Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, sok mentséget nem tudok felhozni!
2011.09.03-án megszületett kislányom Tanács Lelle Zsófia, 2850gral és 50cm-vel a vártnál 2,5-3 héttel hamarabb.
Fel kellett dolgoznom ezt a dolgot, mivel a nagy hőségben magas vérnyomásos lettem, tele lettem vízzel, és kórházba kerültem, ahol a vizsgálatok folyamán kiderült, hogy Lelle nem fejlődik, így császárral véget vetettek a terhességemnek.
Szerencsére minden oké a leányzóval!
A kórházban kapott valami kis fertőzést+ be is sárgult, így 10 napot töltöttem benn vele. Az ő kis nyavalyáinak köszönhetően a vérnyomásom újra felment a tejem elkezdett apadni, így sosem volt elég neki, első naptól pótlásra szorult, madj 2 hónapos korában elkaptam egy hányós hasmenős vírust amihez láz is társult nálam, így nem szoptattam 3 napig, aminek köszönhetően megjött a mensim, és azóta nem fogadja el a cicit szóval 1,5 hónapja tápis a kis drágám.
Hogy valami jót is mondjak, gyönyörű, jól fejlődik, mosolygós csodababa.
KÖzben építkeztünk beköltöztünk október közepén a házikónkba, szóval már ez is kipipálva.
A PCO-mat azóta sem igazolta a doki, sőt azóta még egyszer megjött 34 napra, így most csodálkozom, hogy nekem aki félévente ha egyszer mensizett, most lehet beáll.
Örülök az újonnan érkezett kis földlakóknak, gratula a kismamáknak!
szti már a vége fele jársz hajrá, hajrá!!
Próbálok mostmár jönni ha még nem vagyok kiközösítve
)[/img]