Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Egy elveszett jelentkezik.
Zsuzsa!
Örülök,hogy ismét visszatértél!!! Kép
Edina is fél éves már??? Isten éltesse nagyon sokáig! Kép

Most nincs energiám olvasni,de úgy néz ki,hogy hétvégén itthon leszünk,és megpróbálkozom.
Ma kapott Bencus két oltást,és nagyon szar délutánom és estém volt.Nagy fájdalmai lehetnek,mert ennyire még nem hallottam sírni a 4 hónap alatt. Kép

Mindenkit puszilok,és igyekszem jönni:

Anikó
vakili

sziasztok,

legelőször is
sok boldogságot a féléves Edinának, és most legfőképpen gyors gyógyulástKép

Anikó,
szegény Bencus, láza is van hozzá vagy a lába van megdagadva? remélem, valamennyit tudtok aludni majd az éjszakaKép

Orsi,
óóóóriás már az a fiúKép

Rita,
nagyon édesek a fotók, Lili nagyon tud nevetniKép vettem én is a gyerekeknek karácsonyra olyan polifómos alátétet, találtam egy óriási csomagot, abból még térben is tud építkezni majd Dani, imád bunkerezniKép viszi magával a hugicájátKép
írtam már, hogy a lámpafestésed nagyon tetszik? persze a többi isKép

Hajnimacival beszéltetek mostanában? extra régen járt erreKép

Mucska,
mi van veletek? azért néha átnézhetnél hozzánkKép

Nalika,
mikor vizsgázol? most ez a számítógépes vizsga van?
hogy tegyek fel neked így képet, ha nem jársz erre?

Vali,
hazajött már a gyerekeid apukája?Kép

Kinga,
szia, hány vizsgád van még hátra?
pulcsijaidKép én is csináltam már ilyet, Karcsi speckó futófelszerelésévelKép

mi jól vagyunk, bár napközben megint alig aludt a kisasszony, max. 1 órányit, ebből felet a babakocsiban.
éjszaka is keltünk fél 5 előtt, aztán 6 után már véglegKép

legyen szép hétvégétekKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!!

Anita,
képeket nézegettem, de a nekem címzett hiányzottKép Szerdán levizsgáztam, 1 hibapont, új csúcs: 5 perc 25 másodpercKép

Anikó,
Bencus oltásaKép Ennél az oltásnál elég sűrűn kell cserélni a borogatást. Sok-sok nyugtató puszit küldök nekiKép

Zsuzsa,
Edinának boldog féléves szülinapotKép

Rita,
Lili nagyon aranyosKép Forgás, lábujjrágcsálásKép

Orsi,
olyan rég hallottam felőled!!!

Többre nem emlékszemKép

Pusz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Először is a pocaktársamnak Süncsinek!

Andriskának boldog félévességet kivánok!

Kép

Nagyon keveset hallok Rólatok! Kép

Zsuzsa Edinájának is!

Bori!

Ari vagy! Én olvasó módban vagyok minden nap.
Mi jól vagyunk, Anna huncut, és néha szivat, de jó értelemben. Szerencsére egészséges.

Örülök, hogy Rita és Orsi minden nap itt van,író módban is!

Rita!

Nagyon szépek a képek rólatok! A haja meg nem semmi!Kép ÉS nagyon ügyi is.

Orsi!

Hozzánk is kukucskálj ám, kerestünk!
Lassan jobbak lesznek az éjszakák is!

Swen: puszi

Anikó: sajnos ezek az oltások ilyenek. Mi az agyhártyásat kapjuk januárban, nem vagyok elragadtatva.

Zita: pusz!

Hú majdnem kimaradt: Bellanáéknak is boldog hófordulót.

Most láttam tegnap, hogy ikrek jegyű vagy. Akkor Anna is ilyen természetű lesz , mint te? Három kimondom ami a számon van, sok lesz egy családban Kép
(mi ugyanis oroszlánok vagyunk a férjemmel)Kép

És mindenkit puszilok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Először is Zsuzsától óriási bocsánat, tegnap olyan kómás voltam, hogy elfelejtettem, hogy Edina már fél éves!

Zsuzsa
Utólag nagy-nagy gratula és jobbulást Neki!
A kép nagyon édes, tényleg sokat változott!Kép

Rágóka: nekünk is van egy ilyen, Gergő most kezdi felfedezni, most már mindent megfog és tömi a szájába.Kép És most már nagyon ügyesen elveszi a kezünkből a játékot, ezt tegnap óta csinálja. Annyira koncentrált a dologra, olyan édes volt!Kép

Rita
KösziKép És ezeknek a méreteknek az ellenére sem kövér, olyan kis arányos!Kép
Az tuti, hogy vissza fogom sírni, mert tényleg imádok szoptatni! egyik nap mikor sétáltunk előjöttek az emlékek, hogy milyen jó volt pocakosnak lenni és most milyen szuper is az Anyaság és annyira rámtört, hogy mennyire szeretném én ezt még sokszor megismételni! Eddig is 3 gyereket szerettem volna, de most már még jobban! Sőt, ha jobban állnánk anyagilag én még négyet is bevállalnék!Kép
Képek Liliről megint csak tündériek! Olyan édesen kacag!Kép Gergőt sajnos kacagás közben nem lehet lefotózni, mert rögtön a fényképezőgépet kezdi el figyelni.Kép

Bori
Tényleg nagyon megnőtt, de a súlya ellenére nem kövér. Én meg is lepődtem, hogy ennyit mutatott a mérleg! És olyan gyorsan nő, hogy most kezdtük 1 hete használni a 74-es body-kat, de szerintem 2 hét és már nem lesznek jó rá! Úgyhogy karácsonyra kap egy garnitúra 80-as body-t.Kép

Anikó
Szegény Bencus!Kép Én is úgy félek ettől az oltástól, a múltkor is úgy bedagadt a lába!Kép Jobbulást picurkádnak, Neked meg sok puszika!Kép

Lányok
Hogy lehet hatékonyan borogatni az oltás helyét? Mert én a harisnyámból vágtam egy darabot és meg is tartja egy darabig a borogatást, de aztán elmozdul, ahogy Gergő mozog.Kép
Valami jó ötlet?

Mucska, Nalika
Köszi a hiányolást, megpróbálok menni.Kép

Süncsi
Nagyon boldog félévességet Andriskának!Kép

Linda
Boldog hófordulót! Kép 1 hét és mi is 4 hónaposak leszünk!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma reggel jacuzziztam. Kép Hat jol meg lettem maszirozva. Kép Isteni. Kép
Lili jol van. Ataludta az ejszakat. Kép Most eppen az agyaban jatszik.

Koszonom mindenkinek a kepekre a dicseretet. Kép

Suncsi: Andriskanak boldog fel evet! Kép Irjal mi van veletek!

Mucska: Orulok, hogy irtal. Kép

Orsi: 3 gyerek! Kép Nem semmi. Kép En kettonmel tuti megallok. A hazunk is 2 gyerekre van kenyelmesen tervezve. Kép

Nem is irtam, hogy Lili oriasi zenerajongo. Nalunk szinte egesz nap megy a zene, de amikor bekapcsolom, hirtelen megdermed a Lili, oriasit mosolyog es elkezd a zene utemere a labaval rugdosni vigyorogva. Isteni ilyenkor. Ha nagyon nyugos, bekapcsolom a zenet es maris elhallgat. Kép

Megyek, mert hiv a Lili. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Na,próbáltam jegyzetelni,remélem nem hagyok ki semmit.

A tegnapi húzós este után nagyon jó éjszakánk volt,csak egyszer kelt fel negyed 4-kor enni Bence.Remélem ennyivel megúsztuk az oltást,mert tegnap majd megszakadt a szívem,úgy sajnáltam Őt. Kép

Rita:képek nagyon aranyosak Kép Mit nem adnék,ha én is ilyen hajlékony lennék,mint Lili.
Nagyon szépek a munkáid. Kép
Jacuzzi Kép Te aztán tudsz élni!!!
Láttam,Vali nem írt azóta,én találkoztam Vele,amikor vette a hintát,és itt Újpesten a Kenguru boltban,közel 10.000-ért vette.

Zsuzsa:örülök,hogy visszatértél,de látom,még mindig nem gyógyultatok meg.Kép
Tejcsidet sajnálom,de próbálj nem nagyon elkeseredni miatta.( Bagoly mondja...)Lényeg,hogy Edina szépen fejlődik,és már eddig is nagyon ügyes voltál.Kép
Nálunk most én vagyok beteg megint.nagyon köhögök.

Orsi:súly nem semmi. Kép Éjszakáid kísértetiesen hasonlítanak a mieinkhez.Volt egy ilyen rossz időszakunk,amikor 2 óránként keltünk,most Kata minden este beszél Bencével,hogy csak egyszer keljen.Nem tudom,hogy ez használt-e,de most már pár napja tényleg csak egyszer vagy kétszer kel. Kép
A fordulást mi is most kezdjük. Kép
Nem tudom, mi lesz a minitalinkkal,mert most megint én vagyok beteg. Kép
Tegnap beszéltem a védőnővel,és a kiwit szigorúan megtiltotta.Kérdeztem,hogy meddig vannak ezek a tiltások,és azt mondta,hogy addig,ameddig szoptatok.Kép
Kockás gatyó nagyon édi.Meg a benne lévő Mókuska is! Kép
Kamerátok Kép Kép
Mi a mosogatógéppel jártuk meg.Még nem használtuk egy hónapja,amikor elromlott,egy hetet ígértek,és most már több,mint egy hónapja áll benne a szutykos víz,mert még mindig nem csinálták meg,és el se indul.Kicsit ki vagyok bukva!! Kép
3 gyerek-terv Kép Én is nagyon imádom így.
Bencus lába most nem dagadt be.Kép

Swen:édes lehet Botond,ahogy ágyba viszi a reggelit. Kép
Azóta még nem találkoztunk a tesómmal,de nem is szoktunk nagyon gyakran egyébként sem.Lényeg,hogy karácsonykor megint együtt lesz az egész család. Kép Abban maradtunk,hogy majd megbeszéljük a dolgokat,ha alkalmasabb lesz a hely és az időpont.

Zita:igen,velem beszéltél a Horváth cukrászdáról,mert itt van nálunk. Kép Én nagyon szeretném,ha ennyi ideig tudnék szoptatni,mint Te Csillát. Kép
Mailt küldtem.

Nalika:gratulálok a vizsgádhoz. Kép Puszi Nektek!!!

Bori:láza nincs,lába nem dagadt be,csak nagyon sírt. Kép Mára úgy néz ki,hogy jobban van. Kép
Dorci elvan magában,hogy ilyen keveset alszik?
Tesómmal remélem most már így marad,de nem akarom szőnyeg alá söpörni a gondokat,mert most is az volt a gond,hogy nem beszéltük meg.
Szíved most hogy van? Melyik nap kapod a 24 órás gépet?
Valinál nem a tornán akadtam ki,mert azt értem,csak a zsírégetést nem. Kép

Kinga:pulcsik Kép Nem csak meguntad őket,és újakat akarsz venni? Kép

Szöszi:fejfájás Kép Kérj a Jézuskától egy vasalógépet. Kép
El kéne jönnöd a talira,ha tanulni akarsz a többiektől. Kép
Alsógatyás gépet nem mertem feltenni. Kép
Négercsók:látom,Te is édességbe fojtod a bánatod.Kép
Pelenkagyár még pénzeli a fiadat? Kép

Lujzika:gratula a féléves hóemberkéhez! Kép

Most ezt elküldöm,aztán folytatom.

Anikó
vakili

Nanda:gratula a fogacskához. Kép Nekünk Gergőnek hozta a mikulás.. Kép
Mikor kap így Maya szurit?
Részvétem a keresztapád miatt,és remélem a jövő évetek jobb lesz,mint az idei. Kép
Aranyos lehetett a lányod. Kép
Bencus szeme már egyszer rendbejött,de most megint váladékozik. Kép
Tesóval a találka nagyon jó volt,talán már olvastad azóta. Kép
Kehidakustány? Sikerült a meggyőzés? Kép

Zsuzsi:örülök,hogy nálunk így alakult,engem nagyon zavart ez a helyzet.

Jerry:Karácsonykor biztos találkozunk a tesómékkal.Addig már nem hiszem,mert elég elfoglaltak mi is és Ők is.

Lino:oltást csak Kata kapott?
Nórának utólag is boldog szülinapot! Kép
Jó volt beszélgetni!

Süncsi:jobbulást Nektek! Ti is jó sokat vagytok taknyosak.Kép
Internet letiltás Kép
Nemsokára utaztok!!! Kép
Gratula a féléves Andriskának! Kép

Mucska:ez már nem a kötelező oltás lesz Nektek,ugye? Puszi!!!

Linda,Panó:puszi Nektek is!

Na,megyek elviszem Gergőt egy szülinapra.

Üdv:Anikó
vakili

Süncsi:
szívből gratulálok a fél éves Andriskának, és szüleinek.

ZSuzsa
zerko

Nalika Kép
GRATULÁLOK KépKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csak gyorsan,mert nagyon kemény napjaink vannak,Maxim nappal semmit nem alszikKép,este 8-11-ig üvölt,Kép,majd éjjel is kétszer ébredKép.Nem tudom mi a bajKépTalán a másik foga lenne???

Süncsi Andriskájának szeretnék gratulálni a 6. hónaphoz!
Olvasni nem tudtam,majd holnap,talán.
Mindenkinek jó éjt!
Nanda
nanda

Jó estét!

Süncsi! Sok szeretettel gratulálok a 6 hónapos kisfiadhoz! Jó készülődést hazafelé!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szia AnikóKép
Súly: hát igen.Kép
Éjszakák: Azért a 3 órát kibírja és általában 1x kel, rosszabb esetben 2x, az az egy éjszaka volt olyan, hogy 3/4 12-3-6, igaz a 6-ot már reggelnek veszem, nem éjszakának.Kép Tegnap szerencsére megjavult és kelt 2 előtt kicsivel, aztán meg 6-kor és még abban is visszaaludt 8-ig, szóval szuper volt!Kép
Minitali: Kép De most az ünnepek miatt szeritnem úgysem jönne össze. Én még mindig elég rosszul állok 1-2 ajándékkal és jövő hétvégén jönnek a sógornőmék is, szóval karácsonyig most már elég sűrű lesz. De majd jövőre Kép találkozunk.Kép
Kiwit még nem ettem csak narancsot és mandarint, de akkor nem is eszek.Kép Pedig annyira szeretem! És nem mondta a védőnőd, hogy miért nem lehet?
Kockás gatyó: nagyon imádom! Kép És persze a benne lévő Prüntyit is!Kép
Mosogatógép:Kép Felhívhatnátok a fogyasztóvédőket! Vagy a céget, aki a garanciát állja, hogy ha nem csinálják meg, akkor fogyasztóvédőkhöz mentek! Én úgy tudom, hogy 1 hónapon belül kötelesek megcsinálni!
Bencus lába:Kép Örülök, hogy már jobban van!

Lányok
Képzeljétek mit csinált ma Gergő! A pelenkázón volt tök pucéran, mert összekakilta magát és még a háta is kakis lett.Kép Oldalra fordítottam, hogy megnézzem rendesen letöröltem-e a kakit, erre egy pillanat múlva már át is fordult a hasára!Kép Annyira édes volt, vigyorgott, nagyon tetszett Neki. Kíváncsi vagyok mikor jön rá magától! Olyan fantasztikus, hogy napról napra fejlődik és csinál valami újat!Kép

Most megyek, mert ezt az üzenetet is egész este írtam és csak most tudtam befejezni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megint elkiabáltam. Nem alszik a Bendi megint éjszaka. Soha többé nem írom le, ha véletlenül aludna, mert látom, olvassa valahogy a babanetet.

Szigorlatra tanulok, azért tűnök el folyton, most csak beugrottam és majd még este visszajövök,ha sikerül.

Mindenkinek: sajna, külön kell hőfokot és programot és fordulatszámot állítani a mosógépen (túl profi nekem ez az új gép) és a hőfok maradt a 60-on. Kép

Az gáz, hogy nekem még mindig nem jött meg, pedig kb 2 hónapja tápot is kap Bendi??? Ne már, lassan nőgyógyász-fóbiám lesz.

Puszi, Kinga
nyinike

Nem volt internetünk, most visszaolvasok és írok utána

Jerry
jerry

Orsi: Gergő nagyon édes a kockás ruciban.
Hugicád hol találj ezeket a helyes kis ruhákat?
Nem semmi Gergő súlya! Valószínűleg ti is eléritek a 10 kilót féléves korára.

Szöszi: repülőzésnek azt hívom amikor hason fekszik, ívben kifeszíti magát, felemeli a lábait, a fejét, és a kezét emelgeti mintha szárnyalna. Kiváló hátizomerősítő gyakorlat, úgy 10 másodpercig én is bírnám valószínűleg csinálni, Törpi viszont igen hosszú ideig tudja!!
És jövő héten készülök fodrászhoz, azt tervezem, hogy barna festékkel "kontra"-melíroztatom.
Súly: én 60 kilósan is akkora vagyok mint egy ház, a héten kénytelen voltam venni egy nadrágot, mert beláttam, hogy nem fogok záros határidőn belül beleférni egyetlen ruhámba sem. Csak azt nem tudom, hogy mit fogok felvenni a jövő héten az Operába, most van egy fekete kordbársony nadrágom, és annyi.

AnitaBori: szép lesz 2 csemetével egyedül. De te már rutinos vagy, nem ilyen kis kezdő mint én.
Zsiráf a korához és a megpróbáltatásokhoz képest meglepően jól néz ki (nem hiába került annyiba)

Nanda: akkor csak meggyógyultatok végre. Nem akar nektek összejönni ez az oltás.
Akkor Maxi már meg bírja rágni a csülköt a bablevesben? Gratula a fogacskához!
Már akartam régebben kérdezni a parndorfi Outletben szoktatok H&M ruhákat vásárolni? Ha nem, elküldenéd nekem is, hogy hol? Bár az interneten írtak két wiener-neustadti (elnézést ha rosszul írtam, de lusta vagyok utánanézni, hogy írják helyesen) boltot, lehet, hogy azt fogjuk megnézni.

Kriszta: tündéri hóemberkéd van!

Zsuzsa: csakhogy jöttél végre! Gyógyuljatok meg!
Az első pár hónapban a legfontosabb az anyatej, az pedig megvolt Edinának. Azt írták valahol, hogy a 2 hónapig kapott anyatej 2 éven keresztül hatással van a baba immunrendszerére.
Az alvás pedig hasznos szokás, nem érdemes felhagyni vele.
A 4-est úgy érted, hogy negyven valahány kilós szeretnél lenni? Ilyet meg se halljunk.

Rita: tényleg tarthatnál valami kézműves szakkört, nekem türelmem és kézügyességem is van, csak tehetségem és kreativitásom nincs.
Elárulnád egyébként (ha gondolod privátban), hogy mi a foglalkozásod?
Lili nagyon ügyesen fordul!

Mégsem tudok visszaolvasni, műszak van.
Elnézést ha megint eltűnnék, de gyanús, hogy megint egy betárcsázós vírus miatt halt le a netünk, és nem vagyok meggyőződve, hogy kiirtottuk

Jerry
jerry

Sziasztok!

Aniko: Koszi. Hat en nem tudom hol van az Ujpesti Kenguru, de lehet, hogy lehet a Cora-ban is kapni olyan hintat. Holnap ugyis megyek es akkor megnezem.

Nanda: Jobban vagytok mar? Ejszakatok? Hatha viszek egy kis jokedvet neked. Kepzeld rolatok almodtam, hogy miert, ne is kerdezd. Meghivtal magatokhoz es megmutattad a hazatokat. Hat az nem semmi. Kép Egy nagy haz kulon szobaval Maximnak es Mayanak. Maya szobajara is emlekszem, nagyon nagy volt es szuper szep szinekkel, a sotet bordotol a vilagos rozsaszinig mindennel. Rengeteg jatek, es egy nagy agy. A kertetek hihettelenul nagy, arra emlekszem a legjobban. A kert vegeben patak es erdo, es egy lovarda. Kép Lovak futkostak a kert vegeben. Mondtad is, hogy majd megtanitasz lovagolni. Kép Bar az is lehet, hogy te se tudsz. Kép

Kinga: Azert mert ket honapja tapot kap Bendi, nem muszaj megjonnie a mensinek. A hormonhaztartasod meg nem biztos, hogy vissszaallt. Sogornomnel is ugyanez a helyzet, igaz o nem tapos, de abbahagyta a szoptatast.

Jerry: Nem titok a munkam, bar azt hiszem mar irtam. A Cora informatikai osztalyan vagyok az SAP rendszer rendszergazdaja.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

RITA,
Érdekes amit álmodtál,kíváncsi lennék rá mit jelent.Amúgy lovagolni egész kicsi gyerek koromban lovagoltam,mostanában már nemKépDe erdő van a kert végében,és a Maya és a Maxi szobájában is van hasonlóság,teszek majd képet fel.KépEgyébként nagyon szívesen látlak titeket nálunkKépTavasszal úgy is tervezek valami tali félét ide,de meg akarom várni a jó időtKép
Lili baba nagyon ügyes,nem semmi a lábbekapós képKép
Te írtad a kivit?Nekem a doki néni,és a védőnéni is szigorúan megtiltotta amíg szoptatok,az allergizáló hatása miattKépÉs a banán kivételével a déli gyümiket is 6.hónapos korigKép

ORSI,
Borogatás:én a nagypapámtól kapott régi nagy méretű textilzsebkendőt szoktam bevizezni,feltekerem,és bekötöm vele a kis combikájátKép
Jobbak már az éjszakáitok?

Maximanónak tegnap kibújt a 2.fogacskájaKépMa már jobb éjszakánk volt,22-6-ig aludt,majd 9-kor kelt reggel.Kép
Maya megint ovis,a múlt csütörtökön a szurit is megkapta,és semmi gond nem volt vele.Kép
A hétvégén az ovonéniknek festettünk gyertyatartókat,és csináltunk fűszeres olivaolajat is,nagyon élvezte,hogy végre látványosat alkothat.Kép

JERRY,
küldöm az útvonalat.A parndorfi outletbe nincs H and M.

most el......

Nanda
nanda

SziasztokKép

Jerry
Internet+vírus:Kép Elég gáz!Kép
Gergő: kösziKép10 kiló szerintem tuti!Kép
Repülőzés:Kép Gergő is kezd hasonlókat csinálni, csak még a kezét nem teszi ki, de hason a lába hátul állandóan fent van jó magasan! Nem tudom, hogy bírják ezek a picurik ezeket csinálni!Kép

Rita
Ha megnézted a hintát és az árát, akkor megírnád nekem? Köszi.Kép
Álmod nem semmi!Kép

Lányok!
Mindenkinek, aki Gergő súlyához gratulált: tegnap is megmértem kíváncsiságból és már 8250 gramm volt!Kép Csütörtöktől hízott 100-at!Kép Csak győzze a hátam! Igaz szerencsére most már elég jól elvan a járókában és nekünk is van egy olyan szőnyegünk, mint Ritáéknak, úgyhogy ott is sokat van hason. Teszek is fel képet, ha nem ébred fel addig.Kép

Zitával beszéltem telefonon, egyelőre nem tud jönni, mert festettek és csatatér a lakásuk, halomban a vasalni való, szóval nincs ideje. De jól vannak és puszil mindenkit.Kép

Megyek képet kicsinyíteni és megpróbálom feltenni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Nanda
Éjszakák visszatértek a régi kerékvágásba, kelés 1-2 között, aztán 5-6 között.Kép Aztán vagy visszaalszik, vagynem.Kép
Zsebkendő: és arra mit teszel, hogy ne legyen a rucija csurom víz?
Kiwi, déli gyümik: én is direkt megkérdeztem a védőnénit és azt mondta lehet, csak mértékkel! Gergőnek nem lett semmi baja eddig a narancstól és mandarintól, ma kipróbálom a kiwit is.
Maxi foga: gratula!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi,
ma délelőtt felétek jártunk a kisfiammalKép a kistarcsai kórházba kellett mennünk audiológiára, mondtam is Daninak, valahol itt vagytok a közelbenKép
nagyon szépen gyarapodik GergődKép(már nem is írhatom, hogy Kismókus)
déligyümölcsök: nálam ezek sincsenek tiltó-listán, bár pl. kiviből nem eszem túl sokat, mert nagyon ritkán kapok olyat, ami ízlik isKép
nekünk már csak 11 nap, és kapja kisleány az Első FalatotKép de hezitálok, alma legyen-e vagy krumplipüré anyatejesenKép kicsit hajlok az utóbbira

Nanda,
gratulálok a 2.fogacskáhozKép nem sokat várt Maxika a fogzássalKép
milyen olívaolajat csináltatok? milyen fűszereket használtatok? találtál valami szép üveget hozzá?
én a múlt héten szép üveg sótartókat vettem, azt fogjuk Danival megfesteni az óvónéniknekKép
voltam ma Danival az Árkádban: megnéztem a Zarát, pontosabban végigrohantamKép magamnak nem tudnék ott vásárolni, nagyon nem én vagyok, de a kislány-ruhák között fogok találni kedvemre valótKép
na, jártatok kint valamelyik Outlet-ben?
tavaszi tali ígéretesen hangzik...Kép
Maya hogy van mostanában lelkileg? gondolom, jobban, mert a te leveleiden mindenképpen ezt érzem, hála IstennekKép hol alszik a nagylány? apát beengedi már a családi ágyba?Kép

Rita,
megint átnéztem a fotókat, annyira nagylány már LiliKép
jó álmaid vannakKép
kész lettél a lámpa-búrával?

Jerry,
nekünk még sosem volt vírusunk, félek is tőle, mit csinálnék, kit hívnék...már jó ideje gondolkodom az Axelero-s programon, de még nem volt időm végigbogarászniKép
hajadat már csak a talin látjuk, remélem, ott mindenképpenKép
zsiráfnak továbbra is jó egészségetKép
nagyfiúnak isKép
a ti repülőzéseteket mi ejtőernyőzésnek hívjukKép
mit látsz majd az Operában? egy szál kordgatyában...?

Anikó,
jó hallani, hogy javulnak az éjszakáitokKép
köhögésed hogy van, mivel kezeled?
nekem megint sikerült elcsípnem a torokfájást a legelején, Phlogosollal öblögette, és elmúlt (megint)
nagyon tetszik, hogy Kata megbeszéli kisöccsével az éjszakákatKépKépKép
tesódnak örülök én is , tudom, sejtem, mennyit jelent ez nekedKép
kérdezted Dorcit: az utóbbi hetekben egyáltalán nincs el magában, folyamatosan foglalkoztatni kell, nehezen alszik el napközben, hosszú alvás nagyon-nagyon ritka, éjszaka is ébred sokszor 2-4 óra között.
a szívketyere elhalasztva, amíg lehet, mert szoptatni mégsem lehet vele (ezt akkor találták ki, amikor már kezdték volna felrakni), előre lefejt tejet pedig nem issza meg üvegbőlKép

Nalika,
gratulálok a vizsgádhozKép most mi következik, már a vezetés?
képet nem raktam fel neked, mert nem láttalak ittKép
de mindjárt keresek valami újatKép

most elköszönök, vége a félórás alvásnakKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!!

Kata,
kösziKép

Anita,
köszi neked isKép elfelejtettem írni, igen, a számítógépes vizsga volt, azért is tudom az időt pontosanKép még hátravan az eü tanfolyam és vizsga, de a vezetést addig is el lehet kezdeni. Írtam múltkor, hogy nem jövök a vizsgáig(legalább a kresszen akartam elsőre átmenni), de a képeket nézegettem. És most akkor mi lesz a szíveddel??
Én is a krumplira szavaznék, ha lehet. Egyébként mi már eszünkKépKép Almát csak kóstoltattam vele, de inkább zöldséget adok neki. Most a finomfőzelék van soron. De épp most annyira bekajált belőle, hogy jött vissza jócskán. Én mindig cicizés után adok neki, mert ugye hozzátáplálásról van szó. De a súlyán még mindig nem látszik....

Nanda,
2 fogacskaKép

Orsi,
ez a hízásKép 1-2 dekát küldhetnél azért a lányomnak belőleKép

Hajni
nalika

Sziasztok Lányok!

nagyon régen nem jártam felétek, sajnálom! Egy kicsit összejöttek a dolgaim, de nem panaszkodom.

Puszilok mindenkit, remélem mindenki jól van.

Rólunk:
Bence már 6,8 kg és eszik mint a gép. Pár napja már próbáljuk az almát és a baracklevet, lassan nyammog rajta. Ja és hasra fordul, nagyon aranyos!
Járunk BABAÚSZÁSRA!
Remélem mostmár tudok többször jönni.

Teszek fel egy képet a profilomba Bencéről.

Puszi nektek!

Maci
maci2

Bori
Kár, hogy nem hívtál fel és nem ugrottatok be hozzánk!Kép
Miért voltatok az audiológián?

Hajni
Hát igen.Kép Majd szólok Gergőnek, hogy árulja el a "titkát" a lánykádnak.Kép Viszont Ő meg mondja el Gergőnek, hogy hogyan kell végigaludni egy éjszakát.Kép

Na, sikerült végre kicsinyítenem, itt vannak a képek.Kép Bocsánat, hogy megint ennyi, de nem bírtam ellenállni, hogy ne tegyem fel.Kép

Ezen az első kettőn ne nézzétek a fejemet, épp fodrász előtti katasztrófikus állapot volt, azóta már le lett vágva.Kép
Kép
Kép

Ez meg a játszószőnyegünk, most is épp azon fekszik Mókuska.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

avocado

Rita: hát akkor a munkádban nemigen tudod a kreativitásodat kiélni. Nem szeretnél valami alkotóbb munkát? Szerintem kár a tehetségedet kihasználatlanul hagyni.

Nanda: még nem jött tőled levél, de akkor várom türelemmel.
Maxi baba: ez már kész fogsor!
Azt tudom, hogy nincs külön H&M bolt, de van 2 gyerekruha bolt ahol szokott néha lenni.

AntaBori:
Miért voltatok audiológián? Valami baj van Dani fülével?
11 nap: a nagy visszaszámlálás
Dorci idáig eljátszott hosszabb ideig magában?
Opera:a Pikk Dámát fogjuk megtekinteni, de nem egy szál kordnaciba megyek azért, felveszem az egyik kismamablúzomat Kép
A vírusunk azért gáz, mert kb. 1 hónapon belül ez már a második. Szerencsére a vírusirtónk idáig észrevette és legyőzte őket.

Orsi:semmi gond a hajaddal
Nagyon tetszik a szőnyegetek, nekünk csak sima betűs-számos van, nincsenek benne jópofa dinoszauruszok. Hol vettétek?
Borogatás:én egy steril gézdarabot, vagy vattapamacsot itatok át vízzel, ezt kötözöm át egy zsebkendővel, és erre húztam rá egy lazább befőttesgumit, hogy legalább egy kis ideig rajta maradjon. Persze negyed óra múlva már a bokáján lifegett.

NalikaHajni: mekkorák vagytok most? Timi sem hajlandó rendesen enni, vagy megeszi az előírt mennyiséget, csak nem hízik tőle?

Puszi mindenkinek

Jerry
jerry

Jerry
Haj:köszi, de azért azóta már kicsit normálisabb.Kép Sajnos az előző fodrász, ahol voltam 3x, nem volt képes normálisan megnyírni, így ez most egy új, le is kellett vágja jó rövidre a hajam, hogy helyrehozza az előző hülyeségeit.Kép
A szőnyeget az Auchanban vettem, ott nem volt betűs, pedig azt is szerettem volna. Külön voltak csomagolva, 10-10 puzzle, az egyik csomag számos, a másik dínós. Még fogok nézni, mert szeretnék betűset is, vagy még egy csomag számosat. Legyen jó nagy a szőnyeg.Kép Igaz, így felesleges lesz a rendes szőnyegünk, mert akkor el fogja takarni teljesen.Kép
Borogatás: nekem is egy ideig rajta marad a harisnyás módszerrel, de mindig sikerül Neki letornázni. Sűrűbben kell majd nézegetnem.

Most megyek pihizni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

halihó,
arany?!Kép

Jerry, Orsi,
Daninál felmerült a hallásprobléma, mert egy teszt beszédértési zavarokat mutatott ki nála, és ezért voltunk aud.szűrésen. Tökéletesek a fülei, tehát a zavar az agyában vanKépKép

Orsi,
aranyos a prüntyögi, nagyon sokat változott, amióta utoljára "alaposan" néztem a pofikáját. Már nem úgy értem, hogy előnyére vagy hátrányára, félre ne értsd, egyszerűen csak változott. ( mint persze mindegyik baba)

Látom, most a Dadoo-téma után a hab-tapi-lap van soronKépKépKép Én a múlt héten vettem egy óriás adagosat, abban - ha jól láttam - csak betű és szám van, nem tudom, hány darab lehet, de szerintem rengeteg, 7e volt az Europarkban, a Babaházban, és még nagyon sok fajta volt, kisebb-nagyobb kiszerelésben.

Jerry,
az neked is közel van talánKép

most kikapcsolok, délutánig
megyünk Dorcival ÁrkádniKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Most akkor még a 3 héttel ezelőtti dolgokra reagálok. Nem is vagyok fáziskésésbenKép

Anitabori, Bendi sem sírt merülés után, imádja, sőt, itthon a kádban is folyton bukni akar. Mármint lebukni.
Nemtom, milyen fotógépet akarok, azóta sem voltam sehol, illetve voltam, csak inkább karácsonyi ajándékokat vettem. A HP oldalát meg nem bírtam kivárni, míg megnyitja, valamiért olyan lassú volt.
Én megint levágtam Bubi haját, mert minden reggel egy kakastaréjjal ébredt és le sem lehetett fésülni, úgy nézett ki, mint egy kis láncfűrészes gyilkos.
Bendi is forog már, és ő is elröptette párszor a szemüvegemet, meg próbál begyűjteni mindent, ami ékszer. Egy kis szarka.

Swen, egyre nehezebben tanulok, mert egyre nagyobb a lelkifurdi, hogy nem én vigyázok ilyenkor Bubira. Hát, mindegy, majd kihúzzuk valahogy.
Botond szintén jó nagy baba, már mi is 80 és 86-os rucikat hordunk. Kép

Zita, köszi a polifoamos ötletet, nem is gondoltam rá, de most gyorsan vetettem.

Pitypang, Bendi nem nagyon bír kúszni a takarón a földön, mert begyűri maga alá és fennakad. Látom, Lizi ügyesebbKép

Linda, tényleg imádom és tudod, mi a furi? Már a következőre is úgy gondolok, hogy akkor majd már két kisfiam lesz.Kép

Na, ezt most elküldöm, aztán még olvasok visszafelé, meg írok is.

Puszi, Kinga
nyinike

Sziasztok!

Képzeljétek, Bendi leesett az ágyról.Bent hagytam aludni, 20 perc múlva ordít, rohanok be, sehol senki, az ágy mellett találtam meg. Szerencsére roppant előrelátó vagyok, körbe van véve az ágy, így puhára esett, de tutira nem alhat többet a nagyágyon. Igaza lett a dokinéninek, 6 hónapos kora előtt repült... KépKépKép

Süncsi és Zsuzsa, boldog félévességet. Sajnos, ez is kimaradt, nem bírom már utólérni magam.

Anitabori, gondolom, Karcsi is megdícsért a futócucca miatt Kép
Konkrétan nemtom,hány vizsgám van, vagy 4 vagy 5. Ha sikerült 4-esre a gazd.ell. zh-m, akkor azt megajánlja. Jó lenne. Amúgy 5, és az egyik(a számvitel szigorlat)az dupla. Egy írásbeli dec. 20-án, meg egy szóbeli valamikor. Kép

Anikó, nem untam meg, a kedvencemet is tönkrevágtam. El voltam kenve rendesen.

Rita, köszi. Lehet, hogy én végleg kislány maradok Kép
Anyósodnak jobbulást, azért ez egy kicsit megnyugtató, nem?Igaz, nem irigylem a diétáért, de fontosabb az egészsége!Bizti segít neki, hogy látja az unokáját Kép

Maci, és hogy tetszik az úszás?

Orsi, aranyosak a képek!

Swen, Csabával nem kikapcsolódás a vásárlás, mert ő precízen és gy orsan és az utolsó pillanatban vásárol. De elmentem a húgommal, Bendivel és a barátnőmmel. Na, Csaba neki nem állt volna tejszínhabos goffrit enni velünk a karácsonyi vásár közepén. Kép Most is ellopta az ötletemet, hogy etetőszéket veszek Bendinek karácsonyra és megveszi ő.Nem baj, én hintát veszek. Kép

Hé, mi volt ez a kg-téma pár napja? Már többet alszanak a babócák és mindenki ráér magával is foglalkozni? Jacuzzi, súlyméricskélés, erősítés...

Mucskaandi, ha lesz időd, írd le nakem légyszi annak a sütinek a receptjét, aminek a képét feltetted! Olyan babános volt!Köszi!

Puszi mindenkinek, felébredt a Duracellem (aludt 32 percet)!

Kinga
nyinike

SziasztokKép

Csak pár percem van, mert Gergő bármikor ébredhet, kint szunyál a garázsban a babakocsiban.Kép Muszáj volt elmennem a gyógyszertárba, mert elfogyott a teám és popsikenőcs is kellett és jól bealudt.Kép

Lányok
Akit érdekel ez a puzzle-ös játszószőnyeg most van az Auchanban 2 féle is. Amilyen nekünk van az 1300 Ft, a másikat nem néztem meg. Én ezt annó 900-ért vettem, de szerintem ennyiért sem drága. Nem tudom van-e dínós, számos tuti van, mert akartam egyet venni, de Anyukám lebeszélt, szerinte nem kell olyan nagy, elég ami most van.
Viszont vettem egy hintát!Kép Igaz nem előkés, vagy minek hívják azt a részét, ami olyan, mint egy etetőszék és nincs állványa sem, de sárga, van rajta egy gomb, amit ha ütögetünk csipog és nagggyon olcsó volt!Kép Ez is csak 1300 pénz, nem tudom meddig akciós. Egy bababoltban 11 ezerért láttam állványosat!!! Sajna annyi pénzünk nincs rá, így ennek nagyon megörültem. Ja, volt még kékben is, de nekem az nem tetszett.

Bori
Értelek, tényleg sokat változott. És még mindig nem hasonlít egyértelműen egyikünkre sem! Igazi egyéniség, egy kicsi mindenkiből, de Ő nagyon Ő.Kép
És cuki pofa, nagyon vigyorgós és írtó cuki, amikor dumál!Kép

Kinga
KösziKép
Bendi esése.Kép Én is félek ettől, mert akkor már nem alhat el cicizés közben délután, mert nem fogom tudni otthagyni.Kép De nekünk egyelőre még nincs ilyen gondunk, szerencsére!Kép

Képzeljétek kész van Gergő nagyszekrénye! Mivel nem találtunk jó áron és szépet, meg nagyon sok helyre nem is tudtunk elmenni, ezért Karcsi megtervezte, megrendelte az anyagot és megcsinálták Apukámmal!Kép És a beépített szekrényt is a folyosóra, úgyhogy lehet végre pakolni a dobozokból!!! És Gergő cuccai is el fognak férni!Kép
Holnap jönnek meg a fogantyúk és ha azok is fent lesznek, akkor csinálok fotót és megmutatom, milyen ügyi párom van nekem!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztek rámKép
pedig én rendszeresen olvaslak ám titeket, csak időm már nem jut írni, ui elköltöztünk, és nincs az új helyen net. Így vagy a szüleimnél vetem magam a gép elé egy pár pillanatra, vagy a párom mhelyén jutok némi gépidőhöz. De ígérem, amint lehet jövök gyakran!

Lizi azóta már kúszik előre is, és van 2 foga, valamint elfelejtette átaludni az éjszakát. Mindezt 5 hónaposan! Szóval, nem vagyok túl fitt mostanság.

Jerry, írok megint mailt, amint tudok, bocsi

Pusz
P.
pitypang

Sziasztok!

Amikor én írok, ti eltűntök? Megsértődjek??? Kép

Orsi, Bendi hivatalosan ma fordult át először, mindenféle segítség és nógatás nélkül, úgyhogy a mai délutánt azzal töltöttem, hogy forgattam vissza, mert visszaforogni nem tud és idővel megunja a hasazást és sír. Viszont amint visszafordítom, megint hasrafordul Kép

Pitypang, én írtam is neked, nem hiszem, hogy elfelejtettek. Bendi hátrafelé sem kúszik nagyon, ő körbeforog, mint egy propeller(Apja génjei munkálkodnak, most eszembe jutott egy disznóság Kép), meg mától hasra.Két fog 5 hónaposan??? Bendinek egy sincs, viszont alszik éjjel.Fordított arányosság?

Mindenki, aki nem jár erre hol van?Pl Linót és Kisdiót nagyon régen nem olvastam.Mivel olvastam visszafelé is ám!Csak meg ne haragudjon, aki szintén régen írt...Kép

Puszi, Kinga
nyinike

Nyinyike-
még csak kétszer voltunk úszni, másodjára már be kellett nyomni a víz alá. Volt egy kis sírás, pedig este fürdésnél mindíg locsoljuk a pofiját.
Remélem majd jobban fog tetszeni neki és nem kell feladnunk.

Maci
maci2

Sziasztok!

Holnap talán hosszabban is tudok jönni.

Ha pénteken délelőtt van időtök nézni a m2-t, akkor a Tudásakadémia című műsorban meghallgathatjátok Verebély professzort (sebész), aki valószínűleg hasznos dolgokat is fog mondani pl. a fiús anyukáknak fütyi húzogatás vagy nem húzogatás témakörben.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Csak gyorsan, mielőtt alszom: MEGVAN A MEGAJÁNLÁS GAZD.ELL.-BŐL!!!!!Tudom,ilyen későn nem illik kiabálni, de nagyon-nagyon örülök!!! KépKépKépKép

Zita, köszi, sajna, ezzel a témával bajban vagyunk úgyis.

Maci, nehogy feladjátok!Persze, hogy furi neki, hiszen teljesen más környezet. Szerintem az a fontos, hogy érezze rajtad (vagy a párodon), hogy bízol benne és magadban. Ja, és jó hangosan szólj neki, hogy most merültök. Én egyetlen egyszer szóltam halkabban, nem is figyelt fel rá a Bendi, aztán el is törött a mécses, pedig előtte vidáman lemerült és lenn is maradt pár másodpercig. Tényleg sokat jelent. Majd szorítunk nektek, legyen már majd Gyurta Daninak utóda, akár több is. Kép

Többiek is jöjjenek, mindenki!!!

Puszi, Kinga
nyinike

Sziasztok Lányok!

Egy arany? KépMi van Szöszivel és Swennel?
Végigolvastam és jegyzeteltem is,de majd csak később tudok írni.

SÜNCSINEK JÓ UTAT KÍVÁNOK!!!!!Ha még olvassa.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Eddig read only voltam, de most lenne egy kérdésem Avocadohoz. Babócád már tud ülni, hogy belerakod a hintába? Vagy ez nem számít? Azért kérdezem, mert n is szeretnék hintát venni a fiamnak (most múlt 6 hónapos), de még nem tud magától ülni. Etetőszékben igen, de oda be van kötve.

Köszi, shine
shine

Sziasztok!

Tegnap nem volt idom se benezni, mert hosszu napunk volt. Kép Voltam a Cora-ban a munkahelyen karacsonyozni Lilivel. Nagyon jol sikerult. Ez ugy szokott lenni, hogy mindenki huz egy nevet es annak kell valami ajandekot venni. Mivel en itthon voltam ezert az asszisztensunk huzott helyettem es legnagyobb banatomra a nagyfonokot. Hat torhettem a fejem mit vegyek, es aztan gondoltam, hogy mivel nagy megszoritasok vannak az Informatikan, mert elkoltottek a sok penzt az uj rendszer bevezetesere es a sok hulye francia tanacsadora, igy malacperselyt vettem. Kép Egy keramiat, melyet en malackas roszaszinre befestettem. Szerencsere az ajandekra nem kell rairni, hogy kitol kapja. Amikor mindenki elott kibontotta az ajandekot oriasi taps kovette. Teljesen el voltak buvolve, hogy milyen jo ajandekot kapott a fonok. Kép

Nanda: Nem tudom miert tiltottak meg szigoruan a kiwit. En eszem belole renbdesen, persze nem zabalom, de mertekkel mindent lehet enni! Kép En semmit se hagyok ki. Kép
2 fog. Kép Hat ugy tunik Lili lesz az utolso a forumban akinek fogai lesznek. Kép

Orsi: Megneztem a Cora-ban a hintat. 8590 Ft. De nekem nem tetszett, nem tunt stabilnak. Amugy allavanyos. Muanyagbol van. Es az van rairva, hogy ajanlott kor 1 evestol. Hat szerintem inkabb varok a hintaval, nem tudom milyen kovetkezmennyel lehet a gerincere.
Lett hatasa a kiwinek? Ejszakak. Kép
Kepek gyonyoruek. Kép nem tudok mit szolni. Kép
Szekreny. Kép Varom a kepeket. Kép

Anita: Ha egy het mulva kezded el a hozzatapit, nem lesz tul megterhelo Dorci gyomranak rogton a krumplipure? En azert kezdtem almaval, mert az csak a 11 oras szopi elott jar es szokja a gyomra. Az elejen igy is nehezen tudta kikakilni. Ugy tudom a krumplit nehezebb. Kép
Majd januartol kezdem neki adni a sargarepat, tokot, krumplit.
Kepek keszen vannak. majd csinalok kepet a masikrol is. Most egy ujabb munkam van. Festek apueknak egy 40x50 uvegre egy keretet es benne a Lili kepei lesznek honaprol honapra egeszen a szuletese napjatol kezdve. Majd arrol is csinalok kepet. Kép

Maci: vegre jelentkeztel. Kép orulok, hogy minden rendben. Kép Bence sulya. Kép

Szonyeg: mi is vettunk. Most vettem egy nagyob oriascsomaggal, hogy ahhoz hozzarakjunk ami most van a foldon. Nagyon jo, mert a parkettat is vedi. En a Cora-ban vettem most.

Kinga: agyrol leeses. Hat igen. Nem mindig lehet erre flkeszulni. Lili ketszer is leesett, bar en is elore felkeszultem. Eloszor amikor megtanult hason kuszni egyik percrol a masikra, masodszor, amikor megtanult hatrafele kuszni egyik percrol a masikra. Azota csak foldon van. Kép
Igen, anyosom sokkal jobban van es az unoka rendkivuli gyogyero. Kép
Gratulalok a sikeres vizsgaert! Kép

Na megyek, most kelt fel Lili. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Szia Shine,

Legy udvozolve. Kép
En irnek a kerdesedre. Kép En nem tennem be etetoszekbe a Lilit, ha meg nem tud ulni magatol. En a bebihordozoba fektetem es ott etetem. De ugy latom ezt mindenki maskepp gondolja. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Gartaula mindenkinek, akinek gazd.ell.-bol megajanlottak a jegyet!Kép

MaciKép
Szia-szia! De reg jartal erre! Megneztem Bencet a profilodban, nagyon aranyos! Csak ugyesen az almaval, barackkal! Es a bebiuszassal si! Tenyleg, barackot fagyasztottal le anno vagy levet veszel most?

PitypangKép
Szoval, megvolt a koltozes! Legalabb tul vagytok rajta, az nem lehetett setagalopp, en uuuugy utaltam...
Jaj, az alvast ne is emlitsd, valami jarvany lehet, hogy az 5-6 honaposok mostanaban elfelejtenek aludni...Es a koraertett 4 honaposok is!Kép
Mikor lesz net otthon is?

KingaKép
Szoval Gyurta Danit nevelsz? Azert, az agyrol ugralast nezve ugy latom, Bendebaba meg nem dontott a sportagat illetoen!Kép
Szoval Ti jol alusztok...Hmmm...

RitaKép
Ne izgulj, nekunk is tobb fulunk van egyelore, mint fogunk! Kép Szoval fog egy darab sem. Es nekunk hajunk is csak nagy joindulattal...Kép

ZitaKép
Koszi!!!

AnikoKép
Gyere-gyere! Valami uj, kotenyes sztorid van?Kép

OrsiKép
Szerntem Rad azert hasonlit, nfoleg az utolso elotti kepen!

szoszi
szoszi

Na,megpróbálom leírni a jegyzeteimet...

Szöszi: Kép Nincs újabb sztori,de hétvégén nekiállunk sütni,hátha....
Koraérett 4 hónapos: ez aranyos Kép Nem lehet,hogy valaki megint begyűjtötte az álommanókat? A múltkor mintha Te lettél volna!!!Bencus is fent van éjszaka másfél-két óránként,és csak cicivel alszik el.Úgyhogy még csak át sem adhatom apának.
Fogacskákat hova siettetitek? Ráérnek még.Kép

Rita:persely Kép
Bencus olyan etetőszéket kap,amit meg lehet dönteni,mint a hordozót.Ilyenben nyugodtan lehet ültetni.A hintát még én is halasztom,amíg biztosan ül.Egyenlőre még sehogy Kép

Orsikám,drága legkedvesebb volt pocitársam:Kép
Nálunk a legjobb éjszaka is olyan,mint nálatok a rossz.Én összetehetem a kezem,ha csak 3 óránként kel fel.Kép Kép
Sógornődék nálatok is alszanak? Egész ünnepekre jönnek?
Kiwi:azt mondta a védőnő,hogy az apró magok miatt.És a banánt sem ajánlotta.Csak a mandarint és a narancsot.De látod,Ritának nem árt egyik sem.Én még nem merem. Kép
Minden fürdetésnél eszembe jutsz,szerintem mindenképpen vegyetek egy ilyen kiskádat!Bence annyira élvezi,hogy élmény még nézni is!!!!Gergő még 2 évesen is ilyenben fürdött,úgyhogy ki lehet használni.
Mérlegünk már nincs,úgyhogy nem tudom,mennyi Bencus súlya most. Olyan rossz.Kép
Képek Kép Ti nem féltek,hogy ebből a szőnyegből estleg le tudnak nyelni valami kisebb részt?Mert én ezért gondolkozom rajta.Kép
Szekrényekről várjuk a képeket.Kis ezermester ez a Karcsi!!!Kép
Mosogatógép: most már a felrobbanás határán állok...Hétfőn végre kijöttek,és kicserélték az egész elektronikát,de meg se nyikkant a gép.Közölték,hogy akkor másnap jönnek és elviszik,mert teljesen szét kell szedni,nem találják a hibát.
És azt is mondta,hogy csak az elszállítástól indul a 15 nap,ami javításra van.Mert csak most kezdik. És kérdem én,akkor mit csináltak november 10.óta? Mindegy,már nem is akarok beszélni róla, mert csak felhergelem magam megint. Kép

Bori:Az éjszakáink már megint szarok,ahogy már az előbb írtam.Kép
A köhögésem már jobb,de még megvan.Az az igazság,hogy nem kezelem semmivel.
Hogy tudod az otthoni dolgaidat csinálni,ha Dorcit szórakoztatod? Mert én is ezzel kínlódok.Kép
Jól látom,már Ő sem fogadja el a lefejt tejet üvegből? Kép Kép Kis cicihuszárok Kép
És most mi a teendő Danival? Hol derült ez ki,az oviban?

Nalika:nem is tudtam,hogy már elkezdtétek a hozzátápit.Tetszik Timinek? Gyerekorvos mondta,vagy Te döntöttél így?
Petinek hogy megy a felkészítő?
Puszi Nektek Kép

Maci 2: Jó,hogy jöttél! Kép Talira nem tudtok jönni?
Forgás,babaúszás Kép
Újabb kép nincs Benőkéről? Ezt már szerintem láttam.

Kinga:Bendi leesése Kép
Pulcsi ügyben csak vicceltem Kép Kép
Grat. a megajánláshoz. Kép

Pitypang:szia KépDehogynem emlékszünk Rád!
Milyen az új lakás? Grat.a 2 fogacskához. Kép
Az éjszakák úgy látszik,mindenhol romlanak.Azért egy kicsit megnyugodtam.

Lindáról tud valaki?

Lino,Panó,Zita,Swen,Nanda,Vali,Zsuzsa,Mucska és mindenki:Nagy-nagy pusziKép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Most megint eltűnök péntekig, mert Csabánál nincs net. Nem mbírom rávenni, hogy ez milyen fontos.
Megkérdezte, hogy mi az a topik, és amikor körülírtam, csak annyit mondott:Ja, akkor ez a pletykafészek másik neve.

Rita, köszi szépen a megnyugtatást a mensimmel kapcsolatban, mára megjött. Kép
Malacpersely Kép

Itt a védőnő, mindjárt jövök.
nyinike

Na, vissza is jöttem, látta, hogy nincs mibe belekötnie, így 10 perc alatt végzett.

Anikó, gondoltam, hogy vicc volt!
KösziKép

Rita, mi is olyan etetőszéket veszünk, aminek dönthető az ülése. Sárga Brevi Jupiter lesz, olyan jó puha az ülése, de a kék színű nem tetszik. (Bocs, akinek ilyen van)

Bori, mi baja szegény Daninak?Gyógypuszi megy felétek!

Szöszi,Lehet, hogy olyan toronyugró lesz, vagy műugró, vagy mi.Vagy sárkányrepülős.Vagy lusta disznó, aki egész nap Anyán és leginkább a cicijén lóg.
Balázs nem jól alszik? Bendi egyszer kel éjjel, meg egyszer 6-kor, de ezután még 9-ig alszik. Cserébe viszont alszik 11-től 13-ig, és onnan kezdve nem alszik, kb fél 7-ig, akkor egy órát csucsul és fürcsi után alvás.Délután viszont egész végig kézben van.Küldök nektek álommanót, de azért nem az összeset, ha nem haragszol Kép

Ti mit süttök-főztök karácsonyra? Nekem még elképzelésem sincs.

Puszi mindenkinek, tényleg mindenkinek és írjatok, ha marad még szussz Bennetek a karácsony előtti hajcihőben Kép

Kinga
nyinike

Szia ShineKép
Miért csak "read only"? Ha fél éves a babócád, akkor Ti is nyáriak vagytok javában, úgyhogy gyere közénk bátran! Jó kis csapat ez!Kép
A hintát csak előrelátóan megvettem, hogy mikor fogjuk használni az még a jövő zenéje. Mert Gergő még csak 4 hónapos lesz, egyelőre nem ül egyedül, csak ölben, szóval tuti még pár hónap, de megvettem, végül is nem kér enni.Kép

Rita
Munkahelyi karácsonyKép
Kiwi: még nem ettem, mert egyszerre nem akartam leterhelni Gergőt és ettem kolbászt a paprikáskrumpliban. Ma meg lencse volt, szóval hétvégén fogom kipróbálni.
Hinta: én is csak úgy megvettem előre, majd belenő Gergő.Kép Állványt meg Karcsi fog neki csinálni, az tuti stabil lesz!Kép

Szöszi
KösziKép

Anikó
Sógornőmék csak egy éjszakát alszanak itt, aztán elutaznak haza. Karácsony estére a Tesómék jönnek, másnap elmennek és jönnek Karcsi szülei 1 napra.Kép Melegváltás lesz rendesen.Kép
Gyümik: mindenki annyira máshogy gondolja! Én mindenesetre kipróbálom, banánt eddig is ettem, a narancstól sem lett semmi baja, remélem a kiwitől sem lesz. Meg elég nagy baba már.Kép
Éjszakák.Kép Nekem megKép Kép
Szőnyeg: de én is tartok tőle, hogy ha majd ügyesebb lesz és ki tud esetleg szedni darabokat, akkor majd el kell rakni egy időre. De egyelőre még nem kell ettől félnem, és mozogni sokkal jobban tud majd ezen, mint a járókában. Pl.megfordulni, mászni.Kép
Mosogatógép: elképesztő!Kép
Szekrényünk: sajna ma nem volt ideje Karcsinak elmenni a fogantyúkért, így még nincsenek fent, de remélem holnap!Kép
Kád: ma megyünk el megvenni, ez lesz az egyik karácsonyi ajándéka.Kép Anyukám meg etetőszéket akar, kíváncsi vagyok az árakra!

Kinga
Karácsonyi menü: vagy halászlé lesz, vagy egy nagyon finom leves, amiben van marha és csirkehusi, gomba, capribogyó és tejföl. Aztán lesz "Margit-csirke", ha érdekel a recept leíromKép és mindenféle rántott cuccok, gomba, sajt, ja és Anyukám ragaszkodik a töltött káposztához, Neki a nélkül nincs karácsony.Kép Jó nagy zabaparti lesz!Kép

Lányok
Én úgy sajnálom, hogy nem tudok küldeni itt videót, mert látnotok és hallanotok kéne Gergőt! Annyira édesen dumál, meg sikongat és ahogy nyúl a tárgyakért! Tüneményes!Kép

Most megyek, lassan készülődünk, mert jön haza Apa és indulunk vásárolni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Trita, Orsi: aranyosak vagytok, hogy invitáltok. Igen, június 4-én született Ádámom, szóval idő szempontjából ideillek. De eddig nem mertem írni, mert nem tudom, mennyire vagytok zárt társaság. Van olyan hely, ahol már nem szívesen vesznek be senkit a csapatba. Örülök, hogy ti igen. Kép Szóval köszi. Kép

Hinta: valszeg mi is veszünk egyet, és eltesszük. Kép

Etetőszék: a miénk is olyan, hogy hátra lehet dönteni, így nem kell függőlegesen ülnie a maszatnak benne. Így kb. olyan, mintha a hordozóban ülne, csak ez kényelmesebb nekem, mert magasabban van.
A miénk Top Rider, és mindent tud, amit a Brevi, csak nem olyan jó nevű márka, így egy tízessel olcsóbb volt. Ezt csak azoknak írom, akik most szeretnének venni, hátha számít.

Anikó: nekünk is van ilyen habtapi szőnyegünk, és én is állandóan azon parázok, nehogy lenyeljen egy darabot belőle Ádám. A legkisebb részeket már kivettem. Eddig még nem volt gond, de két napja fel tudja szedni a szőnyeget (a szélén alányúl és felhajtja), és ettől kiesnek a részek, amiket előszeretettel rágcsál. Nagyon oda kell figyelni! Már azon gondolkodtam, hogy teszek rá egy pokrócot. (Mellesleg a papírján az van, hogy 3 éves kortól.)

Lányok: ti fejből tudjátok, ki hány hónapos? Mármint a babák! Kép Vagy van valami táblázat?

Ja, magunkról: Ádám 6 hónapos múlt. Gyönyörű, okos, ügyes, stb. természetesen. Kép Már van 2 fogunk, tud kúszni, négykézlábazni, kutyázni. Kedvence a könyvek és a sütőtök. Most kezdtük a hozzátápit: evett eddig almát, krumplit (nem jöttek be), körtét (talán), és sütőtököt, ami kiütötte a cicit is. Imádja! Kép
Van albumunk is: shine néven (kettő).

na jó, eldugulok!

shine (petra)
shine

Hello lanyok

Hu.... mar nagyon szegyenlem magam, annyira regen jartam erre. Nem hiszitek el, de 9-10 napja meg meghalni sincs idom, meg az emileket sem olvastam el.

Bori
Hogy vagytok Dorka Dani?

Suncsi
Ne haragudj. olyan bunko vagyok , en kerek szivesseget es utana ide sem szagolok. Biztos irtal a ruzzsal kapcsolatban, de sajnos nem talalom. Mikor indultok haza, talan holnap? Van egy olyan erzesem, hogy 16,de lehet, hogy tevedek.

Linda
Te merre jarsz?

Orsi
Nagyon edi-bedi ez a babuci....

Rita
Hogy van a mi nagy haju Lilink?

Aniko
Nalatok mi ujasag?

Lino
Pano akiket mindig osszekeverek?

Lanyok mos moszaj mennem aludni itt mar 12, es holnap uj nap. Nem panaszkodom, de engem teljesen lefoglal ez a "par" gyerek. Mar nagyon varom a hetfot ugyanis megyunk haza. Rogton lepasszolom az osszes gyerkocot anyunakKép.

Nagyon puszikalok mindenkit.
Ildiko
salla

Sziasztok!

Kinga:mi is Brevi Jupitert vettünk,csak használtan.De nagyon szép állapotban van. És sárga. Kép

Orsi:lehet ,hogy én vagyok túl óvatos? Pedig a lencsét nagyon szeretem. Kép
Jó kis vendégjárás lesz Nálatok! Kép De nekem az egész karácsonyban ez tetszik a legjobban.Hogy együtt van az egész család.Csak azt viselem nehezen,amikor vége.Az ember készül-készül hetekig,aztán egyszercsak mintha elvágták volna.Utána olyan üresnek érzem a napokat.Kép
Mosogatógépet állítólag ma hozzák.Kíváncsi vagyok....
Etetőszék árak:HORROR!!!! Mi végül használtan vettünk,egy nagyon kedves,tiszta családtól.Így 36.000 helyett csak 14.000 volt.Különben nem tudtuk volna ezt a márkát kifizetni,pedig titokban mindig vágytam egy ilyen dönthető ülésesre.A novemberi Kismamában benne van,csak a miénk sárga.Brevi Jupiter. Kép
Bence is nagyon szereti hallani a hangját,most fedezi fel,hogy miket is tud.Nagyon édes,ahogy sikít,kiabál.Csak ne éjszaka tenné!!! Kép Kép Kép

Shine:Üdvözöllek a topicban,örülök,hogy jöttél! Kép
Ádám képe Kép Nagyon aranyos kissrác.
Habtapi:én is ettől tartok,mert nekünk már volt (a két nagyobbik gyerkőcnek),és pl. a 9-es közepe állandóan kiesett.
Mit jelent az,hogy a sütőtök kiütötte a cicit?

Ildikó:Na,Neked aztán nem kell mentegetőznöd.Ennyi gyerek mellett,egy nagy utazás előtt,gondolom nem unatkozol. Kép Örülök,hogy azért be tudtál jelentkezni.
Mi jól vagyunk,bár most éppen Kata nagyon taknyos,úgyhogy már itthon van velem,neki már téli szünet van. KépNagyon várjuk a Karácsonyt,jó lesz találkozni a távolabbi családtagokkal is,és apa is többet lehet velünk.
Neked is könnyebb lesz,ha itthon lesztek,és időnként le tudod majd passzolni a lurkókat.
Jó utat !!!! Kép
Kár,hogy nem tudunk talizni!Kép
Sorayának is puszi!

Többiek?????

Anikó
vakili

Szia ShineKép

Gratulálok Ádámhoz és a cikkhez (a szülés történetedhez) is a Kimamában.
Meghallgattak "odafent" és 2004. augusztusában megszületett Anna Emma. (Kika kislánya néven képek itt a babaneten). nagyon eltűntél a chat-ről anno és többen is hiányoltunk.
A többiről inkább mailben: b_krysz@hotmail.com

üdvözöllek: Kika
kika

Orsi: köszi a szőnyeg infót, olyan dínósat veszünk mindenképpen. A betűset mi is a Corában vettük, ez is Dadoos gyártmány 1700 Ft. körül volt, 72 darabos, 170x170 cm-es négyzetet lehet kirakni belőle.

AnitaBori: nem emlékszem, hogy Dani végül is hiperaktívnak bizonyult? Ha igen, akkor a beszédértési zavar összefüggésben lehet vele.

Pitypang: várunk vissza! Levél ráér, bár biztos, hogy igyekszem majd kihasználni a gyes/gyed alatti tanulási kedvezményeket. Igazából a Műegyetem térinformatika posztgraduális képzése lenne az ideális, ha arra is lenne kedvezmény.
2 fog? Marcellnek még 1 sincs, bár még van 3 hét az 5 hónap betöltéséig. Viszont átalussza az éjszakát!

Rólunk: nagyon nyűgösek a napjaink, illetve az etetések, Marcell úgy tűnik nem hajlandó megenni a tápszert. Lassan 900 milit kellene ennie naponta, ehelyett úgy 700-at ha bele tudok tömni. Megeszi a felét, aztán hátrafeszíti magát és nekiáll hisztizni. Ha megvárom, hogy éhes legyen és szóljon a kajáért akkor maximum 4 etetés fér bele a napba.
Mit csináljak? Próbáljam inkább menetrendszerűen 5 alkalommal kevesebbet etetni, vagy nem baj, ha csak négyszer eszik?
Január elején megyünk legközelebb orvoshoz (az 5 hónapos oltásra) akkor megkérdezem a hozzátápit, illetve kérek valami ízesített tápszert. Addig meg a védőnőnk javaslatára egy kis vaníliáscukrot keverek a tápszerbe (bár a lelkem háborog a cukrozás ellen)
Van valami egyéb javaslatotok?? Adjatok tanácsot!

Jerry
jerry

JerryKép
Az atalvast gyorsan kopogd le!!!Kép
Etetesben nem tudok tanacsot adni, ilyet meg nem tapasztaltam, helyette viszont van az "egesz nap enni akarok, meg ejszaka is" De biztosan jon valaki, aki tudja mi a teendo ilyenkor!
Fogunk nekunk sincs, ezt mar irtam. De nem hiszem, hogy el lennenek kesve a csemeteink ezugyben. Es a repulozesrol is leszokott egy ideje. Helyette morog.Kép
Opera, fodrasz megvolt vagy hetvegen lesz?

szoszi
szoszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?