Krisz, Dorkát 2 hete mérték akkor volt 72 cm és 8 kg. Idáig 74-es ruhákat hordtunk (tehát a 6-9 hó közöttieket), de van, amit már kinőtt. Pl. a 74-es pulóverek már kicsik rá, most vettem 80-as méretűeket.
Nekem Peti is vegyes táplálású volt, s nincs semmilyen allergiája. Én anyatejes voltam, s nekem sincs. Apa tápszeres volt, s neki sincs
Szóval, nem hiszem, hogy lenne összefüggés.
De nincs is ezzel semmi baj.
Én azt gondolom, hogy egy anya nem rosszabb a többieknél azért, mert az Ő gyerek kap tápszert, s nem csak anyatejes. A cumisüveggel is lehet olyan bensőséges, összebújós hangulatban etetni a gyereket, mint cicivel. Úgyhogy, ettől nem vagyunk kevesebbek.
Nekem Dórival lett volna elég tejem, csak nem volt elég tápláló. S mikor 4 nap alatt hízott a gyerek 2 dkg-t, azt mondta a védőnő, adjak neki pótlást. Petinél még borzasztóan ragaszkodtam ahhoz, hogy nekem márpedig anyatejes kell hogy legyen a gyerekem és kész! Aztán, mikor a fiam egy esti etetés után 3 órán át üvöltött az éhségtől, feladtam az elveimet. Az Ő igényeiknél sincs semmi fontosabb, úgy sem.
Párod felmondását sajnálom, hogy az nagyon jó, hogy máris talált új helyet.
Mi is úgy döntöttünk, hogy jövő szeptembertől Dorci megy bölcsibe. Akkor lesz 1,5 éves. Peti 2 évesen ment, s nagyon szerette. Remélem, Dorka sem fogja rosszul megélni a dolgot. Annyira más természet.
Na megyek, lerakom magam aludni. Holnap 1/2 9-re viszem Petit oviba, torna óra lesz. Aztán megyek vásárolni, jövök haza főzni, mosni. Délután meg vissza az oviba.
Drukkoljatok, mert holnap kapok választ, hogy átveszik-e Petit januártól a velünk szemben lévő oviba. Ugyanis képzeljétek, van a házunktól 5 méterre egy ovi!!!!!
Olyan jó lenne, az átvennék.
Most naponta 20 km-t autózom a gyerekekkel.