Sziasztok!
Borsa!
Gratulálok Sárihoz! ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Szép méretek! És milyen gyors volt a Kisasszony!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gondolta, ha már elidőzött bent egy kicsikét tovább, akkor nem szórakozik a születésénél, hanem gyorsan előbújik! Ügyes voltál Sári!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Szép volt Borsa!
Egyébként Neki is két neve lett, mint Emmának?
Úgy látszik, nem hiába jutottál eszembe 21-én hajnali 3-kor! Lehet, hogy pont akkor kicsit sirókált Sári?!
Fényképet vagyis a linket, akkor én is várom!
És ha lesz egy szusszanatnyi időd, akkor villants a Lánynak valami csinos vonalzót!
Ren!
Teeeeeeeeeeee, neeeeeeeeee szójjál be nekem!
Inkább küldjed a "neves linket" az emailomra!
Én nem jósolok senkinek semmit, csak megérzek....vagy nem!
Egyébként se szójjál be, főleg, hogy jól "átvertél"!
De ahhoz, képest, hogy idén 5-ből 4-szer jól éreztem, hogy kinek milyen nemű gyerkőce lesz, ahhoz képest szerintem jó vagyok!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Na és pont Te vagy az az egy, akinél nem találtam el, de csak azért, mert nem szóltál arról a bizonyos dologról....Szóval csak csituvananyukám!
Biztos minden okés lesz az Uh-n meg a vérvételnél is!
Na többit majd inkább szóban!
Judy!
Fizetned kell két vizsgálatért is!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Azért ez egy kicsit felháborító!!!
Szerintem cukrod nem lesz "gázos"!!! Nagyon drukkolok!
Nekem Dániel név is tetszik. Én úgy voltam vele anno, hogy lesz@rom, hogy hány Bálint van, ha egyszer ez a név tetszik/tetszett 15 éves korom óta, engem biztos nem tántorított volna el attól, hogy így hívják a fiamat!
Jázmint meg nem is tudtam, hogy ennyire "favorit név"
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
, nálam ez úgy jött, hogy "Apa után kapja a nevét, ha már lány" és mivel egy lányt nem hívhatnak Jánosnak
, ezért az ehhez "legközelebb álló" nekem tetsző név lesz az!
És igen tudom, hogy a János női megfelelője a Janka meg a Janina, Jamina, stb. de ezek SZÁMOMRA brutál csúnya nevek, úgy hogy ezért inkább Jázmin lett, még ha hirtelen "tucatnév" is lett! Egyébként, mostanság, már nem is adnak nagyon Jázmin nevet, lecsengett ez már 2008-2009-ben, ahogy látom!
Meg ugye a másik. Gondolj csak Annára! Mármint az enyémre! A mai napig nem tetszik ez a neve
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, mostanság is annyi van belőle, mint a nyüvek, meg a különböző változatai (Hanna, Panna, Panka, stb.),de nem volt kedvem vitatkozni Apával burirepesztés előtt 5 perccel, ezért belementem és így szegénykémnek két neve lett!
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ha nagyon genya akartam volna lenni, akkor amikor jött a néni és utoljára "letisztáztuk" a gyerek nevét, simán mondhattam volna azt, hogy Annát hagyjuk ki vagy tegyük másodiknak, de mégsem tettem, mert gondoltam szeretem én Apát, úgy is én fogok győzni!
És tessék!
Pici lányom, "nem is tudja", hogy Annának is hívják, mert Mindenki Mirának szólítja!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
És Ő is így hívja magát...Minna!
Anna majd benne lesz a személyiében, de szerintem mivel Mirát szokta meg, nem fogja "átszoktatni magát" az Annára!
Vagy kitudja...!
Na mindegy, erről ennyit.
Nálunk egyébként uncsitesó Dani és nagyon imádjuk, nagyon cuki fiúcska!
Szóval szerintem hajrá Dániel! Ha csak időközben nem találsz valami mást, ami jobban megragadna!
Most robogok, mert megyek vásárolni, mielőtt Adriért mennék a suliba!
Sok puszi Mindenkinek!