Új privát üzeneted érkezett!

Ruzicsky ! Köszönöm !

Moosejaw ! Sajnos vele pont nem találkoztam még Kép Pedig a dokim is ajánlotta Őt ! ( Többet is ajánlott , bár azt mondta mindenki jó Kép)

Kép
Kép
greenolive

Neet mar setalgat, fogadja a gratulaciokat.
Ejjel beindultak a fajasaim, az "igaziak", epp kaparom a falat, most 4 percesek, de sajnos alig 1 ujjnyit sikerult tagulni, a mehszaj, mint a beton-nesze nekem malnalevel tea.
Muszaly lesz rasegiteni, de a doki, meg nem mondta, hogy infuzio, vagy zsele. Azert jol birom, nagyon varom Istit!-VOTIV

Kép
babarozsa

Hajrá Votiv! Kép

igazán vihetett volna be egy lábtopot, neteléréssel, meg webkamerával, ahonnan pontosan látjuk, hogy épp mit csinál Kép Kép Kép

ancsipancsi

Votiv !
Drukkolok !

Kép
Kép
greenolive

Votiv mar a szuloszoban, csak beindult Isti!Kép

Kép
babarozsa

Hajra Votiv!!

Ancsi, a csecsemosnovereknek van netjuk, de neked nem lesz. Tenyleg, kivancsi vagyok, mit meselnek majd a lanyok a csecsemosokrol. Gigi, Manos, nektek mik a tapasztalataitok?

Greenolive, meggprobalom elokotorni a szamat, ha gondolod, bar en ahanyszor felhivtam a szuleszetet a korhazban mindig o vette fel, szoval ott is probalhatod, illetve biztos meg tudjak adni a sajatjat, ha en nem lelem.
moosejaw

jah, es Nyulas Jolan a szulesznoje

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Már régen nem írtam, közben megszületett a kisfiam. :-)) A mostani szülésznős témához szeretnék nektek tanácsod adni, véleményem szerint Nyulas Jolán nagyon jó szülésznő, én is őt választottam és nem csalódtam benne. Úgyhogy ha választani szeretnétek minél előbb fixáljátok le vele, mert a végén nem tud már fogadni titeket! Gratulálok én is minden most szülőnek és akinek még hátravan sok-sok kitartást! :-)

Üdv:
Újbaba
újbaba

Moosejaw!
A száma megvan köszönöm , de jó lenne először csoportosan megismeri. Mert , ha esetleg mégsem szimpi elsőre , akkor meg elég ciki Kép

Kép
Kép
greenolive

Megvan Isti!KépKép
tegnap kilenkor

Kép
babarozsa

Votív!
Nagyon nagyon gratulálunk!!!Kép
Monesz
monesz

Tegnap este 9-kor pont bennt voltam, 3 babát is kitoltak, 2 fiút és 1 lányt, és 2 anyukát, lehet,hohy pont őket láttam! De izgi... (NST-n voltam, de csak jósló fájásaim vannak) Nagyüzem volt, utána még 3-an szültek amíg ott voltunk!
Tündér volt mindenki, a kórház szuper!
Claudia
37
claudia

Votiv !

Gondolom még sokára fogod olvasni sorainkatKép , de nagyon gratulálok Istihez !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
En is olvasgatlak Titeket mar egy ideje. Ha minden igaz a Szt. Imreben fogok szulni (masodik csemetet) Urban doktornonel. Most tartok 17+3 hetnel.

Teleregenyes lanyoknak Nagy Gratula! Kép Ugyesek voltak!
LAnyok
Aki cukorterhelesen volt (Bartfaiba kell mennem?) mindenkepp cukros lottyot itatnak a szegeny emberrel?

Total OFF:
Irtatok regebben paran a madaretetest. Lenne ezzel kapcsolatban par kerdesem maganban. Ki a profi ebben? Kép

Norka
norkini

Claudia!
Nemsokára értetek izgulhatunk Kép
SOS Lányok,még mindig nincs szülésznőm!!! Kép(33.hét)
segítsetek!
Moosejaw, azt olvastam, hogy nálad Újvári Bori volt. Tudnál bővebben írni róla? Ha gondolod privibe. antalmonika@freemail.hu
monesz

Lányok, akiket érint a cukros lötty, mindenképpen vigyetek magatokkal citromot! Egyébként az íze nem olyan rossz, meg lehet inni. Az én gyomromat azonban rendesen megviselte Kép
monesz

Monesz
En annak idejen (meg Pecsen) citrommal ittam a cukros lottyot,de nem volt valami felemelo elmeny Kép Kép Ugy hallottam sok helyen mar tej+zsomlet adnak helyette....ez azert emberbaratabb megoldas lenne.....
Norka
norkini

Monesz,
Ismered a Verát? Én hozzá járok NST-re, nagyon aranyos ha gonolod megadom a számát.

Norka,
Én vittem magammal citromlevet, olyan volt mintha limonádét ittam volna, nem volt vele semmi gond.Kép
claudia

Votiv!

Neked is gratulálok!
Most már Istizhetsz!Kép

Kép
Kép
pipocska

votiv, neet,

csak nem maradtak bent a babák Kép

gratulálok és nagyon sok örömöt a gyerkőcökhöz!
kisün

Kép

Éljen Isti! Kép

ancsipancsi

OFF
Norkini, ha a cinkeetetésre gondolsz, abban semmi trükk nincs, én natúr hámozott tökmagot meg szotyit szoktam volt adni, de legjobban a dióbelet szeretik. Viszont jobb, ha az elején valami masszívabb fa madáretetőt alkalmazol, amiből a galambok nem tudnak enni. Én eszkábáltam PET palackból egyet, nagyon pofás lett, a cinkék használták is, de egy szarka vagy egy galamb az egész miskulanciát felkapta és elvitte. Ajánlott szakirodalom: Winkler Róbert: Nagyvárosi természetbúvár.

Neet nagyon profi, de ha jól sejtem, most másnak az etetésével van elfoglalvaKép

Gratula minden anyukának!
O.
orsolka

Brianke, igen az Istvanban szultem, de igazabol a dokimmal volt a bajom, nem a korhazzal. Eleg faxnis voltam (termeszetes szules, gyenged ujszulottfogadas, stb.), de ugy ereztem csak rabolintott arra, amikoet mondtam, de nem igazan figyelt ram. Aztan a szules tenyleg termeszetes lett, mert nem hagytuk, hogy barmit csinaljanak. Persze jo, hogy ott volt a ferjem, o kepviselt. Meg ami nagyon segitett: a homeopatias bogyok. Minden esetre volt nalam, es a vizsgalatok utan be is vettem a megfelelot. De meg igy is eleg lassan ment, ugyhogy a vegen kaptam egy kis oxitocint meg gatvagast. Ami egyebkent egyaltalan nem volt szornyu. Szoval nem volt rossz a szules egyaltalan, csak legkozelebb kicsit mashogy szeretnem. A Balintokrol meg csak jot hallottam, azert valtottam. Persze semmire nincs garancia, de remelem, nem hazudtolják meg a hírüket. Az Istvanban egyebkent ami zavart, az inkabb a szobak átjáróház-jellege volt. Háromágyasban feküdtem, és folyton látogattak valakit. Iszonyú fárasztó volt, szerintem a Szt. Imrében jobb lesz az a 4 nap. Bár a legjobb lenne egy átmenet a kettô között. Persze ha az Istvánban egyágyasba kéred magad és van is szabadon, az a legjobb szerintem.
Syra, a Bálintok rendelôjének a száma, ha még nem kaptad meg: 386-0700, Bocskai út 22. I. em. A Mihály rendelési ideje pedig K-Cs: 16-18. A többiekét nem tudom, de megmondják, ha felhívod ezt a számot.
NA, bocs, hogy ilyen hosszú lettem, csak megint kihagytam 4 napot, és azalatt megfordult a világ!
Bori
lakibori

Sziasztok!

Neet, Manós, Votiv nagy gratula nektek! Ha egyszer hazaértek, akkor kérnénk képeket a gyerkőcökről. És infót mindenről Kép

Vércukor-témához: a zsemle-tejes megoldás 1 órás szokott lenni. Nálam is jobban bejött, a cukros löttytől helyből rosszul lettem. Kép Igaz, balga fejjel elfelejtettem vinni citromlét.
zanza

cinkeugyben: en ugy tudom, hogy a cinkek a szalonnabort is szeretik, azaz, hogy azt is szoktak nekik adni...
anyukam az erkelyen etette oket anno

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Vercukor- tul lehet elni, persze! Kép De ha nem letszukseglet...viszont nem irtatok,de ezexerint a Bartfaiban cukor ivaszat van...

OFF:
Cinke etetes: Koszonom mindenkinek a valaszt! Kép Vettunk egy kis hazikot az OBI-ban, tettunk bele szalonnat,de meg sehol senki Kép Varunk turelmesen es kapnak melle meg 1 kis diot is Kép

LAnyok
Aki Urban doktornohoz jar: ki mennyit szokott varni a rendelesen mostanaban??

Norka
norkini

Sziasztok!
Claudia,köszi tudom a Vera telefonszámát. Egyszer már beszéltem vele, de az alatt az 1 perc alatt sajna nem tudtam leszűrni semmit.. Tényleg olyan jó mint amennyire mondják??
Norka, Én 4 hete voltam utoljára a doktornőnél, akkor kb. 1 órát kellett várni Kép de van ennél sokkal rosszabb is Kép
Minden jót mindenkinek!
Monesz
monesz

Sziasztok!
Lányok köszönöm a gratulációkat!
Monesz, nekem Vera volt a szülésznőm, csak ajánlani tudom, nagyon kedves, sőt nem kellett vágniKép)az Ő masszírozása nélkül nem ment volna...

Votiv, Neet gratulálok én is nektek! Leljetek ezernyi boldogságot a babáitokban!
Manós
manós

Sziasztok!

Megjöttem a síelésből, és nagy örömömre végetért a teleregény egy újabb része!!! Gratula Votiv és Neet! (és persze Manós is!!!!)

Jöhetnek az újabb fejezetek!!!!

Ancsi! Mi a helyzet veled? Én ma vagyok a 26. napon, és az utóbbi bár hónapban mindig 24 - 26 napra jött meg, és bár egyenlőre még semmi, de nagyon úgy érzem hogy holnapra már megjön... De nem nagyon bánkódok...

Én is nagyon várom a képeket!!!

Valaki kérdezte hogy meddig tartják bent a kicsit korábban megszületett gyerkőcöket. Nekem egy ismerősöm kb. 2 hónapja szült 35. héten a Szt Imrében, és 1 hét után már mehettek is haza. És csak azért, mert egy kicsit besárgult a baba, és még bent kellett még maradni, különben hamarabb is mehettek volna. Nem volt inkubátorban a pici, végig anyukája mellett volt.

Dorka

Kép
szdorka

Neet ma jon haza, Votiv kedden...
majd meselnek, gondolom, ha lesz idejuk

Kép
babarozsa

Votiv, udvozlunk a gyakorlo mamak klubjaban Kép Gratulalunk Istihez, mindent meselj el. Ugye, hogy nem sirtal?

Monesz, Bori nagyon szuper volt. Ot akartam felkerni, de keson szoltam es mar nem tudott vallalni, kepzeld, mennyire orultem, mikor megis vele talalkoztam a szuloszoban Kép Borotvalas, beontes fel sem tunt, kisdologban is segitett stb. Szules utan is minden nap benezett hozzam. Legkozelebb idoben megkerdezem, es akkor talan a gatvedelemben is tud majd segiteni. Ja, meg teazom majd, mert ezt sajna most kihagytam.

Norkini, Monesz, altalaban en is sokat vartam, de ez azert van, mert akinek valami gondja van (pl. verzik pocival), illetve aki a szules utani hathetes kontrollra jott (hogy a csoppseget ne kelljen sokaig varatni, plane a szopizas miatt), azokat soron kivul fogadja. Ez nagyon klassz, majd meglatod, ha Te is igy fogsz bejutni. En ketszer jartam igy: egyszer genetikai ulrtahangra kuldtek a Bartfaibol es a doki is megnezett meg irt beutalot gyorsan, aztan a hathetes kontrollon.
moosejaw

Sziasztok!

Gratulálok én is a friss babásoknak!!! Majd remélem kapunk élménybeszámolót és képeket!

Claudia, Zanza, hogy vagytok így a hónap közepén?? Ruhácskák? Málnalevéltea? Alvás? Pakolás? NST? Karácsonyi készülődés?...

Sokáig nem tudtam írni, mert vizsgáim voltak/vannak, de közben azért ezerrel a Babuci körül forognak a gondolataim! :-))
vollard

Dorka! Gondoltam rád!!! Nekem csütörtök-pénteken meg kellett volna jönnie, és éjjel arra ébredtem, hogy küszködök egy iszonyat erős hányingerrel. Nyeltem, mint a gép Kép. Már lefekvéskor is éreztem kicsit!
Most azóta szerencsére semmi.

ancsipancsi

Tényleg jártatok már így, hogy csak félálomban éreztétek, hogy nagyon kell nyelni, de egyre nagyobb a hányinger?? Hú de rossz volt!!

ancsipancsi

Ancsi! Akkor drukkolok neked, hogy még egy darabig ne jöjjön meg!!! Mikor tesztelsz?

Kép
szdorka

Ildi
Válaszoltam e-mailben.
Ila mama
ila_mama

Claudia, nagyon klassz a honlapod Kép Egy-ket kerdessel meg zaklathato vagy, irhatok e-mailt?

Norka, szuper a lanykad, megneztem az albumod Kép Nem remult meg nagyon, mikor a hosszu szoke haju mamibol hirtelen rovid voros lett? Vagy akkor meg nagyon pici volt?
moosejaw

Dorka! Leghamarabb jövőhéten. Most nem szabad. Múltkor már ilyenkor teszteltem, de most azért nem olyan sok ám a tünetem, leszámítva az éjszakai nyeldeklést Kép. A doki is azt mondta, hogy leghamarabb az elmaradt után 1 héttel. Majd jövőhéten (remélem szabin leszek) lesz időm tesztet venni, meg ilyesmi.

ancsipancsi

Sziasztok!
Moosejaw, elő tudnád keresni Bori telcsiszámát? Lehet, hogy Én is lemaradtam a szülésznőválasztásrólKép
monesz

Dorka, neked mikor kell nemmegjönnie?? Te! nekem most nagyon hányingerem van! nem győzöm nyelni a nyálam!

ancsipancsi

Ancsi, Nekem már meg is jött ma reggel, teljesen pontosan. Na nem mintha bármi kétségem is lett volna felőle. Mi eleve csak a hónap közepén kezdtünk el próbálkozni (én nagy meglepetésemre :-), igy egy esélyes volt a dolog.
Majd most a következő hónapban belehúzunk, bár ahogy számolgattam pont szenteste is együtt kellene lennünk, ami nem biztos hogy túl egyszerű lesz, mert éppen szülőknél leszünk. Na de mindegy, majd megoldjuk :-)

Akkor még izgulok érted egy kicsit!

Dorka

Kép
szdorka

sziasztok, egy ujjal gépelve...
ITTHON VAGYUNK ESZTERREL, ISTIÉK MEG HOLNAP
mindenkinek köszi a gratulációt meg mindent, tök arik vagytok meg minden, és az élet szép meg minden...
neet+eszter aki 4 napos és minden oké...
Kép
neet

megőrülök. máris itt?? Kép)
én is majd akarok én is!! Kép)

sok puszi nektek, persze bacimentes netpuszi!

Dorka!
mikor előzőleg megtermékenyült a p-m, akkor is csak pont pé előtt 1 nappal és után 2 és 3 nappal voltunk együtt, most pedig pé előtt 1 nappal és után 2 nappal. Kép) ennyi, ami beszámítható a dolognak. nálam azért lehet kiszámolni, mert nem szedtem gyógyszert, és pontosan jött meg mindig.
sajnálom, hogy neked nem jött még össze Kép. aszittem, hogy együtt szülünk. habár ettől még ez lehet Kép

ancsipancsi

Szia Neet!!!!

Látod, csak véget ért a szappanopera egy része!!!! Nagyon gratulálok nektek, ügyesek voltatok!!!

Ha majd nem csak egy ujjal tudsz gépelni, akkor várjuk a beszámolót, illetve az első fényképek egyikét a kis picurról!!!!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok,
Moosejaw,
Köszi, nyugodtan írj, amíg itthon vagyunk szívesen válaszolok.
Vollard,
már bepakoltam, a kocsiban a cucc, a Vera szerint a héten meg lesz a baba, az uh-is előbbre hozta 20.-ára. Jósló fájásaim vannak, a méhszájam még zárva van, de meg van rövidülve, szóval közeleg az idő...
Ancsi,
nekünk több mint 1 év után sikerült a baba, szóval tudom min mentek keresztül, nekem is mindíg ponosan jött meg, de ennek ellenére a peteérésem volt, hogy a 7. volt, hogy a 18 napon volt!!!!! Onnan tudom, hogy vettem egy mini mikrószkópot ( segítségével már a 2. hónapban össze jött a baba), szóval azt is tudom napra pontosan, hogy mikor fogant. Maybe Baby a neve, próbáld ki.
Claudia
38
claudia

Sziasztok!

Manós és aki jártas illóolaj témában!

Az AROMAX-nak van orbáncfű olaja vagy csak más fajtában van? A gátmasszázs keverékbe kellene, de nem kapok sehol! Tud valaki valami boltot ajánlani, ahol van???
Köszi!

Neet!
Nagyon gratulálok én is! És meghalok a kíváncsiságtól, ha lesz egy kis időd mesélj!!!

Ildi(34+1)
ildi76

Neet!

Nagy gratula! Fotót kérünk! Kép

r
ruzicsky

Neet, te streber! Maris gep ele ultel! Biztos megusztad a gatmetszest, piszok burzsuj... Nagyon orulunk am nektek Kép Kép

Monesz, feldultam mindent, de nem talalom a szamat Kép Hivd fel a szuleszetet, biztos meg tudjak mondani, de az is lehet, hogy O veszi majd fel.

Claudia, koszonom, irtam levelet. Huha, lehet, hogy mar el sem fogod olvasni, mert nekem ezeket elozo nap mondtak... ja, meg ot nappal elotte is, jo, akkor most rogton meg is nyugtattam magunkat Kép
moosejaw

Moosejaw
Válaszoltam...
Múlt hét hétfőn mondták ezeket, de pénteken vizsgáltak, akkor mondták, hogy meg van rövidülve a méhszáj... Iszom a teát éppen, ittam már jobbat is...remélem segíteni fog!
Kép
claudia

Ildi!
Orbáncfű olaja úgy tudom nincs az Aromaxnak, de a Herbaházban találtam ilyen olajat. Nem azon a polcon volt ahol az összes többi illóolaj van. Próbáld megkeresni...
Manós
manós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?