Anna
Nekem "csak" alkati szert adott, de már fogalmam sincs mikor kellett bevenni, de azt tudom, hogy többször 5 pici bogyót. Mellette tilos minden, ami mentolos! A fogkrémemet is le kellett cserélni, de ahol a homeós gyógyszert ki lehet váltani, ott van homeos fogkrém is, vagy a DM-ben van Elmex fogkrém. (Fehér alapon narancssárga betűs a mentolmentes.)
Igen, a lombik előtt kelett szednem, pár hét múlva vissza kellett hívnom, akkor ismét mondta, hogy hogyan szedjem, majd kb. másfél hónap múlva(de most így visszagondolva, lehet, hogy kicsit több volt) elmentem hozzá, megbeszéltük, hogy ami eddig fájt, az most már alig, meg amúgy is jól vagyok és pár nap múlva lombik. Azt mondta, akkor a bogyót már nem kell szednem és az eredménytől függetlenül majd menjek vissza hozzá. Ha nem sikerül, akkor azért, ha meg sikerül, akkor azért.
El is fejeltettem neked gratulálni. Fogadd így utólag hát: Boldog szülinapot neked.
Zsebikém
Írok neked levelet, jó?
Stella
Hogy vagy? Tudom, hogy szafarit jártok
(sőt nagyon tetszett a BABgyár
kifejezés), de azért megkérdezem, mert úgyis visszaolvasol.
Ildikó
A progesztán golyók csak segítségnek vannak, elvileg a saját szervezeted is termeli. Ha kimaradt egyszer, szerintem nem olyan nagy gond, de tényleg többször ne nagyon tedd. Gondolom hívtad a dokit is ezügyben és megnyugtatott.
Nekem már rutinszerűen megy, félálomban is. Most vagyok éppen leszokóban róla, ugyanis holnap leszek 12 HETES!
Még hétfő-kedden adom magamnak, aztán vége. Lehet, hogy hiányozni fog?
Fea
2 napos konferencia????? Mit beszéltek meg? Te szereted az ilyeneket?
Lara
Én rögtön észrevettem a pacácskádat a fotón. Már rááll a szemem. Mostantól hihetetlen mértékben fog nőni, el sem hiszed majd! Ha fáradt vagy, azonnal tessék pihenni! Most a baba az első és nem a munka! Ugye tudod? Ja és ne emelj 2-3 kilónál többet.
Kriszta
Jó sízést, kikapcsolódást, hogy utána nyugodt igedekkel indúljatok neki az akciónak.
Lullaby
Ha mondod a dokinak, hogy a párod, csak szerdán jön haza, biztosan segít a tüszőcskéknek kicsit tovább érni.
Zsuzska
Bizonyára segíteni fog az örökbefogadás, vagy csak a gondolata. Ha majd a tettre kerül a sor, akkor ugye beírod ide.
Van egy ismerősöm, akit érdekelne 1-2 éven belül, de szerintem itt is vannak jópáran, akik esetleg...
Kattca
Neked miért is kell utaznod? Nem Pécsett lesz a nagy akció?