Sziasztok lányok!
Hát pocakos képpel szolgálhatok az biztos akkora hasam van, mintha mennék szülni, jesszusom lányok nem viccelek görögdinnyém van és nem kis fajta ám, pedig előtte nem volt hasam, szóval Máté jó nagyra csinálja a helyét odabent. Ígérem rakok fel képet, de szét vagyok csúszva.
Azt hiszem lassan segítségre lesz szükségem, mert kikészülnek az idegeim. Nem szoktam mostanában panaszkodni, de állandóan ég a gyomrom, ha lehajolok, ha lefekeszem, ha felállok, ha eszem, ha nem szóval tökmindegy ég és kész. A másik nem alszok, ki vagyok merülve, estére alig bírok lábra állni és fáj a hátam, de iszonyatosan, ezen kívül a hasam is estére fájdogál, reggelre semmi tehát kipihenem magam, mégha nem is alszom el, nem vicc éjjel 1-2-tól 5:20-ig fent vagyok majd kelek és jövök dolgozni, azt nem tudom meddig bírom, mert már most is túl sok.
Valamelyik reggel eltört a mécses és sírva fakadtam a kimerültségtől, na erre a lányom hajnalban jött vigasztalni, olyan édes volt, de nem akarom ezt a terhet rájuk is átragasztani, hisz ők nem tehetnek róla, de ingerült vagyok.
Na ezt jól rátok zúdítottam, szóval aki tudja mi történik velem és tud valami segítséget annak megköszönném.
Hányingerem van reggelente, tehát mintha visszatérne az első trimeszteri érzés, na ez aztán felteszi az I-re a pontot.
Bocsánat lányok nem akarok senkit megijeszteni ezekkel a dolgokkal, ti biztos jobban viselitek majd, én nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz és még csak a 6. hónapba léptem, van négy hónapom mi lesz még?