Szia!
Jól vagyunk, még egyben!
Tegnap töltöttem be a 38 hetet, ma voltam utolsó laboron, meg a 4. nst-n. Minden jól ment, babó sokat mozgott, elégedettek voltunk vele. Egyszer mért a gép egy nagyobb méhtevékenységet, ami nem volt összefüggésben a mozgásával, ilyen eddig nem volt. Jóslóim amúgy nincsenek, valami azt súgja, nem is lesz, egyszer csak jön, de akkor már élesben. Következő nst meg uh jövő szerdán lesz, ha még egyben vagyunk.
Ú, nem irigylem ezt a jó kis betegséget, nem lehetett könnyű így, hogy mindenkin átment.
Én lekopogom, de minden ok, makk egészségesek vagyunk. Gyakorlatilag mióta terhes vagyok, semmi bajom, még csak egy náthám sem volt. Jól kiegészítjük egymást a fiammal.
Amúgy én a mikulás környékét lőttem be, szóval élesedik a helyzet, kezdek izgulni. Persze az se baj, ha kivárjuk a 12-ét, csak lehetőleg már ne nőjön sokat... A lényeg, hogy karácsonyra már "nyugi" legyen, itthon, hármasban.
Karácsonyi bevásárlás?? Áhhh, erre aztán végképp nem volt időm. Ha nem jön hamarabb a lurkó, akkor még lesz rá időm, szerintem webshopból rendelek mindent, meg nekiállok sütiket, lekvárokat, meg ilyen finomságokat gyártani ajándékba. Ha meg jön, akkor sztornó, gyerek az első, karácsony (mármint az ajándékok) ráér.