Rana!
Szia, és gratulálok a babához!!!
Judy!
Sajnálom, hogy most sem sikerült:cry: !
Beu!
Szép méretek, minden oké, hurrá!!!!!
Erika!
Micsoda jó ajándékok
. Ilyenkor picit sajnálom, hogy nekünk nem kell venni semmit, max. babaágyat, pedig emlékszem, milyen jó volt a nagyoknál válogatni, keresgélni...
Nóci!
Telefonok, nocsak
! Egészség hogy áll? Jól vagy? Egy ágyban alvás van már
?
Nita!
Mi volt a dokinál? Kihez jársz? Én a Fodorhoz, hát, nem vagyok tőle elragadtatva
.
Terheléses cukor
Képzeljétek, nekem még sosem volt. De nem úgy értem, hogy ennél a terhességnél, mert ugye itt még nem is kellett volna, hanem SOHA. A nagyokkal egyszerűen nem csináltak. A dokim nem küldött. Én gondoltam, hogy kellett volna, de megmondom őszintén, nem reklamáltam meg (utálom, ha szúrnak...). Pedig elég nagy volt a rizikóm, apukámnak 1-es típusú diabétesze volt, úgyhogy szerintem mennem kellett volna. Meg a protokoll szerint is. Szóval én nem tudom, volt-e terhességi diabéteszem vagy sem.
Feltehetően nem, mert gondolom, lettek volna tünetei...
Amúgy velem semmi különös nincs. Bocs, hogy mostanában keveset jövök (Erika, köszi az aggódást
). Állandóan álmos vagyok, este 9-kor már kidőlök. Nálam semmi jele a második trimeszteri energia-túltengésnek
. A ház szalad, vasalni való hegyekben, a munkahelyi papírmunkáimmal is lassan haladok. Ráadásul péntekig 3 beadandót kell megírnom a suliba
. Kicsit úgy érzem, kezdenek összecsapni a fejem felett a hullámok, pedig nagyon igyekszem, de ez van
.
A hasam tényleg elkezdett már nőni, még nem vészes, de a többiekkel is így volt, az elején nem annyira volt látványos, de a végére -főleg Ádámnál- jól megnőtt. Azért remélem, most megúszom a 120 cm-s haskörfogatot
...