jaj már nagyon..főleg Máté.........
vasárnap itt a Halásztelki játszóházba jön a mikulás...viszem őket oda..kiváncsi leszek Barnira.....mit is fog majd fel belőle:)
és nálatok várják már a fiúk?:))))
szia,...nem tudtam elmenni mert 6-án ellopták api pénztárcáját......de a gyógyszertárba tegnap elmentem és kaptam köptetőt....azóta mintha kezdene javulni........
Szió!!!!!!!!
tegnap öcsémmel elvoltunk korizni az új műjégpályán...nagyon szuper és gyönyörű lett...........alig várom hogy újra menjünk:)
készültök már a karira?
KÍVÁNUNK NEKTEK KELLEMES ÜNNEPEKET EME KIS VERSIKÉVEL!:)
Karácsonykor
fényesek a felhők,
csillagokból
horgol a tél kendőt.
Ráteríti
hegyek tetejére,
fenyőágnak
jégrojtos a vége.
Karácsonykor
mindenki varázsol,
meglepetés
bújik ki a zsákból.
Szekrényeknek
titkos rejtekéből,
édesapám
legmélyebb zsebéből.
Karácsonyra
kalácsot is sütnek,
nincsen ennél
izgalmasabb ünnep!
Ajándékot én is
készítettem,
amíg készült
majdnem tündér lettem!
Barnikának már javul a szeme.nem fájlalja de a szemcseppet nagyon nem szereti.....Máté már itthon van..véégre nyugi van:)
az új évem nem kezdődött valami jól:(1-én hajnalban iszonyatosan erős gyomorgörcsre ébredtem és ez egész 3-án hajnalig tartott..ki se tudtam kelni az ágyból......diétáztattak anyuék ugyan is így ott ragadtunk.......majd nagy nehezen le tudtam menni a dokihoz aki mondta valami vírust nyaltam be ki is száradtam szóval nem volt kutya,....de már teljesen jól vagyok......hála a fiúk megúszták:)
persze......amikor meglátta őket fülig ért a szája......
most meg a szülinapjára készül...........egy partyt kap tőlünk.../játszóházba lesz/..de mondtam hogy egyszer nem fogad szót lemondom az egészet......egy vagyon lesz basszus.............