccal már szaladt is a porszívóhoz, és takarított is. Mikor mondtam, hogy most már nekem is kell a porszívó, mert fel is akarok mosni, készségesen felajánlotta azt is, de azt visszautasítottam. Párszor már „felmosott”, minek következtében úszott az előszoba és konyha. Na de hagyni kell kibontakozni, és ezt a buzgóságot nem kiölni belőlük. De olyan aranyos, hogy mindig nevethetnékem támad, ha ránézek közben.

Napsugár!
Nekem ez akkor is lilának néz ki, bár valóban világosabb. Nem lehet, hogy a pisi koncentrátum volt kevesebb?
Hú, már te is betöltötted a 7 hetet, hogy megy az idő.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?