Új privát üzeneted érkezett!

Neet,
ne aggódj a karácsonyi látogatók miatt, a lényeg, hogy a babónak legyen saját kuckója, ahová "visszavonulhat," ha fáradt-nyűgös ill. elege van a látogatókból. Nálunk is voltak az első néhány hétben (bár szerencsére igen kevesen), főleg rokonok.

Azt vettem észre, hogy a babó nem szerette-szereti egyrészt, ha sokan (már három idegen is sok) vették-veszik körül, illetve ha nyúzni-húzni akarják. Viszont azzal semmi baja nem volt az első hetekben sem, hogy ő aludt a kis ágyában "A" szobában, míg mi "B" szobában beszélgettünk. A beteg látogatókat, ill. orr-fül-gégész unokatestvéremet viszont könyörtelenül kitiltottam. És a barátoktól is 2 hónap türelmi időt kértünk, nem volt gond, mindenki megértette.

Most már csak csendben szurkolok nektek, hogy minél előbb meglegyen,
vera
kisün

Lányok! Mellesleg kérdeznék valamit. Tudtátok, hogy a terhességi hormon felfújódást okoz? Kép Állítólag ellazít mindent, nem csak a méhet. Jó lenne tudni, hogy ez meddig tart. Nekem ugyanis ezzel soha nem volt problémám, csak "múltkor".

ancsipancsi

jé Ildi! most látom, hogy milyen édes babád van!!!!!

ancsipancsi

Még egyszer a látogatókról: a lényeg szerintem az, hogy csak akkor és addig látogassanak, amíg a baba ÉS az anya ezzel 100%-ig jól érzi magát. Amint bármilyen kétség felmerül, inkább jöjjön a sértődés, mert minden jobb egy zaklatott anyánál-gyereknél.
vera
kisün

Ada ne aggodj, most fog csak igazan meglodulni a pocaknovekedes. Felidoben meg en sem a terhesnacikat hordtam, hanem csak olyat, ami addig kicsit bo volt ram. (Viszont akkor vettem valami pocitarto "ovet", amit onnantol vegig hordtam es sose fajt a hatam meg a derekem, pedig allandoan maszkaltam, szoval az jo volt.) Ha minden rendben van veletek, ne aggodj amiatt, hogy nem latszik, legalabb konnyen visszanyered majd az alakodat. A tomegkozlekedesben meg ugysem adjak at a helyet, ha latszik se...

Egyetertek Ildivel, nem erdekes, megsertodnek-e, de maradjanak otthon a fenekukon a latogatok. Egyebkent meg nemcsak a baba miatt, a sajat erdeketekben is fontos, Neet, szerintem inkabb aludj majd, ahelyett, hogy a rokonokkal jopofizol a fa alatt. Masreszt meg gatsebbel nem szivesen uldogel az ember. (Sajnos vagy nem, de mi egy hazban lakunk a parom szuleivel, csak harom emelettel feljebb, amikor hazaertunk a korhazbol rogton rank is rontottak. Legkozelebb elore szolok nekik, hogy az elso honapban felejtsenek el.) Rajottem, hogy bar jo, hogy sokat segitett a csalad (fozes, takaritas stb.), de nagyon zavaro volt az allando jelenletuk, plane a szoptatas miatt. Meg ha ugy gondoljatok is, hogy szivesen fogadjatok oket es nem zavarnak titeket, valojaban igenis zavarnak, csak sajnos kesobb derul ki. Kép

Fel a votivfejjel! Kép Kép
moosejaw

Kisun helyesen szolott. UFF! (Es ez neki milyen roviden sikerult ...)

Votiv, nem is mondtad, hogy lecserelted a fotod! Vagy en nem figyeltem mar megint. Hogy sikerult ilyen kepet szerezned Istirol?
moosejaw

Sziasztok lányok!
Ildi,Neet nem szomjazom, hála a fórumnak Kép Kép
Nagyon nagyon köszönöm a tanácsokat( + az együttérzést), iszom a zsurló teát ( fújjj de fura izű)és már nem aggódom, mert látom nem egyedi a problémám.
Fibi, Tóth Irén számát meg tudnád adni? Nekem is szimpi volt!
Ada007, csatlakozom Ildihez, nekem is kicsi volt a hasam, aztán egyik napról a másikra beindult. Ja, és még sovány is voltam, ez a régi "probléma" mára már nem áll fenn Kép
monesz

Sziasztok!

Ada, tényleg ne paráz a pocakméret miatt, a 28. hétig még a régi farmerjeimet hordtam aztán váltottam terhes nacira. Igaz nekem most is kicsi a pocakom, bár a pocaklakó is apróméretekkel "büszkélkedhet".
zanza

Ildi!

Hát ez az ami megijesztett mert a dietetikus csaj (nem doki)azt mondta,hogy szülés után is megmarad nálam a cukor de lehet,hogy gyógyszer elég lesz rá.Na jó kis megnyugtatás!Holnap megyek homeopatikus dokihoz aki tud segíteni és azt mondta,hogy már hétfőre alacsonyabb értékeim lesznek.Kiváncsi vagyok!Az már nem bánt,hogy szúrnom kell magam csak Pannának ne legyen baja!Viszont utána már leállnék az inzulinnal mint ált. a terhességicukrosok 99%-a.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Köszi a sok hozzászólást kari-látogatás ügyben, de nem hiszem, h ilyen vészes lesz a helyzet: max. átjönnek 1x ill. 2x, h ne egy rohamban jöjjenek, az még jól is fog esni (pláne, ha hozzák a bejgliket... Kép ) azt annyi. De manapság úgyis annyit vagyok itthon, h jól fog esni egy kis látogatás, az meg külön öröm, h nekünk nem kell mindenhová rohangászni. Kép Jesszoké.

Egyébként a Hba meg kimondottan én hívok mindenkit, egyrészt nem kell takarítani előtte (se utánuk..), másrészt a már említett üvegen-át-nézegetés effektus miatt. Sokadrészt: oké, nem fogok unatkozni, de napi 24 órában mégsem fogok szoptatni, egy kis dumcsi biztos jól fog esni. Vagy aki tapasztaltabb: idegesítő egy idő után ua-t a story-t huszadjára elmesélni?? Kép
Jön vki holnap Bártfaizni?
Csajok, Votiv nem írt 3 óra óta... Kép
neet
neet

Neet, Kép a takarításos rész nagyon tetszik. Kép

Hoppá, lehet, hogy Votiv-teleregény folytatódik? Kezd izgalmas lenni a dolog.

Jucus, tényleg nagyon megnyugtattak, mondhatom. Kép
Drukkolok, hogy a homeopátiás szer használjon.

Zanza
zanza

Jucus!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit ajánl majd a homeopátiás doki! Reméljük, hogy használni fog!Én egy teáról hallottam, hogy be lehet vele állítani a cukrot, megvan a cím, hogy hova kell menni, orvosi papírokat vinni kell stb. Persze ezzel most a terhesség alatt kísérletezni kockázatos lenne, csak ha utána nem javulna a helyzet, akkor megvan még lehetőségnek! Szólj, ha majd kell!
Neet!
Az más, ha nem nagy a család, csak én a miénkből indultam ki és pánikba estem! Kép
ildi76

Sziasztok!

Elmegyek 4 napra sielni, remélem mire hazaérek már lesz valami történés a kedvenc sorozatomban :-)

Babalátogatásról annyit, hogy szerintem az csak akkor fog kiderülni, ha már otthon lesztek. Van olyan baba, aki sokat nyűgos, akkor inkább kerülni kell a vendégeket, de ha semmi gond nincs a gyerkőccel, akkor inkább örülni fogtok hogy jön valaki, akivel lehet beszélgetni, és nem vagytok elválasztva senkitől. Nálunk van jópár gyerek a családban, és a baráti körben is, volt hogy már 2 hét után lehetett menni gyerkőcnézőbe (sőt, kifejezetten mondták hogy menjünk már), máshol meg sokat volt nyűgös a gyerek, és örültek ha végre nyugalomban tudtak kettesben pihenni egy kicsit.

Szóval ez majd úgyis eldől akkor, és meg kell mondani mindenkinek hogy ti mit akartok. Ha valaki megsértődik azon, hogy nem mehet el hozzátok, az azt hiszem meg is érdemli...

Na jó, megyek inkább készülődni :-)

Dorka

Kép
szdorka

Ildi!

Valami teáról hallotam én is de ha elküldenéd a címet a profilomban lévő email címemre azt megköszönném.Szülés után nem nagyon lesz időm Netezni és addig utána is tudok nézni!

Jucus
20170114224602

Jucus!

Az eheti Nőklapjában olyan természetes szereket mutatnak be, ami segít a szervezetnek helyreállítani a glükózszintet, azaz kifejezetten cukorbetegeknek szólnak, vagy a cukorbetegség megelőzésére. Van köztük tea is, a csírákat ajánlják, a görögszénamagot, a shiitake gombát.

Kórházi látogatásról: én a második nap után kifejezetten megkértem a családot, hogy csak nagyon rövid időre jöjjenek (beadták a cuccokat, egy pillantás Petrára az üvegajtónál - ennyi), és lehetőleg egyszerre, mert ahogy beindult a tejem legszívesebben egy percre se toltam volna be a csecsemőosztályra. Valahogy akkor éreztem meg azt, hogy ennek a kicsi embernek az én állandó közelségemre van szüksége, és kifejezetten fájdalmas érzés volt kiülni a látogatókhoz, őt pedig betolni oda.
Persze ez csak egy vélemény a sok közül ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, vagyok Kép

votiv 8)
votiv

hali!
este óta fájok, most meg mintha a 20 percek 15 ill. 10re csökkentek volna. Kép
Na, mi bementünk, ha téves, reggel folytköv, ha nem jönnék... Votiv, te ?
neet
neet

Hahóóó, nagy hírem van:

Neet küldött egy smst 03:21-kor, hogy este 8 óta fáj, ezért bement a H-ba, és benntartották. aztán picit vérzett is, és 1 ujjnyira nyílt a mszáj. elvileg ma meglesz KicsiNeet!

szorítsunk nekik!
nálunk a helyzet változatlan...

votiv 8)
votiv

Hajra Neet!! Bar lehet, hogy mar keszen is vannak Kép

Nem ertem miert szappanoperat irtatok, inkabb olyan, mint egy forma1-es verseny. Neet lazan beelozte a celegyenesben a favorit Votivot Kép az utolso korben, micsoda izgalmak...
moosejaw

Helló Lányok!

Neet a kórházban, jaj annyira izgulok!!!!

r
ruzicsky

ÉN IS ÉN IS!!

MIKOR VOTIV ÍRTA, HOGY "NEET, VAGYOK", nem néztem a vesszőt, és aszittem, hogy azért a nagy vigyor, mert már Neet ír Votiv nevén = Isti kibújt.

Neetnek gratula, ha már kibújt a picúr, Votivnek meg azért, mert kitart!

ancsipancsi

sziasztok!

reggel fél nyolckor voltunk a kórházban
találkoztam Neet-tel, nagyon klasszul nézett ki, mosolygott, vidám volt
még "lazán" vajúdik, sétálgat
és ma biztos meg lesz a babája!

én viszont csalódást kell okozzak Kép
a doki szerint már nincs mire várnom itthon
a helyzet napok óta változatlan
be kell feküdnöm
és vszínű holnap elindítják a szülést
szóval most hazajöttem a kis cókmókomért
és mindjárt megyek vissza
pedig nem akartam, reggel még saját felelősségre eljöttem
biztos hülyeség, de valahol kudarcnak érzem, hogy normálisan "nem ment"
másrészt mert 1 napig most a kórházban bőghetek szégyenszemre, és nem tudok itthon elbújdosni Kép

mindenkinek a legjobbakat kívánom
majd üzenek
v.

votiv 8)
votiv

de dinnye vagy, nehogy bőgj, vagy ha mégis, az nem szégyen!!! biztos, hogy minden a legjobban fog menni, nem kell félned! legalább lesz egy ismerős, Neet! még mindig jobb, mintha Vadmarival szültél volna.

ancsipancsi

Votiv, nagyon drukkolunk nektek! Es ne szomorkodj, nem Te mondtad, hogy a mamadnak is volt ilyen "lusta" babaja? Nekem is mondtak anno, hogy ez valamilyen szinten oroklodik, ugyhogy ne nevezd kudarcnak. Biztos tok jo a pocodban lenni, ez inkabb siker, nem? Egyebkent is csak legyengit a siras, es most minden energiara szukseged lesz. Fel a fejjel, nemsokara atolelheted es megpuszilhatod a sracot. Ott fog pihegni a mellkasodon, csuda jo lesz Kép Kép

Az en nyulam meg harom napja sikoltozik. Nagyon tetszik neki az uj hangja es egyfolytaban gyakorolja. Nagyon elegedett a teljesitmenyevel. Remelem nemsokara tanul valami mast is...
moosejaw

Votiv!

Én is nagyon drukkolok. És most ne azon szomorkodj, hogy magától vagy nem magától, hanem, hogy nemsokára kezedben lesz a baba!! Kép

r
ruzicsky

ja, és pár hét múlva azt vesszük észre, hogy a neved alatt élkasjdfléksdf,nv.x,mvcnésekldhféskdf beírásokat tesz.

ancsipancsi

Na ezt jól leírtam, szóval a második mondat második része úgy szól, hogy:

hanem arra gondolj, hogy nemsokára kezedben lesz a baba! Kép
ruzicsky

Lehetett érteni, Ruzicsky! amúgy van lehetőség az üzeneted utólagos szerkesztésére, a jobb oldali kis füzetke ikonnal.

ancsipancsi

drukkolok Votiv!

altalaban ilyenkor szokott beindulni magatol
este meg haza mennek
aztan ejjel beindul...

tudom, hogy Te mar nem aludhatsz otthonKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: van valakinek arról konkrét infója, hogy a H-ban meddig tartják bent a 37. hét előtt szült de egészséges mamákat-babákat?
Köszi.

Tündi

És soksok +++++++++++++energia minden vajúdó maminak! Kép Votiv, kitartás! és ne keseredj el, gondolj arra hogy már tényleg nem sokára együtt tologatjátok a bevásárlókocsit Neettel a H folyosóján
Kép
Ltündi

Kösz Ancsi!

Ezt eddig nem is tudtam. Kép

r
ruzicsky

Votiv, te ne bőgj!
Én bőgök helyetted is, először azért kezdtem, hogy Neetnek ma már babája lesz, aztán meg miattad..

Szóval, te ezzel ne foglalkozz, én vállalom. Kép

Drukkolok mind a négyőtöknek!

vikka

KépKép
vikka

gyerekek. mostanában folyton könnybe lábad a szemem, vagy bárgyú mosoly ül a fejemre, ha csecsemő UH-t látok, vagy gyerekgügyögést hallok. ez már a vég??

tüneteim:
- előző ciklusban ezen a napon volt az ominózus barnázás, majd pirosozás. ha ma nem lesz, akkor reménykedhetek
- megint nyomást érzek a bal "petefészkemnél"
- melegem van, mint az állat! nekem, a fagyosszentnek.

egyelőre ennyi. Kép)
drukkoljatok nekem is!

ancsipancsi

Votiv irt:
Megszuletett Neet kislanya, fel 4 elott 5 perccel, Eszter, 3450g, 55cm, Szobaszomszedok vagyunk. Nalam semmi, holnap dontik el, hogy mikor inditjak.

Kép
babarozsa

Sziasztok!
Végre jelentkezem, bár nem tudom mennyire hiányoztam. A fent Moosejaw által említett versenybe ugyan nem, neveztem be, de mindenkit leköröztemKép
Mint korábban Fibi írta, váratlanul indult minden, december elsején 14:00:05 kor született meg kisfiam, aki mam már 1 hetes és 1 napos.
37-38. hétre született, 54 centivel és 3250 grammal csodálatos kondícióban.
A szülés nem volt a legkönnyebb, de igazából nem is érzem túl nehéznek sem. A doktorom és szülésznőm végig mellettem voltak és rengeteget segítettek, csak hálás tudok nekik lenni. A manóm apukája is velünk volt, Ő is nagyon klassz volt. A legnagyobb újság, hogy nem kellett gátat vágni és ezt a gátmasszázsnak köszönhetem és Vérának aki nagyon ügyes volt. Egy pici sérülést szenvedtem, de tényleg észrevehetetlen. Egyébként más probléma sincsen.
Gratulálok Neetnek!! és kitartás Votiv ügyes légy!
Lassan megyek is, a kis lurkó most fog ébredni és akkor az esti procedura fog következni, fürdetés, szopizás, pelenkázás majd alvás...
Manós
manós

gratulalokKép

Kép
babarozsa

Manós!

Hatalmas gratuláció!

Neet neked is hatalmas gratuláció! Majd ha hazajöttök, elolvasod!

Votiv!

Most már érted szurkolunk mindannyian!

Sok puszi mindenkinek!

Ancsika!

Még ne kiabáljuk el, de neked is nagyon drukkolok!
Én is fagyosszent vagyok, de nekem is őrült melegem volt.Kép

Kép
Kép
pipocska

Manós,Neet!
Gratulálunk!
Votív! Szorítunk Nektek is! Várjuk a híreket
Monesz
monesz

Nagy nagy gratula, Neetnek es Manosnak!!!!!!!!

Remelem estere Votivnak is mehet a gratula!!!!

Hu lanyok, most vagyok a terheleses cukorteszten, mar megittam a lottyot, eddig meg nem vagyok rosszl tole, csak majd meghalok szomjan. Szoritsatok, hogy ne legyen magasak az ertekek.

R
ruzicsky

Ruz! mi? és az SZTK-ban van Internet? Kép))

Manós! Nagyon sok boldogságot kívánok az új picivel Kép. A gátmasszázst majd - ha aktuális - én is ki szeretném próbálni, főként, hogy ilyen eredményeid lettek.

Neet! Habár nem tudom, hogy fogod-e olvasni, biztos nem lesz időd mostanában, de nagy gratula neked, meg a picinek!

ancsipancsi

Helló Ancsi!

Nem, azért ott még nem tartunk. Csak én közvetlenül a Kútvölgyi kórház mellett dolgozom, ezért oda szoktam menni a laborokat megcsináltatni, és nem maradtam ott várakozni, hanem a munkahelyemen ücsörgöm ki a két órát. Bár itt úgy van, hogy miután megittam a löttyöt, egy óra múlva is vissza kellett menni, meg megint egy óra múlva megyek majd. Kép

r
ruzicsky

Neet , Manós gratulálok nektek !

Votiv ! Még egy kis kitartást !

Ruzicsky ! Én is hamarosan megyek cukros löttyöt inni ...raktál bele citromlevet ?

Tegnap voltam szülésnős előadáson , sajnos csak három szülésznő volt ott és már a szülőszobákat sem mutatják meg . Ki is veszik a programból , ezt majd mindenkinek egyénileg kell megoldania .
Szeretnék szülésznőt választani , de így mi alapján ??? A szülésznős előadáson asjnos nem tudtam ott lenni , épp külföldön voltam , a következő meg már nem biztos hogy belefér . A dokim szerint jó lenne minél előbb lefixálni . ( áprilisra vagyok kiirva )
Szóval , ha vki tudna nekem ajánlani szülésznőket nagyon megköszönném , azt is , ha csak leirná a benyomását a sajátjáról . E-mail címem : csatlosa@freemail.hu. Köszönöm .

Kép
Kép
greenolive

Helló!

Na Ancsi, rosszul mondtam, a Kútvölgyi rendelőben van Internet elérhetőség, az Aulában, de persze most éppen nem működik. Tehát elvileg van, de gyakorlatilag nincs. Kép Kép

Greenolive!

Hát mivel itt a Kútvölgyiben voltam itt úgy volt, hogy bementem reggel, a nőci levette a vért és megitatta velem a löttyöt, nem rakott bele citromot Kép, és én sem vittem magammal, mert nem tudtam előre, hogyan lesz a dolog, de ha vittem volna biztos lehetett volna tenni bele. Jó hideg volt, így könnyebb volt meginni és én elég édesszájú vagyok, úgyhogy nem okozott gondot, utána egy óra múlva émelyegtem kicsit, de más gond nem volt.

Én is voltam még egy hónapja szülőszobás előadáson, de már akkor sem mutatták meg, tényleg el kéne már nekem is intézni ezt a szülésznős dolgot. Nekem az egyik hölgy aki ott volt az előadáson szimpi volt, de semmi többet nem tudok róla, mint egy első benyomás, igazából aki már szült az tudná megmondani, hogy milyen volt a szülésznő.

r
ruzicsky

es a korhazban miert nincs?Kép
marmint a Kutvolgyiben
nem lenne rossz

Kép
babarozsa

Lehet, hogy ott is van, nem tudom, de végül is szinte egy épület a kórház és a rendelő.
ruzicsky

Ruzicsky !
Én egyáltalán nem vagyok édesszájú , de majdcsak legyűröm valahogy Kép

Egy hónapja kik voltak az előadáson ?

Kép
Kép
greenolive

Greenolive!

Sajnos nem jegyeztem meg, csak azt a nevet aki nekem szimpi volt.

r
ruzicsky

És azt azért elárulnád , priviben ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Elmondom én így is, Nyulas Jolánnak hívják, de még nem egyeztettem vele, lehet, hogy nem férek már bele a naptárjába, és akkor majd választok valaki mást, végül is róla is csak egy első benyomás volt, hogy szimpi, de mást én sem tudok róla.

r
ruzicsky

Manosnak es Neetnek hatalmas gratula!! Jo babazast! Manos nagyon ugyes voltal ezzel a gatvedelemmel. Neettol varjuk majd a tudositast, ha mar gep ele tud ulni, vagy mondjuk billentyube mondhatja a kispapanak Kép

Votivnal millio drukk!!

Greenolive, nalam Ujvari Bori volt a szuleszno, szuper volt. A klubbon biztosan ot is lattad, alacsony, rovid haju, szemuveges.
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?