2012.02.19 23:08
Szerző: gota79
Szerencsésen túl vagyunk rajta! Egy kis hős volt. előtte nap volt vérvétel, amit a játék orvosi táska tartalmával sokat gyakoroltunk, így nem is sírt. másnap reggel bementünk, nem sírt a branül beültetésénél sem. 3. volt, 3/4 10kor vitték be, fél11kor jött ki. 1körül ügyin ette a husilevest, annyi, hogy félig fekvő helyzetben. utána sokat volt ölben, annyi hogy fekve. műtét után a doki bejött, mondta hogy 4körül mehetünk haza. reggel szerencsénk volt, mert előző nap még úgy volt, hogy nincs alapítványi szoba, de reggelre mégis lett, bár szóltak, hogy így is ki kell fizetni az éjszakát, hogy csak 1napig vagyunk. de én mindenféleképpen szerettem volna, hogy együtt tudjunk lenni nyugodtan, és ne zavarjon senki. jól is döntöttem, mivel sajna nem engedtek haza pénteken mégsem. tiszta ideg voltam, szegény gyerek tiszta merev, görcs volt. feküdt ölben, a keze ökölben, a testéhez szorítva. 2után csináltunk neki tápot, hogy hátha elalszik. ivott is belőle. utána mivel nem aludt el, elkezdtük lassan ültetni, mert még nem ült fel. ez miatt is feszült voltam, hisz akit előtte műtöttek, már szaladgált. először lemerevedett, gondolom megszédült. elég szépen üldögélt, aztán mondtam neki, hogy feküdjünk le aludni. megpróbáltam lefektetni, szerencsétlen gyerek olyan jajgatásba, sírásba kezdett, hogy azt hittem, a szívem szakad meg. a férjem szólt a dokinak, kaptunk fájdalomcsillapítót. utána aludt bő 2 órát. aztán már minden jól ment, szaladgált, evett. este+reggel még kértünk fájdalom csillapítót, mert szólt, hogy fájt. úgyhogy megérte a vip szoba. összetoltam az ágyakat, és úgy aludtunk. volt tv, mikró, hűtő, fürdő, wc. a többi szobába kb2,5x2,5m-en 3ágy, 3szék. és ennyi. volt egy csaj, a kislányával, már nem jutott neki pótágy (2volt a folyosón). bár egyedül voltak a szobában, nem feküdhetett fel egy ágyra sem. 2összetolt széken aludt 21hetes terhesen...
lényeg, hogy szombat délelőtt hazajöttünk, és elevenebb, mint valaha. reggel, este kap gyógyszert, mert mondja, hogy fáj. kedden megyünk kontrollra.