Sziasztok,
Yusz,
Sajnálom a betegeskedést és jobbulást.
Most hogy szüneteltetjük az ovit minden ok itthon, nincsenek bacik. Remélem így is marad karácsonyig.
Na meg utána i.
Örülök, hogy minden ok a babócával.
Nevet találtatok más?
Emese,
Holnapra mennek a drukkok. Majd gyere mesélni.
Andi,
Kiváncsi vagyok ki lapul a pocakodban.
Drukkok neked is mennek csütörtökre.
Bea,
Hát igazad van, marha nagy mázlink volt az eladással. Amúgy álmodni sem mertem volna hogy valaki megveszi. De olyan jó érzés hogy decemberben már nem vontak le 83000ft-ot.
Milyen lett a terheléses cukrod??
Kukucsi,
Tényleg úgy van ahogy Yusz mondja. Egy topic társunk évekig próbálkozott a 4. babával, majd elkezdte a barátcserjét és a vénusz cseppet és a 2. hónapban babás lett. Én is szedem, bár én sajna nem lettem babás, de ami késik nem múlik. Nem adom fel.
Sajna ez már a korral is járhat hogy nehezebben esek teherbe. 3 prücsök azonnal összejött, Iza már closty-val, de a lényeg hogy itt van.
Nekem meg megjöttek a hormon eredményeim és minden rendben van, annyi amennyinek lenni kell. Kiváncsi leszek a 21. napi progeszteronra. Ha az megint alacsonyabb lesz, akkor simán tudjuk orvosolni a problémát a closty-val. Nagy baj nincs nálam az tuti, csak már nem olyan minőségű a peteérésem, mint régen. A ciklusaim viszont teljesen normálisak, sőt napra pontosan 14 naposak a luteális szakaszaim. Ennek nagyon örülök.
Apa pont peteéréskor jön haza. Eddig úgy néz ki pénteken indul, szombatra ér haza. Az lesz a 13. napom. Tökéletes időzítés egy kislányra. A 15. nap pedig a kisfiúra. Mindkét nem megkapja majd az esélyt.
Bár ő még mindig kitart amellett hogy kapuzárási szindrómában szenvedek, ezért szeretnék még gyermeket.
Hogy álltok az ajándék vásárlással??Én még mindig nem vettem meg egy csomó mindent. Pár játék már megvan, de a zöme még hátravan.
A nagyok okozzák a legnagyobb fejtörést.