Liliputis cipőcske nekünk nagyon bejött, sokkal stabilabban áll-jár benne, mint ezekben a csúszásgátlós tutyikban, zoknikban. Ebben ha nem is teljes talpon van, akkor sem csúszik meg. Viszont tényleg 3 hónapig bírja, Szaffi szeptemberben kezdte hordani, mondjuk minden nap az van rajta bent, de már kilukadt az orra november közepén. Ez amúgy praktikus, mert így még mindig jó rá, pedig már kilóg a lábujja
. Kinti cipőből már kinőtte a vékonyabbat, most egy irhabélésesben nyomul, ez elvileg 19-es, de a boltban az eladó lemérte a belső talphoszt és az fél centivel nagyobb, mint az előző 19-eséknek volt
.
Tegnap az utcán is lelkesen járkált anyakéz nélkül
. Muszáj volt minden egyes falevelet egyenként megmosni egy pocsolyában
Darabos kaja tolerálása gyerekfüggő. Szaffinak első perctől tetszett, jobban mint a pép, nővérem kislánya bő 1 éves volt, mikor először hajlandó volt megenni, addig öklendezett tőle. Pedig neki is voltak már fogai.
Karácsonyra rendeltem nagyszülőknek Szaffi-képes naptárat a Dm-nél, nagyon jók lettek! A3-as méret és mivel volt 25%os kupon (50 pontos gyűjtőből) így darabja „csak” 3300 körül volt
Tiszta praktikus a januári gyerek, minden hónapra egy fotó jut így
.
Lizaliza Hát tényleg nem hangzik egyszerűnek ez az ovin kívül nem alvás
. Nem vagy elég fárasztó, mint a csoporttársak
.
Napvirág Szaffi hosszú ujjú body+rugiban van, nálunk 22,5 fokra van állítva a fűtés, ami 22-23 fokot jelent. Ujjatlan hálózsákban alszik, napközben egy vékonyabb, hogy csak a cipőt keljen levenni, éjjelre vastagabb, akkor csak a body van alatta. Ki meg overálgatya, kötött mellény, kabát, űrhajós sapi (tudod az a sál-sapka amibe bele kell húzni a fejét). Tegnap a meleg miatt nem kapott mellényt.
Látom, photoshoppoltál
.
Banana Én kb 3 hónap ácsorgás után kezdtem sétáltatni Szaffit, mert nem bírtam, hogy a gatyámba kapaszkodva közlekedik (marha balesetveszélyesnek éreztem, meg folyton attól féltem, hogy belerúgok
). Hát, jobb lett volna, ha egy hónappal később kezd el járni, de nem szakad le addig a derekam
. Novemberben kétszer volt vmi begyulladva a hátamban emiatt az előember póz miatt, mert ő sétál, majd még emelgetni is kell… most istenes, így hogy már 3. napja jár önállóan.
Szaffi is hasonlóan alszik, ugye. Mármint általában többet alszik azért napközben, de heti legalább két olyan nap van, mikor 1 óra alvás után ébred, és annyi
. Az nehéz
. Ehhez még kicsi azért
.
Alul 1 felül 4, ez jó
.