SZiasztok!
Nem volt net-ünk, igazából most sincs, csak buhera, meg egy ledurrant laptopról megy valahogy, remélem, lesz valami,minden pillanatban leállhat.
Annyira jó, hogy leírtátok kb. miket esztek a picikkel! Én még szívesen olvasnám tovább, részleteiben! Fcs, a zöld nokedli
nagyon bejött, falta a család! Ha van egy kis időd, írj még receptet, plíz! Pl. hogy hogyan készítitek a főzelékeket! Szerecsendiót bevallom, életemben először használtam pl., és Sami falta!
Renci, én is a Sterimárt nyomom, meg c vitamin (kálciumot nem, nem mondták, ti mire adjátok ilyenkor?), köszönjük , gyógyulunk!
Krisszie, péksüti milyen-? Mennyi? Nekem most a mennyiségeket kell tudnom!
Ne haradgudjatok, hogy ennyire jövök a kajatémával, csakhát Sami OLYAN SOKÁIG
ben evett...
Renci, a bagettes kép csúcs, rettentően tetszik! Csodás lehetett az út!
Én egyszer vettem Kinder Pingui-t, magamnak, de egyszer-en nem tudtam megenni, annyira mesterséges és gejl volt nekem az íze. Virsli-hegyek nálunk is voltak, betegség idején, mert csakis azt ette meg, de volt hányás is, szerintem a virsli is ludas lehetett benne néha, tényleg dugig van mindenféle adalékkal.
Krisszie, nekünk a Mildipép csokis-rizses jön be, még a középfülgyula se tudta megakadályozni Szuszit, hogy ne falja.
Kicsit zűrzavaros lehetek, de nagyon tré körülmények közt írok, lehet, hogy napokig nem is tudok jönni, de ti írjatok recepteket, praktikákat, ha van egy kis fölös időtök, ha kérhetem!
Egyelőre 4-5 elég, azzal kihúzzuk a hetet...
Fcs, sikerült a bevásárlás? Mesélj!
É