Hello Lanyok!
Cat
Na, azert nem eszik olyan forron a kasat!
Volt par nyugos napunk, meg kulonben is nem hianyoztam a kutyanak se (jojo, tudom Reditke keresett, Te meg odaat olvastal).
De most itt vagyok! A fiaid csudaszepek es a naptar is szuper, en hasonloert 3e-t fizettem.
Ezuton GRATULALOK minden kismamanak, elolvastam am mennyi uj meg regi/uj zebratulajdonosunk van!!!
Es szomoru vagyok Virag miatt...Tenyleg, hanyadik lombikjuk volt ez?
Rekacs
KEdvesem, mizujs? Hogy birod? Mekkora vagy? Mondtam mar ugye, hogy Szilveszterre ne vegyel draga ruhat, mert a korhazba ugyis adnak vmi rongyot rad?
Leone
Mi baja volt Danank?
Sziszus
Alice-nak kisfia van, Sandor, szopizik, jol vannak, majd valamikor meglatogat, ha erre jar Karacsony kornyeken.
Egcsieknel nincs net, de a ferje hazakoltozott es itthon dolgozik, ennek nagyon orul Egcsi. Nagyon jo babaja van, ezt o irta. Es sokat setalnak egy masik nyari kisbabas szinten egri anyukaval...
Soraya
-t en is hianyolom!
Te hogy vagy mostanavban?
Erika
Isten eltessen!!!
Mi megvagyunk, tejet szaporitottunk, mostmar minden ok (es 8kg a ded), meg mindig csak szopizunk, nem eszunk/iszunk semmit, sot, a cumit is utaljuk. Karacsony kornyeken (5 es fel honaposan) fog eloszor almapuret kapni, unnepi ebed gyanant. A mikulas hozott nekunk tanyerkat meg kanalkat. Jol meglepodtem
, hiaba, az oreg mindent tud!
Nos, hisztimentes napokat, ataludt ejszakakat a babasoknak es tovabbi jo pocakosodast a kismamaknak !!!
szoszi