Új privát üzeneted érkezett!

Akiren
Nekem nem nézték a testsúlyt az tuti,mert amikor bementem levetetni a vért,beírta a néni az időpontot ahova kell a kiskönyvbe,és el is raktam,ha csak később nem kérték ki,de nekem ma pozitív napom van,úgyhogy eldöntöttem a babucimnak nem lehet semmi,de semmi baja.Ehhez az is hozzájárul,hogy tegnap beszéltem telefonon a védőnénimmel és ő is megnyugtatott.Egyébként nekem teljesen aranyos Kép,csak azért felhívott ,hogy hogy vagyok.Tényleg nagyon rendes.
Egyébként most úgy néz ki ,hogy egy héttel fiatalabb a baba,mint a számolt időpont úgyhogy én is akkor kezdtem el érezni a babát,mint te.
Érdekes ez a kölök,van hogy egész nap izeg-mozog,másnap meg szinte alig.Nálad is így van?
Ja és persze gratula az AFP-hez ez tényleg tökéletes!Kép
Ez a kor dolog is érdkes első uh-nál máj. 13-at mondtak,12 hetes uh-nál jött a máj 7. most meg máj, 14.De azt mondták hetek szempontjából maradjon a máj 8.
Babus
a menyasszonyi ruhádat hol lehet megnézni?Kép

Timurr
Vendég

Kép
babus2005

Timurr!

Nekem a legelső UH-n (5 hetesen) máj. 25-öt mondtak. Azóta minden UH-n 1-2 nappal jön előrébb Kép most máj 20-nál tartok Kép Kép Majd lesz valahogy, ugyse tudja megmondani senki, hogy végülis mikor fog megszületni Kép de azért érdekes.
Ma van pont 1 hete, hogy megéreztem a baba mozgását. Akkor hétvégén éreztem olykor-olykor, aztán hétfő-kedd-szerda nem emlékszem. Olyan talán érzéseim voltak, de biztos nem voltam benne. De tegnap éreztem, és mai is, sokszor Kép Kép
Te még mindig ugyanúgy érzed, mint az első napokban? Vagy már más érzés? A hasadon kívülröl még neked sem lehet érezni, ugye?
Akkor te most pontossan hány hetes vagy?

Akiren (17+0)
akiren

Babus,
nagyon szép voltál.Mikor volt az esküvő?
Én is raktam fel egy képet.http://babanet.hu/album/main.php?album=4025&page=1&image=95436

Akiren,
A mozgást amikor érzem most már erősebb,néha éreztem 1-2 nagyobb lökést.De ma alig éreztem egy-két csikit.Érezni nem érzem kivülről,de egy dobbantást láttamKép,utána figyeltem,de nem láttam mozgást.Számolás szerint 19,uh szerint 18 leszek holnap.

Timurr
Vendég

Lanyok
Regebben feltett valaki egy linket,hogy hol lehet meglesni a Szuloszobat neten.Megirna nekem valaki pliiiz?! Kép
Koszi
Norka
17+2
norkini

Norka
Linket nem tudok, de tv2.hu és azon belül a szülőszobára kattintasz, ott meg a videóra.
zsana75

Zsana
Ari vagy, koszonom!!!! Kép
Norka
norkini

Timurr
Tavaly augusztusbanKép

Tamesz
Remélem találkozunk holnapKép

Babus

Kép
babus2005

Timurr
Megnéztem én is a képeteketKép Ti is nagyon szépek vagytokKép

Babus

Kép
babus2005

Babus
Köszi,szép volt a menyecskeruhád is,bánatom,nekem arról nem lett jó képem,most már mindegy.A dátum még jó,hogy ott van a kép alján ,rá is jöttem ám csak fáziskéséssel.
Jó mozizást és vásárlást nektek.KépTudod most még jobban irigyellek ugyanis nálunk disznóvágás van és fogalmam sincs ,hogy fogom kibírni ezt a napot,lassan kidugom az orrom a szobából,mert éhes vagyok,de annyira utálom ezt az egészet amúgy is,most meg pláne.KépBRRR.Erőt gyűjtök.
Jó szórakozást és vigyázzatok magatokra!
Timurr 18-19
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe, de találtam egy érdekes cikket, érdemes elolvasni.:-)

http://www.tminfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=93

Sziasztok

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Megint el voltam veszve, beteg volt a gyerkőc, meg számtech. vizsgára készültem (sikerült Kép). Így olvasni is csak most tudtam, egyszerre mindent, így kissé kavarognak a fejemben az olvasottak.

Zsuzsa! Remélem, hogy nem lesz nagy gond, nagyon szorítok Neked! Ilyen "daganatról" még én sem hallottam, és a méhlepénnyel kapcsolatban sem tudok okosat mondani. Ha végzel a dokinál, és lesz időd, írj, hogy mi volt. Addig is megy a drukk Neked!!!

Tamesz! Szerintem se aggódj, ez biztos, hogy csak egy biztonsági vizsgálatsorozat a Te és a Babád érdekében. Pláne, hogy eddig rendben volt a cukrod. Azért persze én is utálnám a gondolatot, hogy be kell feküdni. De biztos minden rendben lesz, és megnyugodva jössz majd ki a kórházból.

Lányok, én szerencsére nem alszom rosszul, max egy ébredés, némi forgolódás, de lazán tűrhető. Persze tudom, lesz ez még így se! Kép Részvétem a rosszul alvó kismamáknak. Kép

Babus! Majd írj, hogy milyen volt az UH, várom a beszámolót.

Mi egyébként jól vagyunk, szerdán megyek majd a kórházi 30 hetes UH-ra (2D-s lesz). Aztán kb 2-3 hét múlva még egy 4D-re, na azt is nagyon várom már.

A decemberem a tanulás jegyében telik, januárban Picurkámmal még együtt átvészeljük a vizsgaidőszakot, talán egy-két rúgással rávezet majd a helyes megoldásra. Kép

Bocs, de mennem kell, jó hétvégét Mindenkinek!

Beatrix (29+2)
beatrix28

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni az elmúlt két nap írásait. Csak azért jöttem, hogy felrakjak egy képet a kiscsajról. Ma voltunk a Praxisba és nagy nehezen sikerült egy pár percre látnunk az arcát.
A vizsgálat jó sokáig tartott mert nagyon csalódott voltam, hogy ez a gyerkőc már harmadik alkalommal is befelé fordulva alszik. Győrffy tök rendes volt, forgatott egyik oldalról a másikra, sőt arra is megkért, hogy keljek fel egy kicsit és csináljak pár gugolást meg rázogassam a pocim.
Már majdnem feladtuk (a 20 perc is bőven letelt) amikor végre megmutatta az arcocskáját.
A súlya 1,5 kg körül van és időben is a 29-30 hétre rakta a gép a méretei alapján.

Babus, hogy sikerült a vizsgálat? Megmutatta Kristófka magát?
Amúgy Győrffy mondta, hogy úgy tűnik ez egy ilyen nap, mert volt olyan baba, akit nem is sikerült felébreszteni.
Mi mindent sikerült ma vásároljatok?

Tamesz, ugye Te voltál előttünk? Sajna veled nem futottunk össze, de Babussal igen.

Rakjatok fel majd Ti is képeket.

További szép estét...

Timka és Fanni
Kép
timka

Sziasztok!

Babus, hogy ment az UH meg a vásárolgatás? Kép Tök szépek vagytok az esküvôi képen, bár bevallom, már korábban láttam, még a téli topikban. Unalmas óráimban én is azt szoktam olvasgatni, kár, hgoy a várhatóan márc végi kiírásommal már nagyon kilógnék onnan.

Timurr, titeket is megnéztelek, ti is tök szépek vagytok! Nagyon fiatalnak nézel ki a képen. Kép

Zsuzsa, feltétlenül írd majd meg, hogy mentek a dolgok a dokinál! Drukkolunk!

Mi ma az Örsön és a Szentmihályi úton jártunk, és elsôsorban babakocsikat néztünk. Tud valaki esetleg valamit mondani a Bergon márkájúakról? Viszonylag jónak tuntek, volt belôlük jó nagy választék, és 2 év garit adnak rá, ami nagyon jónak tunik. Csak az volt pl furi, hogy láttunk Roan meg Symbaba babakocsikat is, amik nagyon hasonlóak voltak, és az volt az érzésünk, hogy mind egy gyárban készült, csak más logót nyomtak rá a végén.

Pusza,
Borbolya
24+4

KépKép

Kép
borbolya

Timka, nagyon cuki ez a kép! Úgy néz itt ki, mint egy alvó kisangyal. Kép Tök jó, hogy végül lett róla képetek!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya
23 éves vagyok,nekünk idén volt a lagzi.Általában 18-nak néznek.KépAz a szájcsücsöris kép nagyon cuki, hány hetesen készült?

Timka
Nagyon aranyos a Fanni,olyan kis édes.Kép
Timurr
Vendég

Sziasztok!!!

Timka mi 10,20-ra mentünk, szerintem láttuk egymást, én két pasival voltam!:-))

A mi "Ubulkánk" is bújócskázott velünk és nem is volt túl aktív, Győrffy próbálkozott már mindennel, de csak 4 képre tudta elcsípni a kislegényt.
Egyébként azt mondta szép kis pufi arcú baba, az orrát tőlem örökölte, és állítólag már nem is áll el annyira a füle, mint ahogy a 19. héten Hajdú doktornővel láttuk.

Elmeséltük neki a cukor dolgot és megnyugtatott, hogy semmi olyat nem lát ami problémára utalhatna, a megzatvíz is megfelelő mennyiségű, állítólag ez jelezhet problémát. Ő is mondta, hogy ez rutin, hogy a cukrot nézik, és ne aggódjak, ez ahhoz is kell, hogy eldöntsék hogy lehet-e hagyományosan szülnöm, vagy a baba érdekében jobb a császár.

Marcellünk méretei: a fejátmérője 83 mm, a súlya kb 1,627 Kg és ők továbbra is február 13-ra írják a várható érkezését, az én dokim kicsit későbbre, majd meglátjuk.
Holnap majd megcsináljuk az albumunkat is!
sziasztok, köszi a szorítást mindenkinek!
Remélem jövő héten is minden rendben lesz a kórházban!

Kép sajnos a fekete folt a medencecsontom, mert amögé bújt el!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Csak gyorsan írok, nemrég értünk még csak hazaKép
És apuci már sürget is, mert kell neki a gépKép
A lényeg: Kristófkánk remekül van, mindene tökéletes, 1354gr így betöltött 31 hetesen, Győrffy szerint pont egy átlagos 3 - 3,5 kg-os baba leszKép
Timka, mi 2 óráig küzdöttünk, hogy felébresszük, én is guggoltamKép, meg sétáltunk egy fél órát, meg csokit zabáltam két pofára Győrffy javaslatáraKép, az eredmény ez lett:

Kép

Szerintem Ő a világ leghelyesebb pasijaKép

Most megyek vissza pakolászni, rengeteg mindent vettünk Kristófkának, sőt, szinte mindent, ami még hiányzikKép Most rendezgetem a cuccaitKépNem bírom ki holnapigKép
amint apuci elalszik majd(általában nem bírja sokáigKép), akkor majd jövök és mesélek részletesenKép

Ja, és találkoztunk Tamesszal a PraxisbanKépMajd ezt is elmesélemKép

Babus

Kép
babus2005

Jimbone
Köszi, nekem is nagyon tetszik, és most a csütörtök óta eluralkodott letargiából ki is másztam a mai élmény segítségével.
Nagyon bízom benne, hogy most már minden ok lesz.

Timka,
csodaszép kislány Fanni, és ő legalább megmutatta magát, olyan finom vonásai vannak!!

Babus,
Nagyon cuki Kristóf, ő is olyan igazi fiús, hogy küzdöttetek ennyit? Nekünk volt az a 20 perc és ennyit volt hajlandó magából mutatni, sajnos nem volt lehetőségünk enni, mozogni, mert elég szorosan be van osztva a "közönség".

Most végre elkezdtem megcsinálni az albumunkat, ma ennyire futotta, majd még alakítgatunk rajta.

Még holnap benézek, utána sajnos eltűnök a héten a kórházba, pénteken engednek ki, ha minden jól megy, de egy heti termést nem lesz könnyű behoznom, de majd jövő hétvégén megpróbálom!

Szép estét!
tamesz+Ubul (30+1? a mai alapján 30+6?? ki tudja???)
Egy biztos, hogy nagy bébike lesz Marcell, ha már most ekkora!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na, apuci bealudt, enyém a gépKép

Szóval a 4D UH-on minden rendben volt, Kristófkának mindene tökéletes, megfelel a korának, megkértem a Győrffy-t, hogy a múltkori hasraesés miatt ha lehet még alaposabban nézze meg, nem lett-e semmi baj. Rendes volt, még a köldökzsinór áramlást is megnézte plusszba, de semmi rosszat nem talált.
Mint már írtam, 1354gr, szerintem nem egy nagy baba, de Győrffy szerint pont tökéletes a mérete és a születési súlya is átlagos lesz majdKép
Ismét megmutatta, hogy kissrácKép Immár ötödszörKép Itt már tévedés kizárvaKép
Aztán jött volna a mozi része. Na de a kis drágánk megmakacsolta magát, kezét-lábát az arcocskája elé tette, olyannyira, hogy én még ezt se tudtam volna kivenni, ha a Győrffy nem mondja. Abszolút semmi nem látszott. Simiztem, beszéltem hozzá, a Győrffy is piszkálgatta, jobbra fordított, balra fordított, még mindig semmi. Apuci kopogtatott be neki, ez sem érdekelte. Mondta, hogy álljak föl, vagy guggolgassak, újra nézte, de semmi. Aztán kitalálta, hogy egy 20 percre menjünk el sétálni, egyek csokit, mert attól elvileg felélénkülnek(de tényleg igaz, ezt múltkor itthon is megtapasztaltamKép), aztán pedig megpróbáljuk újra.
Így is tettünk, a séta után ismét UH, ekkor már úgy-ahogy megmutatta magátKép Kinyújtotta a nyelvét és hatalmasakat ásított isKép

Ja, és a váróban találkoztunk Tamesszal. Én már gyanítottam, hogy ő fog kijönni, mert írta, hogy a nagyszülők is ott lesznek majd és ebből már gyanús voltKép
Kellemes találkozás voltKép, nagyon kedves lányKép

Utána elmentünk vásárolni, illetve nem, már a Praxis előtt voltunk a Mini-Manó BababoltbanKép Nagyon meg voltunk elégedve vele, relatíve jó árak vannak és nagy a választék, szinte mindent meg tudtunk venni egy helyenKép És rengeteg jó ruhájuk van és nagyon jó áronKép 2000Ft körül már gyönyörű plüssrugikat lehet venniKépVettünk is egy páratKép, meg még mindenféle szépet és jótKép
Le se merem írni, mennyi pénzt hagytunk ott, de a lényeg, hogy majdnem minden meglettKép A Praxis után pedig a Megatoys-ban voltunk(mert szinte már csak az volt nyitva), ott már csak egy pár apróságot vettünkKép
Hazafelé benéztünk még az Auchan-ba, ott is sok szép és olcsó babaholmi volt, viszont akkora tömeg volt, hogy viharsebesen végigszaladtunk, vettünk egy-két apróságot(pl.Kenguru Gold-os kisbody 499Ft), aztán irány hazaKép
Itthon aztán irány a babaszobaKép Matracunk ugyan még nincs a kiságyba, de lelkesen dekoráltuk az ágyikótKép Felhúztuk az ágyneműt, feltettük a baldachintKép Apucit rég láttam már ilyen lelkesnekKép, csak úgy szerelte fel a mindenféle zenélő-forgó játékokat, igazgatta az ágyikót, dekorálta a falatKépSzóval egészen bezsongott a drágaKép
Aztán kipakoltam az összes babaruhánkat és itt gyönyörködtem bennük, meg rendezgettemKépAnnyira tündériekKép
Hát eddig is teljesen be voltam már zsongva Kristófka születésére, na de most aztán?!Kép Annnyira nagyon februárt akarok már!!!! És babázni!!!!!Kép

Majd a többi 4D-s képet holnap felrakjuk a profilomba és majd csinálunk babaszobás képeket isKép

Timka, Tamesz
A ti babócáitok is olyan gyönyörűek!!!!Kép

BabusKép

Kép
babus2005

Jimbone,

köszi a szorítást, ha kijöttem a kórházból, szívesen segítek elvinni a babaágyat, nekem egy Meganom van, abban már zuhanykabin is utazott másfél éve, szerintem befér, bár nem tudom hogy van csomagolva és mekkora, csak legyen aki berakja meg kiveszi!

tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok lányok!

Nagyon édesek a babákról készült képek. "Irigyellek" titeket, hogy ilyen szépen látszik az arcocskájuk. A miénknek sajnos nem lehetett látni amikor voltunk, pedig én nagyon kíváncsi lennék rá. Remélem, hogy ha még egyszer elmegyünk akkor nagyobb sikerre számíthatunk.

Babus! Szerintem tök szuper, hogy már majdnem mindent megvettetek. Áttudom érezni, hogy milyen jól érezheted magad, mivel a mi kicsikénknek csak a ruhái vannak meg - egy-két darab még hiányzik de az legyen a legkevesebb -, és én is állandóan azokat nézegetem, meg hajtogatom, pedig még szekrénye sincs. Egy IKEA-s dobozba raktam be őket méret szerint és valahogy mindig késztetést érzek arra, hogy újra és újra kinyissam a dobozt mintaha nem tudnám, hogy mi van benne.

Sajnos nekünk a gyerekszoba még sehol nem tart. Festeni kell még, függöny kell és csak utánna jöhetnek a bútorok. Remélem előbb utobb nálunk is minden a legnagyobb rendben lesz és üldögélhetek a picurka szobájába és álmodozhatok, hogy milyen lesz ha már ott fog feküdni az ágyacskájába!!!?

Kép

Kép
mtücsök

Jaj elfelejtettem, nem tennétek meg, hogy amikor a babáról és magatokról írtok - nem a vásárolgatásról meg egyebekről -, akkor odaírjátok, hogy ki hány hetes, hogy ne kelljen mindig visszalapozni a jó kis táblázatunkhoz, mert nekem például fogalmam sincs, hogy meddig kell visszemenni. Vagy csak én vagyok ilyen lusta, esetleg ti tudjátok, hogy kb. ki hol tart?

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok
olyan szépek ezek a kis drágákKép,remélem nekem is sikerül majd ilyen szép képet csinálni a babómról.Látni akarom!
Örülök ,hogy mindenkinél minden rendben és nagyon várom az újjabb fotókat.
Tegnap akkor megint ilyen bealvós nap volt?Én babim is reggel ficánklot aztán meghúzta magát, a disznóvágás biztos neki sem jön be.Néha majdnem jött a rókakoma,de elzavartam.
Januárban megkapjuk a kiságyat,szeretném majd átfesteni, honnan lehet tudni,hogy a festék nem ártalmas a babára?Mert olvastam,hogy arra figyelni kell,olyan festéket viszont még nem láttam,hogy rálenne írva,hogy kifejezetten gyerekbútorra való.
Tamesz,Zsuzsa
drukkolok nektek és vigyázzatok magatokra.Kép

Timurr
Vendég

Zsuzsa
Ahogy így nézegettem az albumodban a képeiteket, nem emlékszem, hogy láttunk volna, dehát meglehet, mert igazándiból el voltunk foglalva a vásárlássalKép Mi fél 10 és 11 között voltunk a boltbanKép
Megértelek kiságy-ügybenKép Én ugyanilyen vagyokKép

Timurr
Testék-ügyben nem vagyok szakértőKép De a boltban biztos tudnak tanácsot adniKép

Képzeljétek, Kristóf csuklására aludtam el hajnali fél 1-kor és az Ő csuklására ébredtem 7-korKép
Hogy lehet ennyit csuklani?!Kép

És ma megkezdtük a 32.hetet!!!KépKépKép

Babus+Kristóf(31+1)

Kép
babus2005

Mtücsök
én mostanában azért nem írom oda,mert nem tudom Képde mondjuk legyen
Timurr 18-19+1
Vendég

Még gyorsan dobok fel két képet a kis drágánkrólKép

Ezen épp kinyújtja a nyelvét:

Kép

Ezen pedig ásít:

Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus
Nagyon aranyos Kristófka. Ez az ásítós kép nagyon cuki! Jó hogy nektek is sikerült az arcát megnézni.
Én úgy elnézegettem volna még a mi kis angyalkánkat, de hát gondolni kellett az utánunk jövőkre is... 20 percet mozizhattunk volna, ha az elejétől kezdve nem huncutkodik. Már megfenyegettem, hogy többet nem jövünk ide, ha minden alkalommal kibarbrál velünk.
Ti fogtok még menni 4D-re?
Mi már lehet nem megyünk. Én is nagyon februárt szeretnék már!

Tamesz
Valamit nagyon nem értek. Azt írtad 10.20-ra mentetek és elvileg mi találkoztunk. Babus pedig azt írta, hogy találkozott veletek, ő pedig utánam volt. Hogy lehet ez? Vagy én keverem össze a neveket?
A kórházi bentléthez kitartást kívánok. Biztos minden jól fog alakulni, és a lényeg, hogy a babának semmi baja nincs. És nem is lehet!

Borolya, Timurr, Zsuzsa
Fanni nevében is köszönöm a dícsérő szavakat!
Nekünk is van albumunk a babaneten, majd felrakom a friss képeket is, és megírom a címet.

További szép napot mindenkinek!

Timka
timka

Timka,

Mi sem megyünk már 4D-sre, eleget zaklattuk szegénykét, és tegnap is bebizonyította, hogy ez neki nem tetszik annyira, nem bántjuk!!!

Szerintem Babussal mi semmiképpen nem találkozhattunk, mert ők akkor még vásároltak, a fentiek szerint.

Viszont Titeket lehet, hogy láttunk, bár nem találtam Rólad képet, majd az albumodból megnézem, a párommal és egy barátunkkal voltunk, aki itt volt egy hétig németországból és kiváncsi volt a pöttömre, éppen hazafelé indult, útba esett neki. Nagyon élvezte, ő még sohasem látott ilyesmit, agglegény típus!:-))

Ma délelőtt sétáltunk a környéken, nagyon jól esett, bár hideg van, majd függönyt mostam és ablakot pucoltunk a párommal, hát kicsit elfáradtunk, de legalább rendesen kilátni és anyósom sem fog már vele szekálni tovább.

A kórháznak én is próbálom a jó oldalát nézni, hogy ez a közös érdekünk, hogy túlessünk ezeken a vizsgálatokon, és talán nem árt kicsit ismerkedni a helyszínnel, nővérekkel, esetleg megnézhetem a szülőszobákat, elvileg alapítványi szobát kértünk, ami csak kétágyas, talán így elviselhetőbb lesz, mint a 6 ágyasban.

Na kész a következő adag függöny, megyek felrakjuk!
tamesz, valahol a 31. héten

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok Lányok!

Gyönyörűek a Babáitok!!! Teljesen elérzékenyültem. Mi reggel 8-ra megyünk holnap a Praxisba, remélem addigra a Kis Manóm is felébred. Annyira várom már! Úgy de úgy szeretném már látni a kis arcocskáját és tudni, hogy ez a fránya elhúzódó nátha és a még mindig kitartó hőemelkedés nem árt neki. Eddig is borzasztó nagy kedvem volt menni, de látva a képeiteket azt hiszem, már aludni sem fogok tudni az izgatott várakozás miatt Kép.
A MiniManó bolt kb. 5 percnyire van a lakásunktól, így nagyon közel jártatok hozzánkKép.
Tamesz és Zsuzsa!
Kitartás Nektek a jövő héten és remélem gyorsan megnyugtató válaszokat kaptok majd!!!

Vigyázzatok magatokra és hétvégén ne menjetek az IKEA-ba (mi kb. 25 percet álltunk sorba a pénztárnál).

Jó éjt mindenkinek és reggel, ha ébren lesztek és eszetekbe jutok, akkor szorítsatok majd, hogy ébren legyen a manó, mindene rendben legyen és mutassa meg végre, hogy kisfiú vagy kislány lesz!!!
Előre is köszi!

Eveka (28+3)

Kép
eveka

Sziasztok,

Sajnos csak olvasó üzemmódban vagyok.

Zsuzsa, Tamesz

Szorítok nektek.

Angéla
angéla

Köszi Midenkinek szorítást, holnap még dolgozom, mert nehéz nap lesz a cégnél, és szükségük van rám, este majd még benézek pakolás közben!!!!

tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Nem értem amit írtál! Hogyhogy ti biztosan nem találkozhattatok velem??? Hát akkor én kivel találkoztam a Praxisban???
Holnap este még várunk és előre is nagy-nagy drukk, de tuti nem lesz semmi gond!!!Kép

Zsuzsa
Neked is mennek a drukkok holnapra!!!Kép

Eveka
Neked pedig a Praxishoz!!!Kép

Akit érdekel, végre megszülettek a várva várt képekKép:

Itt megtaláljátok Kristófka albumát, kiegészítve a legújabb 31.heti 4D UH képekkel:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3538

A következő oldalon a szobácskáját láthatjátokKép
Még nincs teljesen kész. Függönyt például még másikat fogunk venni, szőnyege már van másik, egy aranyos, sötétkék Micimackós szőnyeg, csak még nem tettük le, hogy ne piszkolódjon addig feleslegesenKép
És még a falat is dekorálni fogjuk majd a későbbiekbenKép
De ami eddig kész van, az így néz ki:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4196

És végül készítettünk rólam is egy pár vadiúj képetKép
Itt találjátok az albumot, kiegészítve a most készült 32 hetes pocisképekkelKép
Íme ez vagyok én 104cm-es pocikörfogattal:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4156

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Babus
Nagyon tetszenek a képek,nagyon aranyos Kristóf tök jó,hogy ennyi arcfotó van róla.Kép
A szoba már így is nagyon klassz.A ruhácskák is nagyon édik,azt a pandamacist már én is kinéztem a katalógusból.
A pocak meg hát igen,mikor kezdett el nőni nagyobbacskára?Én nézegetem az enyémet egyszer elég nagynak látom,de néha szerintem rálehetne fogni,hogy jól bezabáltam.

Olyan hülye álmom volt képzeljétek,szültem itthon!! 2 babát egy fiút 56cm 3400 grammal,és egy kislányt 1,5 kg-val,aggódtam a piciért nagyon,de nagyon boldog is voltam,ja és ezt jelen koromba,tiszta zagyva volt az egész.Rossz is volt meg jó is.Ti is álmodtok ilyen hülyeségeket?Kép

Timurr 18-19+2
Vendég

Timurr Kép

azt mondja a 'szakirodalom', hogy akkor hajlamos efféléket álmodni az ember lánya, ha éjszaka is nagyon aktív a baba Kép

Én is álmodtam már efféléket, meg szerintem a legtöbben közülünk... Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Hétvégén mi is voltunk 4D-s ultrahangon! Szuper volt! A mi gyerkőcünk, nem, hogy nem aludt, de kifejezetten ficánkolt, bukfencezett, rugdosott a talpával, hol kettő keze, hol egy keze és egy lába takarta az arcát, FOLYAMATOSAN hadonászott.

viszont végre nem volt szégyenlős, mint a 2D-s ultrahangon, és megmutatta, hogy igencsak fiucska. és már 440 gramm (21-22. hét)

Az hogy fiucska, Apucit nagyon megorvendeztette,(engem is, csak én nem ugráltam korbe a szobát háromszor azt visongva, hogy fiam lesz! fiam lesz!) csak az az egyetlen gond, hogy a lánynevekben volt eddig még csak egyetértés. Most kezdhetjuk elolrol!!!!

http://www1.cs.columbia.edu/~gblasko/adam/

udv mindenkinek

Babjag
babjag

Babjag
Iszonyú jól sikerültek a képekKép
Tökéletesen kivehető mindene a kissrácnakKép

Timur
Az én pocim már az elejétől kezdve nagyon gömbölyödöttKép
De most nagyon belehúzott, mert 2 hét alatt 5cm-rel nőtt a pocikörfogatomKép, és a kismamanacimon is lassan elfogy a kiengedhető gumirészKép

Babus

Kép
babus2005

Hát lányok nagyon aranyosak a babucik. Kicsit irigykedem, hogy olyan jól láthatóak az arcocskák, mi 3d-en voltunk és mind a két kezét odatette, igy nem lehetett szinte semmit látni.
De a lényeg, hogy a lábaközét megmutatta és kislány.
30 hetes vagyok utolsó menszi szerint, de a doki akiskönyvbe 31 hetet irt be ma. 29én megyünk a 32 hetes uhra. Hátha akkor megmutatja az adcát is, persze meg kell kérnem a dokit, hogy kapcsoljon át 3dbe egy pillanatra.

Kép

KépKép
búzaszem

Zsuzsa!

Tudom, hogy ilyenkor nem sokat segit, de mi itt vagyunk, és szorítunk értetek!!

Lir
lirian

Zsuzsa
Nagyon sajnálom, hogy végül nem jó hírekkel jöttélKép De gondolj mindig arra, hogy igaz, hogy ez neked nagyon rossz, meg kellemetlen, meg minden, de a lényeg akkor is Áron, az, hogy Ő jól vanKép
És a műtét miatt miért ne tudnál szoptatni? Szerintem ez semmilyen akadályt nem fog jelenteni.

A szekrényt valóban én terveztem. Méregettem itthon jobbra-balra, készítettem róla egy méretarányos rajzocskát. Aztán szétnéztünk a boltokban, ellestem még onnan is egy pár ötletet, pl. ezeket az ívelt ajtókat és a szekrény tetején lévő íveket, kiegészítettem ezzel a rajzot és megcsináltattukKép És ez lett belőleKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Gratulálok minden baba nagyon szép!Mi holnap megyünk a Praxisba,remélem Kamilli is ilyen szépen megmutatja magát.
Babus,külön gratula a babszobához és a pocidhoz.Lassan utolérlek ám!Kép
Zsuzsa,a lényeg,hogy jó kezekben légy és meglátod minden rendben lesz.Császártól ne ijedj meg és természetesen tudsz szoptatni csak ne görcsölj ezen!Tudod a baba a legfontosabb meg persze,hogy legyen egy kiegyensúlyozott anyucija.
Pozitív energiák mennek++++++++++++Kép
sziasztok
nyetus76

Zsuzsa
Mást nem tudok mondani,mint hogy kitartás és minden rendben lesz.Drukkolunk.Kép
Lirian
Már én is álmodtam több ilyesmit ,de ez úgy megmaradt bennem,eddig mindig rosszakat álmodtam,ez most elég jó volt.Nem tudom éjjel milyen mozgékony,hétvégén alig éreztem ma meg egésznap megy a buli bent.Kép
Babjag
Nagyon jók ezek a képek,Képimádnivaló a kiscsávó,
teljesen megvagyok már bolondulva,hogy nekem is legyenek ilyen szép képeim,remélem megmutatja nekem is a fütyit/nunit.

Timurr 18-19+2
Vendég

Sziasztok!

Látom, jól sikerültek a hétvégi képek.

Tamesz
Ubulnak már fúrógépe is van??? KépKépKép
Milyen típusú babakocsitok van?

Timka
Fanninak kimondottan lányos arca van, nagyon aranyos. Te nem csinálsz albumot (vagy csak én nem találtam)?

Babus
Jó lett az egész szoba, érdemes volt ennyit várni a kiságyra is. Sokkal jobban néz ki, mint az a kép, amit régebben felraktál.

Zsuzsa
Ez tényleg rossz hír, de bízzunk benne, hogy kitalálnak valami okosat azon a konzíliumon!
zsana75

Sziasztok!

Na összepakoltam sajnos a kórházra, hát nem kevés a cucc, de majd valahogy felcipelem, remélem minden rendben lesz, már próbálok barátkozni a császár gondolatával is, de majd eldöntik az okosak!

Zsana,
Az csavarozógép, de már elpakoltam tegnap, csak a párom lusta volt, amikor a képeket csinálta!:-))

A babakocsink bébéconfort-Kart, de most csak a hordozo van rászerelve. Öcsémék hozták (a franciáktól, mondanom sem kell, hogy minden tartozékával, hordozó, fejszűkítő, lábzsák, esővédő, napfénytető, ... együtt nem került annyiba, mint itthon csak a váz és a sportülés) ja és a nagyszülőktől kaptuk, mert a környéken még 5 évig tutti nem lesz sem járda, sem múrvás, nemhogy aszfaltos út, csak sár, meg gödör.

Jimbone,
Nagyon szorítok Nektek, átérzem az aggodalmad, én is tele vagyok vele, de próbálok bízni, hogy minden ok lesz, és jól döntenek az orvosok, talán közös érdekünk, hogy minden rendben legyen.

Nyetus,
majd várjuk a képeket, remélem már pénteken meg is tudom nézni őket, itthonról!!!

Na mégegyszer megpróbálom átgondolni, hogy mit kell vinnem, nem sürün voltam kórházban, főleg nem napokig. Szerintetek egész nap hálóingben kell flangálni, vagy vihetek szabadidőgatyát meg pólót?
tamesz+ubul

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Szisztok!

Szerintetek milyen szemészeti probléma esetén nem lehet hüvelyi úton szülni? A szem milyen romlásánál, vagy elváltozásánál kell császármetszést alkalmazni?
Nekem rossz a szemem, de szerintem nem annyira. Mit kell erről tudni?

Akiren (17+3)
akiren

Akrien !

Nekem is rossz a szemem , én úgy tudom minusz dioptria esetén 6-ig lehet természetes úton szülni , felette meg a szemész és a nődoki dönt közösen .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon szorítok neked, hogy végül minden okés legyen, de biztosan így lesz, máshogy nem is lehetKép

Tamesz!
Tudom, már csak akkor olvashatsz, ha hazaértél, de azért rád is gondolok!

Babás képek tulajdonosai!
Hát mindenkié csúcs szuper lettKép Édik a bébikKép

Babus!
A pociméretedet meglátva mindig ámulok-bámulok! Egyszerűen hihetetlen, hogy MEKKORAKép Nagyon formás!
A babaszoba tökéletes lettKép

Borbolya!
Olyan kíváncsi lennék, hogy mostanság mekkora a pocid, mert én korban egy kicsit le vagyok maradva tőled, de úgy érzem, hogy hozzád tudnám mérni magam. Ugyanis időnként úgy érzem, hogy megáll a hasam a növekedésben. Habár a környezetemben mindenki, főleg akik nem mindennap látnak, mindig győzköd, hogy növekszik az szépen. Csak nekem nem tűnik fel. De az tuti, hogy 2 hét múlva meg sem fogom közelíteni Babus 24 hetes "nagyságát".

Egy kérdés: Én úgy tudom,hogy amikor egy kismama azt mondja, hogy X hetes, akkor az azt jelenti, hogy már betöltötte az X. hetet. Konkrétabban, én most 22+3 vagyok. Hiába ez a 23. hetem, nem vagyok 23 hetes, csak 22, mert a 22+7 után mondhatom, hogy 23 hetes vagyok. Nos azért kérdem, mert a vércukrot ugye a 24. héten nézik, és én most nem vagyok tisztában vele, hogy ez akkor van, amikor 23+... vagyok, vagy pedig amikor 24+... vagyok. Bár lehet, hogy nem is annyira izgi ez a kérdés, mert van akinek 26 hetesen nézik, tehát azért ez nem olyan szoros határidő, mint az AFP. De azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Bocsi a hülye kérdésértKép

A válaszokat előre is köszönöm, mert várhatóan csak pár nap múlva jövök ismét a netezőbe!

Mindenkinek minden jót!

Muki(22+3)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika !

Szerintem ennél a vizsgálatnál annyira nem számítanak a napok.
Nekem a dokim csak annyit mondott mostanában intézzem el , ma vagyok pont 23 hetes és valszeg jövő héten megyek , de akár ezen a héten is mehettem volna ( ha ráérnék )

Kép
Kép
greenolive

Muki
KösziKép
És egyetértek Greenolive-val, szerintem se számítanak ennyire a napokKép

Babus(aki pont ma lett negyedévszázadosKép) és Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok,
Tamesz,gondolok rád!
Mukika,nekem 26hetesen vették le a vért.
Praxisba voltunk reggel,hát először azt hittük nem látunk majd semmit mert Kamilli arccal befelé,kezét lábát maga elé tartva aludt.Szerencsére a végére azért bemozdult és elcsíptük az arcát is.Igazi kiscsajszis már most és "pufók"(1kg)ja és nagyon vastag csókos szája van.Apa elvitte egyből a dvdt és a képeket a munkahelyére de remélem hamarosan meg tudom mutatni.
sziasztok
nyetus76

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?