Sziasztok!
Már rég jártam itt, de most elolvastam az utolsó látogatásom óta írt bejegyzéseket. Jó sok minden történt!
Etna33:
Az anoním hozzászólásokkal ne törődj. Ha még a nevét sem vállalja, akkor mehet a sunyiba. Upsz
Írtál erről a HBA tesztről. Mivel nálunk is gond van a spermiumokkal, megírnád nekem privát üziben, hogy Pesten hol lehet ezt elvégeztetni? Ez ennyire speciális, hogy Pesten csak egy helyen végzik? Lehet, érdemes lenne nekünk is bejelentkezni egy ilyenre, mert még várunk a második kémcsőrandira, ami két hét múlva lesz. Egy vizsgálattal több, vagy kevesebb, már igazán nem számít. Akkor már járjuk körbe az egészet, amennyire csak lehet.
Nyulacs82:
Nagyon szép a szoba, de még szebb a picuri. Január 8 már mindjárt itt van, sok drukkot küldök Nektek! Ja, és gratula a laptetőhöz!
Witch26:
HP hormon! Ez aranyos! Drukkolok ám nagyon, hogy az új év első napja 2 csíkos tesztet hozzon Neked!
Vicky79:
Örülök, hogy Barbus már jól van, és remélem, hogy a jövő év kórházmentes lesz szegénykének!
(kecsmary) Mia:
Nagyon édes a nagy pocakod! Kitartást!
Noci85:
Sok sikert és kitartást Nektek!
András:
Addig, amíg az orvosok látnak más megoldást, mint a donorsperma, addig ne add fel a reményt saját babucira! Egy kérdésem lenne Hozzád. Ti a hormonvizsgálat eredményét hogy szereztétek meg? Nekem a recepción az asszisztens azt mondta, hogy ő semmilyen eredményt nem adhat ki, majd a konzultáción elmondja az orvos, mert neki küldik meg. Szóval így mi nem tudjuk se az én hormonvizsgálataim (3. és 21. napi), se a párom vv-i, illetve mintaadásának az eredményét. Egyedül a laborban levett több ampulla vérből készített eredmények vannak meg, mert azt a központi laborban kinyomtatták nekem. Abbban igazából a vashoz kapcsolódó értékek lettek csak rosszak, a többi jó, illetve kb 3-nál van minimális eltérés, de tényleg minimális, mert valamelyik érték 3,60-ig jó, nekem meg 3,61 lett. Szóval ezek remélem, nem olyan vészesek, de majd kiderül.
Nekünk már csak a második kémcsőrandi van hátra. Megcsináltattuk a vérvételeket, nőgyógyászati vizsgálatot, EKG-t, emlőultrahangot, és kértünk időpontot. Január második felében megyünk a konzultációra, akkorra már meglesz a második mintaadás eredménye is. Mi is Skriba doktornőt választottuk, úgy látom itt, a fórumon most többen mellette voksoltunk. Hozzon szerencsét mindannyiunknak! Talán össze is futunk valamikor!
Mindenkinek jó (sírásmentes) szilveszterezést és nagyon boldog, álmokat-valóra-váltó évet kívánok!
Gabi